A+ A-

Teniszcsillagok 1. rész - Anna és Martina

A Grand Slam női párosának döntőjéből már csak egy labdamenet volt hátra. Anna és Martina lehengerlő fölénnyel győzött, és az örömüket sem rejtették véka alá. Amikor átvették a győztesnek járó serleget, Martina csillogó szemmel Anna fülébe súgta:
- Ezt este meg kell ünnepelnünk, ugye feljösz hozzám egy italra? - Anna, az orosz szépség természetesen nem utasította vissza az ajánlatot, hiszen végtelenül boldog volt, és Martinával, a svájci teniszcsillaggal igazán jó barátnők voltak. És mindketten eszméletlenül szépek!
Estefelé járt az idő, amikor az unalmában újságot olvasgató Martina lakásának ajtaján kopogtak. A lány szeme felcsillant, és azonnal az ajtóhoz szökellt, és kinyitotta.
- Helló, szióka! - rikkantotta Anna tört angol akcentussal.
Mivel egyikük svájci, másikuk orosz volt, az angol volt az egyetlen nyelv, amivel meg tudták egymást értetni. Anna ugyan még nem sejtette, hogy ezen az éjszakán nem ez lesz az egyetlen közös "nyelv". Bement a szépen karban tartott lakásba, ledobta a cuccait (mindössze egy kis táska volt nála), és mint aki otthon van, lehuppant az első útjába eső kanapéra. Martina csak nézte, és nevetett.
- Olyan boldog vagyok, Martina - mondta Anna. - Azt hiszem ezzel jelentősen előrelépek a világranglistán, nem gondolod? - A svájci éppen egy üveg pezsgőt vett elő a hűtőből, közben elismerően bólogatott. Anna elégedetten hátradőlt a kanapén, kezét az ölébe tette. Csodaszép barna haja mögötte lógott. Martina, amikor odaért a pezsgővel, egy pillanatra megállt, és végigmérte a modelltestű orosz lányt. Nem volt túl magas, némelyek szerint túl rövidek és vastagok Anna lábai, de Martina imádta ezeket az izmos, feszülő idomokat, a kislányos bőrt, és Anna gyermekien ártatlan arcát. A lány ekkor ránézett.
- Mi az, mi olyan érdekes? - nevetett.
- Á, semmi - hesegette el a dolgot Martina. - Csak arra gondoltam, te akár abba is hagyhatnád a teniszezést, akkor is a közönség kedvence lennél. Olyan szép vagy, hogy modellnek is bőven megállnád a helyed. - Miközben ezt mondta, Martina letette az asztalra a pezsgőt és a poharakat, és szorosan Anna mellé ült. Gyanúsan szorosan!
- Én modell? Á dehogy, nem vagyok én olyan jó nő - mosolygott Anna. - Szerintem te sokkal szebb vagy. - Azzal mélyen belenézett Martina szemébe, és valami furcsa csillogást látott benne. Nagyon közel ültek egymáshoz, és így érezte, hogy a svájci lány zavart, szaporán lélegzik, és úgy érezte, hogy valamitől nagyon, de nagyon be van indulva.
- Nem igaz, hogy én szebb vagyok - mondta egészen búgó hangon Martina. - Te vagy a legszebb. Gyönyörű vagy. - És egyre közelebb és közelebb hajolt Annához. Erre a lány szintén zavarba jött.
- Úgy érted... te most azt mondod, hogy tetszem neked? - kérdezte kicsit meglepődve, de belül érezte, hogy kezd úrrá lenni rajta valami eddig ismeretlen izgalom. Mozdulni sem mert, mert Martina kezével már átkarolta őt. Egy hosszú pillanatig mindketten hallgattak, aztán a svájci ismét megszólalt azon a búgó, szinte már remegő hangon:
- Nagyon tetszel. Rólad álmodom hetek óta. Szeretlek, és együtt akarok lenni veled.
