A+ A-

Gypsy girl 4. rész

Két héttel később izgatottan autóztam a vityillóm felé. Kíváncsi voltam, hogy Rozinak sikerült e meggyőzni az anyját. Bevallom kicsit féltem is, hogy vajon milyen lesz, ha ott lesz. De a kérdéseimre hamarosan választ kaptam, a kanyarból kiérve már láttam az útkereszteződésnél lévő buszmegállót. Előtte egy nő várakozott, megálltam előtte, és leengedtem az ablakot.
- Zsolti bácsi? - hajolt be az ablakon.
- Igen, én vagyok.
- Marika vagyok, a Rozi anyukája. Rábeszélt a lányom, hogy helyettesítsen a hétvégén. Persze, csak ha megfelelek magának.
- Jöjjön Marika, szálljon be, majd a nyaralóban megbeszéljük a részleteket.
Amikor beült mellém, olcsó kölni illata csapta meg az orom. Láttam rajt nagyon ki akart öltözni, ami nem igazán sikerült. Egyszerű fehér blúz volt rajt, amihez egy padlizsán lila szoknya, és egy félretaposott barna szandál társult. Szemügyre vettem a nőt is, úgy negyvenöt év körülinek saccoltam. Vékony volt, fekete haja a válláig ért, és nem igen látszott rajt, hogy hat gyereket szült. Megérkeztünk, a bejárat elé jártam, és bepakoltunk. A nappaliban leültettem az asszonyt, megkínáltam egy hideg itallal, és megkérdeztem, hogy tudja, e mit várok el tőle.
- Hát a Rozi azt mondta, hogy bármit kér, teljesítenem kell.
- Mit ért azon, hogy bármit - faggattam tovább.
- Majd a Zsolti bácsi megmondja - sütötte le a szemét.
- Oké, akkor megmondom szopás, kúrás, seggbe dugás, és bármi ami az eszembe jut. Ezen kívül kitakarítja a házat, megöntözi a virágokat, és rendbe rakja a kertet. Még mindig maradni akar, mert ha nem, most még nyugodtan elmehet.
- Szeretnék maradni - válaszolta ijedten.
- Rendben van, akkor vetkőzzön le, segítek!
Hozzám somfordált, felálltam és levetettem az ingjét. Mellei helyén két ráncos bőrzacskó fityegett, a hatalmas barna bimbóudvar közepén aszott mellbimbói lógtak. Elég lehangoló látvány volt, reméltem a folytatás sikeresebb lesz. Szandáljait lerúgta, és a szoknyájából is kilépett, a bugyiját egy határozott mozdulattal rántottam le róla. Izmos lába, és a feneke egész jól nézett ki, ölét sűrű fekete bozont borította. Kezem a lábai közé dugtam, beletúrtam a punciszőrbe, és ujjam egy határozott mozdulattal a hüvelyébe toltam. Ijedten összezárta a lábait.
- Nyissa csak szét a lábait, még nem végeztem. Remélem testi hiányosságát technikai tudása kompenzálja.
Megadóan bólintott, biztos voltam benn, hogy az előbb elhangzottakból egy szót sem értett. Ujjam kihúztam a nőből, levetkőztem, leültem a kanapéra, és magamhoz hívtam.
- Jöjjön Marika, szeretném ha orálisan kényeztetne - magáztam továbbra is.
- Mit csináljak Zsolti bácsi? - nézett rám tanácstalanul.
- Szopjon le!
Végre megértette mit akarok, talán még el is mosolyodott. Közelebb jött, és elém térdelt, farkam már keményen ágaskodott. Marokra fogta, és fejni kezdte, aztán szépen rábukott. Fegyveremen teljesen hátra húzta a bőrt, fitymám megfeszült, makkom fényesen lilán lüktetett. Először körbenyalogatta a makkot, és finoman a szájába vette. Aztán lassan teljesen elnyelte az egész rudat. Isteni jó érzés volt, biztos voltam benn, hogy nem először csinálja.
- Nagyon jó. - simogattam meg a fejét.
Hálásan nézett fel rám, jól esett neki a dicséret, nagyon a kedvemre akart tenni. Ismét kiengedte szájából a rudam, megmarkolta, és keményen fejni kezdte. Párat húzott rajt, aztán megint a szájába vette, kezével pedig a tojásaim morzsolgatta. Feje ütemesen mozgott, többször tövig elnyelte kőkemény dorongom. Éreztem nem sokáig bírom már, és valóban rövidesen hörögve élveztem az asszony szájába. Aki mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne az utolsó cseppig lenyelte a spermám. Kielégülten dőltem hanyatt, halottam az asszony fel kell, és kimegy a fürdőszobába. Pár perc elteltével, nedves hajjal, fehér fürdőköpenyben jelent meg. Most valahogy eltekintettem attól, hogy meztelenül közlekedjen. Összeütöttem egy gyors vacsorát, jóízűen ettünk, és néhány pohár bort is megittunk. Marika nagyon nehezen oldódott fel, de aztán a bor megoldotta a nyelvét. Elmesélte az egész életét, megtudtam, hogy nagyon szegény családban születet. Tizenhárom évesen már kiállították az út mellé, pénzért kellett férfiakkal szeretkeznie.
A stricije a saját apja volt, aki szintén többször megerőszakolta. Tízen hét évesen megismerte a későbbi férjét, nagyon nagy volt a szerelem. Úgy látszott minden rendbe jön, a férje dolgozott, jól éltek, jöttek a gyerekek sorba. Hatig meg sem álltak, de aztán a férje alkoholista lett, ütötte - verte a családját, szörnyű évek következtek. Napról - napra éltek, sokat nélkülöztek, sajnos még mindig szerette a férjét. Amikor azonban megtudta, hogy a férje két lányát is megerőszakolta, meg akarta ölni. Bevallotta, hogy ezekben az években abból éltek, amit a lányai tőlem kaptak. Férje megbetegedett, és hamarosan meghalt, senki nem siratta meg. Segélyből temettették el, azóta kicsit jobbra fordult a sorsuk.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.39 pont (110 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 deajk2008 2016. 10. 2. vasárnap 16:22
egészen jó lett, de azért jöhetne a folytatás is...
#9 feherfabia 2015. 08. 9. vasárnap 07:10
Egèsz jò!
#8 listike 2014. 08. 8. péntek 16:02
Volt jobb.
#7 papi 2014. 05. 17. szombat 15:59
Egész jó
#6 A57L 2013. 07. 27. szombat 04:28
Nem rossz.
#5 Caligula 2010. 03. 24. szerda 10:40
Istenem! Ezt a mélysötétséget!!!
#4 Kritikus85 2010. 03. 24. szerda 02:28
Elolvastam mind a négy részt. Viszonylag jók a sztorik. Van pár helyesírási hiba. De van egy két valószínűtlen dolog. Síkosító nélkül ilyen könnyen megy az anál. És ha ilyen jó lakásod van a semmi közepén, hogy hogy nem rabolják ki a cigányok?:D
#3 tiborg 2007. 08. 26. vasárnap 02:24
Nagyon kasir! Kell folytatas!
Gyerunk oregem!!!
#2 nuvak 2007. 08. 25. szombat 14:11
hülyeség viagrával együtt
#1 Törté-Net 2007. 08. 25. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?