A+ A-

Anyák és fiúk

Fordítás
Eredeti történet
Alana a ház előtt ült a szomszédjával és egyben barátnőjável Dianával.
Beszélgettek. Tél vége volt, de már a tavaszi nap melegítette az arcukat.
- Dee, én nem tudom mit fogok csinálni. Ha egyszer Jason lediplomázik és elmegy itthonról, nem lesz okom maradni. John kimaradt az életemből, de miért töltöttem volna a hátralevő életemet valakivel, aki már nem szeret? Évekig csak színlelte.
- Nem tudom kedvesem. Mi van most közted és John között?
- Semmi különös; és nem csak a szexről beszélek, mert azzal soha nem öntött olajat a tűzre... nincs semmi. A városon kívül van és az Isten tudja mit csinál. Soha nem érdekelte Jason és úgy érzem, jobb mindkettőnknek nélküle. Nem hiszem, hogy az elmúlt öt évben szólt volna egy szót is hozzánk. Sokkal több szeretetet és gyengédséget kapok egyetlenegy csókban Jasontól, mint Johntól egy egy egész évben. Jason olyan édes, ma reggel adott egy puszit, megsimogatta az arcomat és azt mondta én vagyok a legjobb anya a világon.
- Jézus, én arra se tudom rávenni Bobbyt hogy köszönjön reggel. A fiainkat különböző fából faragták... de jóképű srácok, nem?
Mindkettem nevettek aztán Alana megszólalt:
- Én azt hiszem megadják majd a lányoknak amit akarnak - hacsak már oda nem adták.
- Viccelsz? Bobbynak tele van a szobája óvszerrel és én örülök neki.
- Tudod Dee, én soha nem beszéltem Jasonnak erről. Nem gondolod, hogy kéne?
- Hát beszélhetnél vele, de ne aggódj, mert tudom, hogy használja is őket.
- Hogy érted azt, hogy tudod?
- Hát nem velem használta - nem mintha zavart volna - de halottam amikor Bobbyval beszéltek róla a házban. Azt hiszem együtt veszik a gumikat.
Alana nevetett.
- Dee te szörnyű vagy, Jason az enyém és tartsd távol magad tőle.
- Ő a tiéd? Úgy érted, hogy vele alszol?
- Dee!
- Oh Alana, nyugodj meg. Most mondd azt, hogy soha nem álmodoztál Bobbyról vagy Jasonról.
Alana tétovázott, majd megszólalt:
- Hát... - és egymásra esve nevettek.
- Hé - kezdte Dee - itt vannak, fiatalok és mi igazán jól nézünk ki. Igaz nem vagyunk mai csirkék, de rosszabb helyen is lehetnének, mint a mi tapasztalt kezeinkben.
- Túl sokáig voltál egyedül Dee... és mi frusztrált öreg tyúkok vagyunk akik jobban tennék, ha mennének és vacsorát készítenének... Később találkozunk.
Mindketten ábrándozva mentek haza. Alana a szomszéd fiáról fantáziált, aki éppen csatlakozott hozzá egy jó meleg fürdőben.
Azonban Diana úgy döntött, itt az ideje, hogy ne csak álmodozzon. Vacsora után azt mondta Bobbynak, hogy lepihen egy kicsit és ébressze föl egy óra múlva. Bement a fürdőszobába, és felkészült. Felvett egy nylon felsőt, kigombolta a felső négy gombot, úgy, hogy az egyik melle láthatóvá váljon.
Amikor Bobby egy óra múlva bement hozzá a szobába, teljesen megigézte az alak amely nyilvánvalóan aludt az ágyon. Nézte a csupasz melleit, ahogy emelkedtek és lesüllyedtek és aztán a sötét háromszög ejtette ámulatba az anyja lába között. Legalább öt percig nem mozdult. Majd megérintette a kezét, hogy felébressze. Amikor az anyja kinyitotta a szemét látta, a növekvő dudort a fia nadrágján. Egy szó nélkül rátette a kezét a farkára és elkezdte masszírozni a rudat. A fiú a kezébe vette az anyja melleit és megpróbált nem elmenni amíg az anyja simogatta.
Aztán az anyja kigombolta a sliccét és lehúzta a nadrágját; eközben a fiú levette a pólóját. Majd megszólalt:
- Anya, azt akarod, hogy...?
- Igen - válaszolta.