- De... - mondta volna Anna, de erre már nem volt ideje. Martina ellentmondást nem tűrő módon szájon csókolta. Úgy, ahogy még soha senki. A csók egyre hosszabbra nyúlt, és az orosz kislány ahelyett, hogy logikus módon védekezett volna, inkább viszonozta a csókot. Nyelvüket egymás szájába dugták, és úgy játszottak egymással. Martina egészen magához húzta barátnőjét, és még mindig hevesen csókolózva hanyatt dőlt, és magára húzta őt. Ahogy Anna ráfeküdt, melleik pólóikon keresztül egymásnak nyomódtak, lábaik összesimultak. Mivel meleg nyári idő volt, mindkettőjükön csak egy póló és egy rövidnadrág volt, persze a szükséges melltartóval és bugyival együtt. Anna mintegy lovagló pózba helyezte lábait, és előre - hátra mozgatta a csípőjét. Egyre hevesebben csókolózott a két teniszkirálynő, és a nappalit egyre jobban megtöltötte a két fiatal lány élvezettel teli lihegése és nyögése. Pár perc után Martina eltolta magától barátnőjét.
- Én ezt már nem bírom, gyere, menjünk be a hálószobába. - A lányok felpattantak, és kézenfogva bementek a már elsötétített, gyenge sárga fénnyel megvilágított hálóba, ahol egy gyönyörű nagy franciaágy várta őket. A pezsgő kint is maradt...
A szobába beérve Martina becsukta az ajtót, majd odalépett barátnőjéhez. Itt már nem volt szükség arra, hogy az angolt erőltessék, egymás szeméből kiolvasták, mit akar a másik. Lágyan simogatva egymást, levették ruháikat, a végére hagyva a melltartókat. Melleiket egymásnak nyomták (Annának nagyobbak voltak), és egymást átölelve bontották ki a fehérneműt, majd egyszerre a többi ruhájukra dobták őket. Már a bugyi sem volt rajtuk. Most már Anna is láthatta Martinát teljes valójában. Ugyanaz a sportos, izmos, mégis lányos test, hibátlan bőr (hiába, a női tenisztornákat egy híres testápolókat gyártó cég támogatja), szép arc.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.76 pont (135 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#16 A57L
2013. 09. 9. hétfő 05:25
Nem rossz. Válaszolok rá!
#15 Lou Bang
2008. 12. 6. szombat 01:53
Régóta álmodom már egy ilyen találkozóról, csak abban én is jelen vagyok és szétb... Jeles, nekem tetszett! Válaszolok rá!
#14 Tom
2003. 01. 4. szombat 11:15
én azért most még árakok egy 8-ast... Válaszolok rá!
#13 kournikova.com
2002. 10. 2. szerda 14:29
Anna szőke, és perfekt angolból, 6 éves korától az USÁBAN él!!! A történtet tele van bosszantó hibával, de az alap elgondolás dicséretes!!! Válaszolok rá!
#12 zso
2002. 08. 17. szombat 21:32
no coment Válaszolok rá!
#11 en
2002. 06. 8. szombat 03:21
Ilyet kerunk meg sokat.
Válaszolok rá!
#10 bygirl
2002. 05. 12. vasárnap 11:38
nekem az tetszik ahogy ősszeválogatja a teniszvilág leányait.
Nagy ötlet Hogy juthatott eszébe? Király Válaszolok rá!
#9 ahh
2002. 04. 11. csütörtök 23:54
hibák? és ki mondta, hogy ez megtörtént? bárcsak megtörtént volna... eszméletlen! :-) Válaszolok rá!
#8 TasMan
2002. 03. 26. kedd 20:52
Nekem teccett de télleg vannak benne kis-nagy hibák Válaszolok rá!
#7 Dezso
2002. 03. 26. kedd 14:30
geosz: Miert feltetelezi valaki, hogy ezeken a lapokon csak megtortent eseteket lehet olvasni? Válaszolok rá!
#6 LoGo
2002. 03. 25. hétfő 20:52
hát nemtom elég jó de vannak benne hibák ja aszőke haj Válaszolok rá!
#5 geosz
2002. 03. 25. hétfő 20:11
Kamu az egész. Amúgy Kournyikova haja szőke (már ha láttad egyáltalán) Válaszolok rá!
#4 valaky
2002. 03. 25. hétfő 18:52
Le a kalappal!!! KIRÁÁÁÁÁÁÁLY!!! Válaszolok rá!
#3 joy
2002. 03. 25. hétfő 17:33
állllllllat Válaszolok rá!
#2 rc211
2002. 03. 25. hétfő 13:54
TENISZEZNI AKAROK vegyes párost! Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!