A+ A-

További botlásaim Virággal

Enyhe fejfájással ébredtem fel. Kimentem a mosdóba, hogy a reggeli szükségleteimet elintézzem. Miközben éppen fogamat mostam és közben a tükörben magamat néztem, elgondolkodtam azon, hogy mi is történt tegnap. Az alvás után jóval tisztább volt a fejem, mint hajnalban. Eléggé letaglózott a tettem súlyának józan felismerése. Elég durva volt a tudat, hogy az unokatestvéremet dugtam a fél éjszakán át. De nem csak megdugtam, hanem a fenekét is rendesen tele pakoltam. Az én kis ártatlan unokatestvéremet. A kis Virágot. Basszus.
Aztán persze felidézve az elmúlt éjszaka történéseit, Virág már nem is tűnt olyan ártatlannak. Végig gondolva, mindent Virág egy szép kis "jó kislány" maszk mögött rejtőzködve, csinálta a kis dolgait. Most akkor melyik lehet az igazi a Virág? Az aranyos, mosolygós, mindig kedves és segítőkész Virág, vagy az a nőszemély, aki fél éjszakán át velem kefélt és aki olyan hangokat adott ki, miközben a fenekébe tömködtem a farkam, hogy magam is meglepődtem. Nincs mese ki kell derítenem, hogy mi az igazság és, hogy Ő mit gondol a folytatásról.
Visszamentem a szobába és az én drága kis angyalkám, még mindig édesen aludt. Nem akartam felébreszteni, ezért felhúztam magamra valami ruhát és gondoltam kinézek, hogy felmérjem a tegnapi buli után hátrahagyott káoszt. Meglepetésemre egy-két családtag már fent volt és elkezdett pakolni. Felajánlottam, hogy rendbe rakom a tűz körüli körletet.
Miközben a földön fekvő sörös dobozokat és boros üvegeket szedtem össze, észre vettem azt a széket, amin Virág először ereszkedett rá a kőkemény farkamra. Elkezdtem keményedni odalent, ahogy erre gondoltam, ezért gyorsan elűztem az emlékeket a fejemből és inkább a rendrakásra koncentráltam. Viszonylag hamar végeztem és felmentem a teraszra, hogy megérdeklődjem tudok e valamiben még segíteni.
Édesanyám és a nénikém, mondták, hogy el kéne menni friss kenyérért, meg pár apróságért a boltba és, ha én bevállalnám, azt nagyon megköszönnék. Természetesen elvállaltam.
- Ákos, légy szíves keltsd fel a Virágot, mert képes lesz az egész napot végig aludni. - kért meg a nénikém. - Sőt magaddal is vihetnéd a boltba, biztos szívesen segít neked.
- Oké szólok neki, és megnézem milyen állapotban van.
- Nem kell sietni, mert a többiek még alszanak. A reggeli szerintem csak egy-másfél óra múlva lehetséges. - rebegte felém édesanyám.
Vissza indultam a különálló kis házam felé, és azon gondolkodtam, hogy most józanul is át kell beszélnünk a tegnap este történteket Virággal. Mikor beléptem a házba és bekukkantottam a hálószobába, csak egy üres ágyat láttam. A fürdőszoba ajtaja zárva volt és gondoltam, hogy Virág bent van. Nem akartam csak úgy rányitni az ajtót, ezért bementem a szobába. Hamarosan végzett Virág, mert az ajtó kinyílt és bejött a szobába.
- Szia Ákos, hogy aludtál?
- Jól, ami azt illeti. Azért jöttem, hogy felkeltselek, mert a szülők azt kérték, hogy menjünk el boltba.
- Jó egy pillanat türelmet kérek, mert akkor fel kell vennem valami ruhát.
Azzal a lendülettel, ledobta magáról a pólót és elővillantak gyönyörű fiatal mellei. A kis bugyit is ledobta magáról és oda ment a táskájához, hogy keressen valami alkalmasat a bevásárláshoz. Fura volt, hogy a saját unokatestvérem teljesen meztelenül mászkál előttem. Bevallom a látványra kicsit meg is keményedtem, hiszen fantasztikus teste volt.
