Kollégisták a COVID idején 1. rész - A beköltözés

Szavazás átlaga: 7.32 pont (34 szavazat)
Megjelenés: 2024. február 6.
Hossz: 28 748 karakter
Elolvasva: 663 alkalommal
Érdekes fordulatot vesz az élet, amikor a másodéves egyetemisták egy év zárlat után beköltöznek a kollégiumba és szobatársak lesznek. Az új év új kihívásokat tartogat: a COVID és a majom himlő következtében teljes lezárás történik a kampuszon.

Az eredeti történet LoganPrejean337 írása, mely a literotica.com oldalon jelent meg.
Ma van a nagy nap tesó! 11: 30-ra az egyetemre érnünk, már ha anyám meg nem gondolja magát, és engedi, hogy elmenjek...   – mondta Monty a telefonba.
Monty! A szüleim velem jönnek, ragaszkodnak hozzá, hogy elvigyenek, nem tudtam lebeszélni őket róla.  
Basszus! Sajnálom ember. De ne aggódj, majd lerázzuk őket valahogy.  
Nem ismered még őket, nem fognak leállni, aggódnak amiatt, hogy az egyetemen fogok élni.  
Chase ne aggódj, a szülők szeretnek engem. Majd megmondom neki, hogy gondoskodni fogok a kisfiukról.  
Haver, ez nagyon gáz... Délre legkésőbb mind ott leszünk, kérlek segíts majd tesó!  
Ne izgulj, minden rendben lesz. Sajnáltam Chase-t, a szülei őt sem engedték, hogy beköltözzön a kollégiumba korábban, amikor az egyetem újra megnyílt a téli lezárás után.
Neki és nekem nagyon sok közös tantárgyunk volt, és bár eddig csak online és telefonon beszéltünk a tanulmányaink miatt, úgy tűnik, hogy azonos a humorérzékünk, jól kijövünk. Akkor lettünk barátok, amikor az anatómia kurzuson közösen vettünk részt egy csoportos projektben, bár személyesen sosem találkoztunk még.
Chase szülei nagyon féltek, hogy fiúk elkapja a COVID-ot. Nagyanyját és nagyapját is elveszítette a járvány korai napjaiban, családja összeomlott; alig hagyták el otthonukat – anyja és apja is otthonról dolgozott. Chase befordult; vágyott az emberi kapcsolatokra, de ugyanakkor nem akart megfertőződni, vagy a szüleit megfertőzni. Szerintem egy kicsit hipochonder volt. Nem mintha teljesen alaptalan lett volna, hiszen láttunk már két osztálytársat is meghalni COVID-ban. Ezért mindketten teljes mértékben támogatjuk az oltási programot, és mindkettőnket mindenre kiterjedően kivizsgáltattunk, mielőtt az egyetemre jöttünk. Előre megállapodtunk abban is, hogy a kollégiumi szobánkon kívül mindenhol maszkban leszünk majd egymás védelme érdekében.
Már csak néhány percre voltam az egyetemtől. Múlt héten átvettem a parkolási engedélyem, elintéztem a beiratkozást, a papírmunkát, így már ismertem melyik épületben, hol lesz a szobánk. – Magnólia Hall. Szerencsénk volt, mert ez egy vadonatúj épület, amelyben többnyire kétágyas, saját fürdőszobás szobák voltak. A COVID alatt épült, ezért úgy tűnt, hogy figyelembe vették az építés során a járványügyi intézkedéseket. De fogalmunk sem volt, hogyan néznek ki a szobák azon kívül, hogy újak.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 14 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.32 pont (34 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
k.gerry8888
2024. február 10. 06:13
#3
Szia. Igen fordítás. Emlékeim szerint megjelöltem, sőt amit beküldtem anyagot, abban is benne volt. Köszönöm a visszajelzést. Már úton a folytatás.
2
Ez egy válasz kaliban 2024. február 6. 17:47-kor írt üzenetére.
kaliban
2024. február 6. 17:47
#2
Kedves k.gerry8888!  Ez akkor most fordítás,  vagy az eredeti ötlet alapján te írtad? Ha fordítás, akkor illett volna a címkézésnél megjelölni. Ennek ellenére nekem tetszett. Ha "csak" fordítás, akkor sem rossz munka, csak nagyon kevés helyen éreztem magyartalannak. pld: ágyszivacsomat (inkább martac, vagy ágybetét). Első nekifutásra jó munka és a történet is izgalmasan indul. Várom a folytatást! 
Üdv: Kaliban
4
T
Törté-Net
2024. február 6. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1