Családi kötelék

Szavazás átlaga: 7.18 pont (71 szavazat)
Megjelenés: 2024. február 2.
Hossz: 54 027 karakter
Elolvasva: 2 136 alkalommal
Ki emlékszik már arra, mennyit kellett várni a Big Brother első vaksin hunyorgó intim jelenetére. Vagy az első ValóVilág diszkréten bekamerázott zuhanyozójára. 
Love Island, Éden Hotel, Házasodna a gazda, Szingli vagy svindli, stb. randizós, párkereső realityk, amiket senki nem vall be, mégis tömegek néznek. A nézőket pedig mindig új és újabb izgalmakkal kell ingerelni. Az eddigi legbevállalósabb talán a TLC-n futó Szingli anyák paradicsoma (MILF Manor), de ki tudja, hol a határ? Az itt következő történet a Literoticán található Family Freud című munka magyarítása. Akinek sérti az ízlését, el ne olvassa!
(Minden résztvevő a képzelet szülötte (így nincs vérségi kapcsolat közöttük), a valósággal való bármilyen egyezés a véletlen műve.)
A színpadon három kerek asztalka két-két székkel. A háttér hullámzó pipacsmező, kéklő tenger tarajos hullámokkal, vakító sárga homok, lankás zöld domboldal. A képek lassú, nyugodt ütemben váltják egymás. A színpaddal szemben 50-60 férőhelyes nézőtér tele láthatóan izgatott nézőkkel. Két hatalmas kivetítő, egy a nézőtér felett, egy a színpad hátterében, magasan, a nézők számára jól látható módon. A képernyőkön a háttérrel azonos ütemben a képek és a műsor felirata: Családi kötelék.
A belépő műsorvezetőt őszinte, lelkes taps fogadja. Annamária magas, karcsú nő, váll alá érő gesztenyebarna hajjal. A vékony, mélyen dekoltált ujjatlan blúz apró, hegyes melleket takar, a csípőjéig felsliccelt szoknya hosszú, ruganyos combokat sejtet. Bőre fehér, sminkje kicsit kihívó vámpíros, a piros, a szürke, a fekete dominál, kiemelve a száját, szemeit.
– Izgalmas estét minden kedves nézőnknek a képernyők előtt, és itt a stúdióban! Annamária vagyok a Családi kötelék vetélkedőjének háziasszonya, ceremóniamestere, játékvezetője. Biztos vagyok benne, hogy ma sem fogunk unatkozni. Külön köszöntöm a stúdióban helyet foglaló nézőinket – fordul feléjük – akik komoly belépődíjat fizettek azért, hogy élőben tekinthessék meg ma esti adásunkat, és talán néhányan kedvet kapnak, hogy maguk is jelentkezzenek versenyzőnek.
– Régi rajongóink jól tudják, mit fognak látni ma este – folytatja a kamerába nézve.
– Az újonnan bekapcsolódó éjszakai baglyok kedvéért ismertetem a játék szabályait. Ma este, mint minden adásunkban három csapat verseng a nyereményekért. Mennyit is vittek haza az előző verseny nyertesei? – a füléhez emeli a kezét, mintha súgást várna.
– Igen! Kilenc és fél millió forintot! Kilenc és fél millió forintot alig néhány óra alatt. El tudják ezt képzelni? – lovalja bele magát a lelkesedésbe, ami átragad a közönségre is.
– Természetesen ezért a nyereményért komolyan meg kellett dolgozni. Nos, a szabályok egyszerűek – folytatja.
– Lelki és fizikai kihívások várnak a résztvevőkre, amelyek próbára teszik a családi kötelékeket, hiszen fontos tudni, a vetélkedőben csak családtagok vehetnek részt. A csapat egyik játékosával hosszú, „feltáró” jellegű interjút készítettünk.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 25 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.18 pont (71 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
m
mormor
2024. február 6. 18:56
#6
Az ötlet van annyira jó, hogy felpontozza a tartalom hiányosságát
1
Andreas6
2024. február 2. 08:53
#4
Szerintem is hülyeség.
1
f
fiesta14
2024. február 2. 07:12
#3
Szerintem nagyon elhúztá ,neem kicsit unalmas, de ötlet jó. irás jó.
1
veteran
2024. február 2. 04:23
#2
Nagy hülyeség, de jó játék lehetne.
1
T
Törté-Net
2024. február 2. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1