Bobby mosolygott.
- Nem is mondtam hogy mit...
- Azt akarom, hogy mindent megtegyél nekem Bobby. Azt akarom, hogy bármit megtegyél nekem. Élvezni akarok...Azt akarom, hogy te élveztess el Bobby.
Bobby levette a nylon felsőt és az anyja széttárta a lábait. A fiú elkezdte nyalni a már régóta nedves puncit. Finoman húzogatta a bőrt a csikló fölött ami újra és újra végigcsúszott a csiklón. Mielőtt a nyelve hegye megtalálta volna a csupasz csiklót, az anyja elkezdett élvezni. Teljesen ívbe feszült, amikor a mámor végighaladt a testén. A fiú végre megkóstolhatta anyja nedveit. Dee hangosabban és hangosabban ordított - OH..OH...OHHHH
Amint egy kicsit megnyugodott, megszólalt:
- Oh Bobby, olyan régen volt férfitől orgazmusom és főleg ilyen hosszan.
Megfogta a fiú kemény farkát és azonnal elkezdett gyorsítani.
- Bobby újra akarok élvezni; és szeretném ha minden lyukban jól meg lennék dugva. Faszokat szeretnék magamban érezni... Téged és Jasont egyszerre.
- Anyja megőrültél? Miről beszélsz?
- Arról beszélek amire szükségem van...most.
Bevette a faszt a szájába és addíg szopta amíg a fiú majdnem elfelejtette a dolgot. Azonban az anyja megállt.
- Tedd meg nekem... Mindkettőtöket akarlak...tedd meg..hívd ide.
Bobby telefonált Jasonnak.
- Jason. Én vagyok Bobby. Át tudnál jönni most? Anyunak és nekem szükségünk van rád.
- Oké, tíz percen belül ott vagyok.
Bobby életének leghosszabb tíz perce volt ez. Megpróbálta visszatenni a farkát az anyja szájába, de ő nem akarta hogy fia elmenjen, mielőtt Jason megérkezik. Csókolóztak, és az ujjait az anyja lyukacskáiba dugta miközben ő csak fogta a farkát. Mikor a csengő végül megszólalt már félőrültek voltak mindketten. Bobby felvette a gatyáját és kinyitotta az ajtót.
- Mi van? - kérdezte Jason.
- Nem fogod elhinni - válaszolta Bobby és bevezette a hálószobába.
Amikor Jason belépett, Dinát látta meztelenül az ágyon. Leesett az álla.
- Jézus Mrs...
De Dina megállította.
- Ezen körülmények között nyugodtan szólíthasz Deenek - majd a farkáért nyúlt.
Csak addig voltak zavarban, amíg az ujjaik, a szájuk és a farkuk Deehez nem kerültek. Dee magán kívül volt. Letérdelt és felváltva szopta őket, majd megpróbálta egyszerre bevenni mind a kettőt. Túl sok volt egyszerre.Amikor a dolgok kicsit rendeződtek, a saját fián kezdett el lovagolni és Jasont kérlelte:
- Tedd meg Jason, tedd be a seggembe.
Bobby is ösztökélte:
- Gyerünk Jason, bazd meg a seggét, azt akarja.
Jason habozva, miután benyálazta a farka végét, bevezette magát a szűk lyukba. Minél mélyebbre ment, annál jobban érezte Bobbyt a szűk falon keresztül.
- Ez az, bazd meg jól, basszad - hörögte Bobby.
Dee teljes önkívületben volt, a fiúk biztatásától és döfködésétől.
- Oh ez jó...ooh erősen szeretem...igen...ezt szeretem Jason...oh..igen...
Percekkel egymás után mentek el. Bobby belelövellt az anyja csatornájába teljesen teletöltve azt. Dee csípője tükrözte a fia gyors és erős döféseit, mire Jason forró sugarakban élvezett bele a seggébe. Mindannyian lihegtek a végén.
Néhány perc múlva Dina felkelt, hogy elmegy zuhanyozni, de előtte megcsókolta mindegyiküket. Majd félelemmel vegyes érdeklődés ült ki az arcára:
- Nézzétek fiúk, mókázhatunk máskor is így, de csak akkor, ha köztünk marad - kivéve az anyukádat Jason, jó?
Beleegyezésül bólintottak és Dee mosolyogva ment a fürdőbe. Jasonegy "Szia Bobby" - val hagyta el a házat.
