A+ A-

Osztálykiránduláson

Még évekkel ezelőtt, amikor egyetemista voltam, a volt általános iskolám egyik nyolcadikat végzett osztálya a ballagás után kirándulni ment Pécsre. Korábban én is és a szintén egyetemista haverom is ebbe a suliba jártunk és a haveromat megkérte az igazgatónő, Zsuzsa néni, hogy elmenne - e velük, segíteni felügyelni a gyerekekre, mert az osztályfőnök az utolsó pillanatban lebetegedett, úgyhogy se ő, se annak a férje nem tud jönni, így helyette az igazgatónő jött velünk, egy másik tanárnővel.
A haver beleegyezett, aztán szólt nekem is és így csapódtunk a csapathoz. Miért, ne, igaz? Jó bulinak ígérkezett, amúgy se volt mit csinálni egész nyáron. Minden oké volt, a programok is, meg minden, a szállás se volt pocsék., a gyerkőcöket is sikeresen terelgettük. A csajokat nem zavarásztuk, gyerekek még, bár némelyikük már ugy nézett ki, mint egy igazi nő. Mi persze azonnal elkezdtünk hajtani a tanárnőkre, de eleinte csak óvatosan, elvégre mégiscsak tanított mindkettő bennünket. Nem voltak ám rondák, bár hozzánk képest jelentősen korosabbak. Zsuzsa néni jó negyvenes, magas, izgató alakú, asszonyosan kívánatos testtel, a másik viszont, Kati néni határozottan csinos kis középkorú, de elég ridegnek tűnt. Viszont, amikor fürdőruhában voltak, evett bennünket a fene rendesen utánuk, nem győztük takargatni az álló farkunkat.
Hogy levezessük a feszültséget, a haverral éjszakánként elmentünk csavarogni, nőket hajtani, ami igazából csak egyszer sikerült, mármint nőket felszedni.
Az utolsó nap estéjén búcsúbuli volt, kajával, tánccal, ahogy illik.
Éjfélkor lett vége. a bulinak és mivel igen fickós voltam, tettem egy gyenge próbálkozást Zsuzsa néninél és mondtam neki, hogy jöjjenek át a szobánkba, van egy üveg vodkánk és hozzá kóla, beszélgessünk még.
Pillanatok alatt megtanácskozta Kati nénivel és a legnagyobb megdöbbenésünkre beleegyeztek, mondván, ők is szeretnék megköszönni, hogy ilyen klasszul segítettünk nekik.
Minden szolidan indult. Beszélgettünk, iszogattunk, mi persze a haverral valahogy mindig kicsit több vodkát öntöttünk az ő kólájukba, mint kérték. Piszok jól éreztük magunkat, sőt egyre jobban, főleg, ahogy egyre merészebben bámultuk a haverral ezt a két nőt. Még jó, hogy farmerban voltunk, különben ajaj. Elfogyott a mi kólánk és azt mondta Zsuzsa néni, hogy neki még van a szobájában, átmegy és hoz. Rögtön felugrottam, hogy elkísérem. Azt mondja nevetve, hogy nem félek én, de én azért követtem. Az a pár méter a folyosón a szobájáig borzalmas volt. Ahogy ment előttem a feszes szoknyában és néztem azt a formás seggét, annyira beindultam, hogy szinte elsötétedett előttem a világ. Bementünk a szobájába, és ahogy lehajolt, hogy kivegye a földön lévő táskájából az üveget, kidomborodott a kemény segge, félig láthatóvá váltak a combjai és én nem tudtam tovább türtőztetni magam. Mögé léptem és egy határozott mozdulattal rátettem a kezem a rugalmas fenekére, belemarkoltam és mielőtt felfogta volna, mi van, benyúltam a szoknya alá és rátapasztottam a kezem a combjai között a pinájára. Egy pillanatig mozdulatlanná vált, aztán felegyenesedett. No, gondoltam, most jön a hisztéria, meg a pofon eső.
De nem! Szembe fordult velem, rám mosolygott, átölelte a nyakamat és úgy lesmárolt, hogy csak néztem. Átöleltem, a fenekét markolásztam és közben lehúztam a szoknyáján hátul a cipzárt
- Ne, kérlek, ennyi legyen elég! - nyögdécselte, de nem valami meggyőzően, ahhoz legalábbis nem, hogy leálltam volna. Mindkét kezemmel a fenekébe markoltam és hülyeségeket suttogtam a fülébe, hogy annyira kívánom, meg milyen csinos, meg hasonlók. Hatott is a duma, mert amikor benyúltam mindkét kézzel hátul a bugyijába, szinte csak nyögdécselt és egyre jobban vonaglott. A bugyi lassan követte a lecsúszott szoknyát és én térdre ereszkedve befúrtam a fejem a pihés szőrökbe. Miközben benyaltam a szeméremajkak közé, ő csak a hajamat túrta és ütemesen simogatta altestével az arcomat. Tudtam, hogy nyertem, lazán meg tudom most baszni, annyira be van indulva. Simogatva combjait, testét, felegyenesedtem és érzékin a fülébe suttogtam, hogy most rajta a sor, és nyomatékul lassan a vállaira tettem a kezét, gyengéden jelezve, mit akarok. Vette a lapot és leguggolt, és miközben azt mondogatta, hogy milyen őrültség, amit csinálunk, és ugye, senkinek soha nem mondom el, lassú mozdulatokkal lehúzta a sliccemen a cipzárat, benyúlt az alsónadrágomba és kivette nagy nehezen a farkamat. Lágyan megsimogatta, végigpuszilgatta, aztán lassan a szájába fogadta.
Már éppen azon voltam, hogy eltolom a fejét, mert majdnem elsültem amikor hirtelen kinyílt az ajtó és ott áll a haver. "Megtalál..." - de benne szorult a szó, ahogy meglátott. Az én drága tanárnőm meg úgy felugrott, mint akit villám csapott meg és kezdte volna magára kapkodni a ruháját. A haver elvigyorodott és azt mondja, bocs, nagyon elbasztam, hogy berontottam, már itt se vagyok.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.43 pont (99 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 cscsu50 2016. 09. 22. csütörtök 07:54
Egész jó.
#6 feherfabia 2016. 01. 2. szombat 06:58
Nagyon jó!
#5 A57L 2014. 01. 3. péntek 04:35
Egész jó.
#4 sikamika 2012. 12. 3. hétfő 23:07
huu ez nagyon jo volt. de a végét igazán lehetettt volna részletezni!!!
#3 Barbara 2010. 09. 22. szerda 17:44
A történet piszok jó, de igaza van Kefének, a vége túlságosan el van kapkodva. Egy kicsit több részlet jót tett volna neki.
#2 Kefe 2002. 12. 18. szerda 14:59
nagyon jó, csak a végét nem szbadott volna elkapkodni, lerövidíteni. ezért csak 8.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?