Szexbarátnő 4. rész - Forró nyári éjszaka

Szavazás átlaga: 7.78 pont (87 szavazat)
Megjelenés: 2021. június 18.
Hossz: 8 557 karakter
Elolvasva: 5 464 alkalommal
(Minden résztvevő a képzelet szülötte (így nincs vérségi kapcsolat közöttük), a valósággal való bármilyen egyezés a véletlen műve.)
Az izzasztó akciónkat követő pár napban ugyanolyan tikkasztó hőség uralkodott, mint azon a délutánon. Egyik éjszaka póló nélkül feküdtem az ágyamban a kitárt ablakom mellett, melyen át a tücskök szüntelen muzsikája szűrődött be. A tévéadókat váltogattam, és mivel semmi érdekeset nem találtam, kíváncsiságból a pornócsatornára kapcsoltam. Egyből felkeltette érdeklődésemet az ott látott műsor, ezért hamar magamhoz nyúltam a boxeralsón keresztül.

Egyszer csak hangot adott a telefonom. SMS-üzenetem érkezett, természetesen Szandrától.
– „Mizu? Hogy bírod ezt a fülledt éjjelt? :)” – állt a levélben.
– „Sehogy :( Te? ” – írtam neki vissza. Fél perc múlva
c
alf
alf
alf
gn
alf
i
kezdett a készülékem – Na szép jó estét! – köszöntem bele.
– Sziaaa! Tudtam Én, hogy nem alszol. Ja és Én sem bírom ezt a dög meleget. Bugyira vetkőztem, de még így sem lett jobb a helyzet – újságolta tettetett csalódottsággal.
– Az igen. Sajnálom, hogy most nem látlak.
– És ki mondta, hogy nem láthatsz? – kérdezte búgó hangon.
– Hogy érted? – érdeklődtem elkomolyodva.
– Úgy, hogy beszállsz a kocsidba és szépen meglátogatsz.
– Most? Az éjszaka közepén?
– Miért, mikor? Ha úgysem tudunk aludni, meg ha már úgyis izzadunk, mint a lovak, akkor nem mindegy? – érvelt meggyőzően unokanővérem – Meg azt se mond, hogy nem lenne jobb, mint pornót nézni az ágyadban!
– Miből gondolod, hogy pornőt nézek? – tettem fel nevetve a kérdést.
– Jajj hagyjál már! Szerinted Én mit nézek? Kezdek is tőle felizgulni... ahhh, a bimbóimmal játszadozom – váltott át izgató sóhajtozásra – ahhh... jó kemények... hiányzol nekik.
– Ne csináld... – kértem álló farokkal.
– Lassan a lábaim közé csúsztatom a kezem – folytatta suttogva – Most benyúlok a bugyimba... ahhh, ahhhh – nyögdécselt a telefonba.
– Milyen? – kérdeztem halkan, az izgalomtól remegve.
– Forró... és kurvára nedves – súgta erotikusan.
– Mindjárt ott vagyok – lihegtem bele a készülékbe, azzal felkeltem az ágyból.
– Siess, nehogy elélvezzek!

Felső testemre hűvös dezodort, nyakamra pedig egy kevés parfümöt fújtam, azután kiszaladtam a házból. Bezártam az ajtót, kinyitottam a kaput, kocsiba pattantam, kiálltam vele, visszazártam a kertbejáratot, végül sietősen a szomszéd város felé iramodtam.

Szerencsémre az éjjeli időpontnak köszönhetően, meglehetősen gyér volt a forgalom. Út közben ahányszor csak eszembe jutott mi vár rám néhány perc múlva, mindig keményen megmerevedett a szerszámom. Befordultam unokatesómék utcájába, majd hirtelen lefékeztem, mert eszembe jutott, Szandra egy szóval sem említette, hogy egyedül lenne otthon. Nagybátyámék a földszinten laknak, a két lány viszont az emeleten. Biztosra vettem, hogy az előbbiek a házban tartózkodnak, amivel még nincs is baj, hogyha alszanak, mivel akkor csendben fel tudok osonni a külső lépcsőn. Ellenben unokahúgom, Evelin otthonlétére ugyanannyi volt az esély, mint arra, hogy a barátjánál tölti az éjszakát...

Lekapcsoltam a fényszórókat, s lassan a házuk elé gurultam. A földszint koromsötétnek tűnt, ám az ablakok a fülledtségre való tekintettel, tárva-nyitva voltak. Halkan kiszálltam az autóból, aztán átmásztam az alacsony kerítésen. Óvatosan lépkedtem az udvaron, de ekkor észrevettem valamit, amellyel korábban valamiért egyáltalán nem számoltam...

Szemeim előtt feltűnt a család nagy méretű
k
alf
ut
alf
alf
ja
. Felfigyelt rám, utána hozzám futott, hogy vidáman összeugráljon.
– Szevasz! – köszöntem neki suttogva, mialatt simogattam, hogy lenyugodjon. Az eb szűkölni, később ugatni kezdett – Pssszt! Csönd már! – szóltam rá. Pont az hiányzott nekem, hogy a cél előtt pár lépéssel, nagybátyámék házőrzője buktasson le a lakrészük közvetlen közelében. Mikor az állat lecsillapodott, lábujjhegyen a feljárat alján lévő kiskapuhoz indultam. Hangtalanul kinyitottam, azzal felsiettem a lépcsőn.

