A+ A-

Shauna fogadása

Fordította: Pavlov (pavlov@primposta.hu)
Az itt leírtakat otthoni kipróbálásra egyáltalán nem javasoljuk, de ha mégis megtennéd, dobj róla egy e-mail-t... :>
2007. május
Elég régóta nem írtam már, de ez nem azt jelenti, hogy belassultak volna a dolgok Shauna és köztem. A szex egyre jobb, főleg, hogy a barátaink néha besegítenek. Állandóan kísérletezünk, újabbnál újabb módon elégítjük ki egymást, és nemrégiben olyan élményünk volt, amelyről drága olvasóinknak is tudniuk kell.
Hadd írjak magunkról egy kicsit azok kedvéért, akik az előző történetet nem olvasták. Én egy huszonnégy éves, végzős hallgató vagyok az Ivy League egyetemen, akárcsak a barátom, Mike. A barátnőm, Shauna ugyanebben a suliban elsős, akárcsak Sindra, aki Mike-kal jár. Elég izmos vagyok, rövid, barna a hajam. Mike hasonlóan néz ki, mint én, de ő egy Amerikában született kínai. Sindra félig svéd, félig indiai, úgyhogy nagyon exotikusan néz ki, és hatalmas, gyönyörű mellei vannak. Viszont Shauna a női álomképem. Alig százhatvan centis, de nagyon izmos, és jó nagy a melle. Nagy, zöld szeme van, és vörös haja. Elég vegyes kis társaságot alkotunk mi így négyen, de az ágyban jól összeillünk.
A szorgalmi időszak vége felé volt egy hetünk a vizsgaidőszak előtt. Úgy döntöttünk, mind a négyen szórakozunk egy kicsit a nagy hajrá előtt, úgyhogy elmentünk vacsorázni egy közeli helyre, és ki is vettünk ott egy jacuzzis szobát. Az ilyen helyek általában azért vannak, hogy az ember általában jól érezze magát, de az ismerőseim csak a szex miatt jártak oda. Hát elvégre ezért van a szobában az ágy, és a mennyezeten egy tükör. Tudtuk, hogy ez lesz a vizsgaidőszak előtti utolsó bulink, úgyhogy luxuslakosztályt béreltünk: pezsgőfürdő, szauna, zuhany, ágy... Szóval jó sok helyen játszadozhattunk. Mivel mind barátok voltunk, egyikőnknek sem volt szüksége fürdőruhára a jacuzziban.
- Csak egy törölköző kell, és egy szép mosoly - mondta Shauna.
- És egy kis síkosító - tette hozzá Sindra. Éreztem, hogy ez jó éjszaka lesz.
Ahogy becsuktuk magunk mögött az ajtót, Shauna átölelt, és csókolgatni kezdett. Mike és Sindra az ágyra dobták a cuccunkat.
- Tudjátok - mondta Shauna -, egy jó kaja mindig felizgat.
- De hisz téged MINDEN felizgat, Shauna! - felelte Mike.
A barátnőm hirtelen kibontakozott az ölelésemből, odament Mike-hoz, és rávetette magát. Mindketten az ágyra huppantak, és Shauna elkezdte csókolgatni a srácot, kibontotta az ingét, és csókolgatta a mellkasát:
- Igen, Mike, szívecském, tudod, hogy mindig felizgatsz. Annyira izgató vagy! Játszani akarok azzal a hatalmas rudacskáddal! Nyalni akarom az édes-savanyú szószodat! Gyere, nagyfiú, harapj a szusimba!
Mostanra Mikne-nak sikerült leszorítani a lányt, és elkezdte kigombolni a blúzát.
- Hát ennyit tudsz - mondta. - A szusi egy japán étel. Mégcsak nem is kóstoltam.
- Nem érdekel - mondta Shauna -, úgyis tudom, hogy nagyon szeretnél kinyalni!
Ami azt illeti, ez így is volt. Mike négyszemközt elmondta nekem, hogy szerinte Shauna puncija finomabb, mint Sindráé. Ebben egyet is értettem vele, bár nehezen tudtam volna elutasítani bármelyik lányt is.
Míg azok ketten az ágyon élvezkedtek, Sindra kivette a törölközőket és néhány más cuccot, aztán odajött hozzám.
- Emlékszel, amikor először láttad a mellemet? - kérdezte. Nagyon is jól emlékeztem, úgyhogy csak mosolyogtam. - Hát... ugyanúgy beindulsz még tőle?
Miközben ezt kérdezte, levette a pulóverét, és kibontotta melltartóját. Az utóbbi néhány hónapban rendszeresen láttam őt meztelenül, de amikor ezt csinálta, még mindig lenyűgözött. Ahogy melle megszabadult a ruhától, mintha megnagyobbodott volna. A bimbócskák rögtön keményedni kezdtek. Megcsókoltam őket, és simogatni kezdtem a mellét, aztán bedugtam közé a fejemet, és ide-oda kalandoztam. Ahhoz képest, hogy ilyen nagy cickók, elég érzékenyek, és már láttam, hogy csak az ilyen játszadozástól is elélvezett. A falnak dőlt, és elhatároztam, hogy most aztán rendesen nekilátok, amikor ismerős hangot hallottam magam mögött:
- Az utolsó egy frigid szüzike! - kiáltotta Shauna. fürgén megcsókolt engem és Sindrát is, aztán a jacuzziba ugrott. Mike követte, Sindra elhúzódott tőlem, levette a cipőjét és a szoknyáját. Alatta nem is volt semmi, úgyhogy máris a jacuzziban termett. Én meg még mindig az ingemmel szöszmötöltem. Mire végeztem a ruháimmal és a jacuzzihoz értem, Mike már ott kacarászott a lányok között. Azok meg mintha észre sem vettek volna.
- Frigid szüzikékkel nem tárgyalunk! - mondta Shauna. - Még akkor sem, ha jó kemény farkuk van.
Tudtam, hogy ez csak játék, de azért kezdtem egy kissé türelmetlen lenni. Nagyon vágytam már Shaunára, és ez a kis kötekedés még jobban felizgatott. Bemásztam, és közöltem vele, hogy ha már egyszer frigid vagyok, idejöhetne hozzám, hogy beindítson. Az egyik lábam végighúztam a combján, és a lábujjammal megsimítottam az ágyékát. Ő is így akart csinálni, de nem ért el odáig, úgyhogy inkább odajött hozzám. Gyönyörű mellei félig kinn voltak a vízből. Beült az ölembe, és a derekam köré fonta a lábait.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.74 pont (43 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 A57L 2014. 01. 10. péntek 05:31
Elég jó.
#7 Pavlov 2010. 07. 4. vasárnap 21:54
Köszi!
#6 sztbali 2010. 07. 3. szombat 18:39
Aztaaa! Ez aztán szuper.
#5 Pavlov 2007. 07. 27. péntek 21:59
Kedves Olvasók!

Mivel úgy tapasztaltam, hogy a primposta nem nagyon működik egy ideje, létrehoztam egy új e-mail-címet:

pavlov.urasag@gmail.com

Továbbra is örömmel várom leveleiteket, hozzászólásaitokat!
#4 Pavlov 2007. 05. 14. hétfő 10:39
Köszi!!!!
#3 hhhhhhh 2007. 05. 13. vasárnap 18:16
jó, 10-es
#2 Tündi 2007. 05. 12. szombat 15:30
jóó
#1 Törté-Net 2007. 05. 11. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?