A+ A-

Az áldozatkész anya

Imre 56 évesen, élt Ildivel, aki 38 éves volt. Egy fiúk volt Palika, aki most múlt 14, egy kissé el volt kényeztetve, és anyja szunni nem akaró imádatának tárgya volt. Ildi egy fekete hajú finom megjelenésű kis no volt, még mindig kifejezetten jó alakkal. Helyes huncut kis pofikáját jól kiegészítette még mindig szinte lányos külleme. Kifejezetten jó alakú nonek számított még mindig. Különösen szépek voltak se nem túl kicsi, se nem túl nagy mellei a két finoman ráncolt rózsaszín bimbóval melyeket nem volt nehéz az aktus során izgalomba hozni.
Finoman elvékonyodó dereka vonalában volt éppen csak annyira domború hasa amely látványa nem hogy nemzavaró, hanem kívánatos volt. A feneke, feszes izmos tapintattal örvendeztette meg a beavatottakat. ( hála a még mindig rendszeres sportnak )
A fartájék egy szép, lendületes vonallal emelkedett el a hát síkjából, hogy aztán a szinte tökéletes félgömbökké formálódva fejezodjön be a comboknál, A combok nem voltak semmiképpen rövidek, hosszukhoz képest a combbelsok kellemesen párnásak. Talán az utolsó évben kezdodött a sok negyven körüli nokre jellemző párnásodása, rendkívül diszkréten, és egyenletesen megoszolva a csípo és fartájék között.
Ezek a párnácskák a szemnek semmiképp nem voltak kellemetlenek, a kéznek meg kifejezetten kellemesek. Narancsbornek nyoma sem volt.
Mivel Imre szexuális vágyrendszerében a noi fartáj kifejezetten kiemelt helyet foglat el mind vizuálisan, mind a tapintási élményt tekintve. Imre a szeretkezés végso betelejedésekor leginkább felesége varázsos popójára koncentrált. Ildi a megömlést megelozo pillanatok ban a férjének akart kedveskedni avval hogy háttal lovacskázott neki ilyenkor.
Általában igyekezett megemelni a hátsóját, lökéseit egészen felülrol, a makk tetejérol indítani, hogy férje minél többet láthasson a éjfeketeszorü pinából, mely visszarímelt a fekete hajkoronára.
Imre kezei önfeledt vándorúton jártak a hófehér húsú ruganyos félgömbökön ( neje még mindig intenzíven tornázott, úszott. ) Nem kellett sok hogy Imre ondója ütemesen spricceljen a saját hasára, mivel a megszakított közösülés módszerével védekeztek.
Ilyenkor asszonykája tiszta erobol ráült a forró faszra, és minden erejével azon volt hogy vulvája, de foleg feneke hosszanti hasadékát megfürdesse a fehér spermatócsában.
Néhányszor hátulról is behatolt, és ilyenkor Imre gyakorlott keze Ildi hasa alatt biztosan tapogatt ki a duzzadt kis borsócskát. A siker nem is maradt el, Ildinek ilyenkor klassz orgazmusa volt.
A probléma az utóbbi években kezdodött. Ildi egyre többször hárította el Imre közeledését, vagy ha hagyta igyekezett azt Imrével minél gyorsabban befejeztetni Kielégülése már rég nem volt, ami Imrét rettenetesen lesújtotta. IÚgy látszik most jönki a 16 év korkülönbség. Vagy lehet hogy már semmi újat nem tudtak nyújtani egymásnak.
Ha Imre nem kezdeményezett akkor az assszony sem. Szeretkezéseik frekvenciája egyre csökkent, Imre egyre jobban elkeseredett. Sokszor kielégületlenségében az önkielégítés jól bevált receptjét alkalmazta. Ehhez szex vagy pornóképeket is igénybe vett, legtöbbször a Net - rol.
Számítógépükön jó néhány szex és hard pornó file volt található.
Az asszony borzasztó rajongással vette körbe kamasz fiát, Palikát. Palika eléggé el lett rontva.
Ez a rajongás nem volt mentes bizonyos rejtett szexuális vonzódástól, amit Imre, mint apa is észrevett. Persze Ildi tagadta.
Anyja pld. különbözo ürügyekkel megpróbált bemenni a fürdoszobába mikor fia tusolt. Persze ez a kamasz fiút rettenetesen zavarba hozta. Palika örökölte anyja vonásait, és kifejeztten egy szép fiatal fiú volt. Kamasz kora most ért a legválságosabba. Hirtelen tört rá a serdülés, nemiségével nem tudott még mit kezdeni. Hülyén viselkedett, apjával is megromlott a viszonya. Elég gátlásos volt, ezért lányokkal nem is tudott kapcsolatot kezdeményezni. Szülei rájöttek hogy Palika rendszeresen onanizál. Délután nem kevés idot töltött ( míg szülei ) dolgoztak ) a PC elott és szorgosan töltögette le a legkülönfélébb szexoldalakat. Anyja hamar felfedezte fia vonzalmát a pornó iránt, de ez enm háborítota fel, sot torkában valami furcsa, nem kellemetlen szorítást érzett.