A bejárati ajtó nem volt kulcsra zárva. Benyitottam és láttam, ahogy unokanővérem szemközti szobáját megvilágítja a villódzó televízió képernyője. Levettem a cipőmet, kezet mostam, majd nesztelenül Evelin szobája irányába sétáltam. Megkönnyebbülten sóhajtottam fel, amikor unokahúgom birodalmát sötéten, illetve üresen találtam. Túljutva az összes akadályon, határozott léptekkel a másik hálószobába mentem.

A tévében valóban pornó ment, melyre a fehér ágyneműn teljesen meztelenül fekvő nő sóhajtozva, szapora kézmozdulatokkal masztizott. Amint meglátott elvigyorodott, de nem függesztette fel önmaga kényeztetését. Lekapkodtam ruháimat, aztán a széttárt combjai közé hasaltam. Rávetettem magamat a tüzes, nedvektől csillogó puncijára, és mohón nyalni-falni kezdtem. Éhesen szopkodtam szeméremajkait, valamint bele-belenyaltam vágatába. Hangosan zihálva, a külvilágot kizárva olyan hevesen lefetyeltem, mintha függenék forró pinájától, meg annak mézédes lucskától. Rátértem a lüktető csiklóra, amin fürgén pörgettem nyelvemet. Számba kaptam, s erősen szívogattam. Mellétérdelve a szűk hüvelyébe toltam középső ujjamat. Ki-be járattam, amelynek hatására izgató nyögdécselésre késztettem unokanővéremet. Újból lecsaptam szeméremtestére: a nyelvem egész felületével szenvedélyes táncot jártam az ujjaimmel széthúzott vaginán.

Elhúzódtam hívogató alfelétől, erre Ő formás testével elém hasalt. Farkamat érzéki ajkaival keményre szopta, azután sűrűn szemezve halk, de kéjes nyögések közepette előre-hátra bólogatott rajta. Én időnként hátraszegett fejjel, fel-fel sóhajtva élveztem sikamlós szájának, illetve nyelvének játékát. Nem sokkal később megragadta péniszemet a tövénél, majd hosszas fejmozdulatokkal, ütemes cumizásra váltott át. Akkora beleéléssel és profizmussal csinálta, hogy a csúcs határára kerültem, így kénytelen voltam leállítani.

Az oldalamra feküdtem, Szandrát pedig magam elé, ugyanebbe a pózba fektettem. Megemeltem jobb lábát, azzal dákómat türelmetlenül a puncijába dugtam. Felnyögtem, mert végre megéreztem a feszes, nedves, lávaként izzó pináját. Nem is finomkodtam: mélyre hatolva nyomkodtam belé hímtagomat. A lány nyöszörögve, egyik kezével a párnájába kapaszkodott, míg a másikkal a csiklóját izgatta. Feltérdeltem, hogy a továbbra is a levegőben tartott vádliját megragadva, dárdámat tövig járatva, masszívabb lökésekkel dolgozzam meg szoros lyukát.

Verejtékezve, megállás nélkül kúrtam eltátott szájjal lihegő unokanővéremet, akinek rózsaszín szeméremajkai finoman ölelték körül rudamat. Ahogy elfáradtak térdeim, megint az oldalamra dőltem, s a telt kebleit gyúrogatva döngettem. Szandra már két kézzel markolta párnáját, miközben szemhéjait hol lehunyva, hol résnyire nyitva őket, kéjes tekintettel nézett a szemeimbe. Egyszer csak még jobban a faszomra szorultak vaginájának izmai, mialatt enyhe remegések futottak végig tökéletes testén. Fogaimat összepréselve martam bele valamelyik ikrébe, aztán amikor már tényleg nem bírtam tovább, ismét melléje térdeltem, végezetül pár rántást követően az izzadtságtól fénylő melleire lőttem spermámat.

