A+ A-

Zitakrónikák 6. rész - Apa csak egy van

Úgy vágytam rá, mint nőre még sohasem. Nem szerelemből, csak a legalantasabb ösztönből: meg akartam dugni. Azt akartam, hogy leszopjon, hogy farkamat megjárathassam puncijában, és amikor eljutok a csúcsra, a mellére vagy a szájába élvezhessek.
Ha más nőről lenne szó, már rég megszereztem volna. De Zita a lányom volt. Az én tiltott gyümölcsöm. Az egyetlen nő a világon, aki nem lehet úgy az enyém. Ez lélekőrlő lelkifurdalást, szégyenérzetet és öngyűlöletet okozott. Gyűlöltem és szégyelltem magam, akárhányszor felizgultam a lányom láttán, akárhányszor róla fantáziálva vertem ki a farkamat, akárhányszor lefeküdtem egy fiatal nővel, csakhogy elképzelhessem, hogy vele vagyok.
Néha elgondolkodom azon, mikor fordultam ki önmagamból. Azt hinné az ember, hogy van egy pontos pillanat, amit meg lehet határozni és azt mondani: innentől kezdve minden el lett szarva. De nem így van.
Talán már eleve elcseszett voltam. Életem első szexuális élménye az volt, hogy tizennégy éves koromban leszopott az unokanővérem. Vagy akkor ferdültem el, amikor a bátyámmal először vágtunk partiba egy nőt. Kamasz és ifjúkorom szinte csak erről szólt. A bátyám és én hajtottuk a csajokat, néha ő dugta az én exemet, máskor én az övét, vagy ugyanakkor feküdtünk le ugyanazzal a nővel. Így ismertem meg későbbi feleségemet, Juditot.
Visszaértem a kollégiumba egy buliból, és a bátyám éppen vele kefélt. Jobb híján, beszálltam harmadiknak. És talán Judit miatt csesződött el minden.
Nem sokkal azután, hogy összejöttünk, rajtakaptam, amint a bátyjával hancúrozik a konyhájukban. Talán, ha akkor végérvényesen szakítok vele, ma minden rendben lenne. De aztán meghalt az anyám. A temetés után apám ennyit mondott:
– Fiam, ha megismered a hozzád illő nőt, sohase ereszd el. Történjék bármi, foggal-körömmel ragaszkodj hozzá.
A bátyám, akinek egyedül a családban elmondtam, miért hagytam ott Juditot, ezt mondta ugyanazon az estén:
– Hülye vagy, ha csak ezért elhagyod. Ember, az a nő a te tökéletes párod. A te Évád. Annyit keféltek, mint a nyulak, és amikor éppen nem gabalyodtok egymásba, akkor beszélgettek. Nem láttam még olyan nőt, aki órákig tud vitázni az építészetről, de még téged sem láttalak olyan nővel, akivel órákig tudsz dumálni a ruhákról. Te, a ruhákról. És mindig nevettek. Amikor itt vagytok, nem attól kapok idegbajt, hogy össze-vissza nyög, meg káromkodik, hanem attól, hogy állandóan vihogtok. És mindemellett nem zavarja, ha mással is lefekszel. Ő a tökéletes nő, bár engem hozna össze a jóisten ilyen csajjal.
– Akkor jöjj össze vele te – fújtam dühösen, mert igaza volt. Utáltam, ha a bátyámnak igaza volt.
– Nem az esetem. Jó vele az ágyban, de hosszútávra nekem nem kéne. Túl magas, okosabb nálam, független és nem tudnám elviselni, hogy mással is lefekszik. Nem, Juditot neked teremtették.
– De lefeküdt a testvéreivel, és szerinte ez nem gond. Pedig ez aberráció.
– A szexuális aberráltság csak nézőpont kérdése. Anyánk hitt az oltárig tartó szüzességben, és ha megtudta volna, hány nővel és miket műveltünk, már jóval korábban agyvérzést kapott volna. Számára már ez aberráltság volt. Te veled többször voltam pucéran ágyban, mint bármelyik nőmmel, és bár legfeljebb véletlen értünk egymáshoz, akkor is beindított minket, hogy ugyanazt a nőt dugjuk. Szóval, nem csak látens vérfertőzők, hanem látens buzik is vagyunk. Ez is eléggé aberráltan hangzik. Látod? Minden attól függ, hogy milyen szemszögből nézed. Személyes, családi, társadalmi, vallási, politikai… Meh – legyintett.
– Szóval, ha senki sem tudja meg, szabadon dughatok azzal, akivel akarok? – kérdeztem vissza.
– Dehogy, te hülye. Csak azt mondom, hogy ha mindkét fél képes felelősen dönteni bizonyos megkérdőjelezhető szexuális kérdésekben, és aztán mindketten élvezik is döntésük gyümölcsét, akkor az nem feltétlen rossz dolog. Egyszerűbben fogalmazva: ha Judit érett fejjel, önszántából ment bele, hogy szétteszi a lábát a testvéreinek, és ezt élvezi, akkor nem látom, mi a problémád. Ha nekünk lenne olyan testvérünk, mint amilyen Judit, mi is megdugnánk.
– Te hülye vagy.
– Te meg nagy szarban leszel, ha lányod születik tőle. Judit egy istennő, te sem vagy éppen ocsmány teremtés, és mindketten olyan libidóval bírtok, hogy azt még én is irigyelem, pedig az enyémmel sincsen gond. Ha lányod születik, nem fogsz tudni ellenállni neki.
– A nagy büdös frászt nem.
– Te, aki nem tud úgy elmenni nő mellett, hogy ne farkalná meg? Haha.
Nem sokkal később visszamentem Judithoz és végül összeházasodtunk. Mert apámnak igaza volt, sohasem találtam volna még egy olyan nőt, mint Judit. És a bátyámnak is igaza volt, mert tényleg nem tudtam ellenállni a lányomnak. Zita eleve nagy érdeklődésnek örvendett a családunkban, amiben két-három generációnként született egy lány. Nekem három fivérem van, a feleségemnek kettő. Apai és anyai ágon sem büszkélkedhetünk túl sok női rokonnal.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 9.11 pont (121 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#23 legyenlegyen 2019. 01. 7. hétfő 13:08
Részletes olvasmányos...gratulálok!
#22 jonhsmith 2018. 10. 14. vasárnap 10:50
Nagyon jó....
#21 listike 2016. 04. 29. péntek 10:42
Tökéletes a sztori.
#20 RAVETRAIN 2016. 04. 3. vasárnap 21:57
Bal01

