A+ A-

Ervin és a feleségem

Dolgoztam, kint voltam a munkaterületen, amikor szól a mobilom, a feleségem hív, - mikor érkezel haza a barátod van itt az Ervin, és veled szeretne beszélni.
Pontosan nem tudom, de ültesd le, mond neki, hogy várjon meg - mondtam, de ekkor már meg is bántam, hogy ezt mondtam, hisz több mint egy óra mire hazaérek, és tudtam, sejtettem, hogy a feleségemnek nem közömbös Ervin barátom.
Már nagyon mentem volna haza, hogy nem adjak nekik időt semmire, de nem tudtam a megrendelővel kellet egy területet bejárni. A területe bejárása során szinte nem is tudtam odafigyelni, folyamatosan a feleségemre és Ervinre gondoltam, hogy mit csinálhatnak otthon kettesben a lakásban.
Azon kaptam magam, hogy látom őket szeretkezés közben, és érzem, hogy megmerevedik a farkam, szinte hihetetlen, majdnem elsültem ahogy ezen filozofáltam
Eltelt vagy másfél óra mire hazaértem, bementem a lakásban a nappaliban találtam a feleségem , és a barátomat, az asztalon sör, és beszélgetnek, látszólag minden rendben van, nem történt semmi, nyugtatom magam, és bosszantani kezd, hogy miért nem történt semmi.
Bekapcsolódom a beszélgetésbe, vagyis Ervin elkezdi mondani jövetelének célját, és a szemébe nézek, és látom a zavart benne, látom, hogy történt valami, már nem is figyelek a szavaira, az agyam azon filózik, hogy mit csináltak, amíg kettesben voltak, és már el is képzelem, hogy szeretkeznek, látom amint feleségem csókolgatja, ráfekszik, és farát belényomja, és érzem, hogy farkam ismét megmerevedik.
Befejezi a mondókát, valami munkáról beszél, de közben nagyon zavarban van
jól van mondom neki, majd holnap este megbeszéljük, mondom neki, nagyon elfáradtam nem akarok ezzel foglalkozni mondom neki, és Ő szinte megnyugszik, feláll és sietve távozik.
Kikísérem , és mikor visszajövök a feleségemhez lépek, arcát a két kezem közé veszem, és mélyen a szemébe nézek, - mit csináltatok, mond el, de kérlek ne hazudj, egy darabig néz a szemembe, de nem bírja lesüti a szemét, az arcába vér tódul, és hallgat, nem szol semmit.
Nem bántalak mondom neki, nincs semmi probléma csak szeretném tudni mi történt, folytatom, - belenéz a szemembe és megint lesüti a szemét és hallgat
Figyelj mondom neki, engemet annyira felizgatott a tudat, hogy kettesben vagytok majd elélveztem tőle, szeretném tudni, hogy jól érzetem e ?
Halkan megszólal - igen.
Leültetem, mellé ülök, és kérem , hogy mesélje el, rám néz, és látja rajtam a türelmetlen vágyat, és lekezdi mesélni, hogy hozott neki egy sört, és leültek beszélgetni, egymás mellé az ülőgarnitúrán, és a kezük egyszer csak összeért, mivel nem vontam vissza a kezem Ervin elkezdte simogatni, és közelebb hajlót hozzám, és csókolózni kezdtünk, közben Ervin elkezdett simogatni, a melleimet fogdosta, benyúlt a pólóm alá.
Kezdtem felizgulni a feleségem ezt látva folytatta tovább.
Csókolózás közben éreztem, hogy felizgat a dolog, és Én is simogattam Ervint és a kezem a nadrágja sliccéhez közelített. Ereztem, hogy felizgul teljesen merev volt a farka, és kigomboltam a nadrágját, és előszedtem a farkát, és így csókolóztunk.
Simogattam a farkát, majd csókolózás közben megmarkoltam, és verni kezdtem, majd szét robbant, olyan kemény lett.
Nézem közben a feleségem , és látom hogy élvezi hogy elmesélheti, és közben előszedem a farkam, és lassan rázom, és önfeledten hallgatom a felségem beszámolóját.
Közben Ervin levezette rólam a pólómat, és gyúrja a melleimet, feláll, és szembe forgul velem ágaskodó farkával, nem mond semmit de tudtam mit akar, vártam, hogy mondjon valamit csak simogatom álló faszát, majd megszólal, csak egy kicsit légy szíves csak egy kicsit a száddal suttogja. Közelebb hajoltam és az ajkamhoz érintetem kemény lüktető forró farkát, megnyálaztam és lassan a számba vettem.
