A+ A-

Szabados család 1. rész - Kezdetek

Ez az első történetem. Bocsánat a helyesírási hibákért, remélem ez a kitalált történet így is élvezetes lesz.
A fürdőszobában ültem a WC-n, egyik kezemben a mobilommal másikban a farkammal. Wifiről neteztem és éppen az egyik családi történetet olvastam a Törté-net.hu-n közben ütemesen vertem a faszomat, amikor anya bekopogott a kicsiny vendégfürdőszoba ajtaján.
- Kisfiam, minden rendben? Már egy fél órája bent vagy.
Mély levegőt vettem. Annyira féltem a lebukástól, hogy a fülemben lüktetett a vér és a kicsiny fürdőszoba falai mintha közeledtek volna felém. Igyekeztem megnyugodni, megtalálni a hangomat. Végül megköszörültem a torkom és a reméltnél zavartabb hangon szóltam ki:
- Igen anya minden rendben, biztos csak valami rosszat ettem.
- Ok. Akkor jó - felelte és bár hangjában kétséget fedeztem fel, mégis hallottam, ahogy sarkon fordult és elment.
Kifújtam magam. A félelem miatt farkam teljesen lelankadt a kezemben. Mivel tudtam, hogy mostmár úgysem lesz ebből a farokverésből semmi, ezért magamba roskadva gondoltam végig a dolgot. A nevem Herczeg Péter. Átlagos középiskolás tini vagyok, aki naponta maszturbál. Ami nem átlagos az az, hogy mire. Családi szex történeteket olvasok és videókat nézek a neten. Tudom, hogy ez bizarr, de engem ez gerjeszt be. Emlékszem 10 voltam, amikor a barátaimmal először pornót néztem egy szülinapi bulin, amin nem volt szülői felügyelet. Azóta maszturbáltam. Mindig is cingár voltam, de a gimiben felszedtem néhány kilót és elkezdtem edzeni, aminek meg is volt az eredménye. 180 cm voltam (ha már méretek, az igazsághoz hozzátartozik, hogy a farkam viszont csak 14 cm). Fekete hajam és sötét szememmel a lányok kedvence is lehettem volna, de péniszem mérete miatt félénk voltam, nem mertem kezdeményezni. Inkább a tanulással (no meg a pornó nézéssel) töltöttem minden időmet. Egyik este, mikor a szüleim szokatlanul korán aludni küldtek engem és a húgomat (én 14 éves voltam ekkor a húgom, Laura 12). Tudtam, a szüleim baszni fognak. Egy óra múlva, mikor már minden elcsendesedett, hallottam, ahogy bezáródik szüleim szobájának ajtaja. Bár én és húgom a ház másik végében laktunk, külön-külön szobában, mégis biztosra akartak menni. Vártam még tíz percet, aztán csendben a szobájukhoz lopóztam. Fülemet az ajtóra tapasztottam és hallgatóztam. Addigi életem egyik legnagyobb élményében volt ezután részem. Hallottam, ahogy anyám épp sóhajtozik és félhangosan bíztatja apámat:
- Ez az! Nagyon jó szívem, aaaa, igen, jajjj, aaaa nagyon finom Ferikém, nyaljad a puncimat. Nyald szét a pinámat, mert már egész nap erre vártam, aaaa! - anyám úgy beszélt akár egy kurva.
- Szeretnéd, hogy megbasszalak? - morogta apám.
- Igen, kúrj meg keményen... aaaa... ne várj tovább... aaaa... már nem bírok tovább várni, vágd belém a faszod! - főnyeremény: a szüleim trágárul beszélnek szeretkezés közben, ez mindig nagyon beindított.
Pizsamanadrágomból előhalásztam a farkamat és lassú mozdulatokkal húzogattam, miközben újra füleltem.
- Ez az bébi, élvezd a lőcsömet! - kiabálta apám.
- Megvesztél! - hallottam anyám hangját - A gyerekek még meghallják.
- Jól van na Klári, ne húzd fel magad, csak olyan rég voltam benned, elragadott a hév.