Szerintem nézd ezt el egy világklasszis írónak smile
Olvastad már a korábbi történeteit? Azok asszem aztán istenigazából kivannak bontva nyes

Izirider

értem. Szerintem amúgy te tuti más stílusú novellákban is maradandót tudnál írni. Mély kreativitásod van hozzá, már mint úgy értem, hogy abszolút életszerű részletességgel bele tudod élni magad a történeteidbe.
#19 Bal01 2016. 04. 3. vasárnap 13:48
Nagyon jól írsz, gratula. Engem egy zavar csak, hogy kb. 30e karakterben vezeted fel, hogy dugni fognak, majd amikor együtt néznek tv-t, amikor kezdene női a jó értelemben vett erotikus feszültség, akkor ezt hirtelen két mondattal eltöröd, és Zita máris szopja apja farkát. Jó lett volna ezt a részt kicsit jobban kibontani.
#18 stee 2016. 04. 1. péntek 18:25
Nagyon jo!10/10
#17 Ickx 2016. 03. 31. csütörtök 18:22
Hmm, már-már regény... smile

10p !
#16 sunyilo 2016. 03. 30. szerda 20:59
Ez nagyon jó. Szépirodalomnak is elmenne, igaz, ott meg a széplelkek fikáznák hogy túl naturalisztikus...
#15 feherfabia 2016. 03. 30. szerda 06:35
Kocsit vontatott,de azért jó!
#14 cscsu50 2016. 03. 29. kedd 19:13
10 pont
#13 Ulysses 2016. 03. 29. kedd 19:12
Bevallom, ezt az epizódot még nem olvastam, csak az első 3-4 részt. Mégis ide írom a hozzászólásomat, mert úgy látom, most ez az aktív.
Izirider érdeme, hogy jó a feszültségteremtésben. Ez pedig nagyon fontos az olvasó érdeklődésének, figyelmének fenntartásában. Jól rajzolta meg a szereplőket, nekem tetszettek a párbeszédei.
Azt sem szabad elfelejteni, hogy nekem nem a családi a kedvenc témám, a szerző stílusa mégis lenyűgözött. A kritikus felem mindig szólt, mikor a túlzó jelzőket használta, de be kellett látnom, hogy nagyon is illettek a nem hétköznapi történethez. Legnagyobb érdemének azt tartom, hogy emberekről ír, akik éreznek, lángolnak, vágynak, "elfojtanak", bűnbe esnek. Talán pont ettől elevenek a figurái?
Nah, megiszok még egy sört, aztán elolvasom ezt a részt is. wink
#12 cvirag 2016. 03. 29. kedd 18:54
Ugye lesz benn csavar, ugye lesz benn csavar még!? Pszichológiai. Imádom.
#11 magus022 2016. 03. 29. kedd 17:59
félre ne értsd, egyáltalán nem leszólni akartalak, tényleg nagyon jól írsz, és most irodalmi, nem pedig erotikus értelemben elemeztem az alkotásod. csak biztatni tudlak a folytatásra smile egyszerűen én személy szerint nem kedvelem az ilyesfajta történetmesélést, ennyi. szóval hajrá hajrá, várom a folytatást
#10 Izirider 2016. 03. 29. kedd 17:33
Először is, köszönöm a sok dicsérő szót. Jól esik ezt olvasni, és tulajdonképpen, ha nektek nem tetszene ennyire, valószínűleg már a második résznél véget ért volna a sorozat. Szóval nagyon köszönöm. smile Néhány kommentre reagálnék.

