A+ A-

A főnököm felesége 1. rész

Zolit az egyetemen ismertem meg. Végig a szobatársam volt, s bár amennyire lehetett különböztünk, viszonylag jó haverok lettünk. Ő amolyan csendes gyilkos típus volt. Halk szavú nyugodt gyerek, de ha ivott elszabadult a pokol. Olyankor hatalmasakat buliztunk! Persze voltak közöttünk viták, súrlódások, de fiatalok voltunk és rugalmasak megoldottuk a problémákat. Zolit mindig is szerették a nők, annak ellenére, hogy nem volt az a Casanova típus. Valahogy megtalálta azokat a nőket, akik behódoltak az akaratának, és megtettek neki bármit.
Amikor nőkről volt szó, nem ismerte a barátság fogalmát: több csajt is levadászott előlem, ráadásul két komolyabban induló kapcsolatomba is belerondított. Ebből szintén voltak heves vitáink, de akkoriban a nők jöttek-mentek, így túltettem magam ezeken a dolgain.
Az egyetem után több mint tíz évig nem is hallottam felőle, mígnem egy bank budapesti központjában kaptam állást. Az első napomon derült ki, hogy ő lesz a főnököm. A munkában ugyanúgy nem ismert pardont mint annak idején a nőkben, így nem kivételezett velem a régi idők emlékére. Ez nem volt annyira nagy probléma, mert jó főnök volt: nem baszogatta feleslegesen az embereit, de azt elvárta, hogy a munkánkat pontosan és hibátlanul végezzük!
A negyedév végén, amikor kiderült, hogy nemcsak hogy megcsináltuk a tervet, de túl is teljesítettük, az egész bandát meghívta a nyaralójába a hétvégére. Mindenki hozhatta a partnerét is, így én is elvittem magammal Dórit. Ő ugyan nem volt a barátnőm, de havonta párszor találkoztunk és kielégítettük egymás testi-lelki igényeit.
Szombaton kora délután mindannyian megérkeztünk a minden igényt kielégítő nyaralóba. Balaton északi partja, hatalmas telek, óriási ház, jakuzzi, minden ami szem-szájnak ingere. Itt találkoztam először Zoli feleségével Katával. Átlagos, de kedves arc gyönyörű fekete hosszú hajjal keretezve.A teste pedig... Könnyed nyári ruhácskában üdvözölt bennünket, amiből majd kibuggyantak a hatalmas mellei. Sok férfi a jó lábakat meg a formás feneket szereti (Katának megvolt mind a kettő), de én a hatalmas dudákat preferálom! Alig bírtam levenni a szememet a dekoltázsáról - Dóri is elég jól el van engedve ezen a téren, de nyomába sem érhetett Katának. Gyanítottam, hogy rendesen ki van tömve szilikonnal, mert ekkora mellek nem lehetnek ennyire szabályosak és nem dacolhatnak így a gravitációval sem, pláne nem melltartó nélkül. Az pedig egyértelmű volt, hogy a háziasszonyunk nem visel semmi effélét! Szerencsére a bő nadrágom jótékonyan takarta az életre kelt farkamat, de így is alig vártam, hogy miután a házigazdák megmutatták a szobánkat magunkra hagyjanak "átöltözni".
Amint kiléptek rajta is voltam Dórin. Mivel útközben már évődtünk egymással, nem is csodálkozott a dolgon. Úgy ahogy voltunk rádöntöttem a pultra és beakasztottam neki. Ő is fel lehetett izgulva, mert azonnal sóhajtozni kezdett, majd pár perc múlva halk sikkantásoktól kísérten el is élvezett.
A háziasszonyunk hatalmas dinnyéit azonban még Dóri pinájában sem tudtam kiverni a fejemből, így gyorsan - amíg nem tért magához az orgazmus okozta sokkból - letérdeltettem, a pólóját áthúztam a fején és a pinájától lucskos kőkemény faszomat betettem a mellei közé. Dóriról tudni kell, hogy elég hangulatember és ez rányomja a bélyegét a szexuális szokásaira is. Van, amikor mohón veti rá magát a farkamra, hogy a velőt is kiszívja belőlem, máskor meg csak kényeskedik és maximum a csapba hajlandó kiverni az anyagot, nehogy bármije is olyan legyen. Most szerencsém volt, zokszó nélkül nyomta össze a melleit, hogy a farkam kellemesen csúszkálhasson közöttük. Az eddigiek nálam is megtették a hatásukat, így egy perc sem telt el, amikor halkan nyüszítve a melleire engedtem egy emberes adagot.
A buli jól sikerült, mindenki remekül érezte magát. Fogyott a pia rendesen, kicsit izgultam is Zoli miatt, nehogy előtörjön belőle az állat, de nagyon visszafogottan viselkedett. Éjfél körül lassan befejeződött a buli, mindenki elszivárgott a szobáikba, csak mi ültünk Dórival és Zolival a jakuzziban, vedeltük a sört és régi történetekkel szórakoztattuk magunkat. Kata még jó háziasszonyhoz méltóan pakolászott valamit, aztán ő is becsobbant mellénk a pezsgőfürdőbe. A farkam egyből bemerevedett, ahogy megláttam a falatnyi kis bikiniben, de a látványt csak másodpercekig élvezhettem, mert a víz majdnem nyakig ért.
Egy idő után éppen lenyugodtam, amikor Dóri matatni kezdett a nadrágomban, így jelezvén, hogy elég a sztorizásból, fenn a szobában sokkal kellemesebben folytathatnánk az éjszakát.
Nem tudtam eldönteni, hogy Zoli észrevette-e a csajom matatását, vagy csak akkor érte el nála az alkohol a kritikus mennyiséget, de azt vettem észre, hogy egy hirtelen látványos mozdulattal kidobta a felesége bikinifelsőjét a jakuzziból, majd a víz alatt egyértelműen tapizni kezdte azokat a csodálatos halmokat. Engem is meglepett egy kicsit a dolog, pedig annakidején hozzászoktam nála az ilyesmikhez.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.73 pont (98 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 Ulysses 2017. 03. 23. csütörtök 18:35
Kezdésnek, felvezetésnek tényleg jó. Van történet, felismerhető karakterek.
#9 feherfabia 2015. 09. 1. kedd 06:02
egész jó!
#8 szekely18 2015. 04. 18. szombat 23:06
Nekem tetszik!
#7 listike 2014. 02. 8. szombat 19:15
Nagyon jó.
#6 sipospista 2014. 01. 28. kedd 11:29
szuper
#5 utazo 2014. 01. 27. hétfő 01:25
jo
#4 papi 2013. 10. 10. csütörtök 13:40
Tök jó.
#3 A57L 2013. 09. 2. hétfő 05:31
Elég jó.
#2 sikamika 2011. 10. 11. kedd 01:08
nem rossz smile
#1 Törté-Net 2011. 05. 30. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?