A+ A-

Vaksötét szerelem

Ez egy igaz történet. Kedves Barátunk, Ismerősünk, ha véletlenül ránk ismernél, kérlek tartsd titokban!
Sokáig törtem a fejem, hogy mi tévő legyek... le merjem e írni ezt a történetet nektek!? Hiszen ez nem egy kitalált esemény, ez az én életem... Megpróbálom a lényegtelen dolgokban elferdíteni a valóságot, de a szereplők és a helyzet egyedisége miatt mégis félő, hogy valaki magára, esetleg ránk ismerhet benne. Megkísérlem a leghitelesebben és a tőlem telhető legnagyobb alapossággal elmesélni az élményeinket, amik alapjaiban megváltoztatták az életünket, viszonyainkat egymáshoz és másokhoz. A dialógusok nem biztos, hogy szóról-szóra így hangzottak el, de a lényeg benne van, és a fontos mondatokra még ma is élénken emlékszem.
Úgy él bennem minden részlet, mintha tegnap történt volna. ’90-es évek közepén jártunk. Mobiltelefon még csak elvétve lapult zsebben vagy táskában, és az interneten is csak kevesen barangoltak. Sokaknak még ma is a fülében cseng a betárcsázó faxmodem hangos csipogása. Ezen a nyáron végre szabad voltam! Túl voltam egy sikeresnek mondható érettségin, és feszülten készültem első egyetemista évemre. 18 évesen mit kívánhatna az ember többet, mint egészséget, pénzt, szabadságot és egy odaadó barátnőt... na igen a négyből az első három stimmelt. Bár tizenhat évesen abbahagytam a kajakozást, testem még nem puhult el, jó fizikumommal és 182cm magasságommal nem kellett szégyenkeznem. Apám egy nemzetközi cég tulajdonosa és ügyvezetője, anyám egy multi cég jogásza... szóval anyagilag is mindig szerencsésnek érezhettem magam. Sajnos nem úgy a másik nemmel... velük valahogy soha nem jött össze semmi. A lányokkal valahogy mindig visszahúzódó és félénk voltam. A legkomolyabb élményem egy csók volt, egy sikeresnek mondható szilveszteri házibulin. Szóval nem álltam túl jól a saját vágyaim, és a haverok „eredményeihez” képest sem. Furcsa, hogy amikor az emberről mindenki azt gondolja, hogy kivételesen szerencsés, és hogy meg van mindene... ezt ő maga nem így érzi, mert egy nagyon is fontos dolog... azaz egy nagyon is fontos valaki hiányzik a képből.
A történetem másik főszereplője egy nagyon különleges lány. No nem azért, mert apám üzlettársának leánya. 16 éves volt és az átlagosnál csinosabb... legalábbis szerintem. Bár könnyen lehet, hogy elfogult vagyok. Vékony volt, de nem túlságosan. Melle pont akkora, mint a tenyerem... talán legtöbbünk ideális mérete. Arcára az aranyos a legjellemzőbb melléknév. Nos igen... hogy mi a különleges ebben a szép, törékeny és félénk lányban? A szemei. Anna ugyanis születésétől fogva vak. Egyáltalában nem tartottam furcsának, hogy ez szépségéből nem vont le semmit. Lehet, hogy azért sem, mert amióta az eszemet tudom ismertem őt. Bár nem együtt nőttünk fel, különböző összejöveteleken elég sokszor találkoztunk. Világtalanságának természetesen sok nyoma van a személyiségében és neveltetésében is. Szülei féltették és óvták kisbabakorától fogva. Soha nem volt még sehol felügyelet nélkül, és csak a vakok iskolájában kezdet kinyílni a tudata a külvilág felé. Ott találkozott először a rokonain, édesapja üzlettársain és azok hozzátartozóin kívül másokkal is, és ott tanult meg - szó szerint - valamit arról, hogy a nők és a férfiak miben is különböznek fizikálisan egymástól. Ezen kívül semmit nem tudott az élet érzékibb világáról. Még nem ismerhette meg a szerelem, a csók és főleg a szex igazi fogalmát. Bár ez utóbbit én is csak látásból ismertem, a hiánya talán éppen ezért létezett bennem jobban.
Az események úgy kezdődtek, hogy egy júniusi napon Anna szüleinek Amerikába kellett utazniuk. Mivel lányukat nem akarták magukkal vinni, és más alternatívájuk nem volt, a szüleimre bízták egy hónapra. Én féltem tőle, hogy hogyan fog boldogulni nálunk egy idegen környezetben, de anyukája két napig lakot velünk, hogy Annának megtanítsa a házunkat, a lépcsőket, az ajtókat és a berendezéseket, és ő hihetetlenül gyorsan tanult. A második nap végére, már szinte úgy mozgott a lakásban, mintha látna. Sokat nem barátkoztunk, szinte egymáshoz sem szóltunk. Így telt el egy hét. Én jártam a saját utamat, éltem az életem és mivel elég nagy a házunk, ritkán találkoztunk. Majdhogynem el is felejtettem, hogy egy vendég lakik nálunk. Körülbelül ekkor utazott apám Németországba egy szokásos üzleti útra. Majd, hogy a történet tovább bonyolódjon, nagymamámat baleset érte tőlünk kb. 300 kilométerre. Ennek következtében édesanyám komoly bajba került. Mindenképpen oda akart utazni anyukájához, hogy ápolhassa, de akkor kire hagyja a rábízott lányt? Aki bár önállóan tudott tisztálkodni és öltözni, egyedül semmiképpen nem lehetett hagyni. Mit tehetett volna? Hát hozzám fordult... a „felnőtt” fiához... és ezzel örökre megpecsételte két fiatal sorsát. Odahívott magához mindkettőnket és elmagyarázta a helyzetet... Mindketten elég érettnek és értelmesnek tartottuk magunkat, hogy megbirkózzunk a feladattal. Anyámnak még Anna szüleit is meg kellett győznie telefonon, hogy minden rendben lesz, és ne rohanjanak haza. Nem volt könnyű, de sikerült neki.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 9.09 pont (129 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#34 sipospista 2017. 01. 16. hétfő 23:42
Jo.10pont
#33 masked.1980 2016. 02. 11. csütörtök 00:31
Szép történet. Sok boldogságot kívánok nektek.
