A+ A-

Balatoni nyár 4. rész

Réka
Egyik forró nyári nap vége felé egy különleges jelenség tűnt fel a strandon. Már sokan hazafelé indultak, de erre a látványra az összes férfi felkapta a fejét. Egy középkorú hölgy vonult végig a standon, aki fantasztikusan kidolgozott izomzattal rendelkezett. Valószínű, hogy korábban, testépítéssel foglalkozott, és a régi formáját még mindig karban tudta tartani. A fürdőruhán kívül egy rövid strand köpeny volt rajt, ami eddig csak izmos lábait engedte látni. Fél hosszú vörös haja teljesen eltakarta az arcát. Amikor ledobta a köpenyt szájtátva bámultuk mindannyian, vékony dereka, széles izmos válla volt. A karján rendesen ki voltak dudorodva az izomkötegek, és az erek. Amikor megfordult csalódottan konstatáltam, hogy a mellei helyén szintén csak lapos izmokat látni. Kiballagtam a stég végére, és leültem a lépcsőre, hamarosan ő is végig dübörgött a stégen.
- Milyen mély itt a víz? - kérdezte, hangja dörmögő, férfias volt.
- Olyan két méter körül van.
Elégedetten bólintott, csuklójáról gumit húzott le, és összekötötte vele a haját. Arcát most nem takarta a haja, így jobban szemügyre tudtam venni. Nem volt szép, de csúnyának sem mondanám, talán úgy fogalmaznék különleges volt. Szemem a bikini alsójára tévedt, meglepetten tapasztaltam mennyire ki van dudorodva, mintha egy méretes bránert hordott volna a fürdőruhája alatt. A stég szélére állt, és egy olyan fejest ugrott amilyent eddig csak műugróktól láttam a tévében, természetesen engem teljesen eláztatott. Ahogy feljött a víz tetejére tempósan úszni kezdett, de olyan tempósan a csónakom simán lehagyta volna. Negyedóra úszás után kivonult, leheveredett a gyékényére, talán egy fél órát pihent, majd ismét úszót, néhány kört. Amikor kijött megtörölközött, bevonult az öltözőbe, lecserélte a vizes fürdőruháját, és már indult is haza. Másnap még később érkezett, a menetrend ugyan az volt, mint előző nap. Harmadnap már vártam, nagyon izgatott a dundi punci rejtélye, úgy döntöttem ma meglesem, amikor átöltözik. Másodszor indult el úszni, én bevonultam a kuckómba, és elhelyezkedtem a falba fúrt lyuk előtt. Izgatottan várakoztam, szerencsére nem kellett sokáig várnom, már meg is érkezett. Sajnos nekem háttal állva öltözött át, így a titokra nem derült fény. Hirtelen felém nézett, a tekintetünk találkozott, ijedten hőköltem hátra, majdnem feldöntve egy széket. Megláthatott vajon, á dehogy eddig még senki nem vett észre nyugtatgattam magam. Szívem hevesen vert, farkam keményen meredezett, leültem az ágy szélére, hogy megnyugodjak egy kicsit. Amikor már úgy gondoltam, hogy elment kinyitottam az ajtót, majdnem felkiáltottam meglepetésemben, ott állt a nő. Mire felocsúdtam két hatalmas pofont kaptam, de akkorát, hogy csengett mindkét fülem.
- Te szemét kukkoló, most megtanítalak kesztyűbe dudálni.
Testével eltakarta a menekülés útját, beszorított a sarokba, feltettem a kezeim, hogy védjem magam a veréstől.
- Ha már te láttál ruha nélkül, én is kíváncsi vagyok rád.