- Mhm - nyögte anyám amiből arra következtettem, hogy apa nem állt le, hanem mozgott anyám pinájában, miközben beszéltek - rajtam nem múlik, tudod. A te hibád, hogy olyan ritkán csináljuk... mhmmm...
- Nem vagyunk már olyanok, mint régen asszony... ahhh... mindjárt jövök...
- Máris?! Nekem még semmi nem volt... a kurva életbe te gyorstüzelő állat! Miért nem tudsz kielégíteni?
- Sajnálom szívem! Kinyaljalak? - A szüleimről egyébként annyira prűdnek tűntek a hétköznapokban, hogy a trágár beszéd is furcsa volt tőlük, de ez a veszekedés még annál is szokatlanabb. De nem tartott sokáig a harag köztük mert a békülő szex helyett ők inkább szex közben békültek ki:
- Nem, engem ma fasz fog kielégíteni. Gyere, leszoplak, aztán ha újra áll, az élvezetig fogsz kefélni.
- Ahhh ez az, te ribanc - hallottam, pár perc múlva apám hörgését - szopjál, szopjad a faszom, mindjárt beléd vágom!
- Elég lesz, mostmár jöhetsz... ahhh, ezt már szeretem... ahhh, basszál! Basszál meg keményen, ne sajnáld a puncimat... mióta várt már erre... hogy felnyársald... aaaa... uuu... basszál még... aaa... aaaaaa... már jön... mhm... óóóóóó... IGEN,IGEN,IGEN, BASSZÁL!!! - kiáltotta anyám.
Biztos folytatták még de nekem már ennyi is elég volt. Visszalopóztam a szobámba és ott fejeztem be a maszturbálást. Egy zsebkendőbe ürítettem a gecimet majd mint akit főbe vertek úgy aludtam. Azon az estén oda képzeltem magam anya és apa közé, mintha édes hármasban csináltuk volna.
Attól az estétől fogva gerjesztett be ennyire a családi pornó és kezdtem el fantáziálni a családtagjaimról (sok egyéb álomkép mellett). Főleg anyámról. Anya, Klári kb. 175 cm magas, vékony nő, barna hajjal, kék szemmel, szép nagy, még mindig formás mellekkel és nagyon kerek seggel. A maszturbálás végén mindig az ő arca jelent meg előttem. Elkezdtem egyre többet stírölni.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.98 pont (182 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#44 listike 2014. 09. 10. szerda 06:53
Nagyon jó.
#43 zoltan611230 2014. 03. 23. vasárnap 18:58
Jo.
#42 feherfabia 2013. 12. 26. csütörtök 06:05
#41 Bikmakkocska 2013. 09. 19. csütörtök 15:39
Meredek. Túl gátlástalan.
#40 rajtvok 2013. 08. 13. kedd 03:14
tetszik várom a folytatást!
#39 zsuzsika 2013. 07. 8. hétfő 16:31
Folytasd !
#38 gibbon2 2013. 07. 2. kedd 13:21
Jó kis történet!
#37 A57L 2013. 07. 1. hétfő 08:38
Kicsit perverz.
#36 gaborthefirst 2013. 06. 30. vasárnap 11:10
Dobszi: társalkodóban írjál. Ja, és ha lehet ne személyeskedve...
#35 axelley 2013. 06. 30. vasárnap 10:28
T. Dobszi: Válaszom a fórum részben, ne írjuk teli az üzenő falat.
#34 Dobszi 2013. 06. 30. vasárnap 10:03
A helyesírási hibákért elnézést kérek, csupán a telefonom néha megváltoztatja, vagy kihagyja amit begépelek.
#33 Dobszi 2013. 06. 30. vasárnap 09:58
Kedves axelley!
Ha értelmezed írásom, láthatod, hogy a vérfertőzés fogalmának eredetét írtam le. Igaz nem fejtettem ki, gondolván azt hogy érthető. Maga a családon bellüli szex nem meríti ki a szó eredeti jelentését, amennyiben nem nemződik belőle utód.
