A+ A-

Nagybátyám

15 éves lehettem,mikor nyaralni mentem a Balatonhoz a nagybátyámhoz. Egyedül élt már évek óta. Megérkezésem után kimentünk uszni a balatonba,és utána napoztunk a parton. Bekente a hátam és csodálkozva vettem észre,hogy dudorodik a nadrágja. Hasra feküdt és nem szolt semmit. Délután hazamentünk és beszélgettünk a teraszon. A nagybácsi sörözött és leguritott néhány viskyt is. Levettem a pólom és fürdóruhában ültem vele szembe. A nagybácsi nadrága megint nagyobb lett. Majd a combomra tette a kezét ami jol esett.
Lehunytam a szemem,ahogy simogatott. Majd éreztem,hogy elémtérdel és elhuzza a bugyimat. Oda hajolt és a puncim kezdte nyalni. Volt már ilyen élményem az öcsémmel,mert kézzel és szájjal ki szoktuk egymást elégiteni
. De ez most más volt. Csodásan nyalt és hamarosan beleélveztem a szájába. Vissza ült a székre és most én kezdtem kivenni a farkát a fürdőgatyából. Hatalmas farka volt,Vastag és kemény. Verni kezdtem,majd bevettem a számba. Mikor megérezte a farkán a számat hatalmaasat nyögött. Ugye kicsim ez a kettönk titka marad?
Igennel válaszoltam és kértem dugjon meg,mert már nagyon vágyom rá. Feltérdeltetett az egyik napozo ágyra és hátulrol ujra nyalta a puncim. Majd óvatosan elkezdte benyomni nagy faszát a pinámba. Csodálatos volt,majd amikor a szüzhártyámhoz ért,akkor egy hirtelen mozdulattal tövig nyomta a faszát. Kis fájdalom után élvezni kezdtem és kértem,hogy basszon meg rendesen. A bácsi nagyon beizgult és tövig nyomta majd majdnem kihuzta belölem a faszát. Hamarosan elélveztem a nagy faszon. Most már nö vagy kicsim.
Baszott tovább én meg ujabb orgazmusokat éltem meg. Aztán teleélvezte a kis pinám. Lihegve dőlt rám,én pedig nagyon boldog voltam hogy végre megdugtak. Rövid idő mulva éreztem hogy megint keményedik a drága nagybácsi farka. Imádtam hogy igy hatok rá és mozgolodni kezdtem. Ujra nyalni kezdett,de most már nem csak a pinám,hanem a popsim is. Bedugta egyik uját a popsimba és ugy szivta a csiklom. Megint elélveztem.
A bácsi a számba adta méretes faszát én meg élvezettel szivtam és szoptam. Majd ujra a popsim nyalta,majd 2 ujjal baszta a seggem.
Egyszer csak éreztem,hogy vmi hatalmas nyomul a szüz kis seggembe. Amikor a makkja benn volt a seggembe megállt,várta,hogy táguljak. Majd óvatosan tovább nyomult belém. Kicsit fájt,de utána már a kéj következett. Baszni kezdte a seggem én meg a csiklom simogattam. Hatalmasat élveztem és a bácsikám is telenyomta gecivel a seggem. Bementünk zuhanyozni,majd ujra a teraszon kezdtünk beszélgetni. Töltött nekem egy kis bort és koccintottunk szüzességem elvesztésére. Kérte hogy ez maradjon a mi titkunk,és remélte,hogy gyakran meg fogom látogatni.
Napokig csak basztunk és élveztük egymást. Sajnos eljött a hazautazás napja. szomoruan tett fel a vonatra. Otthon nagyon hiányzott a nagy farka. Este a puncim simogattam,mikor a tesom bejött a szobámba. Egyből letérdelt elém és nyalni kezdett. De én már nem értem be ennyivel.
Fogtam a farkát és huztam magamra. A teso ledöbbent,de hagyta hogy azt csináljak velem amit akarok. Oda dörzsöltem farkát a puncimhoz,majd rányomtam magam. A tesom nyögött egy nagyot és mozogni kezdett bennem. Hatalmas lökésekkel kezdett baszni.
Mikor már éreztem,hogy elélvez kivettem a faszát és szopni kezdtem. Telelötte a számat a sok gecivel. A farka le sem lankadt,én meg szoptam tovább. Majd elétérdeltem és beraktam a farkát a puncimba. Ujra basztunk és nagyot élveztem a faszán. Nem sokkal volt kisebb mint a bácsikámé. Majd kihuztam a puncimbol és áttettem a seggembe. A tesom nagyon élvezte a forro szük lukat és hamarosan teleélvezte a seggem. Lefeküdtünk aludni,de hajnalban arra ébredtem,hogy nyalja a pinám. felemeltem a csipőm és kértem rakja be a faszát.
nagyot élveztem rajta,majd megint feltérdeltem,és a seggembe nyomtam lüktető farkát. Hatalmas tempóban baszta a seggem,és teleélvezte. reggeliztünk és suliba indultunk. Délután mikor hazaértem csak anya barátja volt otthon.
Leültem mellé a kanapéra és beszélgetni kezdtünk. Dirrekt a szexre tereltem a szót és láttam,hogy őt sem hagyta a téma hidegen. Megsimitottam a combját,majd rátettem a kezem a farkára. Éreztem,hogy kemény.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 3.42 pont (101 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 zoltan611230 2017. 08. 23. szerda 05:53
Nem írás.
#10 A57L 2016. 07. 5. kedd 07:51
Kemény írás,de gyenge.
#9 zsuzsika 2014. 07. 8. kedd 13:42
Borzasztó.Kritikán aluli.
#8 m12boy1 2011. 11. 5. szombat 16:03
Nagyon béna
#7 gitanes777 2011. 05. 17. kedd 15:16
Hát ez űberfos!!!
Ne folytasd az írást.
#6 igrac 2011. 05. 16. hétfő 21:50
Borzasztó!
#5 Neo005 2011. 05. 16. hétfő 19:48
Ez egy kalap fos!

Még szarnak is gyenge.
#4 janoska 2011. 05. 16. hétfő 15:05
Ez szinten aluli.
#3 tutalibermaliber 2011. 05. 16. hétfő 11:40
olvastam már izgalmasabb kresztáblát is ...
#2 jeeeha 2011. 05. 16. hétfő 01:22
VISKY?
EPIC FAIL!!!!
#1 Törté-Net 2011. 05. 16. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?