A+ A-

Esküvői Ceremónia Előtt

Mariann az antik stílusú öltözőasztal előtt ült és a nagyméretű tükörben nézve magát, elmosolyodott. Izgatottan nézte, vállig érő szőke haját, amely szép keretbe foglalta vállait, szint angyali formának látszott. Fehér mennyasszonyi ruhája körülötte omlott a földre, mély ruha kivágásban látta melleit, érezte, amint mellei keményednek, ahogy izgalmában rövidebben kezdett lélegezni. Mellbimbói nagyon érzékenyek voltak, válaszoltak a gondolataira és kinyomták a sima anyagot, melyek amúgy is kevéssé takarta melleit. Elmosolyodott a látványon, élvezete a gondolatot, hogy minden vendég láthatja ezt.
Két óra volt még hátra az esküvői szertartásig. Két óra és G. Istvánné lesz. A frizurája nem készült, ahogy tervezte, de még az arca kifestésénél tartott, azonban így is gyönyörűen nézett ki. Az arca ragyogott a belső boldogságtól, hogy milyen gyönyörű élet áll előtte.István volt az férfi volt aki őt ki választotta, és nem akarta megváltoztatni ugyan akkor. Jóképű sikeres férfi, és nagy jó az ágyban. Élvezte vad érzéki természetét, mely jellemezte Mariannt. Mariann magára mosolygott a tükörben, és belső gondolati szinte sugároztak az arcáról, amint nézte tükörképét.
- Ragyogó - Mondta Bea, régi barátnője, aki most koszorús lányként volt vele, ahogy Mariann válla felett nézett a tükörbe.
- Nos, úgy kell lenni vagy nem? Két óra múlva G.né leszek. Új házas, és Párizsba utazunk nászútra.
- Édesem Párizs az holnap lesz. A mai estét a szállodában töltitek a nászutas lakosztályban.
- Igen, és milyen éjszaka lesz is az - Mosolygott szélesen Mariann, ki villantva hibátlan fogsorát, mielőtt megfordult volna és komolyan nézett barátnőjére - Eltudod képzelni, milyen ideges vagyok, azt hittem könnyű lesz, de tiszta feszültség az egész.
- Lehet valamit el kellene foglalnod magad, hogy elvonja a figyelmedet erről. Akarod, hogy valamit szervezzek neked?
- Ohh szégyentelen, mi jár a fejedben - nézett kajánul a barátnőjére Mariann.
- Nos először valahogy távolítsuk el mamádat, biztos vagyok benne, hogy nem akarná amivel visszajövök ide. - Mariann édesanyja volt az egyetlen aki templomi esküvőt akart, melyet az Ő lelkipásztora templomában tartottak volna. Mariann életvitele azonban nem mindig találkozott a hagyományos keresztény szemlélettel.
- Elküldhetjük, teljesen megőrjített ma. Különben most hol van?
- Az éttermi személyzet éppen most érkezett meg, most teszi pokollá az életüket. - nevetett Bea - Valószínűleg megcsókolnának érte, ha el tudnám tüntetni onnan. No lássuk csak, mit kell kitalálni, ami elég fontos lenne neki, hogy személyesen Ő foglalkozzon vele.
- Ez - mondta Mariann, felállt és a tűsarkú cipőjében sarokra állt. Nem kellet sokat erőlködnie, hamar letört az egyik tűsarok - küld el az esküvői ruhaboltba, hogy javítassa meg - Bea felnevetett ahogy meglátta cipőket
- Nagyon jó, oda adom neki, hogy javítassa meg. Nem hiszem, hogy két órán belül visszaérne.
Ebben a pillanatban kopogtak az ajtón - Rendben vagyok bent? - Hangzott egy mély bariton hang az ajtón keresztül. István apja volt, akinek az egész világon a legérzékibb hangja volt, Mariann érezte amint a lábai között valami el kezd bizseregni.
- Igen, de különben bejöhetsz nyugodtan - Mondta Mariann, Bea közben játékosan rácsapott a vállára, amint az ajtó kinyílt. Károly, kicsit magasabb volt mint a fia István, robosztusabb, jóképű volt. Mariann, a farkáról csak azt tudta elképzelni, hogy nagyobb és gyönyörűbb, mint a fiáé.
Úgy gondolta a mellbimbói teljesen megkeményednek és mosolygott, amikor Károly belépett a szobába.
- Szia Károly mi újság van? - Kérdezte Mariann, miközben felmérte Károly izmos mellkasát, keskeny csípőjét, és a kiemelkedést szmoking pantallójának elején
- Csak feljöttem megnézni minden rendben van - e - Mondta Károly mosolyogva fia jegyesére, mert észrevette, amit Marian végig mérte. Sokkal szebb volt, mint amit István mondott róla, és elgondolta, egy ezután a családba fog tartozni.
