A+ A-

Leszboszi kalandok 1. rész - Magántanár

- naplóbejegyzések -
április 2.
Tök cikinek tartottam, hogy Anya rendelt mellém egy korrepetitort. Persze, tudom, hogy a továbbtanulás miatt már most másodikban sem mindegy, hogy haladok, de... Csak arra tudtam gondolni, hogy a tanárom egy idősödő, szakmájába belebolondult tanárnő lehet.
Amikor Anyu mondta, hogy egy egyetemista lány, akkor meg egyenesen arra gondoltam, hogy az meg aztán mi a csudát tud nekem tanítani, amikor még őt is tanítják.
Az első óránk alkalmával rájöttem, hogy Lia nagyon jó fej csaj. Sokat segített nekem nem csak a matekban, de az angol házimat is átnézte, és trenírozott a helyesírás dogákra.
Néhány óra után arra is rájöttem, hogy mellette nem csak tanulnom könnyebb, de lelki nyavalyáimmal is szívesen foglalkozik.
Az osztályban én voltam az egyetlen lány, akinek még barátja sem volt. Ez persze együtt járt azzal, hogy szüzességem is meg volt. Nem éreztem én ezt égőnek, vagy negatívnak, de nagyon vágytam már arra, hogy végre szeretkezhessek egy sráccal.
Testileg már elég rég felkészültnek éreztem magam a dologra, kb. 13 éves koromban kezdtem masztizni. Mióta tavaly bekötötték hozzánk a netet, rendszeresen olvasgatok erotikus történeteket, találtam néhány igazán művészi akt felvételt, és ha nincsenek otthon anyáék bele - belelestem a szexcsatorna műsoraiba is.
Mindezt csak azért írom most le, mert a múlt heti órán Liának is elmeséltem mindezt. Szinte szó szerint emlékszem a beszélgetésünkre.
- És mennyire vagy beindulva? Ha rágondolsz, nedvesedsz? Vagy csak, ha bizonyos történetet olvasol/filmet nézel?
- Szinte mindegy is mitől, de ha a szex eszembe jut, úgy érzem, hogy semmi más nem segíthet rajtam csak egy jó dugás. Gyakran eszembe jut, hogy cseten keresek valakit, aki hajlandó megtenni velem. De félek meglépni.
- Igen, tudom, miről beszélsz.
- Te is érezted ezt? Te is eljutottál már arra a pontra, hogy bárki legyen is az, aki elveszi, csak jó kemény farka legyen?
- Őszintén megvallva: igen. De aztán, amikor az első megtörtént mégis megbántam.
- Miért?
- Mert nem volt benne semmi jó, a fiúm csak úgy kérdezés nélkül megdugott. Nem tudtam rá lelkileg felkészülni, igaz... visszagondolva nem is lett volna mire - tette hozzá mosolyogva.
- Hány éves voltál?
- Tavaly előtt nyáron volt. 19 alig múltam el.
- Megbántad?
- Nem, de lehetett volna sokkal jobb is, ha nem hagyom magam elszédíteni egy lökött pasitól, aki megdugta a fél gimit.
- Hát, lehet igazad van. Én mégis azt mondom, hogy ez így nagyon vacak. Állandóan beugranak képek. Meztelen pasik és nők... Állandóan masztiznék, és úgy érzem, még akkor sem tudnám kielégíteni magamat.
- Ne válaszolj, ha nem akarsz, mennyit masztizol?
- Naponta egyszer minimum. Nehezen alszom el, és akkor játszom a testemmel. Vagy olvasok a neten, és közben simogatom magamat. Szerinted ez beteges?
- Nem, nem gondolnám, bár ha mindig e körül forog a gondolatod, előbb - utóbb tényleg belebolondulsz a vágyadba.
Elhallgattam. Tudtam, hogy igaza van, de mégsem tudtam csinálni semmit. Akkor is csak arra tudtam gondolni, hogy be kellene dugni az ujjamat a bugyimba,belefúrni a puncimba, végletekig dörzsölni a csiklómat, közben meggyúrni melleimet.