Amíg elfeküdve kifújtam magamat az ágyán, addig Ő egy papír zsebkendővel letisztogatta magáról az anyagomat. Az éjjeliszekrényéhez nyúltam, melyről elvettem Arany Marlborós dobozát. Számmal kihúztam belőle két szálat, meggyújtottam őket, azután az egyiket az oldalán pihenő unokatestvéremnek adtam.
– Végre nálatok is keféltünk – mondtam mosolyogva – Még szerencse, hogy Evelin nem volt itthon.
– Annál izgalmasabb lett volna – állapította meg, miután a plafon felé fújta a füstöt.
– Veszélyes lett volna...
– Jajj, a múltkori sokkal húzósabb helyzet volt és akkor sem buktunk le.
– Akkor sem múlott sokon. Csak tudnám honnan szeded az őrült ötleteidet.
– Jönnek azok maguktól... – árulta el, utána egy újabb adag füstöt engedett ki húsos ajkai közül – Tartogatok még meglepetéseket, csak győzd őket kivárni! – figyelmeztetett egy sejtelmesen kacér mosoly kíséretében.
– Jól van, kíváncsian várom őket – vallottam be nevetve.
– Erről jut eszembe, van valami más is, de ez nem őrült, hanem inkább unalmas. A jövő héten anyáék valami ház körüli melót terveznek. Elvileg apád is itt lesz. Te is jössz?
– Tudod, hogy utálom a ház körüli munkákat. Főleg ha egész naposak, és a mi családunknál általában sajnos egész naposak.
– Igen, tudom, és nekem sem szívem csücskei. Épp azért gyere Te is, hogy hamarabb végezzünk. Na, jössz? – kérdezte, mire sóhajtottam egyet.
– Szerinted nemet tudnék mondani egy ilyen segg társaságában? – érdeklődtem vigyorogva, azzal megpaskoltam kerek fenekét.
– Hát igen... értek a meggyőzéshez – viccelődött mosollyal az arcán, azután ismét beleszívott cigarettájába.

Egy darabig még beszélgettünk, aztán felöltöztem, végül pedig ugyanolyan óvatosan, illetve halkan távoztam, mint ahogy megérkeztem.
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 7.78 pont (87 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
JakeAmazing
2023. szeptember 3. 02:09
#21
Nem, Evelin nem játszik 🙂 Viszont biztos másabb irányt vett volna a sztori, ha ez megtörténik.
1
Ez egy válasz Titti 2023. szeptember 3. 01:53-kor írt üzenetére.
Titti
2023. szeptember 3. 01:53
#20
Ó, ezzel arra célzol, hogy talán Evelin is? Hm.
De mi van, ha ijedtében nem ismeri fel a bátyót , és sikoltozni kezd? Váratlan vendég esetében előfordulhat ilyen is. Például, ha az én hálószobámba tévedne valaki, akire nem számítok, tudod? 
Bocsi, tutira csak én vagyok ijedősebb, szóval... Ettől még a tízes nem csökken a szememben, mert rajtam kívül ez senkinek sem jutott eszébe. A férfi olvasók biztosan bátrabbak, és nem gondolnak ilyenbe bele.
1
Ez egy válasz JakeAmazing 2023. szeptember 3. 00:49-kor írt üzenetére.
JakeAmazing
2023. szeptember 3. 00:49
#19
Köszi 😉
Ha Evelin a szobában tartózkodik, akkor ez egy másik sztori lenne 🙂
A szülők hálószobája lent volt, de csak Evelin jelentett veszélyt, mivel az ő szobája a nővéréjé mellett volt.
1
Ez egy válasz Titti 2023. szeptember 2. 23:11-kor írt üzenetére.
Titti
2023. szeptember 2. 23:11
#18
Egyet értek. Erre pl én tízest adok. Egyrészt, mert már nem mantrázza folyton a rokoni kapcsolatot, azaz a nő férfinak látja a férfit, és a férfi nőnek a nőt, noha biztosan tisztában vannak még mindig a rokoni kapcsolattal mindketten. Másrészt, mert ez sokkal hihetőbben adja el a férfit, mint az első két részben. 
Arra azért kíváncsi lettem volna, hogy magyarázza ki az ott létét, ha történetesen benyit Evelin szobájába, és azt az ágyban fekve masztizni látja? Ha én lettem volna az osonó pasi helyében igyekeztem volna elkerülni őt, ahogyan a srácot sem érdekelte a szülők hálószobája. 
Azért a tízes megy 🙂
2
Ez egy válasz sportyman (alttpg) 2023. május 22. 14:31-kor írt üzenetére.
sportyman (alttpg)
2023. május 22. 14:31
#17
Nagyon kellemes családi sztori és az emlékeim miatt alul pontozottnak tartom!
2
deajk2008
2023. május 21. 18:08
#16
Tetszik a rokonszex... 8p
2
kivancsifancsi
2021. július 14. 15:48
#15
Örvendetes a javulási tendencia , várom a folytatást .
1
l
laja.jl
2021. június 21. 19:56
#13
Jobb lett az előzőeknél.
1
Fluxus
2021. június 20. 08:27
#12
Jól alakul.
 
1
f
feherfabia
2021. június 19. 06:48
#11
Jó lett ez a rész is!
1
sztbali
2021. június 18. 20:12
#10
Jól folytatódik.
1
sunyilo
2021. június 18. 19:06
#9
Éjszakai villámkufirc. Egész jó lett.
1
B
Bluedevil
2021. június 18. 09:41
#7
Alakul. Van még lehetőség benne.
1
Andreas6
2021. június 18. 08:03
#6
Lesz ez még jobb is.
1
Koriander
2021. június 18. 06:11
#5
Kíváncsian várom mi lesz a meló után!
1
a
angel234
2021. június 18. 04:51
#3
Sokkal jobb lett,mint az előző részek.
1
veteran
2021. június 18. 01:09
#2
Jobb mint az előző.
1