A+ A-

Én és az osztályfőnököm

Az én történetem 2000-ben játszódik. 19 éves voltam elvégeztem a gimnáziumot és a volt osztály- és évfolyamtársaimmal nosztalgianyaralást tartottunk.
De azt hiszem a történet valahol korábban kezdődik. Talán a kamaszkorom kezdetén, mikor szexuális fantáziáim szárnyra keltek. Sokat maszturbáltam a kádban, a vécében, a szobában, a sportegylet öltözőjében, anyám munkahelyén, nyilvános vécékben, a suliban, egyszóval mindenhol ahol lehetőség nyílt rá. Mikor a fantáziálásba már egészen belejöttem kezdtek visszatérő fantáziák kialakulni. Fogalmam sincs miért, de valahogy mindig is az idősebb nőkre buktam, az olyanokra, akiknek már gyerekük van, de mégis jól tartják magukat, akiknek a bőre nem olyan feszes tán, de a szexről mindent tudnak, akiknek nem kell csapni a szelet, nem kell kábítani őket a csajozó dumával, nem kell bambit vinni nekik a strandon. Ha őket becserkészed, nincsenek felesleges körök, melyeket meg kéne tenned, mielőtt ágyba bújtok. Álmaimban olyan vadítóan szexiek voltak, hogy szinte megvesztem a gondolattól, hogy egy olyan nő, aki az anyám lehetne korban, mondjuk az én farkam előtt "imádkozik".
Mikor a gimnáziumba mentem, egyből kiszúrtam magamnak a csinosabb tanárnőinket és este, vagy még ott az iskola WC-ben kivertem. Az osztályfőnököm nem volt egy tökéletes szépség, sőt a többi jó bőr tanár mellet igazán nem rúghatott labdába. Nekem mégis -titkon- ő volt a befutó. Sokat beszéltünk a haverokkal, hogy melyik tanárt hogyan húznánk meg, de én róla sosem beszéltem senkinek, mert tudtam, hogy az iránta érzett szexuális gerjedelem különleges, kissé talán már bizarr is volt. Ha jobban visszagondolok elég kegyetlen és egy kicsit ideggyenge nő volt, órán sokszor hisztérikusan kiabált, aztán minden átmenet nélkül a következőkben kedves és megértő volt. Osztálytársaim nem igazán kedvelték. Ettől volt fantáziáimban még különlegesebb, mert úgy éreztem, hogy az enyém. Eme furcsa érzést az is segítette, hogy valahogy olyan érzésem volt, hogy én is jelentek neki valamit, persze inkább csak szimpátia szinten, nem szexuális vonzalomként, de valahogy vibrált közöttünk valami. 3.-os lehettem, mikor szexuális fantáziálásom olyan áramütést kapott, mely még sokáig repítette képzeletem. Az egyik órán hozzám ért...
Meztelen ujjai alkarom érintették, ahogy oda hajolt, fölém, hogy elmagyarázza az általam nem értett matekfeladatot. Hozzám ért és, mintha észre sem vette volna, nem húzta el a kezét. Aztán belenézett a szemembe és azt kérdezte: "Érted?" De én úgy éreztem, hogy azt kérdezi "Érzed?" Éreztem. Aztán ahogy elmentem mögöttem hatalmas mellei hozzáértek a tarkómhoz...Aztán a gimnáziumot kijártuk. Mikor meghallottam, hogy a régi sulim nyári tábort szervez, egyből felhívtam a régi osztálytársakat, hogy menjünk. Akkor már jó ideje nem gondoltam az osztályfőnökre, csak a buli érdekelt, meg persze a csajok, szerettem volna elveszteni a szüzességem végre. Csongrádra mentünk és diákszálláson szálltunk meg, és ott volt ő is. Először, mikor megláttuk egymást, láttam valamit a szemében, talán elégedettséget, vagy csak egyszerű örömöt? Nem tudom, hogy mi volt a valóság és mi a fantáziám szüleménye.
A tábor alatt aztán minden kérdésemre választ kaptam.
A strandon megláthattam (igaz csak fürdőruhába) hatalmas melleit, melyek igaz már egy kicsit megereszkedtek, de nekem mégis a legtökéletesebb didkók voltak a világon. Lábain itt-ott apró visszerek látszottak, bőre mér nem volt a reklámokban is látható 5.5-ös P.H. értékű extra feszes fedőréteg. Nem volt tökéletes; ember volt, oly annyira, hogy a maga tökéletlen, nyers mivoltában brutálisan támadta férfiúi libidóm legfelsőbb határit. Sokszor találkozott a pillantásunk és én mindig elkaptam tekintetem, nem mertem a szemébe nézni. Gondoltam ez nem úgy működik, mint egy tinivel a buszon, hogy szemezünk aztán randi, majd zsupsz az ágyba... A 3. napon már nem bírtam magammal. Annyira be voltam gerjedve, hogy muszáj volt könnyíteni magamon. Szexuális gerjedelmemet csak fokozta, hogy a sok kannal egész végig csak a szex volt a téma a tábor ideje alatt, mindenki kellő műgonddal ecsetelgette, hogy kit, hogyan dugott, vagy dugna meg. Nem bírtam tovább. Este ittunk egy keveset a srácokkal, és bár közel sem jártam a részegséghez, eljátszottam, hogy rosszul vagyok és ki kell mennem hányni. Bejött! Senki sem akart elkísérni, heves röhögések közepette kripliztek le, míg ki nem értem a szobából. Először arra gondoltam, hogy a WC-ben verem ki, de féltem, hogy valaki utánam jön és nem hagyják, hogy nyugodtan befejezzem. Akkor elhatároztam, hogy kilógok a koleszból. A part ideális maszturbációs közeget ígért. A szállást elhagyni nem okozott túlzott nehézséget. Árnyékként suhantam a part felé. A strand kerítésén könnyen másztam át, elindultam a vízpart felé... és ekkor meghallottam a hangját!
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.03 pont (62 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 vakon53 2016. 04. 26. kedd 14:51
Nagyon de nagyonjó!
#4 listike 2014. 03. 31. hétfő 15:40
Mese habbal.
#3 papi 2013. 10. 23. szerda 08:03
Hihetetlen , de jó.
#2 je 2005. 09. 18. vasárnap 09:18
nem rossz nem rossz. Yo sokáig birta ahhoz képest h szuz.
#1 Törté-Net 2003. 10. 3. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?