A+ A-

Büntetés

Tegnap megint nagyon felhúzott. A héten már másodszor. Úgy döntöttem, ezért "megbüntetem".
Épp a zuhany alatt állt, mert befejezte a tornázást. Kihasználtam az időt és az alkalmat az előkészületekre. Fogtam egy nagy fürdőlepedőt és leterítettem vele az ágyat - miután minden ágyneműt elpakoltam róla. A köntösömből kihúztam az övet. Levetettem a ruháimat és egy törölközőt csavartam a derekamra. Kikészítettem az éjjeliszekrényre a síkosítót. Aztán vártam, hogy fejezze a zuhanyzást.
Mikor kilépett a kádból, megfogtam a copfba fogott faját, kissé hátrahúztam a fejét ezáltal és mondtam neki, hogy most velem jön. A bőrén még itt ott gyöngyözött a víz és áradt belőle a citrus illat a tusfürdője nyomán. Más körülmények között, biztosan végigcsókolom a testének minden porcikáját, de most nem volt kedvem finomkodni.
A hálóba érve mondtam neki, hogy térdeljen az ágyra, közel a fejtámlához. A kezeit nyújtsa ki. Egyesével hozzákötöttem őket az ágytámlához a köntös övével. Milyen jó, hogy annak idején ilyet választottam! Miután meggyőződtem róla, hogy stabil a kötés és nem tudja kioldani, illetve a puncija környékéhez sem tud hozzáférni, elmondtam neki, hogy mire számíthat; meg fogom dugni. Addig dugom, míg csak a farkam fel bírom állítani. Amíg én pihenek, addig majd a különböző játékaink gondoskodnak arról, hogy ő ne tudjon pihenni.
Láttam rajta, hogy meglepődik. Korábban még sosem volt ilyen, hogy csak dugtunk. Eddig mindig az volt számomra a fő szempont, hogy neki jó legyen. Én csak másodlagos voltam. Na most nem. Most nem érdekelt, hogy neki jó lesz-e. Csak dugni akartam, amíg bírom szusszal.
Nézett rám, én meg levettem a derekamra csavart törölközőt. A farkam keményen állt - izgató teste és a helyzet megtette a magáét annak ellenére, hogy milyen lelki állapotban voltam.
Elvettem a síkosítót az éjjeliszekrényről és cseppenként nyomtam belőle a makkomra. A bal kezem ujjaival szétsimogattam a cseppeket, majd az ujjaimat megtöröltem a puncijában. Odatérdeltem a lábai közé és a hüvelyéhez illesztettem a farkam. Kicsit betoltam a makkom. Belemarkoltam a fenekébe, széthúztam a farpofáit és hirtelen tövig nyomtam bele a kemény péniszem. Feljajdult. Finoman rácsaptam a fenekére.
Markoltam a fenekét és elkezdtem benne mozogni. Először csak lassabban, hogy a síkosítót valamennyire szétkenjem benne - azért legalább én szerettem volna élvezni a dolgot -, majd mikor már elég könnyen mozogtam benne, akkor heves mozdulatokkal elkezdtem dugni. Kihúztam majdnem teljesen a farkam - épp csak a makkom maradt benne - aztán hirtelen tövig nyomtam vissza. Éreztem, ahogy a golyóim nekiütődnek. Egyre jobban szaporáztam a tempót.
Mikor kutyában csináljuk, mindig sokkal intenzívebben élem meg az szexet. Valahogy jobban ingerli a farkam. Most is pár perc múlva éreztem, hogy közeledem. A bevett szokással ellentétben, most nem lassítottam, hanem továbbra is keményed dugtam a punciját. Pár lökéssel később éreztem, hogy robbanok és megtöltöm nedveimmel a hüvelyét. Nem álltam le. Dugtam tovább, míg a farkam el nem kezdett lekonyulni.
Ekkor kihúztam belőle, kissé megtörölgettem. Az éjjeliszekrényből kivettem a rózsaszín WeVibe-ot és kentem némi síkosítót mind a két felére. Bekapcsoltam és megkerestem rajta a gyorsan pulzáló programot. A hüvelyéhez illesztettem és felhelyeztem. Ez egyszerre izgatta a csiklóját és a G-pontját.
Vártam. Vártam, hogy a farkam ismét életre keljen és folytathassam a dugást. Közben néztem a formás kerek fenekét, a szétnyílt, megduzzadt szeméremajkait. Ő megnézett engem.
Pár perc múlva elkezdett nyögdécselni. Nekem meg kezdett újra működőképes lenni a farkam. Kis kézimunkával rásegítettem a gyorsabb élénkülés érdekében. Mikor már eléggé kemény volt ismét a lábai közé helyezkedtem. Makkom a hüvelyéhez illesztettem és elkezdtem tolni befelé. A We Vibe miatt sokkal szűkebb volt a hely. Ez neki is extra élmény, mert ilyenkor sokkal jobban kitöltöm, meg nekem is, mert sokkal szűkebb a hely.
Szóval lassan ismét tövig merültem benne. Aprókat mozogtam, hogy a vibrátor és a farkam közé is jusson a nedveinkből. Az apró mozdulataim és a kétfelől ért rezgés nagyon közel sodorta az orgazmushoz. Már remegett a teste és kérlelt, hogy ne hagyjam abba. Eszem ágában sem volt abbahagyni. Sőt, most akartam ismét elkezdeni. Újfent elkezdtem dugni. A korábbi módszert alkalmaztam; majdnem teljesen kihúzom belőle, majd tövig nyomom. Közben markoltam a fenekét és a jobb hüvelykujjammal elkezdtem simogatni a hüvelye és ánusza közötti keskeny részt. Ennyi kellett neki és elélvezett. Ilyenkor szokott az jönni, hogy a vibrátort kikapcsoljuk, én meg kicsit várok, hogy had szusszanjon egy kicsit.
Ez most elmaradt. A vibrátor továbbra is izgatta a - most már túlérzékeny - csiklóját, én meg keményen dugtam a punciját. Éreztem, hogy lábai kezdenek kiszaladni alóla. Ekkor megragadtam a combtövénél és tartottam, hogy ne essen össze. Ekkor jöttem rá, milyen jó, hogy edzeni járok!
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.38 pont (32 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 veteran 2014. 08. 21. csütörtök 08:17
Elmegy
#8 Rinaldo 2014. 08. 20. szerda 06:47
gyenge.
#7 listike 2014. 08. 20. szerda 05:40
Ez gyenge.
#6 papi 2014. 08. 19. kedd 18:19
Nem nagy durranás
#5 Sierra 2014. 08. 19. kedd 10:36
Ez most nem sikerült annyira jól szerintem. Nem árultad el, hogy mivel húzott fel, hogy büntetést érdemeljen, ráadásul...a büntetés után "illik" megbocsátani, tehát nem a nappaliban kellett volna aludnod, hanem vele.
#4 Arion 2014. 08. 19. kedd 09:23
Teljesen oké egy kis erőszak itt-ott. Főleg, ha ilyen kimerítő a bünti wink
#3 zsuzsika 2014. 08. 19. kedd 07:18
Gyenge.
#2 Andreas6 2014. 08. 19. kedd 06:21
Mi van? Mi az, hogy felhúzott? Mivel? És akkor sem kellene tárgyként kezelni valakit, akit különben szeretsz. Nem tetszett.
#1 Törté-Net 2014. 08. 19. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?