Amúgy ha a lányom szabad akaratából ezt akarná tenni, természetesen mint apa nem tapsolnék az ötletének, de mivel nem tarthatom napi 24 órát lakat alatt, ezt csak a nevelésével érhetem el. Az ennyivel idősebbekhez való vonzódás két leggyakoribb oka (mely kb. az esetek 95%-át lefedi) az apa (fiúk esetében az anyak), vagy annak figyelmének hiánya, illetőleg a saját korosztályban "tapasztalás" által kiváltott mély csalódás vagy undor.
Amúgy pedig a téma mint fantázia érdekel, mind a gyerek, mind a szülő szemszögéből megírva, vagy bármely más szereplő szemszögéből, de ettől még nem tudnék a saját gyermekeimre ilyen szemmel nézni. Minden egészséges ember, akinek gyereke van, attól a pillanattól, hogy elösször meglátja, s a karjában tartja, az a legfontosabb, hogy megóvja. (Csak a gyengeeéjüek számára ennek alapja a védelmező ösztön). A történet a fantázia szintjén izgató, hisz ott mivel elméletben nincs konkrét személy, az erkölcsi gátak kevésbé aktiválodnak. Ha ilyennel a valós világban találkoznék, bizonyosan nem ilyen könnyedén reagálnék. Természetesen ehhez kell a megfelelő szintű intelligencia, mely felfogja a különbséget valóság és fantázia közt. Pl.: attól, hogy szeretem a horrort, mint műfajt, nem állok neki lemészárolni az embereket. Természetesen mindenki úgy látja a dolgokat ahogy akarja, illetve ahogy azt a rendelkezésére álló információkból megitéli.
#32 axelley 2013. 06. 30. vasárnap 03:04
Tisztelt Dobszi:Te is vérfertőzést használsz nem pedig "családi". Gratulálok végre valaki.

Neked van egy 13 éves kislányod, de nemi életet szeretne élni. Te nem ellenzed, mert szabad akaratából akar egy 40 éves férfival lefeküdni. Aha ezek szerint te nagyon jó apa lehetsz. A feleséged meg tapsikol, hogy juhé egy nálánál öregebb fog a saját lányával lefeküdni elvenni a szüzességét 13 évesen szabad akaratból, mert mi nem ítélkezzünk. De akkor már hívjátok meg az egész családot és csináljátok. De légyszi történetet ne írjatok belőle így is már unalmas ez a téma.

De én már nem csodálkozok semmin. Elvégre a Hősök Terén forgattak néhány éve szexfilmet/jelenetet. Amiben a rendőrök is csak bele nevetek.
Szereplők szabad akaratukból tették. A közönség nagy őrömére.
Én azt hittem ez egy büszke nemzet, de csak a múltjára lehet büszke. A jelenére nem. Éljen a beltenyészet ez meg is látszik.
#31 Dobszi 2013. 06. 30. vasárnap 02:21
Úgy gondoltam többet nem foglalkozok olyan hozzászólókkal, akiknek az IQ-ja a 0-hoz redukál, de olybá tűnik kivételt kell tennem.
Kedves gaborthefirst: ajánlanék figyelmedbe jó néhány pszichológia szakkönyvet, bár szerintem a csökkent felfogóképességeddel már a borítónál elakadnál. Az ember igenis ösztönlény, bárhogy is tekintesz magadra. Kétlem, hogy tudnál olyan cselekvést mondani, amely ne lenne visszavezethető egy alap ösztönre.
A vérfertőzés mint fogalom eredete egyszerű, s semmi köze az erkölcshöz. Egyszerű biológiai tény, hogyha két (bármilyen fajú) egyednek túlságosan hasonló a génállománya (gyengébb elmédnek egyszerűen megfogalmazva "vérrokonok" wink nagyobb valószínűséggel születik genetikailag abnormális, vagy beteg utódja. Ennek, azaz a beltenyészetnek igyekeztek, mind a törvényi, mind szociális gátat vetni, az erkölcsi töltet későbbi.