Bea felemelte a cipőket - Igazából éppen most akartam elküldeni Lindát az üzletbe, Itt maradnál addig Mariannal, amíg visszajövök?
- Igen, nem gond - válaszolt Károly miközben érezte, hogy farka keményedik a nadrágjában, ahogy arra gondol, néhány percig kettesben maradhat Mariannal. Semmi sem történt közöttük, azonban a érzéki vonzódás mindig jelen volt. Megrázta a fejét, mi a fenére gondol, hiszem ez mai nap a fia esküvője. Itt ül, és azon töri a fejét, mit tudna össze hozni a mennyasszonnyal.
Mariann észrevette Károly nadrágjának emelkedését. Azóta kívánta mióta István először bemutatta otthon. Soha sem volt lehetőség vágyát kiélni, azonban most, azonban lenne egy őrült lehetősége jutott az eszébe.
Ahogy Bea kilépett a szobából, leült a székére az ültőző asztal mögé és kinyújtotta lábait az asztal alatt. Az esküvői ruhája a földre lógott kétoldalt, hátul hosszú uszályban végződött, azonban elől rövid volt, éppen csak hogy eltakarta a térdeit.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.05 pont (131 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#31 sipospista 2017. 03. 22. szerda 19:45
Ez brutal jo lett
#30 A57L 2013. 10. 30. szerda 02:50
Nagyon jó.
#29 papi 2013. 07. 12. péntek 10:00
Ez egy nagyon jó történet
#28 bennic 2007. 06. 27. szerda 13:51
Szerintem meg nagyon jó, élvezetes!Miért nem írsz még Wexford?...
#27 ndr 2005. 04. 18. hétfő 12:30
A saját esküvőmön én is próbáltam megdugni leendő nejem barátnőjét, sajnos nem jött össze.
#26 benni 2004. 01. 4. vasárnap 16:21
Annyira bizar, hogy már szép!Ilyen lagzit keresek!
#25 Tonyó 2003. 01. 26. vasárnap 01:50
A kis kurvája, fasza volt olvasni!!!
Még jobb lett volna a szerencsés 14 közt lenni
#24 Morphi 2002. 07. 4. csütörtök 01:18
Hát elég béna szerintem az egész történet :-(
#23 toki 2002. 06. 24. hétfő 21:11
háááááát
szép kis menyasszony na meg a barátnők!!!!!!
jó hosszú volt az biztos de kiváncsi lennék ,hogy a Marcsika hogy tipegett ezek után :))
#22 Totat 2002. 06. 23. vasárnap 00:16
Hümm. Wexford koma csak gruppen történeteket tud írni?
Azért megnézném magamnak azt a mennyasszonyt, aki az esküvője előtt 1 óráva megcsalja a férjét!
Bár ettől pikáns az egész. A valóságban viszont botrányos lenne!
#21 vlad1999 2002. 06. 22. szombat 17:57
0
#20 mibebo 2002. 06. 22. szombat 15:17
Két fiam is van, de nem hinném, hogy megkefélném leendő kedvesüket. Ennyiben botrányos.
#19 DeadMeat 2002. 06. 22. szombat 03:35
vazz ilyen nőm lenne és megtudnám, hogy ezt csinálta kinyírnám az egész bagázzsal együtt, az hétszentség :)
#18 Nextman 2002. 06. 20. csütörtök 23:45
Látszik,hogy tök fantasy,de szerintem hatalmas!Egy igazi story meglepetésekkel,fordulatokkal,nemcsak 30centis faszokkal.Az anya beszólása meg vicces.Szerintem qrva jó
#17 aurora 2002. 06. 20. csütörtök 22:28
Jó szereplők, jó szituáció, fantáziálás, de ez a lényege az ilyen íráoknak - valóságszerű volt, kevesebb több lett volna - fiúkból főleg.-
#16 Kriiisztaaaa 2002. 06. 20. csütörtök 22:22
nem rossz, de talán a többi lány is kaphatott volna abból a sok kanos pasiból....az pedig lehetetlen, hogy mariann járni tudjon ezután
#15 zabie 2002. 06. 20. csütörtök 21:44
hihi,hihi,lol, mese, de teccik
#14 mayer 2002. 06. 20. csütörtök 17:23
aha... remekh
Ennyi mese nincs az 1001 éjszakában...
#13 gankszta 2002. 06. 20. csütörtök 15:40
mesedélután, a feleség ne ribanc legyen. Ribanc máshol legyen, a papos dolog meg ordenáré ..
#12 Funner 2002. 06. 20. csütörtök 13:03
Szerintem fiktív történetnek nem rossz, csak az após nem kellett volna bele - és elég lett volna a 3 fős zenekar.