A+ A-

Villa a Bogár utcában 3. rész

Zsuzsa a pezsgő fürdőben frissítette elfáradt izmait. Különösen a popsija fogadta kellemesen a simogató vízsugarakat. Még jól látszódtak az égen a csillagok, de halványan már piroslott az ég alja. Én úgy tettem mintha csak egy szokásos ellenőrző körutat tennék a ház körül, ahony jó mindeneshez (kertész, sofőr, gépész, éjjeli őr, ...) illik.
- Jöjjön csak ide Lacikám és egy kicsit maszírozza meg a vállam. Nagyon kemény parti volt és rám férne egy kis kényeztetés. - invitált Zsuzsa, amikor ésszre vett.
A rövid nadrágom persze rögtön elárulta a számára, hogy nem véletlenül jártam erre. A farkam úgy meredezett, hogy szinte átszúrta a nadrágomat.
Zsuzsa kihajolt a medence partra, úgy hogy a lába azért belelógott a vízbe. Finoman elkezdtem maszírozni.
- Gyúrja keményen, mert nagyon elnyűttek ma éjszaka. - kezdte Zsuzsa a beszámolóját:
- Mire vissza értem a parkolóból a ház asszonya már egy másik csajjal leszbi show-val szórakoztatta a vendégséget. Gábor is teljesen belefeledkezett a műsorba, így egyre kevésbbé érdekelte, hogy elkezdtem mellette maszturbálni. Annál inkább egy háromfős társaságot, akik eddig egy árnyékos kerti asztalnál kártyáztak. Odainvitáltak, hogy legyek a múzsájuk. Csak hamar kiderült, hogy kemény fiúkról van szó, mert azonnal eldöntötték, hogy én leszek a fődíj. Szimpatikus fiúk voltak, talán még mind harminc alatt. A partnereik már rég itthagyták őket és más csoportokhoz csapódtak. Utóbb megtudtam, hogy az egyikük felesége, aki a házi asszonnyal a leszbi műsort nyomja a vendégeknek. Az ulti egyre kevésbbé kötötte le a figyelmüket, viszont eleinte csak felváltva, utána szinte egyszerre turkáltak a ruhám alatt, simogatták a cickóim és a fenekem. Várható volt, hogy mindhármukat győztesnek nyilvánítják és közösen akarják a "fődíjat" birtokba venni. Nagyon kedvesen és figyelmesen kezdtek elsimogatni, egészen addig, amíg lesimogatták rólam a ruhát. Elégedetten nyugtáztam, hogy kőkemény vigyázz állásban van már valamennyiük farka, pedig még hozzájuk sem nyúltam.A kártya asztal pont megfelelt baszókának. A fejemet hátra hajtva kényelmesen szopatott a mögöttem álló fiú, míg egy másik a lábam közé állva pont a puncimat kefélhette. A kezemmel pedig vertem a harmadik fiú farkát. Észre se vettem, hogy közben vége lett a leszbi shownak és így most a mi akciónk vonzotta a vendégek figyelmét. Ne nyújtottuk a dolgot sokáig.
A fiú, akinek a farkát szoptam, a torkomig dugta a dákóját a számba. Hallottam, amint Gábor ugratják néhányan, hogy a felesége elmehetne kardnyelőnek. A fiú persze nem bírta sokáig ezt a mély benyelést és hörögve telelőtte gecivel a számat.
A következő pozícióban azt a fiút fektettem az asztalra, aki eddig a puncimat kefélte és én pedig az azstal tetején fölébe guggolva ráültem a farkára. A ház asszonya - Rita - hálásan jött és smárolta ki a számból a friss csapolású gecit, amiért spontán műsorral szórakoztatom a vendégeit. Engem is egyre jobban elkapott a hév és a peszgős üvegáltal kitágított popsimat is ki akartam elégíteni. Ezért egy határozott - de a nézők álltal jól látható - mozdulattal áttettem a puncimból a farkat a popsimba. A harmadik fiú farkát is elég keményre vertem eddigre és kértem, hogy ő is álljon mögém, nyomja be a dákóját a barátja farka mellé a popsimba. Először egy kicsit meghökkent a kérésen, de én megnyugtattam, hogy nekem ez földöntúli gyönyört fog okozni.
