A+ A-

A nővérem hálójában 3. rész

"Ma el fogunk menni egy nagyon király helyre!"
A nővérem ezzel az izgatottságtól fűtött mondattal ébresztett egy napos, ám mégis hűvös őszi reggelen. Miközben boldogan ölelgetett, szépen elmagyarázta, hogy délután négy óra környékén el fog vinni engem valahova. Hogy pontosan hova és miért, azt titokzatosan meghagyta meglepetésnek.
Bár én egyből sejtettem, hogy e mögött a közös kiruccanás mögött, valamiféle hátsó szándék áll, de a szülőknek persze beadott valami egyszerű kis sztorit.
Az anyukám mosolygó integetés közepette bocsájtott minket utunkra, és közben szüntelenül arról áradozott, hogy milyen édes ki testvérek vagyunk.
Ej... ha tudná az igazat...
Hogy ez a tökéletes mintanővér, ez a gyönyörű, intelligens és népszerű lány, miket szokott művelni az ártatlan, törékeny kisöcsével.
Aznap nem túl meleg, ám mégis napos idő volt, ami ideális volt egy kis sétára. A nővérem ballonkabátot viselt, valamint én is kellőkép felöltöztem az időnként felerősödő széllel szemben.
Séta közben a nővérem a kezemet fogta, és kényelmes tempóban vezetett engem a rejtélyes úti célunk felé. Kézen fogva sétáltunk a járdán, és egy külső szemlélőknek valóban úgy tűnhetett, mintha egy nővér, kedvesen és mindenféle hátsó szándék nélkül a kistesójával sétálna.
Én síri csendben baktattam mellette, és miközben a kellemesen meleg kezét fogtam, a gondolataim a lány hátsószándékai körül forogtak.
Tény és való, sok mindent művelt már velem azóta a bizonyos nap óta, amikor megajándékozott életem első kézimunkájával, és le mertem fogadni, hogy ezúttal is valami efféle dologra készül. Azonban a mai utunkat olyannyira színpadias módon harangozta be, hogy egyértelműen éreztem, hogy itt valami maradandó élményben lesz részem.
Éppen egy zebrán keltünk át, amikor félénken felnéztem rá, és a vékony hangomon feltettem a nagy kérdést.
- Nővérkém... hová megyünk?
A lány lepillantott rám, majd sejtelemes mosollyal az arcán, csak ennyit mondott.
- Majd megtudod.
Kész. Téma lezárva.
A nővérem mindig is szeretett játszadozni velem. Szerette nézni, ahogy zavarban vagyok, ahogy elpirulva, és kiszolgáltatva várom, azt aminek jönnie kell.
Végül elértünk egy bérházhoz, amibe a nővérkém azon nyomban be is csengetett.
- Én vagyok az – szólt bele a kaputelefonba, mire a bérház ajtaja pár pillanat múlva, zúgva kinyílt.
Feszült voltam, és a kérdések most már tényleg petárdaként pufogtak a fejemben.
"Hová hozott a nővérem? Miért vagyunk itt?"
A lány kedvesen megfogta a kis kezemet, majd szapora léptekkel megindult, maga után húzva engem.
A bérház lépcsőit róva, több emelettel is feljebb mentünk, majd végül megálltunk egy ajtó előtt, amin a nővérem tétovázás nélkül be is kopogott.
Rövidesen léptek zaját hallottam, majd jobban megszorítottam a nővérem kezét. Ő erre bátorítóan rám mosolygott, majd ennyit mondott.
- Ne félj picur. Élvezni fogod.
Az ajtó a következő pillanatban kitárult, és két embert pillantottam meg.
Két gyönyörű lányt.
Élénk, sugárzó mosollyal fogadtak minket, és a nővéremmel rögvest, lelkes üdvözlésbe és diskurálásba kezdtek.
Akárcsak a nővérem, ők is sokkal idősebbek és magasabbak voltak nálam.
A bal oldali lány egy vérbeli, szőke bombázó volt. Ránézésre egy kicsit idősebb is lehetett a nővéremnél, meg talán pár centivel magasabb.
Még ha szépségben nem is múlta felül a nővéremet (az azért nehéz lett volna) ettől függetlenül gyönyörű volt. Egy igazi belevaló, vagány csajnak tűnt. Látszott rajta, hogy sokat törődik a külsőjével, valamint a divatosságot sem veti meg. Szép magas és karcsú termetű volt, hosszú combokkal, fényes, puha bőrrel, nagy mellekkel és formás fenékkel. És persze ott volt az a hatalmas, dús, ápolt, szőke hajzuhatag, ami még a derekánál is továbbért egy kicsit. Bár a nővérem, csodás, hosszú barna haját nem múlta fölül, de így is figyelemre méltó volt.
Az arca szép és vagány volt. A vigyorából látszott, a szórakozott, vadóc természete. Kicsit olyan lehetet, mint a nővérem.
A másik lány valamivel visszafogottabb volt.
Bár ő is sokkal magasabb volt nálam, viszont hármójuk közül így is, ő volt a legalacsonyabb. Nagyon szép, kedves arca volt. Bár ő is egy jókedélyű, vagány lánynak tűnt, viszont mégis lényegesen szolidabb természetű lehetett. Csinos alkata volt. A melle formás és kerek volt, a feneke pedig szép nagy. Talán egy kevés súlyfelesleg is lehetett rajta, de egyáltalán nem volt kövér, sőt nagyon is kívánatos volt a teste. Lapockájánál túl érő, dús, hullámos, sötét haja volt, ami nagyon jól állt neki.
Ez volt az a két számomra ismeretlen lány, akikhez most a nővérkém elhozott. Ahogy szélesen mosolyogva, élénken figyeltek engem, én elpirulva lesütöttem a szemem.
- Tehát ez a cukorfalat lenne az öcsikéd? – kérdezett rá csillogó szemekkel a nyilvánvalóra tényre a szőke csaj – milyen édes...
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.43 pont (63 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 cscsu50
2017. 08. 1. kedd 20:52
#6 listike igazad van! Válaszolok rá!
#7 vakon54
2017. 07. 29. szombat 00:28
Folytazsd. Válaszolok rá!
#6 listike
2017. 07. 28. péntek 17:50
Tiszta pedofil sztori, nem tetszett. Válaszolok rá!
#5 sunyilo
2017. 07. 28. péntek 16:51
Egész jó. Válaszolok rá!
#4 fiesta14
2017. 07. 28. péntek 07:27
Jó. jöhet a folytatás.. Válaszolok rá!
#3 deajk2008
2017. 07. 28. péntek 07:03
imádom a családon belüli szexet... 9p lett Válaszolok rá!
#2 A57L
2017. 07. 28. péntek 02:20
Jó,de többet vártam. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2017. 07. 28. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!