A+ A-

Az első élményem

Sokat olvasgatom a történeteket és arra gondoltam, miért ne írhatnám le én is életem egyik legszebb élményét. Történetem idején 16 éves voltam és még szűz, de már rengeteget álmodoztam a csajokról. A 80-as évek elején járunk, és abban az időben még nem volt annyi lehetőség a szex-re, mint manapság, de mindent elkövettünk, hogy a szex közelébe kerüljünk. Egy közeli kiserdőben töltöttük napjainkat, és észre vettük a barátaimmal, hogy több fiatalasszony eltűnik az erdő sűrűjében, és egy idő után elégedett arccal jelennek meg. Rögtön kitaláltuk a történetet, ezért titokban követtük őket. Nem csalódtunk baszni mentek két-három húszon éves fiú, rendszeresen baszta a fiatal jó testű elhanyagolt fiatal feleségeket, volt részünk nem egy gyönyörű nőt megcsodálnunk, kemény baszások közepette. Természetesen mi is felizgultunk, és rendszeresen maszturbáltunk egy-egy műsor után. Később a hokizás rendszeressé vált az életemben, napjában többször is, és már alig vártam hogy találkozzak egy igazi pinával.
Elérkezett a bátyám esküvője, én, mint a legközelebbi hozzátartozó a vendégek kiszolgálása volt a feladatom, főként itallal, nekem is kellett néha innom, és egy kicsit meg is ártott. A vendégek között felfedeztem az egyik férjes asszonyban azt, akit szinte heti két alkalommal meglestük. Innentől kezdve csak rá tudtam gondolni, állandó merevedésem volt alig tudtam titkolni vágyamat. Felkértem táncolni, egy lassú számnál teljesen hozzám nyomta csípőjét, és megérezte merev farkamat. Mosolygott és fülembe súgta "láttalak, hogy meglestél, ha nem mondod el senkinek, talán tehetek valamit a keménységed ellen" - zavarba jöttem, dadogtam, hogy én nem, meg sose tennék ilyet. Ö csak mosolygott, majd lenyúlt és elkapta a farkamat, megszorította, és fülembe súgta "szeretem az ilyen kemény faszú fiatal fiúkat"- nem bírtam tovább, megköszöntem a táncot és elszaladtam. Próbáltam másra gondolni de nem ment, egyfolytában csak öt néztem, ringó csípőjét, karcsú derekát, asszonyosan telt, nagy kemény mellét, elképzeltem meztelenül, ahogy a kiserdőben egy tisztáson hátulról baszom, és kéjesen jajgat az élvezettől, nem volt nehéz, hiszen már láttam számtalanszor.
Az egész jelenetnek egyetlen szemtanúja, az unokatestvérem volt, öt évvel idősebb, vékony filigrán termetű kedves arcú, már férjes asszony egy gyerekkel, aki mindig is közel állt hozzám. Kedves volt velem, sokat beszélgettünk, a szexről is. Soha nem gondoltam rá, mint nőre, pedig csinos volt és kívánatos, de mivel rokonom volt, és férjhez menetele után eltávolodtunk egymástól, régóta nem beszélgettünk. A férje egyébként egy iszákos rendkívül agresszív féltékeny típusú durva ember volt. Editnek hívják, és nekem mindig is nagyon tetszett. Az utóbbi időkben mindig szomorú volt, teljesen elhanyagolta magát, leánykori szépségéből, már csak csinos alakja maradt meg, nyakig begombolt ruhákba járt, gondolom a férje ebbe is beleszólt, szinte eltakarta egykori szépségét.
Nem kerülte el figyelmét a jelenet, és a derék tájon duzzadó állapotom se. Leült mellém, kivételesen nem örültem neki. De ennek ellenére megkínáltam egy kis itallal, és én is bevágtam egy felest, mivel gerjedelmem nem múlt ezért nyúltam a másik után, de ö megfogta kezem és közölte "most nem igazán erre van szükségem" zavarban voltam, szólni sem tudtam, kerültem a tekintetét, de ö a szemembe nézett és megkérdezte "ugye még nem voltál nővel".
