A+ A-

Barátkozás az Aranyparton

Fordítás
Feleségemmel, éppen most érkeztünk vissza a szörfölésből. Komolyan, nyaralás, ahogy kikészültünk a munkában, mindig a legélvezhetőbb lehetőségeket választjuk. Mindig megpróbáltunk bármi ujjat a szex területék, mert az élet olyan rövid viszont hosszú ideig vagyunk halottak.
Egy dombról néztük a tengert, az egyik magaslatról a tengerparton, ugyan ilyen magas indíték miatt. Minden reggel rutinszerűen lementünk a tengerpartra ellenőrizni a felhozatalt - ebből nem volt hiány - mindenfelé mellek, fenekek, testek. Mikor felizgultunk a látni valón, visszamentünk a szállásunkra, egy királyi baszásra.
Judit a feleségem 29 éves, hosszú szőke hajjal és nagyszerű testtel. Harminckét éves vagyok átlagos testalkattal, viszont 23 centiméteres farokkal, így fel tudjuk magunkat izgatni, rendesen.
Akárhogyan is, ezen a napon visszajöttünk a partról zuhanyozni. Az ágyon ültem mikor Judit kijött a fürdőszobából fürdőköpenybe csavarva. Oda ment az erkély nagyméretű üvegajtaja elé, és kinézett. A tájkép határozottan jobb volt vele. Szeretem, amikor sétál és látni, hogy lépteire ficánkol a feneke és melle, ahogy azt összes fiú és nő a parton el tudja neked mondani. Mindig szeretem nézni, az elismerő bámészkodását férfiaknak és nőknek amint elsétál előttük. Ilyenkor mind a ketten tudjuk nagyon hamar dugni fogunk, csak azt nem mikor, és hogy. Ma reggel nagyon be voltunk indulva a parton, incselkedtünk egymással, és minden csalafinta módon érintgettük egymást. Mintegy véletlenül, mindig egymásnak nyomtuk testünket.
Felálltam és mögé léptem, beszívtam szappanos illatát. A farkam rögtön felállt a derekamra csavart törülköző alatt. Elkezdtem csókolni a nyakát és vállait, ahogy szerette, félre simítva szőke haját, közben lágyan kilazítva a testére felvett fürdőköpenyt, így a kezemet be tudtam csúszatni az alá.
Judit rögtön reagált, fenekét előre - hátra mozgatva farkamon, amely most már elérte teljes nagyságát és a feneke két partja között a testének feszült. Annyira jó érzés volt, arra gondoltam oda is élvezek. Továbbra is dörzsöltem magam hozzá, arra gondolva, hogy dugás mégis jobb, de nem akartam abba hagyni.
Átkaroltam Juditot, becsúsztattam tenyeremet a fürdőköpeny alá és elkezdtem simogatni rózsaszínű mellbimbóit, éreztem, hogy jól esik neki, mert vállait hátrafeszítve nekem dűlt. Kezeimet lefelé kezdtem el csúsztatni, lapos hasán keresztült, borotvált puncijáig. Mind a ketten szerettük a sima puncit és annak érintését. Az ujjaimmal simogattam punciját, másik kezemmel, majd széttártam pinájának ajkait, melyek cuppogó hangot hallatva nyíltak szét. Becsúsztattam kettő, majd négy ujjam tágranyitott pinájába. Nagyon keményen mozgott ujjaimon, mintha dugott volna rajtuk, majd forró édes nedve elárasztotta kezemet.
Mikor nem bírta tovább követelte, basszam meg rendesen. Elkezdtem, és igazán elfogadta, amit csináltam. Lecsúsztattam a vállairól a fürdőköpenyt, és becsúsztattam farkamat a combjai közé. Olyan síkos volt a lábai között, hogy a makkom simán siklott előre a klitoriszáig és vissza fenekéig. Annyira izgató volt, hogy baszni akartunk az előtt is mielőtt ágyba bújunk.
Felsőtestét rányomtam az ajtó üvegére, addig, míg mellei el nem érték az üveget. Vissza feszitette fenekét, mint, egy felkínálkozó kurva. Megmarkoltam kétoldalról fenekét, pináját széthúztam, Benyomtam már nedves farkam, a saját nedveitől lucskos pinájába. Forrónak tűnt, éreztem nedvei körbefolyták teljes hosszában farkamat. Keményen hátra tolta magát, tenyereivel az üvegtől elnyomva magát. Elvesztettük az egyensúlyunkat, és hanyatt estünk. Vicces volt, Judit mellettem a földön, ahogy keresi a fürdőköpenyét, sikítozva, hogy el akarja takarni magát, mert a szemben lévő balkonról figyelnek minket.
Felugrottam, és egy hasonló korú párt, mint mi, láttam, ahogy mosolyognak és integetnek, nem távolabbról, mint 50 méter. Judit mögém állt:
- Mennyi ideje figyelhetnek minket? - mondta.
Eléggé kábult voltam, nem nagyon izgatott. Az összes, amit akartam folytatni a dugás volt Judittal.
Elakartam húzni a függönyt. Tovább integettek. Mind a ketten fürdőruhában volt. A nőnek jó alakja és barna haja volt. A férfi magasabb volt, mint én, és szőke volt. Judit átnyúlt előttem, és arcátlanul elkezdett integet gyorsan lehervadó farkammal.
- Miért nem hívod át őket - kérdezte, és keményen hátrahúzta a bőrt a farkamon
Mindig is fantáziáltuk arról, hogy egy másik párral dugunk együtt. Jól hangzott, különösen, mikor Judit kezdte húzogatni a farkamat.
- Miért ne? - Judit felkapott egy párnát és vörös színű rúzzsal, ráírta a szoba számunkat, felmutatta neki az ablak ellőtt állva. Ők egymásra néztek, mondtak valamit, és hüvelykujjukkal jelezték OK!
Felvettük fürdőköpenyeinket is ittunk valamit. Öt perc elteltével kopogtak az ajtón. Michael és Sandy - ként mutatkoztak be, mialatt megkínáltam őket egy itallal. Rágyújtottunk kicsit lazítani a feszültséget.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.09 pont (74 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 listike 2014. 04. 17. csütörtök 06:53
Nagyon jó, de miért nem írtad meg az Ausztáliai élményeiteket?
#6 A57L 2013. 10. 30. szerda 02:51
Nem rossz.
#5 Orgazmus 2002. 04. 13. szombat 14:53
Király
#4 PB 2002. 04. 11. csütörtök 20:02
Törté-Net: mi lett a biológia korrepetálással? Miért csúszott le a top 10-ből? lenulláztad az újításkor a toplistát? Ha írtad már volna de nem figyeltem sorry...
#3 zs 2002. 04. 11. csütörtök 16:47
SZUPER
#2 Osh Torosh 2002. 04. 10. szerda 17:37
Csak úgy nyaralási séta közben találtatok a földön egy ujjat, kipróbáltátok?
Ehh, nem is tudom milyen lehet...
Vagy csak fogalmazásbeli a probléma...
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?