A+ A-

Kamionos kaland

30 éves meleg pasi vagyok, kb 6 éve teljesen coming outoltam a családom, barátaim, munkahelyem előtt is, de ez a nyári élmény úgy 14éve történt. 16éves voltam, a farkam egyre több gondolatra állt fel és ez már igen gyakran nem a női test volt...
Ez a történet úgy kezdődött, hogy az apám nemzetközi kamionsofőr volt néhány éven keresztül.
Nyaranta az iskolai szünet alatt többször elkísértem egy-két fuvarra, a végcél általában Svájc volt, 5 nap alatt megjártuk oda-vissza.
Ilyenkor mindig igyekezett olyan helyeken megállni, ahol volt valami látnivaló az autópályák unalmas parkolóin kívül, illetve olyan úton menni, ahol láttam valami érdekességet. Szóval nagyon lelkes volt, de a legnagyobb élményt mégsem egészen ez okozta. Hanem a Passau melletti pihenőhely zuhanyzójában történtekkel, azt sosem felejtem el :)
Olyan elő-előfordult, hogy a kamionban megtaláltam apám (vagy a váltótársa?) pornóújságait és amíg apám aludt a kötelező, három óránkénti egy órás pihenőidőben az emeleti ágyon, én az alsó ágyon kivertem a farkamat. Szerencsére ő bármikor, bárhol képes elég mélyen aludni, ezzel tisztában voltam, így egyáltalán nem zavartattam magam a kötelező pihenők során. Persze volt egyszer-egyszer, hogy előbb ébredt fel, mint én végeztem volna, ilyenkor én gyorsan elraktam a farkam, nehogy lebukjak, persze a kezemben lévő magazint nem igazán tudtam volna kimagyarázni, de ő jót röhögött és elviccelte, hogy ő ennyi idősen ugyanezt csinálta, csak újság nem volt hozzá. Legalább arra nem gondolt, hogy buzi a fia… nem tudhatta, hogy az újság melyik része érdekelt jobban. Mondjuk azt sosem láttam, hogy ő mikor veri ki az újságokra, de vélhetően ő jobban odafigyelt, mint én.
Hétvégenként a nyári időszakban hosszabb pihenőidőt kell kivenni a nemzetközi sofőröknek, így előfordult, hogy péntek éjszakától vasárnap délutánig egy parkolóban álltál és vártál. A sofőrök nagy része ezt az időt átalussza, a kísérőknek lassabban telt ez az idő.
Az ilyen parkolók benzinkútjai általában jobban felszereltek, mint egy egyszerű kút, a shopban vásárolt zsetonért cserébe tisztálkodni is lehet, jól felszerelt zuhanyzó várja az izzadt, fáradt kamionosok hadát. A hétvégi állomások során apám nekem is vett zuhanyzó jegyet és miután már elég idősnek vélt, a pihenőidő során mindig egyedül jártam el zuhanyozni, fogat mosni, elkészülni, amikor kedvem volt hozzá.
Ezen a szombat délutánon is így volt. Pólóban, rövidgatyában, papucsban törülközővel és fogkefével a kezemben indultam el egy átlagosnak tűnő zuhanyzásra. Ágaskodó szexualitásom ellenére elég félénk fiú voltam, így igyekeztem mindig a legbelső, legeldugottabb zuhanyzót kiválasztani. Az öltöző – mosdó – fogmosó rész egy légtérben volt, így bármennyire is igyekeztem észrevétlenül csinálni, de jól megbámultam, egy 30-35 körüli kb velem egymagas (180 cm), izmosabb, erőssebb alkatú faszit, aki valamiért anyaszült meztelenül mosta a fogát az öltözőben. Ketten voltunk csak a helyiségben, amikor beléptem és elkezdtem vetkőzni, egy pillanatra abbahagyta a fogmosást és felém fordult, végigmért, majd ugyanazzal a nyugalommal visszafordult és tovább mosta a fogait. Az én tekintetem az arca után egyből a faszára szegeződött: az enyémnél (ami kb 16cm volt állva és 9-10 körül lankadtan) valamivel nagyobb és vastagabb, szerintem fityma nélküli, metélt volt. Bár apám, unokatesóm és évfolyamtársaim (alaposan), valamint pár kósza zuhanyzós csávó faszán kívül nem láttam eddig mást, de láthatóan másabb volt a vége, mint a sajátom. Rövid, sötétbarna haja volt, az átlag magyarnál kicsit kreolabb bőre és a felsőtestét rövidre borotvált fekete szőr borította, hasa szinte teljesen csupasz volt, farka körül szintén nagyon rövidre volt vágva a szőrzet. Gyorsan a zuhanyzók felé vettem az irányt, főleg, mivel éreztem, hogy eléggé ágaskodik a farkam. A csobogó víz alatt elkezdtem lemosni magamról az út porát, közben bal kezemmel egy kis extra tusfürdővel a már merev farkamat húzogattam, mint általában a zuhanyzások során. Ahogy zuhanyzás elején a hajamat leöblítettem és valamiért megfordultam, nagyjából a szívem megállt…a fogmosós pasi ott állt mögöttem a helyiség utolsó zuhanyzója előtt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.58 pont (36 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 Zolaaa 2017. 08. 13. vasárnap 21:18
Végre egy nagyon jó sztorizós oldal ! Imádom !!!
#6 deajk2008 2017. 07. 18. kedd 04:48
nagyon szeretem a homoszexet... ez jó volt
#5 cscsu50 2017. 07. 13. csütörtök 06:54
egynek betudható
#4 Andreas6 2017. 07. 11. kedd 12:05
Szegény gyerek, soha nem tudja meg, milyen jó a pina... Nekem meg hányingerem lett ettől az írástól. Úgy kell nekem, miért olvastam el!
#3 veteran 2017. 07. 11. kedd 09:08
Ha szeretik csinálják,csak engem hagyjanak.
#2 A57L 2017. 07. 11. kedd 03:37
Egynek elmegy.
#1 Törté-Net 2017. 07. 11. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?