Amikor hazaért Alana megkérdezte Jasont, hogy mit csináltak.
- Nem volt semmi; csak meg kellett szerelni valamit.
Teljesen elmerült a gondolataiban, egész éjszaka gondolkodott és nem beszélt az anyjával másnap estig amikor biztos volt benne, hogy egyedül vannak a házban. Péntek este volt és az apja elment a hétvégére. Amikor Jason hazaért, Alana egy magazint olvasott a konyhaasztalnál.
- Szia édesem. A vacsora mindjárt kész.
- Anyu, nem várhatnánk egy kicsit? Szeretnék először beszélni veled valamiről.
- Jól van édes, nem rohanok sehová.
Egy sima dzsörzé dresszt viselt ami jól kimutatta az alakját. A szokatlanul vékony dereka jól kiemelte a kerek kebleit és a formás csípőjét. A halványbarna keretű szemüvege jól illett a hosszú hajához és valahogy inkább szexinek nézett ki mint tudományosnak. Érdekes volt látni, hogy nem számít hol áll meg a tekinteted, lent vagy fent, mindenhol tökéletes. Ezt az utat Jason szeme egyre többször járta végig az elmúlt évben.
Ekkor az arcára nézett.
- Valami volt tegnap amikor átmentem Bobbyékhoz.
- Mi történt kicsikém? - érdeklődött Alana.
- Hát... - és Jason röviden előadta az előző nap történteket.
Alana tágra nyílt szemmel, zavartan, felizgulva és vagy tízféle ellentétes érzelemmel együtt hallgatta. Mielőtt szólhatott volna, Jason folytatta.
- Ez van anyu, ennek a hihetetlen dolognak a közepén azon kezdtem el gondolkodni, hogy az én anyám is csinálna valami ilyesmit? Te csinálnál?
- Nem hinném, hogy valaha is csinálnék, de vannak dolgok amik néhány embernek elfogathatóak, míg másoknak nem. Ezért nem ítélem el Deet...
- Valószínűleg igazad van, de az igazi problémám az volt, hogy amikor benne voltam...benned szerettem volna lenni. Nem úgy értem, hogy Bobbyval; úgyértem csak te meg én. Amikor behunytam a szemem te voltál akit láttam; veled szerettem volna szeretkezni. És rájöttem hogy azért akarok szeretkezni veled mert szeretlek, nem csak azért, hogy szeretkezzek.
- Oh Jason ez olyan kedves volt... olyan jó érzéssel tölt el...akarom...a szívem hosszú ideje vár ilyen szerető szavakra.
Jason finoman megérintette az anyja melleit és érezte a melltartón és a dresszen keresztül amint a mellbimbói megkeményednek. Egymás mellett álltak az örökkévalóságban, egymást simogatva, miközben a nyelvük egymás száját fedezték fel. Jason lassan levetkőztette az anyját és amikor a melltartó és a bugyi is lekerült róla szégyenkezés nélkül állt a fia előtt. Az anya cipői még mindig a lábán voltak és a fia ámulva nézte az anyja hómokóraszerű alakját és mosolygó arcát. A tekintete végigkövette a formás lábakat, majd a combköze és a rózsaszín mellbimbók következtek, ahogy kiemelkedtek a cicikből.
- Anya, gyönyörű vagy.
Ekkor az anyja megcsókólta, majd levetkőztette Jasont. A farka egy hosszú, vastag rúd volt az anyja számára. Ekkor az ágyához vezette. Széttárta a lábát és a kelyhét, miközben becsukta a szemét. A csodálatos érzés, hogy a fia ajkai csókolják és szívják a redőit. Ez szabadon engedte a nedveit és egy sor kellemes érzést küldött végig a hasán. A fia nyelve megtalálta a szilárdan álló csiklót. Az anyja szerette volna már magában érezni a fiát, ezért lenyúlt érte.
Jason rátette lüktető férfiasságát az anyja nedves puncijára, ami teljesen szétnyílt körülötte. Nem hatolt be, de az anyja kisajkai között húzogatta a vastag farkát és simogatta a nedves rózsaszín csiklót. Alana elkezdett könyörögni.
- Kérlek...kérlek...kérlek...