#32 papi 2016. 01. 20. szerda 09:39
Nagyon jó
#31 Ulysses 2015. 01. 8. csütörtök 20:16
Hogyne olvastam volna! Egy lélegzetre mindkét írást. A másik oldal véleményezéséhez még fogalmazgatok.
Az ihlet meg már csak ilyen, nem jön parancsszóra vagy akarásra. Néhány ötletem, tippem volna, de nem szeretném kihúzni a gyufát azzal, hogy itt reklámozzak bármit is. (Igazából olvasnivalót tudnék ajánlani, amiből lehet ötletet, ihletet meríteni.)
#30 77Kilroy 2015. 01. 8. csütörtök 17:06
Köszi Ulysses!
Olvastad a másik oldalt (a feleségem írását) és a közös folytatást is?
Ne hidd, hogy nekünk nagy teher volt megírni ezt a "csodát" wink ! Inkább csak az esetleges erre járó ismerősöktől félünk egy kicsit. De a történeteket úgy megírni, hogy más is bele tudja majd élni magát... és feleleveníteni azokat a csodás (és az akkor szörnyen fájdalmas) emlékeket nagyon izgató tud ám lenni.
Elárulom, hogy megírtuk már az ötödiket, a Zuhanyjáték folytatását is... a lelkesedésünk fogyott el, vagy az ihlet... nem tudom, de nincs olyan állapotban, hogy szívesen megosztanánk. Ha sikerül befejeznünk, meg fogjuk osztani itt azt is.
77Kilroy
#29 Ulysses 2015. 01. 7. szerda 21:35
Sokáig törtem a fejem, hogy merjek-e hozzászólni. Igazából a sztori megjelenésekor a bevezető és az akkori vélemények alapján elhatároztam, amint időm engedi, elolvasom. Már három hete rágom a szavakat, mégis félve írok. Nem egyszerűen egy szép történet, hanem valakinek, valakiknek az élete, szerelme. Nagy megtiszteltetésnek érzem, hogy én is részese lehettem olvasóként ennek a csodának. Ha nem írod le a felvezetésben, akkor is biztos lennék benne, élők, valóságosak a szereplők. Közhelyes, de az élet a legötletesebb szerző.
A fentieken túl a visszafogott, ízléses stílus engem teljesen lenyűgözött.
#28 A57L 2014. 10. 27. hétfő 14:36
Élvezetes jó írás.
#27 dirtyfrank 2014. 06. 16. hétfő 17:51
Szuper írás!
#26 77Kilroy 2014. 05. 25. vasárnap 08:13
Köszi! Örülünk, hogy tetszik.
Kattints a nevemre, és megtalálod a folytatást!
#25 deajk2008 2014. 05. 24. szombat 09:40
ja és a szex jelenet kíváló leírású...
#24 deajk2008 2014. 05. 24. szombat 09:39
oké, hogy úgymond kerek történet, de minden történetet lehet folytatni
#23 deajk2008 2014. 05. 24. szombat 09:39
folytasd
#22 deajk2008 2014. 05. 24. szombat 09:38
10p
#21 deajk2008 2014. 05. 24. szombat 09:36
nagyon jó
#20 Rinaldo 2014. 04. 18. péntek 11:43
Nagyon szuper.
#19 Mikey 2014. 04. 11. péntek 01:24
Szép kerek sztori, bár az első együttlét után még lett volna mit kidolgozni...
#18 rockycellar 2014. 04. 5. szombat 19:04
Ez nagyon, remélem lesz folytatása
#17 Sierra 2014. 04. 4. péntek 16:38
nyes Az én itt lévő történeteim is jócskán valóság alapúak smile Mi a swingerre kaptunk rá 15 év után. Magam sem gondoltam volna, de nagyon élvezzük(tük).
#16 77Kilroy 2014. 04. 4. péntek 14:11
Köszi!
Elkészültünk a Párom írásával is. Már feltöltöttem... fúúú hát elég érdekesre sikerült... Az elbírálása után remélem fel fog kerülni az oldalra.
Nem attól fél, hogy rossz kritikát fog kapni, hanem, hogy HOZZÁM KÉPEST lesz sokkal gyengébb az értékelése. Büszkeség! Igen gyenge lehet az értékítéletem, vagy irtóra elfogult lehetek, ha ez valóban így lesz.
Szerintem az Ő történetében sokkal több a meglepetés, mint az enyémben. Én például az írása utolsó mondatain lehidaltam, mert nem tudtam róla... Még mindig az államat keresgélem. Pedig esküszik rá, hogy így történt... wink 20 év után másképp kell majd anyósomra néznem...
#15 Sierra 2014. 04. 4. péntek 11:16
Kilroy, itt időnként érdekes véleményezések szoktak születni, majd meglátod smile Nem kell véresen komolyan venni, de nyugodtan simogassa csak a lelketeket. Én kifejezetten szeretek olyan sztorikat olvasni, ami kvázi "normál", tehát férj és feleség, vagy simán pasi és nő. Sajna errefele ritka mint a fehér holló, és nagyon gyakran laposnak, uncsinak, sablonosnak titulálják őket sokan. Kifejezetten üde kivétel ez, ami mindenkinek tetszett!