A+ A-

A kislányom, Eliza 2. rész

Másnap korán bementünk a kórházba, a feleségem Rita már kinn várt minket a folyosón.
- De jó, hogy jöttetek! Ádámnak lement a láza, ha minden jól megy, és ma éjjel nem lázasodik be, akkor haza szállíthatjuk. Nem lesz olcsó, azt ugye tudod? - kérdezte tőlem.
- Nem érdekel a pénz, a fiam érdekel és jobban bízok az otthoni orvosokban, mint az itteniekben.
- Menj csak be hozzá Elizával, én vissza megyek a szállodába, és megfürdök. Jövök is vissza, mert aludni már aludtam éjjel. Igaz, csak az ágyra dőlve, de megtette. Azon gondolkodtam, hogy ha már el lett rontva ez a nyaralás, Elizával ne csak a szállodába és a kórházba üljetek, menjetek el és csináljatok valami programot, hiszen ezért jöttünk. Ha hazavihetjük pár napon belül Ádámot, akkor úgy se lesz lehetőségünk kimozdulni idén már, legalább a ti nyaratok egy része legyen jó. Én szívesen itt vagyok vele.
- Ez nagyon kedves tőled, Rita - csókoltam meg. - Menj csak a szállóba, itt várunk.
Millió lehetőség cikázott át az agyamon közben. Elvihetem szórakozni Elizát, talán beszélgetni is tudok vele erről a dologról, ami történt, hiszen reggel nem volt időnk. A szállodában reggeliztünk, útközben pedig másról csacsogott.
- Bemegyünk Ádámhoz, kicsim? - nyújtottam a kezem Eliza felé, mire ő megfogta és bementünk. Ádám jobban nézett ki, tényleg úgy tűnt, hogy pár nap múlva haza mehetünk vele. Jól elbeszélgettünk, amikoris visszaért Rita, immár megfürödve és átöltözve.
- Menjetek csak, érezzétek jól magatok.
- Te nem jössz, biztos? Ádám kibírna 1-2 órát egyedül. - igazából nem akartam, Elizával akartam lenni, de láttam, hogy már a kérdés is jól esik Ritának.
- Nem, én vele maradok. Én vagyok az anyja. Vigyázzatok magatokra! - nyomott puszit Eliza arcára, majd megcsókolt engem is.
Tudtam, hova akarok menni Elizával, a városnak gyönyörű szép strandja volt a tengerparton, fehér homokos, kialakított fürdőhellyel. Visszamentünk a szállodába, Eliza elővette a fürdőruhákat, amiket hozott. Eddig nem volt esélye fürdeni, ezért most lelkes lett az ötlettől.
- Apa, szerinted melyiket vegyem fel? Itt ezt a fehéret direkt erre az utazásra vettük anyával, a többi már volt rajtam többször is, de ez a fehér inkább a szállodai medencéhez lenne jó, hátha beleülök vizesen a homokba, akkor megfogja... - a fehér egy különrészes kis bikini volt, én nem vettem volna meg neki, hiszen elég felnőttes volt, de a tegnapi után valahogy felnőttesebbnek is nézett ki a kislányom.
- Szerintem jó lesz az a fehér. Ha nem jön ki belőle, majd veszünk egy újat.
- Akkor felveszem. Megkötöd a felsőm? - már a kérdéstől is rándult egyet a farkam. Nem akartam semmit csinálni többet, hiszen a lányomról van szó, már hiba volt a tegnap éjjel is, de ha most levetkőzik előttem, biztos nem bírom ki, hogy ne nyúljak újra hozzá. De megtette, teljesen meztelenre vetkőzött, a bugyiját már felhúzta, amikor odafordult hozzám háttal, hogy kössem be a bikinijét. Nagyon megkívántam, látni azt a csodás testet, amibe éjjel még a farkam mozgott... Ahogy hozzáértem a hátához, nem bírtam ki, hogy ne kezdjem el simogatni. Nem szólt semmit, de nem akartam kísérteni a sorsot, ezért gyorsan megkötöttem a felsőjét, felkaptam a fürdőgatyám, aztán indultunk is a kocsihoz. Odafele nem sokat beszélgettünk, amikor pedig leértünk a strandra béreltünk két nyugágyat, és lepihentünk.
- Nincs kedved bekenni naptejjel? - kérdezte Eliza.
- De, amúgy is le akartalak, nem akarom, hogy leégj.
Nyomtam a kezemre egy kis naptejet, ő beült elém a nyugágyon és elkezdtem elmasszírozni a hátán, a kezén és a derekán. Kedvem lett volna elől is bekenni a testét, de túl sok ember volt körülöttünk, és a farkam már a tudattól, hogy simogatom a kis testét életre kelt. Ő bekente saját magát előlről, majd bekente az én hátam is, így elindultunk fürdeni.
A vízbe belém csimpaszkodott, mint egy kismajom, így mentünk egyre beljebb. Elérkezettnek láttam az időt, hogy beszélgessek vele.
- Figyelj, kicsikém... Ami tegnap történt, az... nem kellett volna. Túl fiatal vagy,és én az apád vagyok.
- De miért? Nekem jól esett. Az a jó érzés... az az orgazmus, igaz? Lucáék beszéltek már róla, és a biológia könyvemben is volt róla szó, de nem gondoltam, hogy ez... ennyire jó.
- Igen, az az orgazmus. A legjobb dolog az egészben, és ha majd találsz egy olyan fiút, aki arra méltó lesz, akkor te is nagyon fogod élvezni, és még sok orgazmusod lesz...
- Te vagy az a fiú... illetve férfi, akivel akarom élvezni.
- De velem sajnos nem lehet!
- Tényleg? Akkor miért érzem megint keménynek a farkad? - és tényleg az volt. Már a gondolattól felállt a farkam, ahogy arra gondoltam, hogy tegnap miket csináltunk és ő érezte, mivel még mindig rajtam csimpaszkodott a vízbe. A víz a mellkasunkig ért, így senki más nem láthatott semmit, de ő érezte, én pedig tudtam, hogy megdugnám újra és újra, akármikor... De eltökéltem, hogy nem lehet, és ezt neki is meg kell értenie.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.85 pont (115 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 deajk2008 2018. 12. 30. vasárnap 11:13
Folytasd... 10p lett
#8 cscsu50 2018. 05. 31. csütörtök 16:40
folytassad
#7 Thibo 2018. 05. 30. szerda 15:04
Űberfrankó.Jöhet a folytatás, minél előbb wink
#6 fiesta14 2018. 05. 30. szerda 07:35
folytasd
#5 sanyi0227 2018. 05. 28. hétfő 09:41
nekem ez is tetszett,10-p
#4 listike 2018. 05. 28. hétfő 09:39
Nagyon tetszik, várom a folytatást.
#3 veteran 2018. 05. 28. hétfő 04:58
Első rész jobb volt.
#2 A57L 2018. 05. 28. hétfő 04:53
Csodálatos kis történet.
#1 Törté-Net 2018. 05. 28. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?