Végül betette. A hüvelye olyan volt, mint ha egyedül a fiának készült volna. Minden egyes mély behatolásnál olyan vággyal fogta a fiút mintha mindörökké magában akarná tartani. Alana nyögött minden egyes szerető lökésnél amit a fia adott.
- Jasonom...Jasonom...
Amikor Alana úgy érezte a szakadék szélére érkezett, átölelte a fiát és átfordította, hogy ő legyen alul. Alana felült és csukott szemmel kezdett el mozogni. Elkezdett a fiához beszélni és addig nem hagyta abba, amíg el nem élvezett.
- Jason...szerelmem...Nem tudtam miért maradtam itt. Most már tudom...a te szerelmedre vártam...rád vártam, hogy megtölts és élvezz velem. Vártam rád, hogy bennem legyél és hevíts... oh, kedves Jason, olyan jó leszek hozzád mint amilyen jó vagy hozzám. Soha többé nem lesz szükséged más nőre bármiért is. Bármit meg fogok adni, amire szükséged van...bármit...bármit... bármit...
Minden egyes szónál felnyársalta magát a fián. Bobby újra és újra suttogta, hogy szereti, miközben masszírozta a csodálatos melleit és ő is elkezdett élvezni. Az anyja ekkor felemelkedett és ráfeküdt a fiára miközben a méze beterítette a fiát, és a fia ondója teletöltötte a méhét. Ahogy Alana rajta feküdt, Jason olyan örömet látott az anyja arcát, amilyet még sose.
- Jason holnap keresek egy másik házat. Elköltözünk. Kérlek mondd, hogy velem leszel. Mondd, hogy szeretni fogsz és örökké szeretni és szeretkezni fogsz velem.
- Nem anya. - mondta Jason - Nem örökké - szükségünk lesz egy kis időre a pakoláshoz.
Alana nevetett miközben a fia megcsókolta.
Szavazz Te is!

Átlag: 7.26 pont (729 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#116 t.555 2018. 01. 13. szombat 09:48
Aranyos kis történet!
#115 barbi81 2016. 06. 19. vasárnap 09:23
Aranyos tetszik.
#114 feherfabia 2016. 05. 29. vasárnap 06:42
Tetszett!
#113 feherkalman1 2014. 07. 30. szerda 12:31
Hibátlan!!!!!!!
#112 tutajos46 2013. 08. 31. szombat 10:39
ÓÓÓÓÓÓÓ, csak egyszer lennék egy ilyenben.
#111 A57L 2013. 08. 1. csütörtök 04:37
Jó írás.
#110 genius33 2013. 03. 8. péntek 16:42
Aranyos smile tetszik.
#109 kanospeti 2012. 12. 30. vasárnap 10:34
Amióta az eszem tudom mindig idősebb érett nőre vágytam, talán ez miatta van.Rengeteget maszturbáltam rá volt mikor nyáron láttam bugyiban melltartóban, és ahogy az izgató vastag combjai között bevág a bugyi a szőrös puncijába.... azonnal eltudnék élvezni.
Nagyon sokszor észrevettem h direkt csinált bizonyos dolgokat, lehajolt szoknyában, vagy mini hálóingben felrakta a lábát a székre úgy h közben előrehajolt és bekente a lábát krémmel és ilyenkor a meztelen segge és gyönyörű szőrös pinája kilátszódott és meg álltam és néztem.
