A+ A-

Az első igaz szerelem

1. rész
Mióta csak az eszemet tudom, vagyis pontosabban mióta csak érdeklődni kezdtem a szex és a szerelem iránt, éreztem, hogy kicsit más vagyok, mint a többi lány. Ők folyton a pasikról beszéltek, hogy melyik milyen helyes, jófej, stb, és én mindig bólogattam, de belül igazából egy cseppet sem érdekelt ez az egész. Tudom, hogy ez állati közhelyes, de lassan kezdtem ráébredni, hogy leszbikus vagyok. Nem, nem volt egy amolyan megvilágosodó pillanat, egyszerűen csak leesett egy idő után, hogy ez a magyarázat a furcsaságomra. Természetesen nem én voltam az egyetlen a barátnőim közül, aki csókolózott lányokkal, de amíg a többiek inkább csak azért tették, hogy a fiúkat ingereljék vele, nekem ez volt a legtöbb, amit kaphattam, mert felvállalni nem mertem magam.
Szépen teltek az évek, megvolt az első (titkolt) szerelmem úgy tizenhét éves korom körül, letudtam a coming out-ot is pont mielőtt betöltöttem a húszat (ami után két évig csak a bátyám volt hajlandó beszélni velem a családból), épp csak egy igazi mindent elsöprő nagy szerelem hiányzott az életemből.
Kikerültem a nagybetűs életbe, ami az esetemben azt jelentette, hogy sorra vállaltam el az unalmasabbnál unalmasabb titkárnői állásokat, csak hogy megengedhessek olyan luxus dolgokat magamnak, mint albérlet, étel, melegvíz... Huszonkét éves voltam, mindössze három komolyabb kapcsolattal a hátam mögött, és mint ilyen el is könyveltem magam totál lúzernek. Magas vagyok, szép hosszú a hajam, az arcom is elég helyes, az alakom sem rossz, bár nagyobb ciciket azért elfogadnék, mégis ki az aki ilyen külsővel nem talál magának egy normális párt? Már akkor is nagy szám volt, már akkor is imádtam csapni a szelet másoknak, csak egyetlen dolog nem ment - az amit igazán szerettem volna - hogy találjak magamnak egy igazi párt. Némely osztálytársnőm már az első válásán is túl volt, nekem meg még mindig nem volt fél évnél hosszabb kapcsolatom, pedig igazán próbálkoztam.
És ekkor rám mosolygott a szerencse, bár ekkor azt még egészen másképp láttam. Épp nem volt barátnőm és a munkahelyemről is kirúgtak, szóval nagyon magam alatt voltam minden szempontból. Már vagy két hete tartott a lázas álláskeresés, mikor aztán a februári hideg miatt a szó szoros értelmében is sikerült belázasodnom. Így futhattam össze a körzeti orvos várójában az egyik volt osztálytársammal. Rég nem találkoztunk, úgyhogy elsírtuk egymásnak a gondjainkat. Mikor meséltem neki, hogy iszonyat nagy szükségem lenne valami melóra, a srác feldobta, hogy ő be tudna juttatni oda, ahol dolgozik. Én csak néztem rá nagy szemekkel, merthogy katona volt és bárki, aki ismer az tudja, hogy a fegyelemnél nagyon kevés dolog áll messzebb tőlem. Mondtam neki, hogy ne gondolja, hogy csak azért, mert leszbikus vagyok, már gerjedek is mindenre, amire a pasik szoktak. Ő erre csak nevetett és azt felelte, hogy egy csomó csaj dolgozik ott és a többségüknek semmi férfias nincs a munkájában. Gondolkodtam egy napig a dolgon, de sajnos nem bombáztak a fejvadász cégek vezérigazgatói állásajánlatokkal, úgyhogy másnap felhívtam, hogy nagyon megköszönném, ha szólna az érdekemben.
