A+ A-

Nicky története 1. rész - A bátyám barátnője

Mindig is érdekelt az írás, ezért az első elbeszéléseim után arra gondoltam, kamaszkorom korai szexuális élményeinél nem is találhatnék jobb témát, főleg, mert kalandjaim jóval érdekesebbre sikeredtek kortásaiménál. A neveket és adatokat megváltoztattam, gondolom, nem kell magyaráznom, miért. A részleteknél azonban ragaszkodtam a valósághoz, szóval bocs, de itt nem lesznek 75E-s mellek, 25 centis farkak meg folyamatos sorozatorgazmusok. De talán jobb is lesz így...
Elég későn érő lány vagyok. Később kezdtem el menstruálni, mint az osztálytársnőim, később kezdtek el nőni a melleim, és talán ez volt az oka, hogy a fiúkkal is lassabban haladtam a a barátnőimnél. A gátlásaim másik oka a testalkatom volt, hiába voltam magas és karcsú, vékony lábaim, kicsiny melleim és fenekem miatt sose éreztem magam igazán nőiesnek. Már majdnem 17 éves voltam, és csak két fiúval jártam rövidebb ideig, de mindketten ejtettek, mikor nem akartam velük az első néhány randi után lefeküdni. Végül úgy fél éve, a harmadikkal ágyba bújtam, nem mintha annyira tetszett volna, de már én is nagyon ki akartam próbálni a szexet. Alex, az egyik évfolyamtársam volt, kedves és figyelmes, igyekezett, hogy nekem is jó legyen, mégsem volt az a nagy, mindent elsöprő durranás, amit vártam, a barátnőim figyelmeztetései ellenére is. Félre ne értsetek, nem volt rossz, még el is mentem, bár ez inkább az én, mint Alex érdeme volt. A dolognak nem lett folytatása, visszahúzódtam a csigaházamba, és maradtam a kézimunkánál, ha értitek, mire gondolok. Pedig minden családtagom azt mondta, hogy ne legyek gátlásos, nagyon szép vagyok, és a fiúk a lábaim előtt hevernének, ha nem lennék ilyen mufurc.
Ó, a családomról mindenképpen beszélnem kell, már csak a történet miatt is. Anyu és apu még az egyetemen jöttek össze. Amikor anyu teherbe esett a bátyámmal, abbahagyta a tanulást, és összeházasodtak apuval, aki akkor diplomázott le. Aztán jöttem én, majd a húgom, és úgy tűnt, hogy az amerikai családok klasszikus életét fogjuk élni, úgy, ahogy az egy múlt századi családi vígjátéksorozatban meg van írva. Sajnos nem így lett, és ezért szinte biztosan szüleim korai házassága a felelős. Azt hiszem, anyu hamar megbánta, hogy nem fejezte be az egyetemet, szinte nem is élt, és máris családanya lett. A húgom születése után egy évvel apu tiltakozása ellenére elment dolgozni egy nagy céghez aszisztensnek, és mint kiderült, valóban tehetsége volt az üzlethez. Hat év alatt középvezetővé küzdötte fel magát, és amikor felkínáltak neki egy külföldi munkalehetőséget, némi vívódás és nagy veszekedések után végül a karriert választotta. Ezzel szüleim házasságának vége is lett, mi apuval maradtunk, ő nevelt fel minket. Akkoriban, nyolc éves gyerekként borzasztóan haragudtam anyura, de most már kezdem megérteni, hogy neki sem volt könnyű. Jelenleg épp Dél-Koreában él, régióvezető, és bár évente többször is találkozunk, a viszonyunk elég laza.