Természetesen nem maradt el az iszonyatos farokverés sem utána, de alig értem hozzá és folyt mindig,tudta ezt ő is!!Később durvább dolgok lettek.Kérte hogy masszírozzam meg, és hagyta ha a melléhez és a seggéhez meg a pinájához is hozzáérjek finoman ,nem szólt semmit.Utána már párszor kérte hogy vigyek törölközőt be a fürdőbe mert direkt nem vitt, volt hogy fürdött közben és csak a mellét láttam oldalról...hatalmas melle van és csak nyalnám egész nap, de volt hogy meztelenül állt velem szemben egyik kezével a melleit takarta a másikkal meg a punciját.Ellehet képzelni hogy állt a farkam egyből mikor megláttam.Kivertem rögtön utána.Volt hogy a törölközőt nem letenni kellett hanem kérte a kezébe de ilyenkor valamelyik kezével mindig érte nyúlt és hát...vmit mindig láttam.Ez már több volt a jóból nagyon kívántam tudtam hogy előbb vagy utóbb lesz valami mert tovább ez így nem fog menni.Egy meleg nyári délután üldögéltem a szobámban és mondta hogy megmutatja mit vett.Elém állított bugyiban melltartóban és akkor tudtam hogy itt a pillanat de ő is tudta hiszen azért csinálta.Azt mondta hogy nézzem meg jól néz-e ki megfordult előttem, lehajolt és pózolt.Nem bírtam tovább, meg kérdezte is a véleményem.Felálltam elé, magamhoz húztam de akkor már úgy állt a farkam úgy szétakart robbanni.Megfogtam a seggét, uhh de imádom a narancsbőrt egy érett nőn.Azt mondtam neki nagyon dögös, megfordult lehajolt úgy előttem hogy a seggét a farkamhoz nyomta.Alányúltam és éreztem hogy nedves.Ekkor már lehúztam a nadrágomat és meztelenül álltam előtte mikor visszafordult.A tökeim szétakartak robbanni olyan feszültség volt bennük.Levettem a melltartóját és lógtak a hatalmas mellek nekem már ekkor éreztem hogy folyni kezd magától, még sose nem volt ilyen érzésen, de nagyon kanos voltam.Mondta hogy lehúzza a bugyiját mert látja azt már nem bírnám ki.Amikor eldobta a bugyiját magához húzott a pinájához hozzányomtam a farkam majd gyorsan lehajoltam és elkezdtem nyalni, de amikor megéreztem a pina illatát, elélveztem, ekkorát még sosem sikerült a lábára vertem és még mindig nem hittem el.felállított és mondta hogy kiveri rendesen volt még benne és csak spricceltem alig akarta abba hagyni.Lefektettem utána majd kinyaltam rendesen, és egy hatalmasat szexeltünk, nyögtünk mindketten , talán 4 órán keresztül ment ez majd elaludtunk.Reggel mellette ébredtem , meztelenül mindketten, és ott folytattuk ahol abbahagytuk.
Azóta is van ez de nem mindig csináljuk az unalmas lenne csak ritka alkalmakkor!!
Barátnőm nincs és nem is kell, amit ő nyújt és amit én adok neki kárpótol minket mindenért.
#108 tutajos46 2012. 12. 26. szerda 07:06
ÓÓÓÓ hogy az én haverom muterja mért nem volt így kiéhezve!
#107 papi2007 2012. 11. 2. péntek 21:35
izgató nagyon a családi sex
#106 zotya55 2012. 04. 24. kedd 19:37
Mindíg szerettem az anya-fia történeteket. Hát most olvastam egy nagyon jól sikerültet.
#105 eunuch 2010. 06. 14. hétfő 13:06
A történet néha eltér az eredeti vonalvezetéstől,némileg átlett írva hogy alkalmazkodjék az oldal sajátságos milliőjéhez. Viszont a valóságban megtörtént elemek is fellelhetőek benne.
#104 eunuch 2010. 06. 14. hétfő 12:50
Párszor már megígérte hogy megfoszt a férfiasságomtól.Mindig agresszívan viselkedtem otthon,de nem hittem hogy bármikor is lesz következménye.Egyszer nagyon csúnyán viselkedtem,és erre azt mondta hogy a kandisznókat is kiszokták herélni hogy ne legyenek agresszívak,velem is ezt kéne.tovább folytattam a hülyeségeimet,erre azt mondta hogy most már kivágja a tökeimet,de nem hittem el.Meleg nyári nap volt,félmeztelenül voltam otthon így is még izzadtam,ő meg otthonkában volt,alatta bugyi meg melltartó,az otthonkáról hiányzott pár gomb,így sokat sejtetett hogy mi van alatta.90-100 kg körül volt a testsúlya akkor,és írtóra feszült rajta a ruha,főleg amikor leült az otthonkában,vastag lábai közül kivillant a bugyi is.Ezután az incidens után mondta,hogy akkor előkészül és kivágja a kincseimet.