Két hatalmas fasszal a fenekembe akorát élveztem a kerti asztalon, hogy az eddig nyugalomba lévő farkak is dudorodni kezdtek a férfi vendégek gatyáiban. Az orbitális orgazmus után lemásztam a fiúkról és éppen neki készültem volna, hogy jutalomból jól leszopom őket, amikor Rita és leszbi barátnője már rá is buktak a dákókra. Vadul szopni kezdték a fiúk merev szerszámát, de ügyelve arra, hogy mindeni jól lássa az akciót. Nekem nem volt módom nagyon szemlélődni, mert a ház ura kötelességének érezte, hogyha neki készülődtem a szopásnak, akkor legyen is mit. Csak úgy a sliccen keresztül előhúzta a farkát és kérdés nélkül a számba nyomta, miközben bíztatta a feleségét, hogy a fiúk után a többi férfi vendéget se hagyják ki a jóból.
Nekem azért furcsa lett volna, ha Gábor vendégeket hív hozzánk és spontán módon leszopatja velem őket, anélkül, hogy ezt előre megbeszéltük volna. Bár ő soha nem kér engedélyt arra, hogy akár a jelenlétemben megbasszon egy nőt, ha úgy alakul. Tehát én is leszoptam a vendéglátónkat, aki köszönettel telespriccelte a számat. A felesége - Rita - egy pillanatra megint abba hagyta a az asztalon fekvő fiú szopását és kinyalta a számból a férje spermáját...
No, de nem izgatom tovább Lacikám a történettel, mert még elsül a gatyájában ágaskodó mordály. - zárta le Zsuzsa az esti parti elbeszélését.
Ritkán szokott velem korábban ilyen dolgokról beszélgetni, ám amióta itthon is változtak a dolgok, egyre többször kerülnek szóba szexuális dolgok közöttünk.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8 pont (141 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#17 vakon53 2016. 05. 4. szerda 16:07
Ennekazírásnaksemlesszfolytatása!
#16 joozsi 2015. 12. 15. kedd 05:27
Mikor jön a folytatás?
#15 A57L 2014. 02. 11. kedd 06:09
Nem rossz.
#14 genius33 2012. 10. 7. vasárnap 06:22
Fincsiii nyes
#13 Squito 2003. 07. 4. péntek 13:19
Király!
#12 Ildikó 2003. 05. 9. péntek 15:07
Hmmm!!! Valóban állati jó sztory!
Akár annyira, hogy forgatókönyvet lehetne írni belőle! Szerintem lecsapnának rá a pornórendezők!! Na mit szólsz fifa megcsináljuk? ;)
#11 Laci 2003. 05. 9. péntek 14:24
Ez nagggyon jó vúúút!!!
#10 Valaki 2003. 05. 6. kedd 23:53
Nagyon, kurva fasza jó...
#9 TheChronic 2003. 05. 6. kedd 17:35
A legjobb sorozat a "Nagybácsi tanítja az unokahúgát..." volt.De esse kutya! Sablonos? Kit érdekel! Na,ez TÖMÉNY PORNÓ! És kell is ez ide! Fö a változatosság,nem igaz?! :D
#8 Hami 2003. 05. 6. kedd 00:03
Yo wassup! nekem nagyon bejon neha sablonosnak erzem de azert jo talan sorozatban ez a masidok legjobb amit olvasok. 10
#7 st 2003. 05. 5. hétfő 23:20
Huha! Csak en erzem egy kicsit uncsinak es sablonosnak ?
#6 DonPepe 2003. 05. 5. hétfő 21:04
Qrva jó Tesó! Folytasd!!!!!
#5 Bratyó 2003. 05. 5. hétfő 16:33
Ettől nem csoda,hogy az embernek nagyon melegelesz.Kurva jó!
#4 Süni 2003. 05. 5. hétfő 10:48
Szuper!
Nagyon jól alakul, de ez a rész egy kicsit elnagyolt.
Jöhet a folytatás.
#3 Teknösbika 2003. 05. 5. hétfő 09:10
Ez igen!
ez a sorozat az egyik legjobb, amit valaha olvastam, megérdemli a 10 pontot.akkorát ráztam rá, hogy most pucolhatom a klaviatúrát.
izgató, igényes, valami állati jó
#2 imi 2003. 05. 5. hétfő 03:04
nagyon jó kis stori!
#1 Törté-Net 2003. 05. 5. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?