A+ A-

A főnököm felesége 2. rész

Az eset a későbbiekben nem került szóba közöttünk Zolival, bár a főnök-beosztott viszony kicsit oldottabb lett. Dóri pár héttel az ominózus eset után megismerkedett egy sráccal, majd bejelentette, hogy szerelmes, így a kapcsolatunkat hanyagolnunk kell.
Nem sokkal ez után összefutottam bent a cégnél Katával. Zoli egy külföldi továbbképzésre utazott aznap, de otthon hagyott valamit, azt hozta be neki. Kifelé menet észrevett és odajött az asztalomhoz beszélni pár szót. Ez kellemesen érintett, mert bár eléggé szolid cuccban volt, nem esett nehezemre felidézni, milyen csodákat takar a ruha! Érdeklődött Dóri felől is, de mondtam már nincs a porondon.
- Ezt sajnálattal hallom - mondta, és cinkosan kacsintva hozzátette: - pedig ügyes lány volt!
Pár perc csacsogás után elköszönt, majd nem sokkal később Zoli is odaszólt, hogy indul és viszlát egy hét múlva.
Úgy gondoltam gyorsan megcsinálom a napi melót, aztán mivel péntek van, és a főnök sincs itt, kicsit hamarabb lelépek. Csak később vettem észre az asztalomon árválkodó rózsaszín iphone-t. Hirtelen nem is tudtam hova tenni, csak késve esett le, valószínűleg Kata hagyhatta az asztalomon. Azzal a mozdulattal be is akartam tenni a fiókomba, hogy később beviszem Zoli asztalára, amikor belém bújt a kisördög. A telefonokkal sokszor készítenek a gazdáik pikáns képeket. Nézzük hátha szerencsém lesz és találok pár képet Kata melleiről! Legalább nem netes pornóra kell kivernem ma este! Gyorsan csatlakoztattam a gépemhez, és átnéztem a mappákat. Szerencsém volt, nem is akármilyen! Rengeteg képet találtam több mappában is, és első pillantásra úgy tűnt van köztük az áhított félmeztelenből is. Nem mertem tüzetesebben átnézni az irodában, így gyorsan lementettem az összes képet egy pendrivera azzal a boldog tudattal, hogy megvan az esti programom.
Kb fél óra múlva csörgött a telefonom az asztalon, Kata érdeklődött, hogy nem hagyta-e ott nálam a telefonját. Nem tudom milyen indíttatásból, de azt mondtam neki, hogy nem tudtam kié, így beraktam a postadobozba, hogy ha valaki keresi, a recepción megtalálja. Lehet már elvitték.
Riadtnak tűnő csönd a telefonban, majd kicsit reszkető hangon megkérdezte megnézném-e ott van-e meg. Kicsit túrtam az asztalomon, miközben azon gondolkoztam milyen képek lehetnek, amiket lemásoltam, hogy ennyire izgul? Aztán megnyugtattam, hogy még itt van, és amikor kevésbé feszült hangon megköszönte, rögtön fel is ajánlottam, hogy hazafelé beadom neki, amit köszönettel elfogadott.
Ekkor már nagyon mozgatta a fantáziámat miféle képek kerültek a birtokomba, így vigyázva észre ne vegye valaki, átpörgettem a képeket. A képek mappába rengeteg számomra haszontalan családi fotó volt, de azért volt közöttük pár különböző nyaralásokon készült monokinis kép is. Már ettől majd kiszakadt a nadrágom, de amit ezek után találtam az felülmúlta minden várakozásomat. A másik mappában ugyanis kőkemény pornóképeket találtam Katáról! Nagyon nem mertem nézegetni nehogy valaki bejöjjön, de az feltűnt, hogy Zoli nincs rajta ezeken a képeken!
Egész úton azon gondolkodtam, ez remek alkalom lenne, hogy törlesszek az egyetemi évek alatt ért sérelmekért, ráadásul az elmúlt két hétben - amióta Dóri lepattant - magamnak kellett megoldanom a farkam csapolását.
Kata kedvesen fogadott, megköszönte, hogy visszahoztam a telefonját, leültetett és megkínált üdítővel. Amíg ott tüsténkedett kedvtelve figyeltem őt. A nem túl kirívó otthonka szabadon hagyta bronz barnára sült lábait, és bár nem feltűnően, de felhívta a figyelmet az előnyeire is. Szám szerint kettőre! Ekkor tudatosodott bennem: képtelen lennék megzsarolni ezt a nőt!
Annyira bambultam, és valószínűleg látszódhatott az arcomon miféle gondolatok járnak a fejemben, hogy Katának kezdett gyanús lenni a dolog. Csak arra lettem figyelmes, hogy egyre kétségbeesettebben néz rám, majd mérgesen, de szégyenkezve rákérdezett:
- Belenéztél a telefonomba ugye?
Válaszolnom sem kellett, az arcom mindent elárult. Kata lemondóan sóhajtott fel, majd megkérdezte:
- Nem minden hátsószándék nélkül ajánlottad fel, hogy elhozod a telefonomat ugye? Jól gondolom a hallgatásért akarsz cserébe valamit?
Meg sem tudtam szólalni, csak sodródtam az árral, miközben ő folytatta a monológját.
- Emlékszem a Balatonnál is folyamatosan bámultad a melleimet! Ha most 5 percig engedem, hogy bámuld őket, akkor megígéred, hogy örökre elfelejted a képeket?
A szám teljesen kiszáradt, csak bólintani tudtam, Kata erre megadóan kibújt az otthonkából és kicsit szégyenlősen egy szál bugyiban állt előttem a nappali közepén. A lélegzetem is elakadt, meredten bámultam a két csodás halmot és igyekeztem örökre az agyamba vésni a látványt!
Először fel sem fogtam, hogy közben ő tovább folytatta a kicsit keserű monológját.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 9.11 pont (93 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 Ulysses 2017. 03. 23. csütörtök 18:36
Alakul, alakul.
#9 szekely18 2015. 04. 18. szombat 23:11
Szuper!
#8 listike 2014. 02. 9. vasárnap 05:54
Jól alakul. 10pont.
#7 sipospista 2014. 01. 28. kedd 11:38
szuper
#6 sikamika 2014. 01. 27. hétfő 16:01
nagyon jo
#5 feherfabia 2014. 01. 27. hétfő 06:19
10P
#4 utazo 2014. 01. 27. hétfő 01:31
alakul a dolog smile
#3 papi 2013. 10. 10. csütörtök 13:44
Egyre jobb.
#2 A57L 2013. 09. 2. hétfő 05:32
Nagyon jó.
#1 Törté-Net 2011. 10. 10. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?