Szexbarátnő 6. rész - Bűnös vágyak

Szavazás átlaga: 6.84 pont (64 szavazat)
Megjelenés: 2023. szeptember 16.
Hossz: 11 512 karakter
Elolvasva: 2 154 alkalommal
(Minden résztvevő a képzelet szülötte (így nincs vérségi kapcsolat közöttük), a valósággal való bármilyen egyezés a véletlen műve.)
– Szia! Mikor ugrassz át? :) – írt rám Szandra egy augusztusi napon.
– Szia! Amikor jó neked. Mikor érsz rá?
– Csütörtökön jó lesz, és akkor elvileg anyáék is elmennek vásárolni.
– Nagyszerűen hangzik ;)
– Igen : P Viszont arra gondoltam, hogy jól ismerjük már egymást. Kívülről-belülről egyaránt... De nincs valami titkos vágyad? :)
– Mire gondolsz? :)
– Valami perverzióra vagy fétisre.
– Valójában sejtettem, hogy erre gondolsz :) Hát akad : P : D
– Például mi?
– Az egyik ilyen az anál szex.
– Ki gondolta volna... Ez elég klisés : D : D
– Miért? : D
– Mert túl sablonos, minden második pasinak ez az álma. Mi van még?
– A másik ilyen a hármas két nővel – feleltem.
– Ezt is ki hitte volna : D Túl kiszámítható, túl unalmas : D
– Akkor halljuk a Te perverzióidat!
– Azokat majd megtudod : P
– Ezek közül próbáltad már valamelyiket?
– Az anált egyszer igen.
– És milyen volt?
– Furcsa volt, de nem mondanám rossznak vagy fájdalmasnak.
– Ez biztatóan hangzik. Akkor benne vagy : P : D
– Meglátjuk... :)

***

Csütörtök délután, ahogy a házuk elé értem, nagybátyámat az udvaron találtam, aki szokásához híven éppen molyolt valamivel.
– Szevasz Zoli! – üdvözölt kezet nyújtva – Mi járatban erre fele?
– Szandra mondta, hogy ugorjak be, ha erre járok. Hát most épp erre jártam – feleltem nevetve – Ő ugye itthon van?
– Persze, fent van. Menj fel hozzá! Mi Edittel nemsokára elugrunk vásárolni, de majd jövünk.
– Ja tudom, Szandra erről is beszámolt – mondtam, miközben a lépcső irányába tartottam.
Beléptem az ajtón, kezet mostam a fürdőben, majd lassan unokanővérem szobájába sétáltam. Mikor megpillantottam csalódottan vettem tudomásul, hogy mégsem várta az érkezésemet. Talán elfelejthette a múltkori beszélgetésünket, mert az ezúttal szőkésbarna színben pompázó hajú nő, a különböző ruhákkal megpakolt vasalódeszka mögött állt, és szorgosan vasalt, a gondosan elkészített sminkje pedig arra engedett következtetni, hogy készül valahova.
– Szia! – köszöntem neki meglepetten.
– Szia! – köszönt vissza rám pillantva.
– Rosszkor jöttem? Mész valahova?
– Nem. Rád vártam. Bejössz végre?
Beljebb mentem, egészen unokatesóm mellé, s akkor rájöttem, hogy valóban nem hazudott. Az ajtóban állva, a vasalódeszkáról hosszan lelógó textileknek köszönhetően nem láthattam, hogy Szandra fehér csipkebugyiban, fekete harisnyakötőben, fekete combfixben, valamint ugyanilyen színű magassarkúban áll a szobájában. A fehérneműk színösszeállítása nem illet annyira össze, de nem érdekelt, mert így is mocskosul izgató látványt nyújtott.
– Én össze akarom kötni a kellemest a hasznossal. De Te mi a szarra vársz? – érdeklődött, azzal ingerlően megrázta formás fenekét.
Nekem több sem kellett: vigyorogva mögé guggoltam, félrehúztam a bugyiját, aztán nyalni kezdtem a punciját. Szandra halkan sóhajtozva folytatta a házimunkát. Belelendülve, egyre intenzívebben nyaldostam a már nem egyszer megjárt vaginát. Nyelvmunkám hatására, unokatestvérem lassan, de kéjesen kígyózott testével.
– Nyalj bele feljebb is! – kérte.
– Hogy? – értetlenkedtem, elválva a forró hüvelytől.
– Mit nem értesz? Nyald ki a seggem! – utasított.
Kis hezitálás után megérintettem nyelvem hegyével a rózsás hátsó bejáratot. Azután még egyszer, azután még egyszer. Soha nem csináltam ilyet, ám izgatott a dolog, ezért lehunyt szemekkel, élvezettel belevetettem magam a popsinyalás művészetébe. Már kezdtem elveszni az érzésben meg partnerem beindult kéjhangjaiban, de ekkor váratlanul zajt hallottunk a bejárat felől.
– Ki az? – kérdeztem riadtan.
– Ez apa. Maradj lent és meg ne szólalj! – parancsolta, szigorúan lenézve rám.
– Na akkor Mi elmentünk – szólt Laci, megállva az ajtóban – Na, vasalsz? Jól van. Kell valami? Hozzunk valamit az áruházból?
– Hát... – kezdte határozottan Szandra, ám gondoltam egyet, és belenyaltam a pinájába, így akadozva folytatta – ... Nem... Azt hiszem nem... Minden van itthon – magyarázta. Mikor a mondat végére ért, nyelvemmel az ánuszát vettem célba.
– Oké rendben. Majd jövünk. Szia!
– Szia! – búcsúzott el enyhén remegő hanggal, illetve lábakkal a lány.
– Ja amúgy... Mondta visszafordulva Laci – Hol van Zoli?
– Öhmm, WC-n.
– Ja oké! Majd jövünk, jók legyetek! Sziasztok!