Három ínséges hónappal később aztán végre megkezdhettem a munkát a honvédség kötelékében, mint személyügyi beosztott. Magyarán itt is titkárnő voltam, de legalább stabil állásnak tűnt, ahonnan nem rúghatnak ki azért, mert a főnöknek kefélni való titkárnőre van szüksége, amire én akkor se lettem volna kapható, ha heteró vagyok. Egy újabb fél évvel később elküldtek a kiképzésre, ahol végül lényegesen rövidebb bevezető után, mint Ted abban a bizonyos sorozatban, megismertem az én nagy Ő-met, Adrit. Csak kicsit túloznék, ha azt mondanám, hogy szerelem volt első látásra. Kétségtelenül csinosnak találtam, ez nem vitás, hisz minden megvolt benne, amit külsőleg egy nőben keresek. Mosolygós, kerek arc, barna szemek, barna haj, kicsit húsosabb alkat. Ha civilben találkozunk, biztos puhatolózni kezdek nála, de sajnos a kiképzés nem épp olyasmi, amit az ember még nehezebbé is akar tenni azzal, hogy rögtön kiközösítteti magát a szexuális orientációja miatt.
Adrit és engem egy szobába osztottak négy másik nővel. Volt két idősebb, olyan negyven-ötven közötti, egy helyes huszonéves, akinek a kora úgy félúton lehetett Adri és köztem és egy annyira sztereotip keményvonalas butch lány, hogy még én is meglepődtem rajta, mikor kiderült, nem hogy nem leszbikus, hanem még nem csak nem is bi. A különbözőségek ellenére nagyon jó kis társaság voltunk, amennyire az emberileg lehetséges egy ilyen környezetben, nem is veszekedtünk olyan sokat. Különösen Adri és én. Nagyon hamar megtaláltuk a közös hangot egymással, az elméleti foglalkozásokat képesek voltunk odafigyelés nélkül végigcsacsogni, mikor futni kellett direkt mindig lemaradtam, hogy együtt róhassuk a köröket, ebédnél egymás mellett ültünk, még lámpaoltás után is képes volt addig járni a szánk, hogy a többieknek kellett rendreutasítani minket. Én ekkor már tudtam, hogy baj van.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 9.06 pont (95 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#16 vakon54 2017. 07. 23. vasárnap 14:29
Jó írás.
#15 Olvasó5 2017. 06. 23. péntek 21:51
Nagyon szépen megírt, ízléses, megható történet. Ez már messze nem pornó - ez szépirodalom. Még sok ilyet! 10 pont!
#14 deajk2008 2016. 09. 9. péntek 08:09
nekem tetszett jó lett 9p folytasd...
#13 Rinaldo 2015. 05. 2. szombat 09:56
Nagyon jó.
#12 Andreas6 2015. 05. 2. szombat 07:09
Fantasztikusan jó! Ennél jobbat még nem olvastam, ilyent se sokat, pláne lányszerelemről. Gratulálok!
#11 rockycellar 2015. 05. 2. szombat 06:50
10-ből 10
#10 listike 2014. 12. 22. hétfő 10:22
Az egyik legszebb.
#9 JoeMiller 2014. 01. 10. péntek 02:37
"HEMO" a szocializmusban a Helyőrségi Művelődési Otthon rövidítése volt. Tökéletes név egy kocsmának a laktanya közelében! smile )
Amúgy remekül megírt, élvezetes történet! 10p!
#8 axelley 2013. 11. 2. szombat 18:28
Nagyon jó végre nem egy olyan történet, ami durr bele bumm szex volt.
Végre volt története és élet szagú is volt.
10 pont
#7 Bikmakkocska 2013. 05. 26. vasárnap 16:19
Ebben a műfajban talán a legjobb.10!
#6 Rinaldo 2013. 03. 26. kedd 10:58
Megkapta amire vágyott.
#5 yamammoto 2013. 03. 25. hétfő 21:53
10p smile
#4 genius33 2013. 03. 20. szerda 10:38
Fantasztikus! Megy a 10 pont!!!
#3 hairy_pussy 2013. 03. 20. szerda 06:14
már a kedvencek között van smile
a legjobbak egyike amit olvastam az oldalon
#2 joozsi 2013. 03. 20. szerda 05:05
Nagyon joó!
#1 Törté-Net 2013. 03. 20. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?