A+ A-

Barátság duplán

Az egész úgy fél éve történt. Az egyetemen évfolyamtársam volt a lány, Barbi. Már a gólyatáborban is sokat voltunk együtt, nekem mindig nagyon tetszett. Tudtam, hogy én is tetszem neki, de valahogy úgy alakult, hogy soha nem volt köztünk semmi komolyabb, pedig sokat jártunk együtt bulizni, hétvégéken is gyakran találkoztunk (ő ugyanabban a városban lakik, ahol az egyetem van, én pedig kb. 20 kilométerre), mert a haverjaival eljöttek hozzánk, hogy együtt menjünk iszogatni, diszkóba, stb. Már negyedik évünk töltöttük az idén az egyetemen. Egyik csütörtökön februárban én bulizni indultam és velem tartott az egyik legjobb haverom, Robi is. Szállásunk nem volt, úgy gondoltuk, hajnalig csak kihúzzuk valahogy. A buliban persze találkoztunk Barbival is, őt Robi nem nagyon ismerte, mégis nagyon jól éreztük magunkat, hiszen sokan voltunk, jó zene volt, ittunk is rendesen, tehát adott volt minden a jó hangulathoz. Illetve majdnem minden, mert a nők valahogy ezen az estén is kerültek minket (Robinak és nekem is volt már elég sok kapcsolatunk, de egyikünknek sem volt általában nagy szerencséje a nőkkel).
Hajnali 3 körül járt, amikor Barbi haverjai hazamentek és ő is indulni készült. És itt jött a lényeg: megkérdezte hol alszunk, pedig tudta, hogy mind a ketten csövezni készültünk az állomáson. Egyből vágtuk rá, hogy "talán nálad?" Nem sokat habozott és már indultunk is. Mármint aludni, mert ekkor még nem is gondoltunk semmi másra (vagyis hát dehogynem!!!). Elég messzire kellett sétálnunk és baromi hideg volt, úgyhogy útközben még beugrottunk egy kiskocsmába melegedni. Barbi itt adta az első jelzéseket: először is benyomott 10 perc alatt 3 tequilát, amitől kicsit kipirult a drága. Azután kifaggatott minket, hogy mi a helyzet velünk és a nőkkel mostanában. Neki éppen nem volt senkije, ahogy nekünk sem. Azután csak ült és sejtelmesen mosolygott ránk percekig, én pedig azt mondtam, hogy akkor most indulás haza!
Annyit tudni kell, hogy Barbi egy amolyan igazi tündér. Az ilyen nőre szokták azt mondani, hogy attraktív: hátközépig érő csodaszép egyenes szőkésbarna haj, bájos arc, barna szemek, telt ajkak mindig halvány rózsaszínre rúzsozva. Gömbölyű kis mellek, nem nagyok, de olyanok, amikről nem tudod levenni a szemed, és ha feszes felső volt rajta, a bimbói majd kibökték a ruhát! A popsija pedig maga az álom! Kerek dombok, kissé telt csípő és formás lábak. Az egész lány valahogy olyan kellemesen gömbölyű mindenhol, pedig egy gramm felesleg nincs rajta. Egyszerűen észbontóan izgató. És mi most éppen hozzá készültünk, persze szigorúan aludni. És ezt ő tényleg így is gondolhatta, mert ahogy beértünk a házba egyből az ágyakat kezdte elosztani. Nem volt nagy ház, de lett volna bőven hely, hogy külön-külön aludjunk. Barbi viszont azt mondta, hogy a szülei és a nővére szobáját ne használjuk (a szülei szerencsére nem voltak otthon, a nővére pedig Pesten dolgozik), úgyhogy Robi megkapta a nappaliban a kanapét, én pedig Barbi mellett aludhattam, hiszen neki nagy franciágy van a szobájában. Robi megcélozta a földszinti fürdőt, mi pedig felmentünk az emeletre.
Én mentem először fürdeni, addig Barbi rendbe tette az ágyat. Amikor végeztem, ő következett és én addigra egy boxerben befeküdtem az ágyba. Gyanús volt, hogy nem kaptam saját takarót, csak egy nagy pokróc volt az ágyon, de nem mertem semmire gondolni. Valahogy olyan valószínűtlennek tűnt az egész, hiszen sokszor aludtam már nála bulik után és általában nem az ő szobájában kaptam helyet. Amikor végzett és belépett a szobába, alig kaptam levegőt. Egy szál törölközőbe csavarva jött be és szólt, hogy forduljak el, amíg öltözik. Én pedig azonnal rávágtam, hogy nem akarok elfordulni! Valószínűleg a tequilák miatt is, de nem nagyon zavarta a dolog, egy pillanat múlva ott állt előttem teljesen meztelenül. A bőrén még kicsit csillogott a víz, a mellbimbói éppúgy ágaskodtak, mint az én dákóm, a lába között pedig most először pillanthattam meg azt a csodaszép kis szőrcsíkot, ami afféle jelzőtáblaként egyenesen a puncijához vezető utat mutatta. Hát mit mondjak, az ájulás határán álltam. Ő felvett egy hosszú pólót és szó szerint beugrott az ágyba. Lámpa le. Éreztem a sötétben, ahogy a takarót lehúzza rólam és magára gyűri. Több se kellett, már húztam is vissza, de ő nem hagyta magát.
Ebből aztán szép kis keveredés lett, előbb csak a takarót cibáltuk, aztán már a párnákat is, végül egymást, én pedig lassan becsomagoltam őt a pokrócba, úgy hogy mozdulni sem bírt. Ebben a szorult helyzetben kegyelemért könyörgött, de én feltételt szabtam: "Csókolj meg - mondtam -, különben nem szabadulsz!" Tetszett neki az alku, hiszen ahogy közelebb hajoltam, már emelte is a fejét, és a fantasztikus puha ajkak úgy forrtak az enyéimhez, hogy azonnal éreztem, itt nem állunk meg! Lassan engedtem a szorításból, ki akartam élvezni a csókja minden pillanatát. Aprókat lélegzett és ahogy szorítottam, éreztem, hogy lüktet a szíve.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.62 pont (74 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 Andreas6
2017. 12. 31. vasárnap 15:06
Részletes leírása egy pornó jelenetnek: nem több, nem is kevesebb. Válaszolok rá!
#7 zsuzsika
2013. 11. 16. szombat 14:26
Azért a "nagyon jótól" messze van. Válaszolok rá!
#6 v-ir-a
2013. 06. 9. vasárnap 22:36
élvezets volt smile Válaszolok rá!
#5 cervelo
2012. 08. 7. kedd 07:54
Jó. Válaszolok rá!
#4 --Amanda--
2012. 07. 28. szombat 04:24
Válaszolok rá!
#3 sikamika
2012. 05. 21. hétfő 03:34
ez nagyon jo!!! Válaszolok rá!
#2 sarmos
2010. 02. 19. péntek 01:34
jo Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2010. 02. 19. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!