A+ A-

A kislányom, Eliza 1. rész

A történet kitalált!
A feleségemmel 22 évesen ismerkedtem meg. Ő 18 éves volt, és akkor kezdett gyakornokként annál az ügyvédi irodánál, ahol én voltam végzős gyakornok. Szerelem volt első látásra, imádtuk egymást. Amint végzett az egyetemen, rögtön feleségül is vettem, tudtam, hogy megtaláltam az igazit. Mindig is nagy családra vágytunk, a házasságunk első évében meg is született a kisfiúnk Ádám, de a szülés nem volt komplikáció mentes, ezért a feleségemnek ki kellett venni a méhét. Utána se csüggedtünk, örökbe fogadtunk egy kislányt, Elizát, de mivel Magyarországon túl körülményes az örökbefogadás nem akartunk többet. Volt két szép gyerekünk, egy hatalmas házunk, nekem jól fizető állásom, a feleségem pedig háztartásbeli volt. A történet, amit elmesélek, az 2 éve történt. Eliza 14 éves volt, Ádám pedig 16. Eddig mindig belföldön nyaraltunk, de most szerettünk volna egy kis változatosságot, ezért egy külföldi úti célt néztünk: tengerpart, pálmafák, napsütés. Már két napja nyaraltunk, amikor Ádámot baleset érte, és be kellett vinni a kórházba. A feleségem mindenképp benn szeretett volna vele maradni, de Elizát nem mertük egyedül hagyni a szállodában, ezért én maradtam vele éjszakára. Elég frusztráltak voltunk mindketten, ezért Eliza megkért, hogy had aludjon velem. Csodaszép kislány volt, a mellei szépen nőttek, a csipője már szélesedett, de azért megvolt neki az a kislányos bája, ami egy 14 évesnél még kell. Összebújva aludtunk el, nagyon sokáig beszélgettünk, aggódott Ádámért, én pedig nyugtatgattam, pedig én is aggódtam.
Éjjel arra keltem, hogy nagyon szomjas vagyok és folytogató meleg van a szobában. Eliza nem volt az ágyban, egy pillanatra megijedtem, de láttam, hogy nyitva van az erkélyajtó, és kinn áll a korlátnál. Gyorsan ittam egy pohár vizet, aztán kimentem utána.
- Mit csinálsz, kicsim? - kérdeztem, miközben mögé álltam és elkezdtem masszírozni a vállát.
- Csak nem tudtam aludni, és jól esik ez a kis levegő.
- Tényleg meleg van ott benn... De itt jó. - majd lenéztem, és azt vettem észre, hogy Elizán, aki még egy rövidnadrágban aludt el, most csak egy apró tanga van. A farkam pedig megmozdult. Soha nem néztem még így rá, de ahogy most ott állt a holdfényben egy falat tangában, nem tudtam másra gondolni, csak arra, hogy magamévá akarom tenni. Mivel ilyen gondolataim támadtak, gyorsan elengedtem a vállát és leültem az egyik rattan fotelba.
- Miért hagytad abba, apa? Olyan jól esett. - majd belemászott az ölembe. Ez a lány kicsinál. Pont szemben ült az ölembe, a farkam a két combja közt a puncijához ért, éreztem, hogy már kezd megkeményedni, de ha lelököm túl feltünő lett volna.
- Hát ez? - nyúlt a lába közé egyenesen a farkamra.
- Ne haragudj, biztos azért van, mert most keltem fel, tudod, a férfiaknak ez megszokott dolog. - elég szabadelvűen neveltük a gyerekeket, de sosem látta egyik sem az álló péniszemet eddig.
