A+ A-

Szingli pörgés 9. rész

A fiatal szingli nők egy részének, és azok életmódjának fiktív, részletes, reális, helyenként eltúlzott bemutatása. Minden történet és karakter kitalált, a valósággal való bármilyen egyezés kizárólag a véletlen műve!
Lorena fél egy körül ébredt fel másnaposan, továbbra is zúgó fejjel. Lezuhanyozott, rendbe tette magát, ivott egy kávét, és a gép elé ült. Látta, hogy mindkét barátnője üzenetet küldött neki. Party cicának, bulikirálynőnek, és szexbombának nevezték. Eszébe jutott, hogy az izgató tánca szóba sem jött a hazaút során, mivel alig szóltak egymáshoz kimerültségük miatt.
A két lány pontosan tudta, hogy merre járt és mit csinált Lorena az eltűnése alatt, és azt is látták rajta éjjel, hogy jól szórakozott, de attól még kíváncsiak voltak a részletekre. Lorena beszámolt nekik arról, hogy újra sikerült elmennie, megint seggbe dugták, és hogy anál szex közben is elélvezett a csiklóján keresztül. Ezután belépett a blogjára, és ott is elmesélte élményeit.
Lorena szabadnapját kizárólag pihenéssel töltötte. Barátnői is mondták neki, hogy egy ilyen kiadós bulinál nem csak rákészülés, hanem az utána való regenerálódás is fontos.
A lány a következő napokban is nagy hangsúlyt fektetett a pihenésre, amikor ép nem dolgozott. A bulizás egy darabig sem nála, sem pedig a csajoknál nem merült fel ötletként.
Legközelebb csak szeptemberben tértek vissza a Rioba egy retro partyra, amelyen két külföldi sztárvendég is koncertet adott. Lazább, visszafogottabb este volt, pont olyan, mint amilyenre a lányoknak szükségük volt.
Egy héttel később a szezonzáróra mentek végleges búcsút venni kedvenc szórakozóhelyüktől, mivel arról szóltak a hírek, hogy a következő nyáron már nem nyitja ki a kapuit a klub.
Az utolsó ott töltött bulijukon végig a jól ismert, egész nyáron játszott slágerek szóltak. Tudták, hogy ez a buli is majd éjjel egy óra körül fog jobban beindulni.
Egy fél órás táncot követően a lányok megcélozták az italpultot. Lorena nem akart alkoholt fogyasztani, mert 20.-a után megfogadta, hogy egy időre szünetelteti az ivászatot. Kért magának egy üdítőt, és körbenézett. Végigjáratta szemeit a közelükben állókon, aztán az ismeretlenek között, valahol a pult előtt, egy ismerős szempáron akadt meg a tekintete...
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.85 pont (26 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 deajk2008 2016. 10. 19. szerda 06:48
olyan mint a többi jóóó 7p
#7 veteran 2016. 08. 24. szerda 08:56
Nagyon gyengének sikerült.
#6 zsuzsika 2016. 08. 24. szerda 07:02
Vontatott.
#5 Andreas6 2016. 08. 24. szerda 06:49
Unalmas, de nem a legrosszabb az itteni kínálatban.
#4 listike 2016. 08. 24. szerda 06:42
Az egész semmit nem ér.
#3 A57L 2016. 08. 24. szerda 04:38
Ez nem tetszett annyira.
#2 sunyilo 2016. 08. 24. szerda 00:11
Ez ojan, mint a többi rész. Lyóóó!
#1 Törté-Net 2016. 08. 24. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?