- Te nem veszel fel valamit, vagy fürdő nadrágban akarsz jönni? - vetette felém a kérdést a válla fölött. - Vagy arra vársz, hogy segítsek levetkőzni? - fordult felém. Oda jött hozzám és megsimogatta a nadrágom elejét. Tisztán érezhette a félkemény farkamat. Megfogta a nadrágomat és lehúzta rólam. Ott álltunk anyaszült meztelenül egymással szemben és a bejárati ajtó nem volt bezárva. Virág rákulcsolta a kezét a farkamra és elkezdte keményen verni.
- Virág! Nyitva van az ajtó és bármikor bejöhet valaki. - mondtam neki határozottan.
- Tegnap este, amikor megdugtál a tűz mellett nem aggódtál, hogy meglátnak. - mondta kacéran, miközben ütemesen verte a farkam.
- Aggódtam, csak nem mondtam. - mosolyogtam rá. - Ezek szerint nem bántad meg a tegnap esti kalandunkat? - kérdeztem kicsit félve.
Választ nem kaptam, csak egy sejtelmes mosolyt. Legnagyobb sajnálatomra abbahagyta a rudam kényeztetését és folytatta a ruha keresést.
Miután nagy nehezen felöltöztünk Virág és én beszálltunk az autóba és elindultunk a bolt felé, hogy beszerezzük a szükséges dolgokat. Az ablakot lehúzva élveztük a friss reggeli levegőt, amely teljesen felélénkített. Virág becsukott szemmel élvezte az utazást és az arcába tóduló menetszelet. A nap sugarai átsütöttek a szélvédőn és megcsillantak a szép barna bőrén. Szemem akaratlanul is a fiatal és feszes melleire tévedt, amelyek folyamatosan megemelkedtek, ahogy lélegzett. Fantasztikus látvány volt, és a tudat, hogy alig pár órával ezelőtt, még az élvezettől üvöltve és sikítva ugrált a farkamon, megtette a hatását és komoly merevedésre késztetett.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 9.1 pont (141 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#16 Almoska5 2018. 03. 19. hétfő 14:56
Kérem szépen Zsuzsikát, aki ma 11:23 órakkor mondott véleményt : Az angyal aki elvesztette szárnyait íráshoz. Szépen kérem hölgyem, mondja el az igaz véleményét egy 72 éves - anál dolgot még soha nem csinált - embernek, hogy létezhet-e ilyen a valóságban? Köszönettel: Álmoska5
#15 Almoska5 2018. 03. 19. hétfő 14:44
Élveztem mind a kettő részét. Én még ilyen, hátsó bejáratost, soha nem csináltam. Izgató volt nagyon. Szeretném ha a hölgy is megerősítene, hogy létezhet ilyen magas fokú - mennyei érzés - a női oldalról. Aki ismeri az írásaimat: 1.000 pont!
Kár, hogy ezt az én életemben már nem pótolhatom, de a következő életemben ezzel a technikával fogom kezdeni új nemi életem kialakítását!!!!
#14 malacka 2016. 11. 6. vasárnap 12:21
Csúcs! Nagyon jó,kerek lett a történet a második résszel. Köszönöm az élményt!
#13 tcsabesz77 2015. 08. 14. péntek 15:21
Nagyon jó 10p
#12 supi 2015. 08. 9. vasárnap 12:37
nagyon tetszet
#11 feherfabia 2015. 06. 30. kedd 05:49
Nagyon jó!
#10 Ickx 2015. 06. 29. hétfő 23:28
Nice smile
#9 NathanDrake 2015. 06. 29. hétfő 21:30
Mármint, milyen vége, hogy boldogan éltünk amíg meg nem haltunk? Elcsépelt és a jelen társadalmában teljesen életszerűtlen.
#8 listike 2015. 06. 29. hétfő 19:17
Szebb vége is lehetett volna.
#7 veteran 2015. 06. 29. hétfő 09:13
KLASZ!
#6 papi 2015. 06. 29. hétfő 08:22
nagyon tetszik
#5 Andreas6 2015. 06. 29. hétfő 08:12
Sajnos, nem lehet mindig happy end. Több mint egy évet kellett várni a folytatásra, de megérte, majdnem olyan jó lett, mint az első rész.
#4 Rinaldo 2015. 06. 29. hétfő 07:07
Szuper.
#3 A57L 2015. 06. 29. hétfő 04:24
Elég jó lett.
#2 Chang Heroux 2015. 06. 29. hétfő 01:37
Nem rossz, de egy happy end-nek örültem volna
#1 Törté-Net 2015. 06. 29. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?