A+ A-

Mindenki mindenkivel

A történet, amit leírok, egy pár éve esett meg velünk. Férj és feleség vagyunk és már évek óta élvezzük, ha szeretkezéseinkbe másokat is bevonunk, vagy mások előtt, mellet szeretkezünk. Persze csak erre megfelelő helyen. Swingerclubba is járunk, de interneten is ismerkedünk. Kevesebb nagyobb sikerrel, mert nem minden áron és mindenkivel. Feleségem biszex, ezért általában csak párokat kerestünk vagy párokat fogadtunk az ágyunkba. Egyik alkalommal felvetette, hogy mi lenne. ha csak férfit vonnánk be és csak hárman lennénk. De, ő bi férfit szeretne. Őt is látni akart engem egy másik férfival. Ha a férfi bi, akkor én is láthatom, hogy megbasszák, két férfival tud egyszerre lenni és talán az ő kíváncsisága is beteljesedik. Nem kellett sokat beszélnünk, bennem is egyre nagyobb lett a kíváncsiság.
Egy hirdetést adtunk fel, hogy egy férfit keresünk harmadiknak. Több jelentkező közül kiválasztottuk a számunkra első benyomásra szimpatikus férfit. A bemutatkozó levelében megemlítette, hogy ő enyhe bi és ez nem zavar-e bennünket. Feleségem kifejezetten örült neki, mert szeretett volna látni engem egy férfival együtt. Egy szombat estére foglaltunk egy panzióban szobát. Délben találkoztunk vele egy parkban. Első látásra szimpatikus volt, sétáltunk és beszélgettünk, egy kicsit ismerkedtünk. Beszélgetés közben szóba került, hogy ő igazán egy nyalakodós típus és sokat szeret nyalni. Azt is újra megemlítette, hogy ő a férfiakhoz is vonzódik, és ha szex közben közeledni fog hozzám nyugodtan szóljak, ha nem tetszik. Gábornak hívták, feleségem nagyon bejött neki, mert már séta közben, ahol nem voltak járókelők a derekát és a fenekét simogatta ruhán keresztül. Akik ne tán még is látták, azt gondolhatták, hogy ő a férje. Mindhárman szimpatikusak voltunk egymásnak és megbeszéltük az esti találkozót a panzióba.
Mi előbb mentünk oda. Feleségem letusolt majd én is mentem fürödni. Mire kijöttem már szexi fehérneműben volt, beparfümözte magát. Azzal az izgató görccsel a gyomrunkban vártuk Gábor érkezését. Pontos volt, egy üveg bort is hozott magával. Feleségemen végig nézett, köszönés képpen szájon csókolta.
- Hol tudok letusolni? – kérdezte.
Megmutattam neki a fürdőt. Felbontottam a bort és öntöttem egy-egy pohárba. Mire Gábor kijött mi már az ágyon fekve vártuk. Feleségem akkora levette a tangáját és melltartóját, mondván – Ez már csak útban lesz! – csak a combfixes harisnya maradt rajta. Gáboron csak egy törölköző volt. Feleségem a farkamat simogatta, ami már elég szépen állt. Gábor az ágy mellett állt és csak figyelt minket és a farka neki is kezdett életre kelni. Feleségem, lábam közé feküdt hasra és szopni kezdett engem.
- Csatlakozhatok hozzátok? – kérdezte Gábor.
- Persze. – válaszoltam, remélve, hogy így jól látom, ahogy a feleségemet nyalja hátulról.
Tévedtem. Ő feleségem mellé bújt a lábam közé és nyalni kezdte a heréimet. Meglepődtem, mert azt hittem, hogy a felém való közeledése egy kicsit később lesz. A görcs elmúlt a gyomromból, csak az élvezet maradt, hogy két száj kényezteti a farkam. Felváltva szopták, szinte egymás szájából vették ki. Végül feleségem átengedte Gábornak, aki élvezettel szopta a faszom. Néztem, ahogy eltűnik a szájába, majd újra látom a makkot. Feleségem mosolyogva nézte, ahogy Gábor kényeztetett engem. Hozzám hajolt – Tetszik, ahogy szopja a faszod? –
- Igen, nagyon jól csinálja! – nyögtem.
Csókolózni kezdtünk és kezemmel feleségem bugyijába nyúltam. Pinája szinte már folyt a nedvességtől.
- Érzed, hogy mennyire felizgat a látvány? Nyaljál ki! – adta nekem az utasítást.
Elhúzódtam Gábortól, feleségem hanyatt feküdt az ágyon és nyalni kezdtem lucskos pináját.
Feleségem, szerintem a férfiak álma és talán elég sok nő rémálma, mert ha fel van izgulva, nagyon könnyen kielégül és ráadásnak többször is. Volt rá eset, hogy a másik nő párja nehezen elégült ki és egy kicsit feszéjezte feleségem gyönyörei.
Feleségem feje mellé térdelt Gábor és a szájába adta a faszát, élvezettel szopta azt, hevesen, teljesen a torkáig. Nyelvemmel végig nyalta puncijának ajkai között, többször is, majd csiklóját izgattam. Kis kemény „gombon” körbe- körbejárt a nyelvem, időközönként megpöckölve azt. Teste kezdett megfeszülni, most már teljesen a torkáig szopta szájába Gábor faszát. Remegő testtel élvezte a gyönyört hosszan.
Orgazmusa végén, akkora levegőt vett, mint aki most jött fel a víz alól. Arcán könnyek csordultak le. Ismerős volt, mikor az én farkam is ilyen mélyen beszopja, akkor mindig könnyezik egy kicsit.
Lába közé térdeltem és lassan baszni kezdtem lucskos pináját, ő újra szopni kezdte Gábort. Én csak néztem, ahogy újra és újra eltűnik szájában, az akkor már engem is egyre jobban izgató fasz. Feleségem kezével a szája felé kezdte húzni a fejem. Mikor már teljesen ott volt, kivette szájából Gábor faszát és alulról kezdte nyalni végig. Én felülről csináltam ugyan azt. A testem bizsergett, faszom még keményebb lett.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.81 pont (48 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 Andreas6 2017. 01. 20. péntek 11:30
A címkék közül kifelejtették a homo-t. Akkor el sem kezdtem volna. Én speciel undorodom a buzulástól.
#9 Pavlov 2016. 10. 16. vasárnap 10:23
Egynek tényleg megteszi...
#8 A57L 2016. 05. 21. szombat 04:51
Izgató jó történet.9P
#7 cscsu50 2016. 04. 22. péntek 07:29
egész jó
#6 sunyilo 2016. 04. 21. csütörtök 20:52
Egynek megteszi...
#5 veteran 2016. 04. 21. csütörtök 10:33
Közepes.
#4 papi 2016. 04. 21. csütörtök 09:50
Nem nagy szám
#3 macsek2 2016. 04. 21. csütörtök 07:18
A feleséged leveszi a tangáját mondván felesleges, ezután te benyúlsz a bugyijába, hogy is van ez?
#2 feherfabia 2016. 04. 21. csütörtök 05:52
egész jó!
#1 Törté-Net 2016. 04. 21. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?