A pedofília látszólag egyszerűen behatárolható, de ha így lenne nem váltana ki éles vitákat. Itt ismét csak ismételni tudom magam, nem a biológiailag éretlen (kb.: 0->12~14 éves korig) gyermekekről beszélek, melyekkel bárminemű szexuális kapcsolatot magam is beteges, kegyetlen, s szigorúan büntetendőnek tartok,hanem azokról, akik már ismerkednek saját szexualitásukkal, s amennyiben ezt egy már jogilag nagykorú személlyel teszik szabad akaratukból, mindennemű kényszer nélkül, azt nem tudom elítélni.
Rólad pedig csupán annyit, hogy ha hétfőn mész vissza a hőn szeretett kőbányádba törni a követ, van ott egy csákány nevű célszerszám, mely megkönnyíti a dolgod, bár megértem, hogy okosabbnak tartod a folyamatot egy kevésbé használt eszközzel elvégezni, de bármilyen keményfejű is vagy, kérlek vigyázz a fejedre, mert ha még az értelmetlen írogatás képességét is kivered belőle, egy értéktelen, személyeskedő, fantáziákkal hadakozó "Don Quijote"-val lenne kevesebb az internet.
#30 Bob__ 2013. 06. 29. szombat 23:59
Pedig de!
#29 sanyi0227 2013. 06. 29. szombat 22:15
igen jó kezdet , folytatás is legalább ilyen ha nem jobb .10.
#28 gaborthefirst 2013. 06. 29. szombat 19:16
Nagyon elfogultan törölgetik a hozzászólásokat, ezek szerint rágalmazni szabad... de nem engem. Tisztázzuk a dolgokat.
Ellenkezőleg bob. Én pont nem állatnak tartom az embert, nem ösztönlénynek, akit az ösztönei pl a fajfenntartás motivál, hanem lelkiismerettel rendelkező értelmes lénynek. Ezt is írtam, az egy dolog, hogy képtelen vagy a mondatok helyes értelmezésére. Dobszi szerint az ember olyan, mint az állat, az embernek állati ösztönei vannak, amit elnyom, szerinte ez különbözteti meg az embert. Vagyis dobszi szerint az ember állat módjára ösztönlény, egy olyan állat, aki uralkodik az ösztönein. Téved...
Tartózkodjál bob a velem kapcsolatos téves tartalmú kijelentéseid nyilvános közlésétől.
És ez nem egyetértés kérdése, a beteges aberráció nem olyan, hogy az egyik a sört szereti, a másik a bort, amit értelmes ember annyiban hagy. Ezt csak szeretnéd. A vérfertőzés és a pedofília nem természetes emberi hajlamok, mentálisan egészséges ember ilyenekről nem fantáziál. Arról már igen, hogy az ilyen emberekkel mit lehetne kezdeni... ugye már nincs is kedved röhögni.
Szálljál le rólam.
#27 Bob__ 2013. 06. 29. szombat 15:41
De, kell velük foglalkozni, csak nem idegeskedni kell, hanem röhögni rajtuk.
Amúgy Dobszi okfejtését érdemes megfontolni. Ez különböztet meg minket elsősorban az állatoktól, hogy mi nem úgy éljük meg a fantáziánkat mint ők.
Egy kutya nem morfondírozik, hogy megharapjon e valakit, ha már erre gondol, harapni is fog.
És abban se vagyunk állatok, hogyha nem tetszik valami akkor nem elpusztítani akarjuk a másikat. Ha nem értünk egyet nem értünk egyet. Értelmes ember, ha nem tetszik neki valami, akkor hagyja annyiba, nem direkt olvas olyan sztorit, ami nem tetszik neki.
Gábor abban téved, hogy az embereket állatoknak nézi, egyszerű ösztönlényeknek.
#26 papi 2013. 06. 29. szombat 12:36
Nem rossz
#25 Bob__ 2013. 06. 29. szombat 11:31
Ez egy egyszerű történet, mint egy faék smile
Nekem tetszik, hogy ilyen nyers lett, persze a szóhasználatot még lehetne bővíteni, mert itt ott sok az ismétlés.
És ha véletlen valaki nem ért egyet vele, először csak elkezdi sértegetni, a következő hozzászólásába már el is akarja tenni láb alól nyes