A+ A-

Eric és Elisz - a mennyei orál

Elisz vékonyka törékeny testalkatú 15-éves lány volt, csendes, magának való, és kitűnő tanuló az iskolában. Sokan kedvelték őszintesége és kiszámíthatósága miatt. Szerették a fiúk szerénységéért. Szexuális kapcsolata még senkivel nem volt, ez irányú érdeklődése csak az utóbbi hónapokban kezdett élénkülni. Egy alkalommal unatkozva zuhanyozott a kollégium tusolójában, teste kellemesen felhevült mire kilépett alóla. Ekkor végzett a zuhanyzással a szomszéd fülkében a koli karbantartó szerelője, a 39-éves férfi, Eric is. Enyhén kisportolt testalkatú férfi volt, nagy hímtagja majdnem combja közepéig lelógott, így nyugalmi állapotban is. Meztelenül találkoztak a tusoló előterében, az iskola kollégiuma jóformán üres volt, már mindenki elsietett a hétvégi járatokkal haza.
A lány szórakozottságában eltévesztette az ajtót, a férfi zuhanyzóban tusolt, de mire erre rájött már késő volt. Illendően köszöntötték egymást, nem volt közöttük mély ismeretség, egyszer-kétszer találkoztak csupán, néhányszor beszélgettek. A férfi szemei kerekedtek a csodálkozástól, mikor megpillantotta a törékeny félig meztelen lányt. Félhosszú világosbarna haja kissé arcába lógott, nagy kék szemei kíváncsian pásztázták a meztelen férfit. A lány magára csavarta törölközőjét és zavart volt.
-"Szia, hát te, miért a férfi zuhanyzóban tusolsz, miért nem mentél még haza, mint a többiek?"- kérdezte Eric a lánytól.
-"Nem sietek, van időm mindenre, csak két óra múlva megy a vonatom hazafelé, ezen kívül úgy tűnik eltévesztettem az ajtót." -válaszolta a férfinek, akinek törölközője lazán vállára volt terítve.
Ezen mindketten felderültek. Elisz kislányos vonalai "megakasztották" a férfi szemeit, Eric kanos gyöngédséggel pillantott a lányra.
Elisz szeme akaratán kívül is megakadt a szerelő hatalmas vaskos szerszámán, ami most premier plán lógott Eric combjai között. "Úristen, mekkora farok, - gondolta a lány - mennyi mindent lehetne ezzel csinálni..." Néhány percet így beszélgettek, közben Elisz szeme többször is rátévedt a férfi vastag bunkósbotjára. Legalább húszcentis volt és maroknyi vastag.
Magának sem tudta megmagyarázni ezt a dolgot, de egyre inkább kezdte úgy érezni, hogy vágyait megfékezni képtelen lesz. Próbálta elhessegetni ezt a képet, de olyan intenzitással tört rá a gondolat, hogy fantáziájában tisztán látta amint mohón szájában tartja a férfi hatalmas gerendáját, annak remeg a teste gyönyörében, ő pedig megállás nélkül cumizza a betonkemény farkat. Néhány perc múlva, már azt sem tudta miről is beszélgetnek a férfivel, fantáziája beindult, mindennél jobban szerette volna a szájába venni Eric erektől duzzadó hímtagját. Kevés szőrzettel volt borítva a szerelő lógó lőcse, simafejű makkja tövében enyhén ráncolódott a fitymabőr. Kihívóan lógott Eric lábai között a nagy hímdorong, mintha csak azt suttogta volna a lány fülébe:- " Gyere és vegyél a szádba, fárassz ki, kényeztess el egy kicsit, simogass a nyelveddel, gyere csináld!..."
Elisz megijedt hirtelen rátörő szexuális vágyai miatt, de ő kizárólag megízlelni szerette volna ezt a méretes farkat, szerette volna gyengéden az ajkai közé fogni, és addig kényeztetni, amíg elő nem tör belőle a férfi életereje. Szinte már érezte is a szájában a férfi spriccelő forró spermáját, ahogy elönti nyelvét, és egész torkát. Ettől a gondolattól nagyot nyelt. Elisz pirosodó arccal, vágyakozva nézte Eric péniszét, és arra gondolt, hogy belehal, ha most nem veheti ezt az óriási szerszámot a szájába. Eric valahogy megsejthette ezt, mert zavartan elakadt a szava, és kérdően nézett a lányra.
-"Neked aztán nem kicsi a szerszámod..."- mondta zavartan Elisz, - majd folytatta: -"Tudod arra gondoltam, hogy..."-elakadt a szava. Szégyenlősen lépett volna ki a zuhanyzóból, de a férfi finoman visszahúzta.
-"Mi a baj, mond el, ne félj." - bíztatta halkan.
-"Szégyenlem magam, még soha nem éreztem ilyet amit most."- mondta lehajtott fejjel a férfinek.
-"Mit éreztél?"- kérdezte bíztatóan Eric.
-"Azt, hogy...hogy szép a farkad, és, hogy nagyon szeretném a számba venni egy kicsit." - mondta zavarodott arccal a lány.
Eric meglehetősen meglepődött ezen a kijelentésen, de szexuálisan már legalább három hónapja nem volt rendesen kielégítve, mióta különváltak addigi élettársával, Mary-vel. Eric sokszor végignézte már, ahogy irdatlan nagy péniszét mohón szívják a nők, ezek a képek kezdtek keringeni most az agyában, és nehéz volt elképzelni, vajon mit tudna kezdeni az ő farkával egy serdülő cingár kislány, aki valószínűleg soha nem csinált még ilyesmit. Arra gondolt: -"Végül is ettől még nem leszek kevesebb, csupán megadom neki, amit szeretne, és valószínűleg nekem sem fog fájni..."Végül ezt kérdezte a lánytól, aki láthatóan zavarban volt.
-"Csak egy kicsit?.."- nézett rá, enyhe mosollyal. Mindketten elmosolyodtak ezen, aztán Eric megszólalt: -"Tényleg ennyire szeretnéd?"
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.71 pont (52 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 A57L 2018. 11. 17. szombat 03:31
Szuper kis csaj,jó a történet.8P
#9 zsuzsika 2014. 10. 16. csütörtök 17:25
Jó.
#8 bpeti 2009. 03. 19. csütörtök 13:39
Nagyot élveztem rá....
Megérdemli a tíz pontot!!!
Ha lehetne tízszer is szavaznék rá....
Kéne nekem egy ilyen csaj....
#7 Andreas 2009. 02. 4. szerda 13:29
Ez igen, még egy-két gyakorlat, aztán már a mélytorok technikát is meg fogja tanulni, és teljesen tökéletes lesz a kislány. Valami azért még hiányzik: hogy nekem csinálja! Nem hagynám viszonzatlanul, az biztos.
#6 krisz 2008. 10. 28. kedd 09:27
ez igen le a kalappal a csajszi előtz.
#5 PG3NP 2008. 07. 28. hétfő 13:34
ti szoktatok masztizni??
és ha igen hogy lányok ha nincs semmilyen műcuccod??
csak te meg az ujjad?
én addig ingerlem a picsám amíg bumm...
akiribamba@citromail.hu
#4 tökös 2006. 12. 26. kedd 14:13
aztakur*a...
Iszonyatosan jóóó, 10 pont!
#3 szopatós 2005. 08. 10. szerda 17:59
huhh, ez nem volt semmi!
#2 Ummagumma 2005. 08. 8. hétfő 21:12
Csodálatos! Én is elélveztem rá!
#1 Törté-Net 2005. 08. 6. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?