A+ A-

A lányom 15. szülinapja

Csodálatos barátnőm volt 20 évesen, és a kapcsolatunkba becsúszott egy baba. Azt hittük menni fog nekünk együtt a dolog, de a kislányom, Viki első születésnapja után hamarosan szét is mentünk. A gyereket a feleségem kapta meg, de közös megegyezés alapján minden hétvége az enyém volt, és iskolai szünetekből is legalább egy hónap. Nem laktunk messze egymástól, 100 km-re, és mivel Viki szeretett itt lenni, sok barátja lett ebben a városban is. A történet, amit elmesélek, a kislányom 15. születésnapján történt meg. Elég nagynak gondoltam ahhoz Vikit, hogy elengedjem élete első bulijára, azzal a feltétellel, hogy nem iszik alkoholt és legkésőbb hajnali egy órára érte megyek a szórakozóhely elé. Elég megbízható kislány volt, ezért nem féltem. Csendes, nyugodt estém volt, aludni nem akartam elmenni, nehogy elaludjak és ne keljek fel, mire menni kell érte, ezért semmit mondó műsorokat néztem a TV-ben. Éjfél elmúlt, amikor csengettek. Iszonyatos rossz érzésem támadt, arra számítottam, hogy a rendőrséggel találom szemben magam, akik valamilyen rossz hírt közölnek Vikiről, de amikor kinyitottam az ajtót 2 fiút láttam, akik egy alélt lányt támasztottak, mellettük pedig ott állt Betti, a lányom itteni legjobb barátnője. Nem lettem nyugodtabb a helyzettől, sőt, ideges lettem és megijedtem.
- Mi a fene folyik itt? Mi van Vikivel? - kérdeztem Bettit, miközben odamentem a lányomhoz, és megemeltem a fejét.
- Nem tudom... Táncoltunk, és ő táncolt egy fiúval, akivel utána iszogattak. Azt hittem üditőt iszik, de alkohol volt, és nagyon berúgott. Sosem volt még részeg, ezért gondolom az a kevés pia is kiütötte... Én nagyon sajnálom! - tördelte a kezét. Nem láttam értelmét veszekedni vele, ezért a két suhanctól "elvettem" Vikit, és bevittem a lakásba. Nagyon részeg volt, össze vissza beszélt, amíg beértünk a szobájába. Nem akartam magára hagyni így, de gondoltam egy zuhany jót fog tenni neki, ezért elkezdtem levetkőztetni. Levetkőztettem teljesen meztelenre, majd kitámogattam a kádhoz, és beleültettem. Szörnyű volt így látni az én kis kincsem.
Megnyitottam a csapot, átállítottam a vízsugarat a rózsába, és elkezdtem lefürdetni őt. Bűzlött a piától a teste is - lehet leburította magát -, ezért nyomtam a kezembe egy kis tusfürdőt és megmostam óvatosan az arcát és a nyakát. Kb. 10 éves kora óta nem láttam meztelenül, ezért fura érzés volt őt most így látni. A cicijei szép formásra nőttek, de látszott, hogy még fognak, mert elég kicsik voltak még. Hasa szép lapos volt, a csipője épp, hogy elkezdett gömbölyödni. Gondoltam tovább mosom, ezért nyomtam még egy adag tusfürdőt a kezembe, és elkezdtem mosni neki a mellkasát is. Itt ért az első meglepetés, mert a farkam felállt. Undorítónak tartottam, hogy felizgultam a részeg, meztelen lányomtól, ezért próbáltam nem foglalkozni vele. Mostam tovább a testét. A hasát is betusfürdőztem már, de nem tudtam, hogy tovább merjek-e nyúlni. Jó lett volna intim tájékon is lemosni, de az álló farkam nem sok jót sejtetett.
- Moss meg apci - nevette el magát. Nem szerettem sosem a részeg embereket, hát még a részeg lányokat! Hirtelen nagyon mérges lettem rá, tudtam, hogy holnap nagyon le fogom szidni emiatt!