Amint bezáródott a bejárati ajtó, elszakadtam unokanővérem popsijától.
– Miért nem mondtad, hogy itt vagyok alattad? – tettem fel nevetve a kérdést.
– Te hülye barom! Majdnem lebuktunk miattad – panaszkodott röhögve a csaj.
Egy ideig felváltva nyalogattam a két nyílást, majd végigcsókoltam felső testének, végül arcának jobb oldalát. Megfogtam a kezeit, s kissé arrébb sétáltam vele a vasalófelszereléstől, hogy magam elé guggoltassam. Elővettem farkamat, ami már igencsak ágaskodott. Megfogta, a szemeimbe nézett, aztán a szájába vette. Erotikusan fel-le járatta rajta a kezét meg az ajkait. Őrjítő volt, viszont az még jobban tetszett, amikor rám nézve, kiöltött nyelvvel nyaldosta a makkom. Egy darabig szopta és verte, utána felállt. Kinyújtott nyelvvel lesmároltam, de nem tudtunk elmerülni a csókban, mert Ő megfordult. A világosbarna ruhásszekrényére tette kezeit, erre Én félrehúztam fehérneműjét, s a puncijához illesztettem szerszámomat.
– Ne oda tedd! Eggyel feljebb!
Ezen őszintén meglepődtem. Az első anál szexünket úgy képzeltem el, hogy előtte kicsit megjáratom dákómat a puncijában, és csak ezután próbálok meg behatolni a popsijába. Viszont neki láthatóan megint más tervei voltak. Óvszert helyeztem falloszomra, majd eleget téve kérésének, óvatosan a hátsó kapuba nyomultam. A csaj alaposan felkészülhetett, mert minden gond vagy ellenállás nélkül, könnyedén csúszott farkam a végbélnyílásába. Tövig érve kiélveztem a kellemes szorítást, valamint a forróságot, aztán lassan elkezdtem pumpálni. Szandra a csiklóját körkörösen dörzsölve, hangosan nyögött, közben valószínűleg véletlenül kinyitotta szekrénye ajtaját. Vörösre festett körmeit annak szélére szorította, s előre-hátra mozgatta, ám olyan hévvel, hogy attól féltem még a végén leszakítja.

