Szabados család 1. rész - Kezdetek

Ismeretlen
Szavazás átlaga: 8.94 pont (207 szavazat)
Megjelenés: 2013. június 28.
Hossz: 20 026 karakter
Elolvasva: 15 400 alkalommal
Ez az első történetem. Bocsánat a helyesírási hibákért, remélem ez a kitalált történet így is élvezetes lesz.
(Minden résztvevő a képzelet szülötte (így nincs vérségi kapcsolat közöttük), a valósággal való bármilyen egyezés a véletlen műve.)
A fürdőszobában ültem a WC-n, egyik kezemben a mobilommal másikban a farkammal. Wifiről neteztem és éppen az egyik családi történetet olvastam a Törté-net. hu-n közben ütemesen vertem a faszomat, amikor anya bekopogott a kicsiny vendégfürdőszoba ajtaján.
– Kisfiam, minden rendben? Már egy fél órája bent vagy.
Mély levegőt vettem. Annyira féltem a lebukástól, hogy a fülemben lüktetett a vér és a kicsiny fürdőszoba falai mintha közeledtek volna felém. Igyekeztem megnyugodni, megtalálni a hangomat. Végül megköszörültem a torkom és a reméltnél zavartabb hangon szóltam ki:
– Igen anya minden rendben, biztos csak valami rosszat ettem.
– Ok. Akkor jó – felelte és bár hangjában kétséget fedeztem fel, mégis hallottam, ahogy sarkon fordult és elment.
Kifújtam magam. A félelem miatt farkam teljesen lelankadt a kezemben. Mivel tudtam, hogy mostmár úgysem lesz ebből a farokverésből semmi, ezért magamba roskadva gondoltam végig a dolgot. A nevem Herczeg Péter. Átlagos középiskolás tini vagyok, aki naponta maszturbál. Ami nem átlagos az az, hogy mire. Családi szex történeteket olvasok és videókat nézek a neten. Tudom, hogy ez bizarr, de engem ez gerjeszt be. Emlékszem 10 voltam, amikor a barátaimmal először pornót néztem egy szülinapi bulin, amin nem volt szülői felügyelet. Azóta maszturbáltam. Mindig is cingár voltam, de a gimiben felszedtem néhány kilót és elkezdtem edzeni, aminek meg is volt az eredménye. 180 cm voltam (ha már méretek, az igazsághoz hozzátartozik, hogy a farkam viszont csak 14 cm). Fekete hajam és sötét szememmel a lányok kedvence is lehettem volna, de péniszem mérete miatt félénk voltam, nem mertem kezdeményezni. Inkább a tanulással (no meg a pornó nézéssel) töltöttem minden időmet. Egyik este, mikor a szüleim szokatlanul korán aludni küldtek engem és a húgomat (én 14 éves voltam ekkor a húgom, Laura 12). Tudtam, a szüleim baszni fognak. Egy óra múlva, mikor már minden elcsendesedett, hallottam, ahogy bezáródik szüleim szobájának ajtaja. Bár én és húgom a ház másik végében laktunk, külön-külön szobában, mégis biztosra akartak menni. Vártam még tíz percet, aztán csendben a szobájukhoz lopóztam. Fülemet az ajtóra tapasztottam és hallgatóztam. Addigi életem egyik legnagyobb élményében volt ezután részem. Hallottam, ahogy anyám épp sóhajtozik és félhangosan bíztatja apámat:
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 10 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 8.94 pont (207 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
l
laja.jl
2022. május 9. 20:34
#46
Ismeretlen volt...
1
Bizse42
2019. december 20. 03:04
#45
Amennyiben tegnap nem vállaltam volna egy- két nap "pihenő" napot ezen oldala által "túl" fokozott érzelmeket előhozó élvezetek miatt, most azt mondanám fenébe a fogadalmaimnak! ( Nincs erőm "most" !)

Irtó izgi dolgokat lehet itt találni.... 10P
1
l
listike
2014. szeptember 10. 06:53
#44
Nagyon jó.
1
z
zoltan611230
2014. március 23. 18:58
#43
Jo.
1
f
feherfabia
2013. december 26. 06:05
#42
1
B
Bikmakkocska
2013. szeptember 19. 15:39
#41
Meredek. Túl gátlástalan.
1
r
rajtvok
2013. augusztus 13. 03:14
#40
tetszik várom a folytatást!
1
zsuzsika
2013. július 8. 16:31
#39
Folytasd !