- Nekem nem számít - bújt jobban az ölembe, ahogy mozdult a punciját is dörzsölte a farkamon. Azt hittem megbolondulok, szívem szerint félrehúztam volna a bugyiját, és bedugom a farkam tövig. Elkezdtem a hátát simogatni, és olyan hülyeségekre gondolni, amitől azt hittem a farkam végképp leáll, de ahogy éreztem a melleit a mellkasomon, a punciját a farkamon, esélyem sem volt. Nem tudom mennyit ülhettünk ott, de Eliza légzése megváltozott, ebből tudtam, hogy elaludt. Óvatosan bevittam az ágyra, lefektettem, majd mellé feküdtem én is. A farkam még mindig állt, ezért elővettem, és verni kezdtem magamnak. Ahogy ott feküdt hanyatt, a mellbimbói átlátszottak a polóján, a kis tanga alig takarta a punciját, alig bírtam magammal. Felültem, odanyúltam a puncijához és végighúztam rajt az ujjam. Teljesen elvette az eszem ez a dolog, a farkam már olyan kemény volt, mint a beton, mégegyszer hozzáértem a puncijához, ő álmában nyögött egy halkat, én pedig nem bírtam tovább, bűntudattal telve, de akkorát élveztem, amekkorát már jó rég nem. Sokáig forgolódtam, mire el tudtam újra aludni, hatalmas bűntudatom volt, és nagyon rossznak éreztem magam,amiatt, hogy megkívántam a kislányom. Reggel puszival keltett a kicsikém.
- Kelj fel, apa! Mennünk kell meglátogatni az Ádámot! Anya biztos vár minket. - mondta.
Felkászálódtam, gyorsan lezuhanyoztam, majd siettünk be a kórházba. A feleségem nem sokat aludt, éjjel megműtötték Ádám lábát, nyílt törése volt neki a lábfejében, most pedig belázasodott.
- Szállítható állapotban van? Haza kéne mennünk, Magyarországra.
- Nem... a lázát le kell vinni azt mondta az orvos, még jó, hogy beszél angolul, teljesen kétségbe lettem volna esve, ha nincs itt olyan, akit megértek. Ma éjjel is benn maradok vele, de most visszamegyek a szállásra, megfürdök, eszek és alszok is talán 1-2 órát, ma éjjel is neked kéne Elizával lenned. - hatalmasat nyeltem. Nem tudom, hogy fogok kibírni még egy éjszakát a kislánnyal...
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.47 pont (115 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 mukuska
2019. 05. 14. kedd 16:56
Szâmomra ott rontja az összképet,hogy a végén gumi es mindeféle védekezés nélkül élvez a lányába..összeségében nem rossz történet Válaszolok rá!
#12 deajk2008
2018. 12. 30. vasárnap 11:07
Nagyon jó az alaptörténet ... 9p Válaszolok rá!
#11 Thibo
2018. 05. 27. vasárnap 07:24
Nagyon jó a történet 10p. Remélem mielőbb érkezik a folytatás. Válaszolok rá!
#10 listike
2018. 05. 26. szombat 19:07
Nagyon jó kezdet. Válaszolok rá!
#9 veteran
2018. 05. 25. péntek 16:56
Ritka jól megírt történet. Válaszolok rá!
#8 zsuzsika
2018. 05. 25. péntek 10:55
Jól megírt történet... Válaszolok rá!
#7 cscsu50
2018. 05. 25. péntek 07:57
Jöhet a folytatás Válaszolok rá!
#6 feherfabia
2018. 05. 25. péntek 06:25
Remélem folytatod! Nagyon tetszett! Válaszolok rá!
#5 A57L
2018. 05. 25. péntek 04:39
Nekem is tetszik és várom a folytatást,ami remélem ettől is jobb lesz. Válaszolok rá!
#4 zoltan611230
2018. 05. 25. péntek 03:24
Folytasd,jó . Válaszolok rá!
#3 picula
2018. 05. 25. péntek 01:36
Tetszik,folytasd Válaszolok rá!
#2 Almoska5
2018. 05. 25. péntek 01:22
Szépen,kedvesen, izgatóan megírt történet. Gratulálok. Várom a folytatást. A védekezésre azért vigyázni kell! Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2018. 05. 25. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!