A+ A-

A Heart of Texas Ajándékbolt

Emlékezetessé akartam tenni a barátnőm születésnapját. Szerveztem neki egy meglepetésbulit, elhívtam az összes barátját és a családját. Vettem egy csomó ajándékot, és szépen be is csomagoltam őket. A buli utánra pedig egy hétvégi kirándulást is beterveztem. Már csak egy kör maradt hátra: a fehérnemű, és pár játékszer.
A Heart of Texas Ajándékbolt egy jó hírű szexbolt volt. Sokféle játékszer és fehérnemű volt náluk, a környezet pedig tiszta és barátságos. A barátnőmmel gyakran vásárolgattunk itt, de ezúttal egyedül mentem.
Ahogy beléptem, nekiláttam a keresgélésnek. Nem ment túl könnyen, mindig zavarban voltam, ha mások is ott voltak. Idegesen toporogtam, míg a két kuncogó nő el nem ment. Nem is vettek semmit. Odamentem a pulthoz, ahol a vibrátorokat tartották. Odajött hozzám az eladónő.
- Segíthetek valamiben? - kérdezte. Magas volt, hosszú, barna haja a hátáig ért. A teste atletikus és szexi volt, mint egy röplabdázóé. Szűk kis topot viselt, amiből kivillantak aranyos mellei. Rámosolyogtam.
- Végülis igen. Melyik a legjobb ezek közül? - intettem a polc felé.
- Attól függ, mire kell. Talán saját magának? - kérdezte játékos mosollyal. Gyorsan megráztam a fejem, és elmeséltem neki a barátnőm dolgát. Egy kissé ideges voltam, úgyhogy elmondtam az összes szülinapi tervezgetésemet. A nő édesen mosolygott, nyilván hozzászokott már az effajta dolgokhoz.
- Értem... Szóval a barátnője, Jessie születésnapja szombaton lesz, és ön vibrátort akar neki venni. Hadd mutassam be ezt a szép darabot - mutatott egy lila, rugalmas rudat. - Ideális a klitorális és vaginális stimulálásra. Két darab A-s elem kell bele, és többféleképp is be lehet állítani. Ez itt - emelt fel egy rózsaszín, vékony eszközt - rektálisan is használható. De a kedvencem - emelt föl egy hosszú, pénisz alakú kék dolgot, és egy ezüst, tojásszerű eszközt, ami egy hosszú lánchoz volt kötve - ez a két játékszer. Az ezüst vibrátor a kategóriája egyik legerősebb példánya. Mindenre tökéletes. A kék pénisz szintén mindenre jó, és szigetelt. Én a zuhany alatt és a kádban szoktam használni.
Elmosolyodtam:
- Bemutatót nem vállal?
A nő is elmosolyodott. Megkerülte a pultot, az ajtóhoz ment, megfordította a NYITVA táblát, bezárta az ajtót, és lehúzta a redőnyt.
Miközben visszajött, levette magáról a topot, és a padlóra dobta. A mellei kissé szilva alakúak voltak, a bimbói picit kimeredtek belőle. De már be voltak keményedve, és elő voltak készülve arra, ami következett.
Lerúgta a cípőjét, kigombolta a farmerét, és kibújt belőle. Csak figyeltem, ahogy elővillant gyönyörű, sötét bőre. És ami a legfőbb: nem volt rajta bugyi!!
Felkapta előlem a két játékszert, felugrott a pultra, és hátracsúszott annyira, hogy a lába a pult szélén lógjon.
- Először meg kell győződnünk a nedvességről. Valahogy így - mondta, és a csiklójához nyomta az ezüsttojást. Bekapcsolta a lánc végén a kapcsolót, a kütyü búgva indult el. A lány pedig lágyan felnyögött; nagyon izgató volt. Szabad kezével a bimbóit simogatta, és már lihegett is. Felkapta a kék péniszt, bekapcsolta, és könnyedén, gyakorlott mozdulattal a puncijába csúsztatta. Már nagyon nedves volt, én pedig egyre keményebb.
