A+ A-

Első alkalom fiúval

Fordítás
A vidéki nyaralónkat felújátják idén, ezért nekem a nyári szünet idején napokon keresztül ott kell ülnöm, hogy ellenőrizzem a munkásokat, dolgoznak-e rendesen, és segítsek, ha valami kérdésük van. Jó program a vakációra, mondhatom. Unatkoztam rendesen, de nem volt mit tenni, mert a szüleim dolgoztak, és valakinek lent kellett legyen a házban.
A múlt héten, amikor az új, fából készült ablakokat hozták, az egyik munkás, aki a beszerelésüket végezte, magával hozta a fiát is. Gondolom, ő is nagyon unatkozott otthon, akárcsak én itt, ezért eljött az apjának segíteni.
Egy kicsit sajnáltam, és mivel nagyon helyes srácnak tűnt a hosszú, hirtelenszőke hajával és kölyökarcával, amikor nem volt dolga, felhívtam őt az emeletre gépezni.
Feljött, és alaposan meglepődött, meglátva az három hónapja vett nagyon menő komputerem, tele új és érdekes dolgokkal. Nem kell mondanom, azonnal leült elé és nagy izgalommal elkezdte kipróbálni a legújabb játékokat. Egy idő után talált egy erotikus kvízt – x-change a neve -, és elkezdett játszani vele. Mögötte ültem, így jól láttam, hogy az ölében a nadrág egyre jobban megemelkedik. A dúdor láttám nekem is megmozdult a bestia a boxeromban.
Megkérdeztem, hány éves. 14 vagyok, jött a válasz.
Ekkor felajánlottam, hogy nézhetünk akár pornóoldalakat is a neten. Azt mondta, hogy persze, kiváncsi rájuk – gondolom, észrevette, hogy percek óta a dúdorát bámulom.
Nézegettük az oldalakat, álló farokkal a nadrágunkban, amikor végül megkérdezte, kiverheti-e, mert régóta nem élvezett el, és a látványtól annyira beindult, hogy feszülnek a golyói. Mondtam neki, persze, ha nem zavarja, hogy én is csatlakozhatom hozzá és kiverem. Bólintott, majd levetette a rövidnadrágját. Megláttam az alsóját, benne a meredező szerszámmal, és fölötte a hasát is – nagyon szép teste volt, a fitt, de nem kigyúrt fajtából. Gyúrogatta a farkát az alsón keresztül, és ez nagyon felizgatott engem is, alig bírtam magammal. Végül nagy nehezen levetette a boxert is – az előbukkanó farkának látványába valósággal beleborzongtam és még jobban beindultam.
Neki kisebb volt, mint nekem, jóval kevesebb szőrzettel, de nagyon jól nézett ki.
Most már gátlástalanul bámultam a farkát, ügyet sem vetve a monitorra, de ez cseppet sem zavarta őt - az arcán megjelenő mosoly azt jelezte, hogy ő is élvezi a helyzetet. Én még nadrágban voltam, a farmeron keresztül markolászva a farkam, majd lehúztam a zippzárt és kivettem én is az álló dákóm (nem viseltem alsót, igazán meleg nap volt). Azt gondolom, a farkam látványa őt is beindította, mert ettől a pillanattól jóval gyorsabban kezdte verni magának.
Én lassan húzogattam a farkam, lehúzva, majd visszaengedve a fitymát a makkomon. Ekkor már mindketten leplezetlenül bámultuk a másik farkát, így verve a magunkét.
Egyszer csak átnyúlt, megmarkolta a kezével a farkam és elkezdte verni nekem. Hátradőltem a székemben, és hagytam, hogy csinálja, élvezve minden pillanatát a keze által nyújtott örömöknek. Nagyon ügyesen csinálta, közben a másik kezével magát is izgatva. Annyira kész voltam, hogy hamar előttem, telespriccelve a kezét és a lábát. Nem zavarta a sperma, vihogni kezdett a látványtól.
Ekkor letérdeltem elé, szétnyitottam a lábait és beletemettem az arcomat az ölébe. A farkának illata nagyon izgató volt, és jó volt érezni a szőrzetét a bőrömön. Ahogy belefúrtam az arcom a golyóihoz, éreztem, hogy megint megkeményedik a farkam.
Fennem mentem, az ajkaimmal lehúztam a fitymáját a makkról, és elkezdtem dolgozni a nyelvemmel. Ő halkan nyögött és hátradőlt a széken az örömtől, amit tőlem kapott. Az arcán látszott, hogy nagyon élvezi, amit csinálok. Nem szólt semmit, csak halkan nyöszörgött.
Nagyjából két percent át szoptam a makkját és közben vertem a farkát a kezemmel, amikor ő is előtt, a kezeimre spriccelve. Felállítottam, a spermás kezemmel benedvesítettem az álló farkam, majd tettem egy keveset a segglyukára is a gecijéből. Féltem, hogy mit fog szólni, de nem ellenkezett, láthatóan élvezte a dolgot.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.12 pont (34 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 pestikrisz 2017. 01. 18. szerda 01:15
Borzalmas a helyesírás!!!A sztori is csak közepes.
#7 zsuzsika 2016. 08. 17. szerda 10:21
Nem tetszett
#6 A57L 2016. 08. 12. péntek 16:53
Kár volt érte.
#5 zsuzsika 2016. 08. 11. csütörtök 09:20
Gyenge.
#4 veteran 2016. 08. 4. csütörtök 16:10
Nem az én világom.
#3 vakon53 2016. 07. 21. csütörtök 13:57
Nemszeretem a buzikat.
#2 A57L 2016. 07. 21. csütörtök 04:41
Egy tini történet az életből.
#1 Törté-Net 2016. 07. 21. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?