1
g
gibbon2
2013. július 2. 13:21
#38
Jó kis történet!
1
a
A57L
2013. július 1. 08:38
#37
Kicsit perverz.
1
g
gaborthefirst
2013. június 30. 11:10
#36
Dobszi: társalkodóban írjál. Ja, és ha lehet ne személyeskedve...
1
axelley
2013. június 30. 10:28
#35
T. Dobszi: Válaszom a fórum részben, ne írjuk teli az üzenő falat.
1
D
Dobszi
2013. június 30. 10:03
#34
A helyesírási hibákért elnézést kérek, csupán a telefonom néha megváltoztatja, vagy kihagyja amit begépelek.
1
D
Dobszi
2013. június 30. 09:58
#33
Kedves axelley!
Ha értelmezed írásom, láthatod, hogy a vérfertőzés fogalmának eredetét írtam le. Igaz nem fejtettem ki, gondolván azt hogy érthető. Maga a családon bellüli szex nem meríti ki a szó eredeti jelentését, amennyiben nem nemződik belőle utód.
Amúgy ha a lányom szabad akaratából ezt akarná tenni, természetesen mint apa nem tapsolnék az ötletének, de mivel nem tarthatom napi 24 órát lakat alatt, ezt csak a nevelésével érhetem el. Az ennyivel idősebbekhez való vonzódás két leggyakoribb oka (mely kb. az esetek 95%-át lefedi) az apa (fiúk esetében az anyak), vagy annak figyelmének hiánya, illetőleg a saját korosztályban "tapasztalás" által kiváltott mély csalódás vagy undor.
Amúgy pedig a téma mint fantázia érdekel, mind a gyerek, mind a szülő szemszögéből megírva, vagy bármely más szereplő szemszögéből, de ettől még nem tudnék a saját gyermekeimre ilyen szemmel nézni. Minden egészséges ember, akinek gyereke van, attól a pillanattól, hogy elösször meglátja, s a karjában tartja, az a legfontosabb, hogy megóvja. (Csak a gyengeeéjüek számára ennek alapja a védelmező ösztön). A történet a fantázia szintjén izgató, hisz ott mivel elméletben nincs konkrét személy, az erkölcsi gátak kevésbé aktiválodnak. Ha ilyennel a valós világban találkoznék, bizonyosan nem ilyen könnyedén reagálnék. Természetesen ehhez kell a megfelelő szintű intelligencia, mely felfogja a különbséget valóság és fantázia közt. Pl.: attól, hogy szeretem a horrort, mint műfajt, nem állok neki lemészárolni az embereket. Természetesen mindenki úgy látja a dolgokat ahogy akarja, illetve ahogy azt a rendelkezésére álló információkból megitéli.
1
axelley
2013. június 30. 03:04
#32
Tisztelt Dobszi:Te is vérfertőzést használsz nem pedig "családi". Gratulálok végre valaki.

Neked van egy 13 éves kislányod, de nemi életet szeretne élni. Te nem ellenzed, mert szabad akaratából akar egy 40 éves férfival lefeküdni. Aha ezek szerint te nagyon jó apa lehetsz. A feleséged meg tapsikol, hogy juhé egy nálánál öregebb fog a saját lányával lefeküdni elvenni a szüzességét 13 évesen szabad akaratból, mert mi nem ítélkezzünk. De akkor már hívjátok meg az egész családot és csináljátok. De légyszi történetet ne írjatok belőle így is már unalmas ez a téma.

De én már nem csodálkozok semmin. Elvégre a Hősök Terén forgattak néhány éve szexfilmet/jelenetet. Amiben a rendőrök is csak bele nevetek.
Szereplők szabad akaratukból tették. A közönség nagy őrömére.
Én azt hittem ez egy büszke nemzet, de csak a múltjára lehet büszke. A jelenére nem. Éljen a beltenyészet ez meg is látszik.
1
D
Dobszi
2013. június 30. 02:21
#31
Úgy gondoltam többet nem foglalkozok olyan hozzászólókkal, akiknek az IQ-ja a 0-hoz redukál, de olybá tűnik kivételt kell tennem.
Kedves gaborthefirst: ajánlanék figyelmedbe jó néhány pszichológia szakkönyvet, bár szerintem a csökkent felfogóképességeddel már a borítónál elakadnál. Az ember igenis ösztönlény, bárhogy is tekintesz magadra. Kétlem, hogy tudnál olyan cselekvést mondani, amely ne lenne visszavezethető egy alap ösztönre.
