A+ A-

Büntetés

Endre/Edina
Fejfájással kábán ébredek. Alig bírom kinyitni a szemem. De hol is vagyok? Ágy, virágos ágynemű, szekrény, rózsaszín falak, fehér fésülködő asztal, előtte puff, fehér szőnyegek. Rózsaszín mintás csipkefüggöny. Felkelek, teljesen meztelen vagyok. Szédelegve tántorgok az szobában lévő egyik ajtóhoz. Zárva. A másikat kinyitom a fürdőszoba van ott. WC, zuhanykabin, rózsaszín frottírköpeny, és törülközők. Odaállok a WC - hez, felakarom hajtani az ülőkét. Nem tudom. Megpróbálok úgy célozni, hogy ne nedvezzem össze. Többé - kevésbé sikerül is. Visszamegyek a szobába, elhúzom a függönyt. Az ablakon átlátszatlan fólia. Próbálom kinyitni, nem megy. A fólia kívül. Hol a ruhám? És mit keresek itt?
Endre vagyok, 16 éves. Anyámmal egyedül élek, apám még egész kicsi koromben lelépett. Anya nevelt, és gondoskodott rólunk. Nem szenvedtünk semmiben sem hiányt. Úgy 14 éves lehettem, mikor elkezdtem rendszeresen a szobám sötétjében maszturbálni. Egyszer egyedül voltam otthon, anyám több napra elutazott. Este betettem a szennyes tartóba a levetett ruháim, mikor megláttam a kupac tetején anyám előzőnap levetett bugyiját. Kivettem, nézegettem, majd megszagoltam. Finom illata volt. Bevittem a szobámba, és szagoltam behunyt szemmel a bugyit, és maszturbáltam. Másnap egy hirtelen ötlettel felvettem, és nézegettem magam a tükörben. Furcsa, izgalmas volt a bugyi puhasága a fenekemen, a csipke elől, ahogy ráfeszült a farkamra, mely egyre jobban merevedett. Találtam a szennyes tartóban egy melltartót, amit anyámtól titkon ellesett módszerrel magamra vettem. Érdekes volt érezni a hátamon a pánt szorítását, meg a vállamon a pántot. Sokáig nem bírtam, könnyiteni kellett magamon, ami pillanatok alatt sikerült. Másnap tovább merészkedtem, a fiókból vettem ki egy selyem, csipkés bugyit, melltartót. Felvettem, majd egy combfixes harisnyát húztam fel. Így válogattam a blúzok, majd a szoknyák közt. Felvettem a kiválasztott fehér bluzt, fekete szoknyát, és néztem magam a tükörben. Feltettem egy kalapot, fülembe klipszet tettem, és a tükörből egy NŐ nézett rám vissza! Bementem a szobámba, felhúztam a szoknyám, kissé letoltam a bugyim (? inkább a rajtam lévő bugyit lenne a helyes), és hamar eljutottam a csúcsra. Sajnos anyám másnap hazajött, így nem tudtam tovább folytatni a játékot. Alig vártam hogy akár csak egy napra is elmenjen, hogy fel tudjak öltözni, és éljek az álomvilágomban, hogy én nő vagyok. Egyszer aztán kb. két hete hirtelen váratlanul jött haza, és megtalálta a fürdőszobában a bugyiját, ami előzetesen rajtam volt, és hát sajna nem maradt nyom nélkül. Kérdőre vont, nem is durván, hogy mi ez, és egyáltalán? Kérdezte, hogy csak bugyi volt? Bevallottam neki az igazat. Hümmögött, és azt mondta hogy én fiú vagyok, és próbáljak meg úgy is viselkedni. Majd rám kérdezett?
- Te szeretnél nő lenni?
- Igen! Feleltem.
- És miért?
- Mert te is az vagy!
- De ez nem így működik! Na majd meglátom hogy mit csináljak veled!
Aztán tegnap este eljött hozzánk két barátnője. Beszélgettünk, iszogattunk, röhögtünk. Valamennyien kicsit tán többet ittunk, és úgy emlékszem, hogy nagyon kiütöttem magam. Semmi, de semmi nem maradt meg bennem, utolsó kép, hogy ülünk, és iszogatunk. És most itt vagyok. De hol? És mit keresek itt? Hol a ruhám? Kábán visszafekszem az ágyra, és húzom magamra a rózsás takarót. Ekkor fordul a kulcs a zárban, és belép rajta egy magas, legalább 180 centis nő. Fekete haj, lófarokban, kémény, de szép arcvonások, feszes mell, fehér rövidujju blúz, fekete térden felül érő szűk szoknya, testszínű harisnya, fekete magas sarkú körömcipő. Kezében egy kb. 80 centis bot. Szigorúan rám néz.
- Kelj fel!
Nem mozdulok. Közelebb lép, leakarja rántani rólam a takarót, amit én két kezemmel az államig rántok. A következő amit érzek, hogy hatalmas ütést mért a két kezemre a bottal. Elengedem a takarót, amit a bottal lerántott rólam. Felhúzom a térdem, hogy takarjam magam. Lágy hangon megszólalt:
- Na kelj fel szépen, ne akarj felmérgesíteni!
- Jó, de hol vagyok?
- Jó helyen! Itt teljesülhet az álmod! De csak akkor ha engedelmes vagy! Különben... És felemelte a botot. Nem volt mást tennem, feltápászkodtam, kezemmel eltakarva magam. Odanyúlt a bottal, és finoman ráütött a kezemre.
- Na, azt vedd csak el onnan! Most szépen el mégy lezuhanyozni, aztán felöltözöl! Felhívom a figyelmedet, hogy mindenben kövesd az utasításaimat, mert ez a bot nem véletlen van nálam! De ez csak fegyelmezésre szolgál, a büntetés nem marad el! Értve? Na, indulj!
Bementem a fürdőszobába, a nő megállt az ajtóba majdnem teljesen betöltve azt. Kérdőn néztem rá, de ő közömbös arccal bámulta a mögöttem lévő csempét. Pisilni is kellett volna, de.. Odamentem a WC - hez, ismét próbáltam volna felemelni az ülőkét, amikor is hatalmas fájdalom nyilallt a fenekembe, végigszaladva a combomon, lábamon, fel a fejem búbjáig. Felszisszentem.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.16 pont (37 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 cscsu50 2017. 09. 6. szerda 13:17
türhető
#6 listike 2014. 03. 16. vasárnap 18:06
Nem tetszett.
#5 zsuzsika 2014. 02. 27. csütörtök 14:46
Egy t-vel a tetszett.
#4 zsuzsika 2014. 02. 27. csütörtök 14:45
Nem tettszett.
#3 A57L 2014. 02. 26. szerda 04:30
Egész jó.
#2 Andreas6 2014. 02. 25. kedd 15:53
Az ilyen dilist nem tudom igazán sajnálni...
#1 Törté-Net 2014. 02. 25. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?