Dadogtam, tiltakoztam, ö csak mosolygott, rátette kezét a combomra, paff mintha villám sújtott volna belém, megérezte remegésem, vágyakozva rá néztem, ő sajnálkozva visszanézett, és intett a szemével menjek utána.
Mint egy sebzett vad, álló fasszal, vágyakozva, reménykedve követtem. A sátort elhagyva egy félre eső helyen szembe fordult velem, mélyen a szemembe nézve közölte velem, hogy ö sajnos nem segíthet rajtam, de ha nem verem ki magamnak, azonnal akkor nagyon fog fájni.
"na és mit tegyek" kérdeztem zavaromban.
"menj a WC-be addig én, vigyázok, hogy ne zavarjon senki" bólintottam és elindultam, utánam szólt "és akár gondolhatsz közben rám is.
Magamra zártam a WC ajtaját, elő vettem kőkemény faszomat ráfonódott kezem, becsuktam szemem, de nem Editre gondoltam, hanem álmaim asszonyára, ahogy a kis tisztáson hátulról bevágom a pinájába meggyötört farkamat hátulról, és őrült iramban baszom, hamar elmentem.
Pár erőteljes mozdulat után óriásit élveztem, spriccelt a gecim, mint állat artikulátlan hangon nyögtem hangosan, soha nem volt még ilyen jó.
Ahogy összeszedtem magam eszembe jutott Edit, kimentem ő ott állt és őrizett engem, ránéztem, sóhajtott odahajolt hozzám szájon csókolt és megkérdezte "jó volt" nagyon válaszoltam.
Visszamentünk a sátorba, Edit férje már nagyon részeg volt, ahogy meglátta ordított vele, lekúrvázta és hazazavarta. Megalázva lehajtott fejjel elindult haza. Nagyon sajnáltam, de mivel nem akartunk botrányt ezért hagytuk hadd, menjen.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.6 pont (233 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#17 feherfabia
2019. 01. 5. szombat 06:46
Tetszett! Válaszolok rá!
#16 listike
2014. 09. 4. csütörtök 12:48
Nagyon jó volt. Válaszolok rá!
#15 utazo
2014. 01. 14. kedd 13:05
jo a sztori Válaszolok rá!
#14 A57L
2013. 06. 29. szombat 12:21
Jó történet,nekem tetszik. Válaszolok rá!
#13 hairy_pussy
2013. 02. 15. péntek 06:25
folytasd Válaszolok rá!
#12 Bikmakkocska
2013. 02. 1. péntek 23:41
Tucat. Válaszolok rá!
#11 Kaszkadör
2012. 01. 17. kedd 11:30
Jó történet 9 pont. Válaszolok rá!
#10 Laci
2009. 09. 26. szombat 00:30
Jó a történet. Válaszolok rá!
#9 imy36
2008. 12. 17. szerda 08:57
Nagyonjó a történet!
Válaszolok rá!
#8 laca
2008. 08. 6. szerda 12:01
____Én az unokahúgommal éltem át hasnlót. De akkör még Ő volt szűz. Válaszolok rá!
#7 Andreas
2008. 07. 24. csütörtök 13:54
A történet jó lenne, csak a fogalmazás nagyon gyenge, annyira, hogy szinte az egészet élvezhetetlenné teszi. Válaszolok rá!
#6 gabiqa
2007. 06. 20. szerda 02:31
jó történet.gratula! Válaszolok rá!
#5 pisti47
2007. 06. 15. péntek 18:42
Fogok irni, mert sok minden tortent velem,csak meg ossze kell szednem az iroi venamat, ha ebben a temaban leledzik. Válaszolok rá!
#4 Ati
2007. 06. 14. csütörtök 23:45
Egy szuper élethű történet csakilyeneket ir légyszives. Válaszolok rá!
#3 FALLOSZ
2007. 06. 13. szerda 08:01
Nagyon jó ! Válaszolok rá!
#2 G
2007. 06. 13. szerda 02:38
Ez naggyon jó volt :) Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2007. 06. 13. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!