A vérfertőzés mint fogalom eredete egyszerű, s semmi köze az erkölcshöz. Egyszerű biológiai tény, hogyha két (bármilyen fajú) egyednek túlságosan hasonló a génállománya (gyengébb elmédnek egyszerűen megfogalmazva "vérrokonok"😉 nagyobb valószínűséggel születik genetikailag abnormális, vagy beteg utódja. Ennek, azaz a beltenyészetnek igyekeztek, mind a törvényi, mind szociális gátat vetni, az erkölcsi töltet későbbi.
A pedofília látszólag egyszerűen behatárolható, de ha így lenne nem váltana ki éles vitákat. Itt ismét csak ismételni tudom magam, nem a biológiailag éretlen (kb.: 0->12~14 éves korig) gyermekekről beszélek, melyekkel bárminemű szexuális kapcsolatot magam is beteges, kegyetlen, s szigorúan büntetendőnek tartok,hanem azokról, akik már ismerkednek saját szexualitásukkal, s amennyiben ezt egy már jogilag nagykorú személlyel teszik szabad akaratukból, mindennemű kényszer nélkül, azt nem tudom elítélni.
Rólad pedig csupán annyit, hogy ha hétfőn mész vissza a hőn szeretett kőbányádba törni a követ, van ott egy csákány nevű célszerszám, mely megkönnyíti a dolgod, bár megértem, hogy okosabbnak tartod a folyamatot egy kevésbé használt eszközzel elvégezni, de bármilyen keményfejű is vagy, kérlek vigyázz a fejedre, mert ha még az értelmetlen írogatás képességét is kivered belőle, egy értéktelen, személyeskedő, fantáziákkal hadakozó "Don Quijote"-val lenne kevesebb az internet.
1
B
Bob__
2013. június 29. 23:59
#30
Pedig de!
1
s
sanyi0227
2013. június 29. 22:15
#29
igen jó kezdet , folytatás is legalább ilyen ha nem jobb .10.
1
g
gaborthefirst
2013. június 29. 19:16
#28
Nagyon elfogultan törölgetik a hozzászólásokat, ezek szerint rágalmazni szabad... de nem engem. Tisztázzuk a dolgokat.
Ellenkezőleg bob. Én pont nem állatnak tartom az embert, nem ösztönlénynek, akit az ösztönei pl a fajfenntartás motivál, hanem lelkiismerettel rendelkező értelmes lénynek. Ezt is írtam, az egy dolog, hogy képtelen vagy a mondatok helyes értelmezésére. Dobszi szerint az ember olyan, mint az állat, az embernek állati ösztönei vannak, amit elnyom, szerinte ez különbözteti meg az embert. Vagyis dobszi szerint az ember állat módjára ösztönlény, egy olyan állat, aki uralkodik az ösztönein. Téved...
Tartózkodjál bob a velem kapcsolatos téves tartalmú kijelentéseid nyilvános közlésétől.
És ez nem egyetértés kérdése, a beteges aberráció nem olyan, hogy az egyik a sört szereti, a másik a bort, amit értelmes ember annyiban hagy. Ezt csak szeretnéd. A vérfertőzés és a pedofília nem természetes emberi hajlamok, mentálisan egészséges ember ilyenekről nem fantáziál. Arról már igen, hogy az ilyen emberekkel mit lehetne kezdeni... ugye már nincs is kedved röhögni.
Szálljál le rólam.
1
B
Bob__
2013. június 29. 15:41
#27
De, kell velük foglalkozni, csak nem idegeskedni kell, hanem röhögni rajtuk.
Amúgy Dobszi okfejtését érdemes megfontolni. Ez különböztet meg minket elsősorban az állatoktól, hogy mi nem úgy éljük meg a fantáziánkat mint ők.
Egy kutya nem morfondírozik, hogy megharapjon e valakit, ha már erre gondol, harapni is fog.
És abban se vagyunk állatok, hogyha nem tetszik valami akkor nem elpusztítani akarjuk a másikat. Ha nem értünk egyet nem értünk egyet. Értelmes ember, ha nem tetszik neki valami, akkor hagyja annyiba, nem direkt olvas olyan sztorit, ami nem tetszik neki.
Gábor abban téved, hogy az embereket állatoknak nézi, egyszerű ösztönlényeknek.
1