Közben az hogy férjével a nemiség lassan holtpontra jutott, már nem lehetett szonyeg alá söpörni. Több aktus során Imre csodöt mondott. Imrének ötlött fel a gondolat, hogy mi lenne ha a szexet bovítenék. Izgatta a csoportszex gondolata. Ez olyan eros erekciót okozott nála, hogy ilyenkor képes volt ismét jól teljesíteni az ágyban. Azt is tudta hogy hitvese vonzódik a fialtalabb korosztály iránt. De kit ? Az ismerosök vagy nem voltak vonzók, vagy aki vonzó volt ott tudták róla hogy a családi prüdéria az akadály.
Közben robbant a bomba. A szüloket Palika osztályfonöke behivatta. Palika tanulmányi eredménye jelentosen romlott, és ami a legrosszabb: Információk voltak arról hogy Palika egyik legszorosabb barátjáról kiderült, hogy drogozik és homoszexuális is.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.65 pont (227 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#33 A57L 2016. 05. 31. kedd 04:28
Igazi családi történet.
#32 davee10 2015. 01. 4. vasárnap 14:44
Jó!
#31 listike 2014. 08. 31. vasárnap 06:44
Tetszett.
#30 papi 2013. 08. 1. csütörtök 05:27
Aranyos történet, Palika így már biztos nem lessz homo.
#29 simano76 2012. 11. 28. szerda 10:07
Tudjátok hogy mi a bajom? Nem csak ez a történet hanem az összes többi 80% szerintem csak kitaláció, mert mindenkinek 20cm-es farka van nincs senki aki normál méretü. Azért ez nekem kicsit fúrcsa.
#28 mackó2009 2012. 11. 4. vasárnap 19:44
eredeti történet
#27 kisstomi23 2012. 09. 29. szombat 08:46
sziasztok-nekem nagyon bejön a törtenet,mert en is ateltem hasonlot,csak nem 3-asban,mivel apus koran meghalt,igy anyu nevelt.szivesen leveleznek ebben a temaban.kisstomi23@gmail.com akit erdekel legyszi keressen
#26 mama69 2010. 01. 23. szombat 10:36
nagyon szép történet,sajnos nekem a férjem rég eltávozott,de a fiammal voltak nagyon szép pillanataink.Szivesen megosztanám azzal akit ez érdekel mamacica69@citromail.hu
#25 viktor 2009. 07. 1. szerda 23:03
én egyszer olyan 15 évesen ébredtem arra h anya ül az ágyamon és szopja a farkam , nagyon megilyedtem azt hittem álmodom, de úgy csináltam mintha aludnék tovább és ő folytatta, isteni volt. utánna még sokszor végig csinálta nekem.
#24 pölös 2007. 10. 31. szerda 22:35
Én is 16 évesen kívántam meg anyámat először, aki ekkor volt 41 éves! Már 16 éve kefélem anyámat és egyre jobban kívánjuk a sexet mindketten!
#23 medver 2004. 08. 20. péntek 08:33
De kár,hogy árva vagyok.
#22 koli 2004. 05. 25. kedd 23:11
16éves vagyok,és az ilyen töténetek után mindig írtózatosan megkívánom anyámat,aki ugyan kövérnek mondható,mégis mindig meztelenül járkál,de nem merek oda menni hozzá.
#21 taxman 2003. 01. 14. kedd 22:49
azt hiszem sok fiú kivánta az anyját kamasz korában és akár bevallják, akár nem a későbbi nemi életére ez kihatott.Izgató dolog a fantázia, én men kerestem a valóság alapját, hiszen a pornó mese felnőtteknek.De ha valaki érdeklődik a kevésbé "normális" történetek iránt ajánlon neki Nancy Friday könyvét a női szexszuális ábrándokról.Sok önvallommás túltesz ezeken a storykon.
#20 trebitsch,dr. 2002. 08. 27. kedd 12:26
Palika nem
fogja meguszni psihozis
nelkul kesobb,ez tuti!
#19 bygirl 2002. 05. 5. vasárnap 08:26
te is beteg vagy Twomac
hisz együtt olvassuk hi hi
#18 asd45 2002. 04. 9. kedd 00:16
Kellemes történet. Aki ilyet nem szeret, minek olvassa.
#17 in flames 2002. 04. 6. szombat 23:06
Hát ha nekem ilyen szüleim lennének, akkor inkább drogoznék...és nem attól fogom szeretni a lányokat, mert az anyámat kúrom, sőt nem is a lányokat szerette, hanem az anyját kivánta...
#16 Twomac 2002. 04. 6. szombat 00:26
Ennyi beteg embert.. :-(
Valami normális sztoritok nincsen?
#15 Kicsi 2002. 04. 4. csütörtök 18:49

Olvastam már jobat is!
#14 csati 2002. 04. 4. csütörtök 17:46
"Imre egészen bevadult ahogy megérezte fia ondójának illatát"

Ez kész...ez a legjobb bazze...akik ezeket írják,azoknak van családjuk? Vagy agyuk?