A+ A-

Ó, azok a mellek...! 1. rész

Fordítás
Eredeti történet: "Katy's Boobs" (AddToWater - Literotica)
A harmadik éjszakán történt, agyamban még friss képeivel az általa viselt, hihetetlen szabású fekete bikininek, mikor hagytam, hogy erkölcsi gátjaim átszakadjanak, és elérjem legalább öt éve dédelgetett életcélom: megfogni Katy melleit.
Rendben, erre két dolgot is mondhatnátok: ez a srác tisztára perverz, vagy (már ha a könnyed vérfertőzés gondolata nem taszítja az olvasót) na és mi van abban, ha az ember megcsöcsörészi egy kicsit a kuzinját?
Jól van, hadd mondjak hát valamit Katy melleiről: az univerzumban valaha létezett legpazarabb objektumokról van szó.
Szeretnétek többet tudni az első unokatestvéremről, Katyről? Induljunk onnan, hogy éppen most töltötte be a tizennyolcadik életévét, és az egyik ünnepi ajándék egy nagyon provokatív fekete fürdőruha volt... önmagától. Hát igen, a kissé önteltebb fajtából való volt, határozottan az önzőbbek közül, de ha valakinek olyan teste van, mint neki, könnyedén megúszhat egy gyilkosságot. Rajtam pedig minden megjelenése gyilkos erőszakot tett: nem tudtam másfelé nézni. Katy alacsony volt, mégis mindenütt csábítóan kerekded. Alig volt több 160 centinél, de ahogy kéjsóvár tekinteted végigpásztázta kicsiny alakját, elmélázhattál minden porcikája fölött: piciny, ennivaló lábujjak és kecses boka, hajlékony vádli, karcsú, de izmos láb, mindegyik aranyszínűre barnítva a nyári napon, ami ezt a vidéket a nyári hónapokban fürösztötte.
Ez a vidék? Ó, csak egyike a legfestőibb kicsiny hegyi falvaknak Nyugat - Amerikában, nagyszerű menedék egy zsúfolt elővárosi környékről, ahol szüleimmel lakom egy állammal odébb. Ha azt képzelitek, hogy megadom a pontos helyet, és felkutatva őt, vethettek egy pillantást az én gyönyörű unokatestvéremre, hát elment az eszetek!
Szóval, hol tartottunk... a lábainál? Ezek a lábak olyan csípőben végződtek, melyért könyörögve esdekelsz, és addig tartanád öledben, míg hosszú vágtátok véget nem ér. Ennek a csípőnek egyetlen észrevehetetlen rándításával Katy olyan mozgást indíthatott pompás fenekén, mely könnyedén blokkolta a háta mögötti forgalmat. És nem csak a szóban forgó államban. Aztán keskenyedett, észvesztően keskenyedett a derekáig, ami még az ifjúi évek előnyeit élvezve nyelte el a kalóriákat anélkül, hogy egy gramm zsír is lerakódott volna rajta, delejezően laposnak megőrizve a hasat. Aztán a bársonyos köldökön túl a bordák, melyek csak a bőr sejtelmes dudorain keresztül tudatták jelenlétüket, pedig előjoguk, hogy a legtökéletesebb testrész terheit viseljék magukon.
És ezzel elérkeztünk a keblekhez.
Mennyei Atyám, kedves olvasóm, itt álljunk meg egy szóra. Katy melleit a természet jókedvében, önnön törvényeinek ellentmondva alkotta. Mint masszív, roppant halmok emelkedtek ki drága kuzinom egyébként karcsú testéből. Most nyilván arra számítanátok, hogy a jellemzőket centikben és kosárméretekben ecseteljem, de pusztán azt leszögezve, hogy két tenyér sem elegendő akár egyetlen emlője felfogásához, mi a csudát bajmolódjunk a kosarak méricskélésével? Mondjuk csak úgy, hogy hatalmasak, kolosszálisak, mindamellett gyönyörkeltően formásak és lemeztelenítésre ingerlően érettek voltak.
Megbiccentek, ugráltak és ruganyos édességként kellették magukat viselőjük minden mozdulatára. Ezek az organikus bombák talán szomorú és szánalmas kugligolyókként csüggenek majd ötven felett. De most, tizennyolc év plusz egy - két napos korukban egyszerűen meghazudtolták a gravitáció törvényeit. Ellentmondtak a logikának. Tökéletességük annyira magával ragadó volt, hogy az ember sírni szeretett volna, és csecsemőként kapni e gigantikus csöcsök után, míg csak maga is ki nem üríti az összes tejet, amit csak produkálni képes.
És minden, amit tehettem, és csak ennyit tehettem, mióta ezek a magaslatok emelkedni kezdtek hat vagy hét évvel ezelőtt: ámultam és bámultam. Csorgattam a nyálam és őrülten vágyakoztam. És természetesen maszturbáltam. Akárhányszor csak megfordultam kuzinom családjánál a pár hetes nyaralásom alkalmából minden évben, hazafelé elgyötört tagokkal, érzékeny ágyékkal és ínhüvelyes marokkal idéztem fel magam előtt Katy képét pulóverben... Katy pólóban... Katy egy kigombolt ingben... Katy egy rohadt krumplis zsákban! Semmi sem számított! Csak egy: ennek a lánynak kibaszottul jó dudái voltak!
De mint az unokatestvére, csak egy dolgot tehettem: bámultam. És persze vigyáztam, hogy senki ne kapjon rajta, bár jól tudtam, hogy vonzalmam nem maradt észrevétlen Katy számára - hisz alig tudtam a szemébe nézni. Igen, bámultam, képzelegtem és álmokat szőttem. És ráztam. Vertem mohó, fiatal majmomat, míg csak egyetlen csöpp sperma nem jött már ki belőle. Mindaddig, míg végre valahára elviselhető lény nem leszek Katy számára.
És akkor felvette azt a fekete bikinit.
Mindannyian a nappaliban gyűltünk össze vacsora után: nagynénim és bácsikám, Jack kuzinom, én, és természetesen Katy unokatestvérem. Néném és bácsikám a negyvenes éveikben jártak. Jack volt az idősebb leszármazottjuk, kevéssel 21. éve betöltése előtt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.7 pont (154 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 feherfabia
2014. 10. 15. szerda 05:47
8P Válaszolok rá!
#10 A57L
2013. 07. 3. szerda 04:49
Ez se rossz. Válaszolok rá!
#9 Bikmakkocska
2013. 05. 24. péntek 12:34
10! Válaszolok rá!
#8 fuck89
2011. 03. 8. kedd 22:07
Nagyon jóóóóó nyes 10pont wink nyes Válaszolok rá!
#7 sihupapa
2009. 01. 15. csütörtök 01:11
csúcs Válaszolok rá!
#6 bpeti
2008. 10. 7. kedd 16:35
Ez már király!10 pont! Válaszolok rá!
#5 csata
2008. 08. 5. kedd 14:57
azért te egy luzer vagy Válaszolok rá!
#4 Tüse
2008. 03. 31. hétfő 10:07
Mindig ünnep, ha a neved alatt megjelenik az új munkád. Válaszolok rá!
#3 zozika
2008. 03. 26. szerda 12:39
igényes 10p Válaszolok rá!
#2 pisti47
2008. 03. 24. hétfő 18:24
Ez már döfi. Régen nem szórakoztam, nevettem ennyit. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2008. 03. 24. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!