A+ A-

Egy fiú babaországban 12/1. rész

Fordítás
Eredeti történet
Eredeti író: Nemasis Enforcer
- Itt is vagyunk, Lee - sugározta a megelégedettségtől April, ahogy ő és Lee kinyitották az új házuk ajtaját. Szerény, otthonos ház volt, 2 hálóval, de ez volt mind, amit akartak.
2 hónap telt el, amióta Marie-nek elmondták a gyerekei dolgait, és ez idő alatt Lee munkát is kapott. Nem volt egy remekül fizető hely, de a testvéreiktől és az anyjuktól kapott kis segítséggel győzték a jelzálog fizetését.
- Szép, szerelemem, nem? - mosolygott vissza Lee April-re, ahogy sétáltak abban, ami immár az ő házuk volt.
Tökéletes, Lee, és még jobb, hogy már a mienk - mondta, ahogy karjait öccse nyaka köré fonta, és melleit a mellkasának nyomta, ahogy odahajolt és szájon csókolta, a nyelvével végignyalva az ajkait. Lee átölelte a derekát, és magához húzta a testét, egymásnak feszültek, és April-ből egy nyögés szakadt fel, ahogy megérezte a nadrágban lévő dudort a puncijához dörzsölődni.
A kezeit öccse feje mögé csúsztatva még erősebben a préselte össze ajkukat, Lee nyögdécselése közepette, ahogy a meredező farkát a lány ágyékához dörzsölte, mire April bugyija kezdett elázni a puncijából folyó nedvektől.
- Oh, Lee, nem kell munkába menned, ugye? - kérdezte April, megtörve a csókot, és kigombolva öccse nadrágját.
- Sajnálom, Szerelmem, de mennem kell pár percen belül, kell a pénz erre a helyre - mondta Lee kis csalódottsággal a hangjában, mivel igazán fel akarta avatni házat, ahol élete szerelmével élhet, a nővérével, April-lel.
- Ó ne, Lee, maradj itthon velem ma - nyafogott April, ahogy kihúzta Lee övét a nadrágból és a földre ejtette, letolva a nadrágját a lábaira, mielőtt a földre esett volna az is.
- Sajnálom, Édes, a bukmékerekkel kell találkoznom pár perce múlva, mindjárt mennem kell - mondta Lee, ahogy megérezte, hogy a nővére benyúlt a bokszerébe, megmarkolta kemény farkát, és ujjaival végigsimított rajta.
- Oké, de jobb, ha hamar hazaérsz, fel kell avatnunk ezt a helyet. - kuncogott April, miközben a farkát dörzsölgetve letolta öccse bokszerét.
Végül Lee deréktól lefele meztelenül állt, amikor April térdre rogyott előtte, kemény farka pont az ajkai felé mutatott, és mosolyogva nézte öccse arcát, ahogy a farkát húzogatta. Lee visszamosolygott, ahogy az ujjait nővére hosszú, vörös hajába fúrta, és száját a lüktető farka felé húzta, ami csak pár ujjnyira volt az ajkaitól.
April örömmel nyitotta a száját, ahogy öccse farka közelített. Kinyújtotta a nyelvét, és összenyálazta öccse farkának a hegyét, ami megrándult az érintéstől, de April erősen fogta, és elkezdte a kezét föl s le húzogatni, ahogy az ajkai öccse makkja köré fonódtak.
Lee hangosan felnyögött, ahogy a nővére szopta a farkát, a kezei a tövénél masszírozták, a golyóit ugrálásra késztetve, ahogy a lány feje előre-hátrabólogatott.
April is felnyögött az öccse farka körül, ahogy annyira keményen szopta, ahogy csak tudta, ajkait a kemény hús köré fonva, és a nyelvével a makkja alsó részét nyalogatva, miközben mindketten újra és újra felnyögtek.
Lee érezte, ahogy a golyói megfeszülnek, ahogy a nővére kezei bejárják farka egész hosszát, míg a szája a makkját kényezteti, mielőtt a lány elkezdte még mélyebbre engedni a szájában, még mélyebbre engedve a nedves melegségbe.
April már a farka felét a szájába engedte, és már a torkánál járt, és tudván, hogy lassan mennie kell dolgozni, gyorsan el akarta intézni, hogy érezhesse gecijét, az első adagot, amit új házukban lőhet el.
Miközben keményen szopott, April másik kezével a golyóit kezdte markolászni, masszírozta őket, ahogy szoros szája a farkán dolgozott, végignyalva a farok alját, a fogait lágyan hozzá-hozzá érintve a farokhoz, fokozva a gyönyört.
Lee érezte a feszítést a golyóiban, ahogy April erőteljesen szopta őt, a szája meleg és nedves, ahogy az arca besüppedt az erőteljes szívástól, amit öccse farkára fejtett ki.
- El fogok élvezni, April - nyögte Lee, ahogy a lány hajába túrt, szorosan megragadva, ahogy az farkának még nagyobb részét engedte a szájába. A farka hegye már a torkáig ért, irányíthatatlan fuldoklást okozva ezzel, mire kihúzta a szájából öccse farkát, és kezével dörzsölte tovább, ahogy beszélni kezdett.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.16 pont (83 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 listike 2015. 02. 22. vasárnap 16:37
Kissé gyenge.
#8 feherfabia 2014. 08. 8. péntek 06:19
6P
#7 Shavo 2011. 09. 23. péntek 13:06
Egysíkú.
#6 2K 2011. 09. 22. csütörtök 09:38
Zulu, igyekszem a fordítással, de én is ember vagyok, nem megy az olyan gyorsan. smile
#5 zulumambre 2011. 09. 19. hétfő 14:52
Nagyon jó a sorozat csak az a baj, hogy lassú a feltöltés. Én már várom a sztori végét, hogy ki hogy fog járni a történet végére.
#4 gyuri0926 2011. 09. 19. hétfő 07:46
Nagyon jó ez a sorozat
#3 zsorzs29 2011. 09. 19. hétfő 05:56
veteran te löttél bakot.
Az az első rész a sorozatból,ez pedig a 12.-ik rész első fele.
#2 veteran 2011. 09. 19. hétfő 05:11
Ismét bakot lőttetek:
2005 12 24-én márfelvolt rakva.
Üdv Veteran
#1 Törté-Net 2011. 09. 19. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?