A+ A-

Anya és lánya 3. rész

Kábé fél óra telt el így laza pihivel, szerszámom az idő nagy részében Zsófi szájában éledezett. Én néha megfűszereztem a dolgot némi punci ujjazgatással, amitől az ujjaimat többször is a belépumpált spermám borította kihúzáskor, Zsófi ezt nagy élvezettel szopogatta le róluk. Mikor már újra stabilan bekeményedtem megkérdeztem milyen folytatást szeretne, jelezve hogy olyan 3 saját menetes akcióra sajnos sem időnk sem energiám nem lesz mint amilyet előző este Évivel lezavartam.
- Mindenképp dugj meg rendesen megint! De most se élvezz el amíg nem szólok, mert még nem tudom hogyan szeretném befejezni.
Erre aztán kissé felültem az ágy támlájának támaszkodva és intettem, hogy üljön csak szépen az ölembe, megfelelő helyre igazítva ehhez a farkamat. Lassan csúszott rá halkan sóhajtozva közben, mert bár még mindig csúszós volt belül az én nedvemtől, így is erősen tágította a számára szokatlanul vastag méretem. Lassan is kezdett mozogni rajtam, ettől a tempótól kemény mellei meg se rezdültek, a mellbimbók hívogatóan meredeztek az arcom magasságában. Nem kellett sokáig hívogatniuk, nekik is estem lelkesen, felváltva nyalogattam, szívogattam és harapdáltam a bal és a jobb oldalit is. Részemről nem fedeztem fel semmi különbséget közöttük, mindkettő kemény volt mint valami szilikon betétes műmell, a fiatalság varázsa. Zsófinál viszont észrevettem, hogy sokkal jobban reagál amikor a jobb cicijét kényeztetem, hangosabban zihált ilyenkor és a lovagló lendülete is begyorsult. Mivel nekem mindegy volt, neki meg láthatóan így volt jobb, ráálltam stabilan erre a cickóra. Jó erősen szívogattam, harapdáltam és pörgött a nyelvem a mellbimbó körül, aminek meg is lett a hatása. Zsófi tovább gyorsított az ütemen, a kemény cicik már ruganyosan fel és le ugráltak, nem tudtam tovább a számban tartani őket, ő pedig kiabálni kezdett.
- Ez az, ez az, ez az! Tartsd még, te ne menj el, most, most, most most, moooost!
Az utolsó szót hosszan elnyújtva magasabb hangon kiáltotta a világba és rángatózva, megfeszülő csípővel élvezett el rajtam, immáron negyedszer. Előredőlve és zihálva rám borult, arcom az izzadtsággal borított fantasztikus cicik közé szorult, de nem panaszkodtam miatta, hogy alig kapok levegőt, így még megfulladni is érdemes. Miután a légzési tempója nagyjából normális szintre állt vissza, lassan, finom cuppanó hanggal lehúzta magát rólam. Megpróbált felállni az ágy mellett, de kissé bizonytalanra sikerült a dolog és inkább visszarogyott, nevetve dőlve le mellém.
- Beszarás, nem tudok rendesen lábra állni, ez nagyon durva. Na addig lazításképpen ápolgatlak egy kicsit!
És újra elkezdett szopni, felváltva finoman és durvábban, néha már-már mélytorkosra véve a szerszámom. Mivel viszont ő kérte, hogy ne élvezzek el egyelőre, párszor le kellett állítanom közben. Jól elvoltunk így egy ideig, aztán egyszer csak megszólalt újra:
- Na gyere, vonuljunk el mi is együtt a fürdőszobába és mutasd meg pontosan mit is csináltatok ti ott az éjszaka. Ha az még az eddigieknél is jobb, akkor muszáj lesz kipróbálni!
Én aztán nem vagyok semmi jónak az elrontója, úgy hogy bevonultunk szépen a zuhany alá kettesben a babaolajjal együtt. Ezúttal én vettem át az irányítást, kezdve hosszan tartó öleléssel, csókolózással, sőt egy ideig a csempének támasztva Zsófi hátát, szemből újra benyomultam a punciba és rendesen tágítottam rajta, de nem fejeződött be így az akció. Kihúztam magam és megfordítottam Zsófit, mellei a csempének nyomódtak. Elkezdtem bekenni a popsiját olajjal, különös tekintettel csodaszép ánusza környékére, amitől reflexszerűen néha összerándult, de nem szólt semmit. Most is először az egyik ujjamat dugtam be óvatosan és lassan, körkörös mozdulatokkal próbáltam ellazítani, amitől Zsófi egész testében megfeszült, de nem tiltakozott. Sőt, amikor a lazító akció közben kis pihenőt tartva hátrébb léptem szemügyre venni gyönyörű testét, enyhén pucsítva azt mondta:
- Gyere!
Észbontó volt mind a helyzet, mind a látvány. Kissé déjavu szerű is a tegnap éjszaka után, de ezúttal egy csodaszép fiatal, izmos és formás testű csaj állt előttem a zuhanyzóban, arccal a fal felé, jobb kezének két ujját közben bedugta csupasz puncijába, bal kezével pedig kissé széthúzta hátul olajtól fénylő popsiját, ezzel is felkínálkozva nekem. Szóval mégis ki vagyok én, hogy megtagadjam tőle amit szeretne? Közelebb léptem, bal kézzel megragadtam a csípőjét, jobbal pedig célra igazítottam duzzadó makkomat és lassan fokozódó nyomással átsegítettem a kapun. Zsófi felkiáltott és én le is álltam rögtön a nyomulással, nehogy a végén komoly fájdalmat okozzak neki. Egy darabig így álltunk mozdulatlanul, én makkommal már a popsijában vártam, hogy jelezze mi legyen, leálljunk inkább vagy folytassuk. Ő kezdte el végül apró mozdulatokkal előre-hátra mozgatni a fenekét, úgyhogy ezzel szinkronban óvatosan még beljebb csúsztam az isteni lyukba, ami szinte már fájdalmasan szorított engem is.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 9.11 pont (97 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 Kiara Cd 2018. 09. 9. vasárnap 19:22
szerencsés
#13 Almoska5 2018. 05. 30. szerda 00:57
Remek volt. (3x 100 = 300 pont) Korom miatt nekem szabad a "fellegekben" járni.
/Odalenn - föld alatt-, sajnos nincs Internetezési lehetőség. Talán megélem azt is??/
#12 Rinaldo 2016. 06. 6. hétfő 15:07
Szuper.
#11 cscsu50 2016. 05. 5. csütörtök 05:26
nagyon jó
#10 feherfabia 2016. 02. 23. kedd 06:00
Nagyon jó!
#9 sunyilo 2016. 02. 22. hétfő 21:03
Kifejezetten LYÓ.
#8 papi2007 2016. 02. 22. hétfő 17:36
JÓ volt.
#7 listike 2016. 02. 22. hétfő 10:59
Kiválló volt.
#6 veteran 2016. 02. 22. hétfő 10:34
JÓ. Jöhet a folytatás. 10 pont.
#5 zsuzsika 2016. 02. 22. hétfő 08:13
Átlagos.
#4 papi 2016. 02. 22. hétfő 08:13
Nagyon jó, várom a folytatást.
#3 A57L 2016. 02. 22. hétfő 06:26
Érdekes írás,de jól szórakoztam rajta.
#2 joozsi 2016. 02. 22. hétfő 03:47
Remélem, folytatod! 10 pont.
#1 Törté-Net 2016. 02. 22. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?