Ahogy gyorsítottam a tempón, a lány úgy nyögdécselt egyre önfeledtebben. Bal kezét az egyik polcra rakta, míg jobbjával görcsösen szorította a bútorajtó szélét. Éreztem, hogy továbbgyorsíthatok, ezért növeltem az iramot. Unokanővérem már mindkét kezével a szekrényében pihenő ruháit gyűrte. Hirtelen tövig vágtam a faszomat, erre Ő a földre ejtett pár ruhadarabot. Kihúzódtam belőle, lekaptam a gumit, azzal a nő kemény fenekére, illetve az izgató segglyukára ürítettem magomat.

***

Augusztus vége fele már nem volt jellemző a forróság. A nap ereje meghalványult, az időjárás inkább kora ősziesbe fordult, valamint hamar beesteledett. Mint ahogy általában lenni szokott. Az egyik ilyen pénteken éppen Szandrát vártam. Ezt a napot tűztük ki szexrandinak, mivel tudtam a szüleim egészen éjjelig nem fognak otthon tartózkodni.

Izgatottan készülődtem: gondosan kitakarítottam a szobámat, a levegőbe illatosítót, a párnámra pedig kevés parfümöt fújtam, kitisztítottam a lenti nappalit is, mert gondoltam hátha ott fogunk egymásnak esni, végül lezuhanyoztam, leborotváltam a felesleges szőrszálaimat, fogat mostam, továbbá beparfümöztem magamat. Konkrét időpontot nem beszéltünk meg, annyit mondott a csaj, hogy mindenképpen jön, de valamikor estefele. Odakint már jócskán besötétedett egy ideje, viszont a nő nem akart jönni.

Egyre türelmetlenebbül vártam, már azon voltam felhívom, mikor egy autót hallottam leparkolni a házunk előtt. Hirtelen megszólalt a csengő, mire Én az ajtóhoz szaladtam. Gondolkodás nélkül, egy gombnyomással beengedtem a kiskapunál álló, sötétségbe burkolózott alakot. Amint az a teraszra ért, szemügyre vettem, hogy valóban Szandra az. Elegánsan, egyben dögösen öltözött fel. Szőkésbarna haját ezúttal begöndörítette, a feje tetején pedig egy fekete színű, női svájcisapka díszelgett. Ez utóbbit nem tudtam mire vélni, nem értettem miért vette fel, ám mint minden, ez ugyancsak tökéletesen állt neki.

– Szia! Kivel jöttél? – kérdeztem, de Ő válasz helyett hevesen lesmárolt, s maga előtt kezdett tolni.
Biztos voltam benne, hogy bevisz a nappaliba, ehelyett továbbtáncolt velem, mialatt egy pillanatra sem húzta ki nyelvét a számból. A fürdőben akarja csinálni? Az se rossz! Mielőtt a lenti fürdőszobába léptünk volna, váratlanul balra kanyarodott velem, azzal benyomott a szüleim hálójába, ahol a nagy méretű, fekete kovácsoltvas ágyra lökött.

– Öhm, itt... – próbálkoztam, amikor a fekhely közepére rendezett – Pont itt akarod csinálni? A szüleim ágyában?
– Igen – felelte unokanővérem, miközben rám ült – Nekem ez az egyik titkos, bűnös vágyam – suttogta lenézve rám.

Nekem nem, de nem zavart a dolog, még ha furcsának is találtam. Ezenkívül úgy voltam vele, bőven jövök neki ennyivel a múltkori seggbedugásért. Gyorsan levetkőztetett engem, valamint a sapkát és a testszínű combfixet leszámítva, magát is. Hüvelyével rácsúszott ágaskodó farkamra. Egyik kezével megmarkolta a vasból készül ágytámlát, aztán őrjítő csípőkörzéssel meglovagolt.

