Az őrült húgocska

Szavazás átlaga: 7.78 pont (96 szavazat)
Megjelenés: 2023. május 2.
Hossz: 16 059 karakter
Elolvasva: 2 247 alkalommal
(Minden résztvevő a képzelet szülötte (így nincs vérségi kapcsolat közöttük), a valósággal való bármilyen egyezés a véletlen műve.)
Van egy kicsit őrült húgom. Mindig azt hittem hogy csak kicsit furcsa a szó jó értelmében de egy nap rá kellett jönnöm hogy sajnos nem a fura hanem az őrült a jó szó rá.

A történetünk ott kezdődik, mikor gyerekkorunkban a szüleink sokat dolgoztak, így sokszor voltunk otthon egyedül. Ilyenkor mindig én vigyáztam a nálam 2 évvel fiatalabb húgomra, amit nagyon felelősségteljesen csináltam. Erős kötelék alakult így ki köztünk, amiről én mindig azt hittem, hogy csak egy nagyon erős mély testvéri kötelék, de ahogy telt az idő, úgy kezdtek a dolgok megváltozni.

Először még tetszett is a dolog, hiszen úgy nézett rám mint a hős mindentudóra, és hát ez kinek ne tetszene ugye. Ám később ez elkezdett zavaró lenni. Az első kapcsolatom zátonyra futását, egyértelműen az ő számlája írom, hiszen úgy viselkedett velem mintha ő is a barátnőm lenne. Barátnőm viszont megunta hogy harcolnia kell vele így ott hagyott. Ezután anyáék beszéltek vele egy kicsit és azután jobb lett. Kicsit normalizálódott.

Ám minden nem múlt el nyomtalanul. A fiúi nálam hamarabb felismerték hogyha akarnak tőle valamit, velem kell jóban lenniük. Emlékszem egyszer kikérte a véleményemet az egyik épp aktuális fiúról, nekem pedig nem volt szimpi a srác így elmondtam neki. Másnap szakított vele. Furcsa volt, ha anyának vagy apának nem tetszett a fiú és szóltak neki az nem érdekelte őt, ám ha én mondtam, még az nap ott hagyta. Szüleink így gyakran kértek tolmácsnak engem, hogy terelgessem a jó írányba. Mint mondtam lelki ismeretesen végeztem a húgom nevelését, ám mégis amikor már megtehettem, elhagytam a családi házat. Albérletbe költöztem egy másik nagyvárosba, és dolgozni kezdtem, titkon azzal a szándékkal hogy távol legyek tőle egy kicsit. Ám egy nap megváltoztak a dolgok, köztünk.

Egy nap felhívott, hogy felvették az egyetemre, ami abban a városban van, ahol én is, és most már csak albérletet keres. Tudtam mire szeretne rávenni, de inkább úgy döntöttem, gyakorlom azt a férfi jogom, hogy nem muszáj megértenem egy burkolt női célzást, hiszen férfi vagyok. Elsőre sikerült, ám anyám is felhívott és ő mivel ismerte ezt a módszerem már direktbe kérdezte meg, hogy oda költözhetne e hozzám a húgom? Anyagilag se lenne mindegy és legalább biztonságba tudnák.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 8 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.78 pont (96 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Fluxus
2023. május 2. 07:29
#3
Elmegy a történet.
1
Andreas6
2023. május 2. 06:02
#2
Előre lehetett sejteni a végét. (A szöveg tele van a szokásos nyelvtani hibákkal.)
0
T
Törté-Net
2023. május 2. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1