Hozott egy lavorban forró vizet,majd az egyik éles kést belerakta(felhevíteni a pengét).Ekkor már elkezdett állni a farkam,egyre jobban,ő is észrevette,majd mondta hogy nemsokáig leszek már kanos.Kihúzott a szoba közepére egy széket,a szék elé tett egy sámlit erre rárakta a lavort.Mikor elkészült mondta hogy vetkőzzek le,letoltam a gatyát és már azt hittem hogy mindjárt folyik a farkamból a geci.Mielőtt leült volna a székre,ellőtem lehúzta a bugyiját az otthonka alól,láttam a hatalmas szőrös pináját,leült a székre, az otthonka felcsúszott rajta,vastag lábai között kivillant a punci.ekkor mondta hogy álljak a sámli és a lavor fölé.A tökeim pont a lavor felett voltak,ö meg széttett lábakkal ült előttem,és csak azt mondta,hogy most már nem vagyok olyan nagy fiú Mi?ezután megfogta a tojásaimat,és írtóra megtörte őket.A végén akkorát élveztem,hogy a vastag combja,az otthonkája,de még a lavor meleg víz is tiszta geci lett.azt mondta nem baj, többet már úgysem fog előfordulni.Ekkor kivette a kést a lavorból,és megfogta a tojásaimat.A forró pengét hozzányomta a tökeimhez,és tudtam hogy kifogja vágni.Mondtam neki hogy utoljára még hadd nyaljam ki a punciját,és hadd verjem rá,megengette,de előtte úgy tökönrúgott a meztelen lábfejével,hogy szinte a hasamba szívtam vissza a golyóimat.Lehajoltam kinyaltam neki,majd felállva kivertem a belső combjára és a puncijára.Ekkor kiméletlenül megfogta a tökeimet,majd mindkét goyló alatt kivágta a zacskót kinyomta rajta a tojásokat, és egyenként levágta őket.Beledobta a tökeimet a forró vízbe,én meg ott álltam fölötte és már tudtam hogy nem vagyok férfi a szemében.A végén még azt mondta hogyha ez hiányzott,akkor megkaptam.A kést elmosta és elcsomagolta,a tökeimet pedig a kutya ette meg az udvaron.Azóta nem veszekedtünk soha.De barátnőm sem volt!
#103 egy hozzánemértő 2010. 06. 13. vasárnap 15:32
Régóta húzódik egy erotikus kacérkodás 2 között.Mindig bugyiban és melltartóban mászkál előttem,volt amikor le is hajult,izgató puncija és kerekded segge csak úgy domborodott.Múltkor megkért hogy tusolás után húzzam le a melltartóját a hátán(pántos volt és össze volt tekeredve).elhúztam a hátától a melltartót,kicsit oldalazva álltam neki így teljesen láttam a hatalmas melleit,ráadásul alul is kilógott neki,szóltam hogy igazítsa meg,erre előttem elhúzta a mellétől a melltartót,és visszarakta bele.mikor kiment a szóbámból azonnal kivertem,alig értem magamhoz máris elélveztem az átélt gyönyörtől.Pár napra rá megint bugyiban és melltartóban ült a kanapén,egyik lábát direkt felrakta,így nagyon bevágott a pinába a bugyi.2 szer elmentem előtte de már nem bírtam magammal.Megkérdeztem tőle hogy megmaszírozzam -e a lábát.Azt mondta igen,elé térdeltem, először a vádliját maszíroztam majd a belső combját,majd óvatosan a bugyin keresztül a puncijához értem.azt mondta ne hagyjam abba,lehúztam a bugyiját,és kinyaltam neki,majd felállított lehúzta a gatyámat,és 3-at rántott a farkamon,erre úgy elélveztem hogy a falra spricceltem.Ezután mondta hogy folytassuk az ágyban,és írtó jót szeretkeztünk.Ezt a gyönyört kívánom minden hasonló gondolkodású vágyakozónak!
#102 horvath.istvan 2010. 05. 15. szombat 19:47
valaki segicsen hogy csabicsamel anyamat tippeket kerek
#101 horvath.istvan 2010. 05. 15. szombat 19:45
szeretnem tudni hogy aljakneki elcsabitani anyut
#100 horvath.istvan 2010. 05. 15. szombat 19:43
segits hogy tudom elcsabitani anyam
#99 Bobesz 2009. 05. 7. csütörtök 13:46
Sajnos nem hiszem, hogy a nővérem örülne ha megadnám az elérhetőségét :)
#98 Bobesz 2009. 05. 7. csütörtök 13:46
Sajnos nem hiszem, hogy a nővérem örülne ha megadnám az elérhetőségét :)
#97 Szabó Kata 2009. 05. 7. csütörtök 13:38
Én az öcsémmel kefélek. Olyan lányokkal, nőkkel ismerkednék akiket izgat a családi szex.