A derekát fogva, időnként a hegyes mellbimbóit nyalogatva élveztem a bemutatót. Azt hittem azért akarja anyámék ágyában csinálni, hogy az ágyhoz kötözhessen, bár mondjuk azt egyszer már kipróbálta velem. A nő nyitott szájjal sóhajtozott, míg az ágy hangosan nyikorgott alattunk.

Megfordulva, nekem háttal ült bele a dákómba. Sapkáját a takaróra dobta, s kezeit szélesre nyújtva kapaszkodott az ágytámlába. Fordított lovagló pózban ugrált rajtam, közben Jómagam közepes tempóban, alulról döngettem a punciját.

Leszedtem a rudamról, hogy az ágyra lökjem a csajt. Visszaraktam a svájcisapkát a fejére, amely most a fekvőhely végénél pihent. Jobb lábát a vállamra dobtam, a balt pedig a bokája fölött fogva, kissé megemeltem. Térdelve kúrtam, ahogy csak bírtam, melynek hatására unokatesóm szüntelenül ugráló mellekkel nyögdécselt. Alsó végtagjait széttártam, a comboknál tartottam őket, hogy továbbra is látványosan a levegőben legyenek, azután csak a bal oldalira szorítottam tenyeremet, hogy a jobb vádli megint a vállamon pihenhessen. Megállás nélkül pumpáltam, egyre mélyebbeket sóhajtottam, utána kikaptam belőle szerszámomat.

Kezével a faszomra markolt, melyen fel-le húzogatta a bőrt. Megfogtam mindkét lábfejét, s a dorongom két oldalára húztam talpait, amelyekkel szaporán verni kezdtem a faszomat. Szandra, kiről időközben ismét leesett a sapka, zihálva gyúrogatta kebleit, mialatt a jelenetet nézte. Felülve előretolta a felső testemet. Félig fekvő-félig ülő pózban helyezkedtem el a szüleim ágyán, erre a lány a lábaim közé kuporodott. Húsos ajkait aprókat nyögve fel-le járatta botomon. Feltérdelve a szájába adtam, azzal hagytam, hogy szopja egy darabig, de csak egy kis ideig, mivel már nagyon közel jártam a végkifejlethez. Nem kellett sokat várnom, rövidesen elöntött a kéj, aztán Szandra nyitott ajkai közé lőttem spermámat, amiből egy kevés az ágyneműhuzatra is jutott.

A nő a fürdőbe sietett, villámgyorsan rendbe szedte magát, azután futtában, egy röpke pillanatra rám nézve elköszönt tőlem. A házunk előtt várakozó autó motorja felbőgött, utána a kerekek egy hangos csikorgás kíséretében elszáguldottak. Nem tudom ki vagy kik hozták el unokatesómat, de az ziher, hogy nem a nagybátyámék. Valószínűleg péntek este lévén bulizni mehetett az ismerőseivel, amely előtt beugrott hozzám egy gyors kefélésre. Amilyen szélsebesen jött, olyan hirtelen távozott. Kis csalódást éreztem, ugyanis rengeteg időnk lett volna, illetve utólag feleslegesnek bizonyult a hosszas készülődés, ugyanakkor az izgalmas menet, a hatalmas orgazmus, továbbá unokanővérem meglepő perverziója, jócskán kárpótoltak a rövidre sikerült randi miatt.
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 6.84 pont (64 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
didide
2023. szeptember 21. 14:25
#5
Egyetértek. A téma jó, de valahogy összecsapott.
2
Andreas6
2023. szeptember 16. 07:34
#3
Nem túl igényes, összecsapott történet. Szerintem csak gyenge közepes.
0
veteran
2023. szeptember 16. 02:57
#2
A történet jó, de elsietted.
2
T
Törté-Net
2023. szeptember 16. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1