Én már ritmusosan verem a farkam és lesem minden szavát
A nyelvemmel körbejártam és máris éreztem a fanyar ízt, a farka megremegett, az egész ember elkezdett vonaglani, és teleélvezte a szám, nyeltem a sok gecit, ami nem akart abbamaradni. Élveztem, hogy alig vettem a számba a farkát és máris elélvezett, biztos nem vagyok közömbös neki, gondoltam.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.17 pont (170 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#22 Bizse42
2019. 03. 10. vasárnap 00:04
Érdekes történet, izgató lett a vége.. Válaszolok rá!
#21 Kervin
2019. 03. 8. péntek 07:56
Bocsánat, Ervin vagyok, de nem emlékszem erre, ami eléggé sajnálatos dolog! Mikor és hol történt, talán vissza tudnám idézni a történteket! nyes Válaszolok rá!
#20 Andreas6
2019. 01. 11. péntek 14:33
danics: Ha valaki magának ír (naplót például), az írjon, ahogy akar. Ha arra szánja az írását, hogy mások olvassák, akkor a témától függetlenül figyeljen már oda, hogy hogyan ír, és ne sértse meg az olvasót a figyelmetlenságből és/vagy tudatlanságból elkövetett hibák tömkelegével!
Ehhez nem kell magyartanárnak lenni. Csak magyarnak. Válaszolok rá!
#19 feherfabia
2018. 08. 3. péntek 06:56
Jò!Szerintem jòl sikerült! Válaszolok rá!
#18 vakon53
2016. 03. 30. szerda 16:35
Elősször a csávót utánna meg a feleségemnek váktamvolna a nyakát. Válaszolok rá!
#17 zsuzsika
2015. 02. 8. vasárnap 08:54
Andreassal értek egyet. Válaszolok rá!
#16 A57L
2013. 10. 21. hétfő 04:25
Nem rossz. Válaszolok rá!
#15 papi
2013. 07. 31. szerda 09:58
Tetszett Válaszolok rá!
#14 bakó
2010. 05. 13. csütörtök 10:47
na nem, lecsapnám a farkát s fejét Válaszolok rá!
#13 Anna
2009. 12. 15. kedd 10:15
Én is elmeséltem egy alkalmat a férjemnek, azóta mániákusan azon nyaggat, hogy a többi félrelépésemet is meséljem el neki. Hiába mondom, hogy nem volt több.
Mit csináljak, találjam ki a történetet, vagy tényleg lépjek félre és meséljem el neki ?
Válaszolok rá!
#12 danics
2009. 10. 8. csütörtök 10:38
De buták vagytok, nem a helyesírást kell pontozni….
Sztem, életszerű a történet, még azt is el tudom képzelni, hogy igaz
Válaszolok rá!
#11 maci50
2009. 05. 25. hétfő 10:27
itt mindenki magyartanár ??? Válaszolok rá!
#10 egy ember
2008. 11. 28. péntek 05:59
Nem is tudom. Az még oké lenne, ha átolvasási hibák lennének benne, de ezek nem azok... Több ismétlés, amit én is mindig próbálok kerülni, de itt komplett szófordulatokat ismételget egy mondaton belül, ami azért kiábrándító. De talán a legviccesebb: elvezzük az elvezetet. Pedig magyar volt a billentyűzet. LOL.
2 pont, a pongyola megfogalmazás, és rengeteg hiba miatt, pedig nem lett volna rossz sztori, de ha egy általános iskolás ennyit vét egy fogalmazásban, az elégtelen kilóg a naplóból. Boccs az offért. Válaszolok rá!
#9 Andreas
2008. 11. 27. csütörtök 23:53
Pornó forgatókönyv, annak is átlag alatti. Válaszolok rá!
#8 tiborg
2008. 10. 24. péntek 01:54
Magyar nyelv = -10
Fogaalmazas = 0
Kepzelo tehetseg = +10
Keress valakit aki kijavitja irasaidat,mert a folotti
szol a tobbi sztoridra is.(Kirandulas es egyebek-1./2.)
Válaszolok rá!
#7 tyúkanyó
2008. 10. 16. csütörtök 12:38
Szeretem az ilyen majdnem rajtakapós történeteket. Tiszta lucsok a puncim tőle. Válaszolok rá!
#6 shyguy
2008. 08. 26. kedd 10:31
"mondom neki... mondom neki" :-)) amúgy az ötlet jó, egy nyolcast adok rá.
Válaszolok rá!
#5 dora
2008. 08. 26. kedd 09:51
picsadani
Válaszolok rá!
#4 Hercules
2008. 05. 21. szerda 13:38
perverz.... ilyent, hogy feleség mással
feküdjön le és még férj élvezi is.
Kíváncsi lennénk arra a papucs férje
aki hagyja, lefeküdjenek a feleségével.
És ennek tetejébe még maszturbál is rá.
Kiábrándító Válaszolok rá!
#3 Krisz
2006. 11. 28. kedd 21:00
Szerintem is jó. Válaszolok rá!