Mérgemben nem foglalkoztam semmivel, csak benyúltam a lába közé, és elkezdtem mosni a punciját. A farkam fájdalmasan rándult egyet. Puha volt, épp, hogy a szeméremdombján egy kis szőke pamacs volt, és ahogy odanyúltam aléltan nyögött egyet a kislányom. Örülten felizgultam. Kicsit tovább mostam a punciját, mint ahogy kellett volna, és Viki folyamatosan aprókat nyögött, míg a lába közt nyúlkáltam. Hirtelen bűntudat fogott el, ezért gyorsan újra megnyitottam a vizet és lemostam róla a tusfürdőt. Kisegítettem a kádból, majd betámogattam az ágyába. Lefektettem az oldalára, mert féltem, hogy hányni fog, én pedig leültem mellé és simogattam a haját. A farkam már leállt, és nagyon gyorsan elakartam felejteni az előző eseményeket.
- Nem... fekszel be. - mondta Viki.
- Ez kérdés volt, vagy kijelentés?
- Légyszi!
Tudtam, hogy nagyon nincs magánál, ezért átmentem az ágy másik oldalára, és lefeküdtem, szorosan hozzásimulva. Nem adtam rá ruhát, ezért teljesen meztelen volt. Kiskorában mindig úgy aludt, hogy a kezem a feje alatt volt, ezért mikor megemelte a fejét, tudtam, hogy azt akarja, hogy tegyem alá a kezemet. Óvatosan átdugtam a kezem, a másik kezemmel pedig átöleltem a derekát.
Már nem voltam mérges, csak azt akartam, hogy minél előbb józanodjon ki. Gondoltam, hogy holnap iszonyú másnaposság fogja kínozni, és meg akartam óvni a fájdalomtól. Már épp elaludtam volna, mikor megfordult, és így velem szembe feküdt. Olyan szorosan simult hozzám, hogy éreztem a melleit a mellkasomnál. Az egyik lábát átrakta az én lábamon, és ettől a simulástól a farkam pont a puncijához került. Újra felállt. Reméltem, hogy nagyon mélyen alszik, és nem veszi észre ezt.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.42 pont (110 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#16 Ludas11 2019. 01. 2. szerda 18:46
Remek kis történet nagyon izgató
#15 Bizse42 2018. 11. 7. szerda 22:38
Nekem is tetszett! Aranyos romantikus volt. Nő vagyok én másképpen látom. Nem értek teljesen egyet azzal aki "tiszta nemi erőszaknak" minősíti ezt a kis történecskét...
#14 hiz625 2018. 11. 7. szerda 10:48
Mindegy mit gondoltok,ez az "írás" rendesen felizgatott!
#13 Andreas6 2018. 07. 3. kedd 06:59
Nem csak incestus, de erőszak is, mert magatehetetlen, részeg állapotban volt a gyerek. Nem tudom, hogy lehet még ennél lejjebb süllyedni.
#12 sunyilo 2018. 07. 2. hétfő 19:46
Az incestus ha tetszik, ha nem, létezik. Gyakoribb, mint gondolnánk. Így leírva jó, de a saját lányommal nem tudnám elképzelni...
#11 gyuri0926 2018. 07. 2. hétfő 19:38
nem tetszett
#10 cscsu50 2018. 07. 2. hétfő 17:15
egész jó
#9 sztbali 2018. 07. 2. hétfő 17:14
Ha a vágy utat tör...
#8 fiesta14 2018. 07. 2. hétfő 09:33
jó. tetszett. De a hibákra jobban kell figyelni. sok volt benne.
#7 listike 2018. 07. 2. hétfő 08:34
Az ilyen állatnak börtönben a helye.
#6 feherfabia 2018. 07. 2. hétfő 06:57
Nem tetszett!4P
#5 Andreas6 2018. 07. 2. hétfő 06:20
Ez egy szemét állat. Még jó, hogy csak kitalált (remélem).
#4 A57L 2018. 07. 2. hétfő 04:52
Szerintem remek történet.
#3 veteran 2018. 07. 2. hétfő 04:37
Nem szeretem a saját lányával szexelős történetet.
#2 zoltan611230 2018. 07. 2. hétfő 03:39
Hát?,...
#1 Törté-Net 2018. 07. 2. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?