magus022: a mellékszereplők előtérbe helyezése és a két főszereplő hátrébb tolása sejtettem, hogy nem fog mindenkinek bejönni, de ennek volt egy célja, ami a következő "részben" fog részben érvényesülni. Azt viszont megígérhetem, hogy a Zitakrónikák 7-ben már újra Zita és Levente lesznek a főszereplők, és eztán a terveim szerint már nem is lesz se szereplőváltás, se időugrás.
Valóban van az ötödik részben egy kisebb-nagyobb ellentmondás: a cselekménynek az első részben elmeséltek szerint nyár végén kellett volna játszódnia, nem május 1-jén, illetve Levente nem a kilencedik osztály végén, hanem az elején kattant rá Zitára. Ezt sajnos az hozta össze, hogy eredendően nem terveztem egynél több részt, de a második epizód megírása után sem gondoltam, hogy lesz még több. Így a szereplőket igazán csak a harmadik-negyedik rész tájékán dolgoztam ki. Akkor derült ki előttem, hogy az első részben kicsit elszámoltam magamat, és előbbre kellett hoznom bizonyos eseményeket. Mivel nincs lehetőség utólagos szerkesztésre, így benne maradt, szívesen kijavítanám (még Tolkien is kijavította a Gyűrűk urát a későbbi kiadásokban nyes ), de hát nem lehet. Fogjuk rá, hogy Levente rosszul emlékszik. nyes De mivel most már szigorú kronológiát vezetek, amiben a születésnapi dátumok, és minden más is benne van, plusz a szereplők életét is kidolgoztam, ilyen már nem fog előfordulni. (Ha van más ellentmondás is, szívesen veszem. Nekem csak ez tűnt fel, de ettől még maradhatott.)

RAVETRAINma: nem magamról írok, a szereplők mindegyike és a cselekmény nagyon nagy része abszolúte kitaláltak. De a történet nem minden eleme a fantázia szüleménye, van belemixelve némi valóság is. De azt már a fantáziádra bízom, hogy mi lehet valóságos és mi kitaláció. wink
Ami az anya-lánya kapcsolatot illeti, nos... wink
#9 RAVETRAIN 2016. 03. 29. kedd 15:58
Még azt zárójelben megemlíteném, hogy szerintem neked az anya lánya lenne az igazi kihívás!
Huhh ember azt aztán olvasnám smile
#8 RAVETRAIN 2016. 03. 29. kedd 15:48
Amúgy gondolom te Zita öccse vagy, de komolyan mondom, ahogy például az apa szemszögéből is megírod, ugyanolyan élethű, hogy elhiszem azt is, hogy te az apa vagy. Ez elképesztő! Te egy zseni vagy! Ezt könyvben kiadhatnák, és milliomosnak kéne lenned.
Felmerül bennem a kérdés, hogy van némi valóságalapja is ezeknek a történeteknek?
#7 RAVETRAIN 2016. 03. 29. kedd 15:09
Attttttyyaaa úúristen ember, te profi vagy!
Minden része zseniális volt. Én is remélem, hogy lesz anya fia beteljesedés is!!! Te tuti a lehető legjobban írnád meg!
Természetesen 10p
#6 tt5X2zDSkWEj 2016. 03. 29. kedd 11:27
Elképesztő jó ez a sorozat és az a legjobb, hogy olyan jól írod, hogy mindig van benne potenciál a folytatásra! Hátra van még simán az anya-fia beteljesülés. Benne van még a családi 4-es szex. Benne van az, hogy Zitát Levi és apja együtt dugják 3-masban, aztán Juditot csinálja meg Levi meg az apja. Szóval remélem még legalább 2 részt kihozol ebből wink
#5 vakon53 2016. 03. 29. kedd 09:21
Folytazsd, folytazsd, folytazsd 10 pont!
#4 veteran 2016. 03. 29. kedd 08:10
Ez is remek.