Lia, mintha tudta volna mi játszódik le bennem, újabb kérdést tett fel:
- Ha ennyire kívánod, mi tart attól vissza, hogy neten keress egy partnert? Itt Pesten elég sok srác jelentkeződ akadna. És ki tudja, lehet, hogy nem csak a szex köt majd össze benneteket.
- Gyáva vagyok. Sok fiúval és csajjal beszéltem már erről. Netszexelni is szoktam. Láttam már kamreán, ahogy egy fiú kiveri magának. - miközben ez az emlék bevillant éreztem, hogy elönti bugyimat puncim leve, szinte nem is voltam magamnál. Annyira akartam tocsogni pinámban, hogy az asztal alatt bedugtam kezem nadrágomba. Már majdnem megfeledkeztem arról, hogy nem vagyok egyedül, amikor meghallottam Lia hangját:
- Lányokkal is? Érdekel a leszboszi szerelem?
- Minden érdekel. Igazából nagyon szeretném, ha valaki kinyalna, de nyalni is szeretnék. Szeretném érezni, ahogy egy lány melle az enyémnek feszül. Legalább annyira kívánok nővel szeretkezni, mint amennyire farokra. - bukott ki belőlem. Őszinte meglepetésemre nem botránkozott meg Lia utolsó mondataimra, sőt.
- Mintha gimis önmagamat hallanám - mosolyodott el - Na, jó, gyorsan fejezzük be a házid átnézését.
Innentől kezdve egy fél órán át tanulást mímeltünk, de már máshogy néztem rá. Azt már elsőre észrevettem, hogy milyen szép és nagy mellei vannak. Most feltűnt az is, hogy milyen hívogatóak is. Próbáltam koncentrálni arra, amit magyaráz, kijavítottam a rontott képleteket és behelyettesítéseket, de fel nem fogtam. A mellét néztem, és tudom, hogy tudta.
Az óra végén annyit mondott még:
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.6 pont (88 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#15 RAVETRAIN
2016. 10. 30. vasárnap 09:28
Nekem tetszik Válaszolok rá!
#14 A57L
2013. 12. 15. vasárnap 06:22
Nem rossz. Válaszolok rá!
#13 gaborthefirst
2013. 05. 22. szerda 13:47
Kaptafa. Gyerekes. Kiszámítható. Unalmas. Gyenge. 5 pont Válaszolok rá!
#12 genius33
2013. 02. 9. szombat 13:47
Nagyon jó smile Válaszolok rá!
#11 Bikmakkocska
2013. 01. 23. szerda 19:22
Príma. Válaszolok rá!
#10 hairy_pussy
2013. 01. 18. péntek 06:41
tetszik Válaszolok rá!
#9 tiborg
2012. 01. 29. vasárnap 07:46
kituno story!!! Válaszolok rá!
#8 joozsi
2011. 11. 18. péntek 05:23
nagyon jó! Válaszolok rá!
#7 dissolvedgirl
2011. 02. 11. péntek 14:36
Én anyám is rendelhetett volna mellém annak idején egy ilyen fain korrepetitort! smile
Nagyon jó a történet,csak így tovább! Válaszolok rá!
#6 Megami
2011. 01. 24. hétfő 12:46
Tényleg nagyon jó smile Válaszolok rá!
#5 Tom Erotic
2010. 10. 2. szombat 11:05
10 pontos történet, folytatást, jó volt, gratulálok a történethez Válaszolok rá!
#4 krisz
2009. 02. 12. csütörtök 11:21
folytatást. Válaszolok rá!
#3 tomi
2009. 02. 10. kedd 18:14
Minél előbb !!!!!!!!!!!!!!!!!! Válaszolok rá!
#2 tomi
2009. 02. 10. kedd 18:13
Folytasd !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2009. 02. 10. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!