A+ A-

Riley 6. fejezet

Amint kiléptek a liftből, Trevor belemarkolt a hajába, és addig húzta, míg a lány már lábujjhegyen állt. Riley úgy érezte, a koponyájától a sarkáig szinte sistereg. Soha nem tartotta magát olyan lánynak, aki élvezi a fájdalmat, de ahogy vele bántak, olyan mesterien kavarta meg az érzéseit, amitől elállt a lélegzete, és a vér az intim testrészeibe áramlott.
– El sem tudom mondani, miféle veszélyeknek tetted ki magad, ifjú hölgy. Meg kell tanulnod engedelmeskedni. Ha azt mondjuk, ne menj ki egyedül, azt komolyan gondoljuk. – Olyan hirtelen engedte el, hogy előrebotorkált a tűhegyes sarkakon. El is esett volna, ha Trevor nem nyúl ki reflexszerűen, és nem fogja meg. Amint megállt a saját lábán, újra elengedte, és szigorúan szólt hozzá.
– Vedd le a ruhádat, és térdelj le. – Keresztbe font karral hátrébb állt, és haragos tekintettel nézte, ahogy Riley remegő kézzel lehúzta az estélyi ruha vállát. A férfi nem nézett a szemébe. Olyan dühös volt, hogy úgy gondolta, ha a szemébe néz, és nem látja benne, hogy mekkora veszélynek tette ki magát, megüti, és üvölteni kezd. Sokkal jobb volt, hogy a lassan feltáruló bőrét figyelte. Riley meztelen volt, amint levette a ruháját. A ruhának beépített melltartója volt, és Trevor ma estére nem tett ki neki bugyit, amikor kiválasztotta a ruháját. Le akarta venni a cipőjét, de a férfi felmordult. – Hagyd magadon – szólt rá. Riley lassan térdre ereszkedett, és felnézett rá.
– Mi is a biztonsági szavad, kicsikém?
– Spenót.
– Így igaz. Ne felejtsd el. Ha a dolgok túlnőnek rajtad, ez az egyetlen dolog, amellyel leállíthatsz minket.
Riley arckifejezése zavart és döbbenetet tükrözött. – De Cade azt mondta, ha kimondom, az véget vet az egésznek, és én nem akarok elmenni. – Könnyek tódultak a szemébe, ettől Trevor dühe lecsillapodott, és összeszorult a szíve. – Nem, Ry. Ez a szó csak azt állítja le, amit éppen csinálunk. Nekünk nem vet véget. Az első éjszaka után már nem. Ha egy lánynak arra van szüksége, hogy már az első éjjel használja a biztonsági szót, a vágyai nem illeszkednek megfelelően a mieinkhez, és jobb, ha véget vetünk az egésznek. De te nem használtad első éjszaka, ugye, kicsikém? – Úgy mosolygott, mint egy gengszter, és folytatta. – Sőt, még a közelébe sem kerültél, hogy szükséged legyen rá, mert te szolgáltál minket, és valahányszor összejövünk, egyre inkább bebizonyítod.
Riley rámosolygott, arckifejezéséből eltűnt a zavar, és a szeme vággyal telve ragyogott.
– Ma éjjel kicsit felpörgetjük az eseményeket. Már tudod, hogy semmiképp nem kockáztatjuk a biztonságodat. Most pedig itt várj, amíg azt nem mondom, hogy megmozdulhatsz.
Trevor érezte, hogy a dühe vággyá alakul, miközben a lány a következő parancsára várt. Nagy, nedves szemekkel nézett, szexis ajka reszketett. A mellbimbói megkeményedtek, a férfi nézte, és összefutott a nyál a szájában. A lány az ő utasítására várt, és bízott benne, bárhogy is döntsön. Trevor a vágy egy gyökeresen más szintjét érezte, miközben Riley ott térdelt, némán, és ő húzta az időt. Évek óta élvezte, ha ő volt a domináns. A bizalom kényes egyensúlya, és a hatalom váltogatása olyan vadító volt, amit csak kevés ember értett meg. De Riley-tól, egy olyan nőtől, akinek nem volt tapasztalata a szexualitás kifejezésének ebben a birodalmában, egyenesen részegítően hatott. A lány kezében volt a végső hatalom, a hatalmában állt leállítani mindent, és visszautasítani a férfit. Ez minden egyes lépést kötéltánccá tett. A hatalomgyakorlás hadban állt a kontroll elvesztésével. Trevor elsétált a lánytól, és tudta, hogy az nem mozdul meg, amíg azt nem mondja neki. A nagyszobába ment, hogy előkészítse a terepet.
Amikor Cade húsz perccel később kilépett a liftből, tudta, hol találja őket, és közönyös maradt az őt fogadó látványra, amikor a hálószobába lépett. Riley keze bőrrel bélelt bilincsben volt, a karja a feje fölé nyújtózott, a bilincset bársonykötél kötötte össze a plafonhoz erősített forgócsuklóval.
Fekete szaténfűzőt viselt. Trevor olyan szorosra húzta, hogy a dereka valószínűtlenül vékony lett. A fűző feltolta a melleit, a csípője csábítóan domborodott. A szemét bekötötték, és ő engedelmesen állt ott, ugyanabban a bámulatosan magas sarkú cipőben. Trevor tudomást sem vett róla, meztelenül nézte a tévét. Mellette az ágyon kellékek sokasága kapott helyet. Trevor le sem vette a szemét a készülékről, úgy beszélt hozzá.
– Rád vártunk. – Cade szemébe nézett, és összevillant a tekintetük. Ő az ágyhoz sétált, miközben levette a ruháit, és szándékosan nem szólt Riley-hoz. Felemelt egy vékony ezüstláncot, a két végén párnázott csíptetőkkel, és odavitte a lányhoz. A hideg fémet végigfuttatta a nyakán és csupasz mellén, és végre beszélni kezdett hozzá.
– Rossz kislány voltál, Riley – suttogta, az ajka beszéd közben hozzáért a lány füléhez, és kedvére volt, ahogy az megrándult és megborzongott.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.02 pont (43 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 A57L 2015. 03. 12. csütörtök 06:23
Ez nem lett annyira jó.
#6 papi 2015. 01. 24. szombat 19:33
Közepes.
#5 sunyilo 2015. 01. 23. péntek 19:07
Laposodik, mint a filmek, amelyekből több rész készül...
#4 zsuzsika 2015. 01. 23. péntek 08:44
Amilyen jól indult a sorozat,úgy kezd unalmassá válni.
#3 veteran 2015. 01. 23. péntek 08:04
5 pont
#2 Rinaldo 2015. 01. 23. péntek 07:40
Szuper.
#1 Törté-Net 2015. 01. 23. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?