A+ A-

A feleségem igaz története 2. rész

Helló. A következőkben egy történetet szeretnék elmesélni. Amit írok, az mind igaz.
...így kezdőtött első és második történetem. Most pedig folytatom.
Megváltozott az életünk. A rövidke kaland után, amikor leszopta a fiút a kempingben, feleségem "életre kelt". Majd' minden este szexeltünk, s madj' mindig két-háromszor elélveztem, mire sikerült neki is a csúcsra jutnia. Persze erről ő tehetett, mert amikor fokozódni érezte magában a kéjt, beszélni kezdett, hogy milyen volt a fiú farka a szájában, s milyen volt, amikor az elélvezett, és hogy ez mennyire tetszett neki. Természetesen így nem tudtam sokáig tartani magam, s nekem annyi volt...
Azt hiszem, a feleségem értékelte a szituációt, hogy engem izgat a gondolat: valaki mással baszatja meg magát. Ki is használta - nem is emlékszem, mikor voltam vele utoljára ennyire előzékeny és figyelmes.
Nem telt el sok idő, amikor ismét ellátogattunk a brassói kempingbe. Három napra mentünk, az első éjszaka eseménytelenül telt el. Nyíltan nem beszéltünk a dologról, de mindketten tudtuk, hogy ismét oda fogja adni magát egy idegennek, ha alkalom lesz rá. Amikor ebédeltünk a vendéglőben, amikor zuhanyozni mentünk, a sétálgatások alkalmával a szemem sarkából lestem, hogyan méri fel a felhozatalt. Sunyiban leszemezett egy-két pasassal, de nem igazán alakult ki semmi, gondolom, mert ott voltam mellette. Megpróbáltam a háttérbe húzódni. Úgy tettem, mintha semmi nem lenne közöttünk, a kezét sem fogtam meg, hátha azt gondolják majd rólunk, hogy testvérek vagyunk. Furcsállotta is...
- Mi van veled? Mit húzószkodsz tőlem? - kérdezte.
- ...semmi, semmi, - mondtam - csak nem akarom, hogy azt gondolja valaki: a férjed vagyok... - megértette, mit akarok ezzel mondani, pajkosan rámkacsintott és mint egy kiskölyöknek, megpaskolta az arcomat.
Tisztára hülyén éreztem magam ettől.
A második nap délelőtt, zuhanyozni készültünk, amikor azt mondta, ne menjek vele.
- Addig inkább terítsd meg az asztalt - szólt, azzal mezítláb, a strandpapucsban és a combözepéig lelógó "kirándulós" pólóban elegánsan elvonult.
Egy perc tetlt el, amikor kiálltam a házikó mellé, hogy utánanézzek. A zuhanyzó előtt állt, három pasasal beszélgetet. Kezeit maga mögött tartotta, így mellei hetykén előreugorva dagadtak a három fiatalember előtt. Hogy a fenébe állt le velük dumálni, nem tudom. De tény, beszélgettek, s ahogy megállapítottam, élvezték is nagyon az eszmecserét. Vihorásztak, mint valami iskolás lányok.
Elég jó kiállású fiúk voltak, amolyan "katonaviselt legények". Azok is egy rövidnadrágban meg strandpapucsban feszítettek, meztelen felsőtesttel. Úgy negyven méterre lehettek, de ebből a távolságból is láttam, hogy a feleségem fürkészi a testüket, el-elidőzve az egyik (egyedüliként szőke) srác deréktájékán. Nem néztem tovább őket, elfogott az izgalom. Beléptem a házikóba, s a nyitott ajtó mögé állva, hogy ne lássanak, háttal nekidőltem a falnak. Semmi perc alatt erekcióm volt, és verni kezdtem a farkamat csak úgy, a combomra tolva a nadrágomat.
Nem csináltam végig, várni akartam, hogy visszajöjjön a nejem, és előtte nyúljak magamhoz, miközben ő elmeséli, miket is vigyorogtak olyan jóízűen a zuhanyzó előtt. De nem jött. Megterítettem az asztalt, elszívtam két cigit, de még mindig nem jött vissza. Kinéztem, és nem láttam senkit a zuhanyzónál. "Mi a fene, gondoltam, ez máris elment velük?" - Hirtelen erős féltékenységi hullám csapott át rajtam, merthogy neki ilyen könnyen megy a dolog, énnekem pedig soha nincs ilyen sikerem. S az is mikor történt meg velem, hogy egy nő csak úgy felkínálkozzon nekem, mint ezeknek a srácoknak? "Soha, bassza meg!" - morfondíroztam magamban, és elindultam egy törülközővel meg a tusfürdővel a zuhanyzóba.
Odabenn nem égtek a villanyok, félhomály volt. Sehol senki, semmi hang. "Elmentek valahova", sajdult belém, de máris éreztem, hogy kezd felállni a farkam. Megengedtem a vizet.
Fél óra telt el a zuhanyzásom óta, amikor visszaérkezett. Kipirult arccal, felfrissülve, boldogan. Becsukta maga mögött az ajtót, és mellém bújt az ágyba.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.19 pont (72 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 papi 2013. 08. 14. szerda 09:55
Kicsit jobb mint az első.
#13 pista bá 2008. 02. 11. hétfő 14:32
álomnő
#12 csabika69 2008. 01. 27. vasárnap 14:59
Jó történet, remélem lesz folytatása.
#11 imy36 2007. 05. 29. kedd 08:56
jó megérdemli a 10 pontott!
#10 Hazina András 2007. 05. 20. vasárnap 22:50
#9 egy olvasó 2007. 05. 19. szombat 13:35
szerintem tök jó 10 pont!!!
#8 toti 2007. 05. 18. péntek 19:44
Azért, ha a nő igazán szertné párját, a buliba jobban bevonhatná. Így a párja helyébe én is el el kalandoznák és lehet hogy csak néha ha.. találkoznánk.
#7 zoy 2007. 05. 9. szerda 20:50
Jó nagyon...esetleg lehetne kicsit részletesebben.de tiz pontot megérdemelsz!
#6 valaki 2007. 05. 9. szerda 10:28
Lőném fejbe az ilyen nőt, de azonnal....
#5 olvasó , 2007. 05. 8. kedd 23:44
fantasztikus , a legjobb ²/vera után/
#4 rotom 2007. 05. 8. kedd 15:01
Tetszett de én azért meglestem volna Öket. Folytatás?
#3 haliho 2007. 05. 8. kedd 11:29
tovább, tovább ....
#2 bennic 2007. 05. 8. kedd 10:40
Tetszett, talán még lehetne részletesebb szex leírása! Várom a folytatást!
#1 Törté-Net 2007. 05. 8. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?