Villám gyorsan lehúzta a fürdő nadrágom, és ujjai ráfonódtak a félkemény szerszámomra. Keményen verte a markában egyre nagyobbra duzzadt hímtagot. Először kicsit kellemetlen volt, meg még féltem is tőle, de aztán kezdett egyre jobb lenni. Ha ez a kesztyűbe dudálás nem is olyan rossz, örvendeztem magamba. Hamarosan hörögve élveztem a markába, de ő nem hagyta abba a kézimunkát. Spermától csatakos keze tovább szánkázott le - fel az ismét merevedő szerszámon. Amikor úgy ítélte, hogy árbocom ismét elégé keményen ágaskodik törölközőket dobott a földre. Rám parancsolt, hogy feküdjek rájuk, engedelmesen szót fogadtam, nagyon kíváncsi voltam mi sül ki a mutatványból. Eljátszottam a gondolattal mit szólna, ha hasra feküdnék.
Terpeszben fölém állt, ledobta a köpenyét, levetette a bikini felsőt, ami ő nála csak egy jelzés volt, hogy itt lennének a mellei, ha lennének. Mellei helyén lapos férfias izmokat láttam, a suliban több fiúnak nagyobb cickói voltak.
Letolta a bikini alsóját, és fény derült a dundi punci rejtélyére, szeméremajkai tarajszerűen dudorodtak, próbálták eltakarni a hüvely bejáratát. Ez több - kevesebb sikerrel járt, itt tornyosult felettem nyolcvan kiló izom, ami arra várt, hogy maga alá gyűrjön, és megsemmisítsen. Nem tudtam a szemem levenni a tarajos, éhes, nedvesen csillogó vagináról. Rám rogyott, izmos combjai közé szorított, kezeivel megtámaszkodott a mellkasomon. Kicsit előre dőlt, megemelte a farát, és már azt éreztem, hogy makkom minden akadály nélkül a forró hüvelybe siklik. Ütemesen csúszkált rajtam, ügyelve arra, hogy dárdám teljes hosszában magába fogadja. Halkan nyögdécselt, kezeim a melleire vonta, megmasszíroztam az izgatottam meredező bimbókat. Aztán kezem a fenekére csúsztattam, elképesztően kemény, és bársonyos volt. Most amikor ismét tövig magába fogadott a csípőmmel löktem felfelé egyet, miközben fenekébe markolva teljesen magamra húztam.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 9.04 pont (72 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 Andreas6 2018. 05. 21. hétfő 08:13
Én is eltűrtem volna egy ilyen élményért azt a két pofont.
#12 feherfabia 2015. 08. 2. vasárnap 07:15
Nagyon jó!
#11 listike 2014. 08. 7. csütörtök 07:36
Nagyon jó.
#10 A57L 2013. 07. 26. péntek 05:24
Elmegy.
#9 papi 2013. 07. 6. szombat 20:44
Nagyon élvezetes
#8 genius33 2012. 05. 31. csütörtök 19:24
Jóóóó smile
#7 tiborg 2012. 05. 6. vasárnap 02:14
Megleptel Ogree. Azt gondoltam csak egy trilogia a sztori.
Ez a (4.) resz kituno es varom "Who the fuckis Alice?"!!!
(Kis bibi van. Ha Reka haza utazott "who the fuck owns tne cottage???" wink
#6 ogree 2012. 05. 5. szombat 11:40
Mielőtt valaki megkérdezi.
Who the Fuck is Alice?
http://www.youtube.com/watch?v=CsrfovOPcjk
#5 zsuzsika 2012. 05. 4. péntek 16:13
Folytatás Alizzal?
#4 bigcathy 2012. 05. 4. péntek 10:45
Nagyon jó történet, repül a 10-es.
Szép napot mindenkinek!
Bigcathy
#3 Rinaldo 2012. 05. 4. péntek 06:04
Jó a történet.a két pofon után egy jó dugásban volt része.A kővetkező este jól kinyalta és seggbe dugta.
#2 joozsi 2012. 05. 4. péntek 02:43
Az átlagos pasik, félnek az ilyen céltudatos nőktől, pedig csodálatosak és ritkák. Jó!
#1 Törté-Net 2012. 05. 4. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?