Így aztán négyen maradtunk a kertvárosi házban, és az első egy-két év után megszoktuk, hogy a mi családunk ilyen, és kész. Apunak volt pár barátnője, de egyik sem volt komly, mi pedig megtanultuk figyelmen kívül hagyni a jövő-menő nőciket. Apu most 44 éves, és bár a halántékán kicsit már őszül a haja, egy tízest simán letagadhatna a korából. Magas, sportos testalkatú, a haja sötétbarna, a szeme sötétkék, és Mona barátnőm szerint kifejezetten szexi. Lars, a bátyám, aki 20 éves, nagyon hasonlít apura, csak épp fiatalabb kiadásban. Neki sose voltak problémái a másik nemmel, a lányok mindig is odavoltak érte, és ő élt is a lehetőségekkel. Mindig jól kijöttünk egymással, vagyis inkább gond nélkül elvoltunk, az egyetlen jellemhibájaként a hiúságot róhatom fel neki. A Berkeley-re jár, közgazdaságtant tanul, most másodéves. Én három évvel Lars után születtem, és a dédanyám után Veronicának neveztek el, de mindenki csak Nicky-nek hív. Én inkább anyura hasonlítok a sötétszőke hajammal, világos bőrőmmel, és törékeny alkatommal, a szemem is világosabb kék, mint apué vagy Lars-é. A hugi, Ella most 15 és fél éves, ő is apu génjeit örökölte. Gyönyörű, dús, sötétbarna haja van, ami egészen a derekáig ér. Alacsonyabb nálam, de a mellei már most nagyobbak, és mindezt úgy, hogy semmi felesleg sincs rajta. Neki persze van pasija, bár azt nem hinném, hogy már átesett volna a tűzkeresztségen.
A történet egy nyári este kezdődött. Lars előző nap érkezett haza a szünetre, és magávak hozta aktuális csaját is, aki első ránézésre ugyanolyan cicababának tűnt, mint a korábbi barátnői. Mind otthon voltunk, elég késő volt, mindenki elment aludni, én is ágyban voltam, és a tabletemen böngésztem. Épp arra gondoltam, hogy ideje aludni, mikor meghallottam valami zajt, ami odakintről, a nyitott ablakon át szűrődött be. Felkeltem, és mezítláb, papucsot se húzva, kimentem a közös teraszra. Ez a ház emelet terasza, mindhármunk szobája ide nyílt. (Apu szobája a földszinten helyezkedik el, az egész emelet a miénk volt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 9.01 pont (135 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#17 FlyEagle
2019. 03. 26. kedd 21:30
izgi, feldobja a fantáziát, színesíti az elfásult házaséletet smile Válaszolok rá!
#16 zoltan611230
2019. 01. 26. szombat 01:06
Jó nagyon. Válaszolok rá!
#15 juharobert
2018. 10. 22. hétfő 06:21
tényleg nagyon jó
ó Válaszolok rá!
#14 domlex
2017. 03. 25. szombat 18:07
HÚÚÚÚÚ! Ez a legjobb szó amivel le lehet írni. 10p! Válaszolok rá!
#13 Annaahh
2015. 11. 23. hétfő 11:44
Kevés jó leszbi történet van. Ez viszont felettébb az. Tetszik az élethű, részletgazdag ábrázolásod. Mondjuk nekem ezek a családi szex dolgok nem jönnek be,
csak ezt a részét olvastam a sorozatodnak. 10p Válaszolok rá!
#12 A57L
2015. 10. 22. csütörtök 04:46
Nem lett rossz. Válaszolok rá!
#11 supi
2015. 08. 15. szombat 17:12
nagyon jó Válaszolok rá!
#10 Kisíró
2015. 08. 4. kedd 17:51
Szuper történet,az egyik legjobb! 10 pont. Válaszolok rá!
#9 tomi19
2015. 08. 4. kedd 16:26
Nagyon szuper 10 pont várom a folytatását... Válaszolok rá!
#8 papi
2015. 08. 4. kedd 15:15
Nagyon tetszik. Válaszolok rá!
#7 Rinaldo
2015. 08. 4. kedd 07:15
Szuper. Válaszolok rá!
#6 Andreas6
2015. 08. 3. hétfő 14:20
Hogy lehetett erre 10 pontnál kevesebbet adni?! Válaszolok rá!
#5 deajk2008
2015. 08. 3. hétfő 13:17
jöhet a családszex is, dugjon meg benneteket Lars... hisz jó a fasza és a leszbi...10p folytasd Válaszolok rá!
#4 veteran
2015. 08. 3. hétfő 10:26
Remek. Válaszolok rá!
#3 cscsu50
2015. 08. 3. hétfő 07:28
egész jó Válaszolok rá!
#2 feherfabia
2015. 08. 3. hétfő 06:28
Nagyon jó! Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2015. 08. 3. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!