Az egyik kezével a csiklójához tartotta a tojást, a másikkal ki-be mozgatta a kék péniszt. A szeme csukva volt, arca pedig időnként grimaszba rándult a gyönyörtől. Nem voltam erre felkészülve, fogalmam sem volt, hogy mit tegyek. Csak álltam és bámultam, és a farkam úgy megkeményedett, hogy már fájt.
- Segíts! - nyögte. Lassan odamentem hozzá. Nem nagyon tudtam, hogy mit csináljak. - Szopd a bimbóimat! Kérlek! Már nem kell sok!
Egy pillanatig átgondoltam a dolgot, és arra jutottam, hogy Jessie úgysem tudja meg soha. Lehajoltam, beszívtam az egyik mellbimbóját a számba, és keményen szopni kezdtem. A nő mélyen felsóhajtott. Váltogattam két gyönyörű melle között, és figyeltem, hogy mit művel a puncijával. Már nem bírtam tovább, letérdeltem elé, és kivettem a kezéből a vibrátorokat.
Hosszan, szenvedélyesen megnyaltam a csiklóját, de nem csak a végét, ahogy a filmekben szokták. Az egész nyelvemet haszáltam, és jó sok nyálat engedtem a területre. Megint felnyögött. Egy-két percig ezt folytattam, aztán lejjebb haladtam. Fel-le mozogtam a puncija és a segglyuka között, köröztem a nyílások körül, néha be is nyalintottam, sőt, volt mikor mélyen be is nyaltam neki. Végigszántottam az ajkacskáin, aztán a puncija, végül a segglyuka köröl. Remegett, és nyögdécselt. Vettem a bátorságot és végignyaltam a segglyukán is. Hangosan felnyögött.
- Ooohhh, te kis huncut - lihegte. - Abba ne hagyd.
Hát nem is hagytam. Fel-le nyalogattam a csiklójától a segglyukáig, néha megálltam egy-egy területen, és azt nyaltam. A puncijába nyomtam a tojás alakú vibrátort, jól benedvesítettem, aztán legnagyobb meglepetésére a fenekébe nyomtam, és a maximumra kapcsoltam.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.39 pont (72 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 Pavlov
2019. 04. 22. hétfő 15:38
Ugye? :P Válaszolok rá!
#12 cscsu50
2019. 04. 15. hétfő 09:13
Nagyon készséges eladó! Válaszolok rá!
#11 Pavlov
2017. 01. 10. kedd 17:23
Köszönöm! Válaszolok rá!
#10 berher
2017. 01. 7. szombat 15:28
szeretem a történeteidet. Itt sem csalódtam. smile Válaszolok rá!
#9 A57L
2014. 11. 4. kedd 08:57
Nem lett rossz. Válaszolok rá!
#8 listike
2014. 05. 6. kedd 17:48
Nagyon jó. Válaszolok rá!
#7 Pavlov
2013. 07. 20. szombat 07:06
Köszönöm! Válaszolok rá!
#6 papi
2013. 07. 19. péntek 05:49
Ez nagyon jó Válaszolok rá!
#5 genius33
2012. 09. 15. szombat 12:33
Imádtam smile Válaszolok rá!
#4 Pavlov
2007. 07. 27. péntek 19:21
Kedves Olvasók!

Mivel úgy tapasztaltam, hogy a primposta nem nagyon működik egy ideje, létrehoztam egy új e-mail-címet:

pavlov.urasag@gmail.com

Továbbra is örömmel várom leveleiteket, hozzászólásaitokat! Válaszolok rá!
#3 Pavlov
2007. 06. 12. kedd 15:56
Köszike!!! Válaszolok rá!
#2 eve
2007. 06. 8. péntek 21:17
Ma sem csalódtam...nagyon jó!10 pont. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2007. 06. 8. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!