Elfogadás 2. rész

Szavazás átlaga: 7.95 pont (66 szavazat)
Megjelenés: 2023. december 3.
Hossz: 17 332 karakter
Elolvasva: 1 285 alkalommal
Ebéd után Eger irányában, már a kocsiban.

– Márti!
– Gábor! – Nevettünk.
– Megálljunk Egerben, vagy...
– Bé-bé bé verzió!!
– Hozzád, vagy hozzám? – Láttam oldalról, hogy játékosan töpreng egy kicsit.
– Variálni lehet?
– Mindent lehet!
– Jó. Akkor először hozzám, a protézisekért, mankókért, meg tiszta fehérneműért, ruháért, piperéért... majd utána hozzád.
– Ok. – nyugtáztam. Hazáig egyfolytában csacsogott. Megnyílt, mivel tudta, hogy a hivatalos dolgait kiloptam, – de azt, hogy 13 évesen leesett a fáról, és a gerince úgy sérült, hogy térdtől lefelé teljesen érzéketlen, hogy térd – és boka merevítővel tud mankózni – nem tudtam. Féltem az érzékeny témától – a szextől –, de finoman bepróbálkoztam.

– Mondtad, hogy nem voltál férfivel, de nem is vagy szűz. Tudhatok valamit erről?
– Miért ne? – Válaszolt egy rövid szünet után Visszahúzódó lány lettem a gimiben. Kicsi önbizalmam sem volt, és ez még ma is előjön néha-napján. Se barát, se barátnő. Féltek tőlem – a nyomitól – a fiúk, nem tudtak kezelni. Az egyetemen államilag támogatott koleszban, négyfős szobában laktam. Szenvedtem a kis tér miatt. Az egyik szobatársam karolt fel, nem kevés hátsó szándékkal. Egy igazi telitalpas parasztlány, bivalyerővel megáldva. Egy hónap aktív segítség után szoros barátnők lettünk, és egy iszogatás után megcsókolt. Bevallotta, hogy leszbi, utálja a férfiakat, mert a gimiben a tesi tanárja
m
alf
eg
alf
er
alf
ős
alf
zakolta
, majd fél éven keresztül heti szinten
m
alf
ol
alf
es
alf
zt
alf
álta
. Ezzel a csajjal volt az első szex, ő ujjazva vette el a szüzességem. Pécsi, de amikor csak teheti, megkeres. Kérdőn nézett rám.  

– Akkor most csak hazadobsz?... Vagy...?
– Vagy! – Válaszoltam, és simogatni kezdtem a térdét, de feljebb húzta a combjára a kezemet. Rájöttem, hogy a térde érzéketlen. Nem engedte, hogy felmenjek hozzá. Jó fél óra múlva kocsiját tolva – benne egy sporttáska és a mankók – kicsit lehangolóan, gépies merevséggel tipegett. A protézise térd – és boka merevítőből állt. Nehézkesen ült be, valamit birizgált nadrágon keresztül, hogy hajoljon a térde. Nem igaz, hogy nincs valami modernebb szerkezet! Később tudtam meg, hogy az nem TB támogatott, és ezért van ez, mivel az albérlet mellett nemnagyon tud spórolni.  
Hiába volt Budán, csendes környéken a házam, szinte semmi sem volt akadálymentes, a protézis meg gátolt az ölben cipelésben, de nevetős vidámsággal túltettük magunkat a kezdeti nehézségeken. Az egész lakás modern felszerelésű, de egy egészséges embernek. A kétszemélyes
p
alf
ez
alf
sg
alf
őf
alf
ürdő
ülőkádban oldottuk az ismét előjött szorongását. Szerencsémre nem volt szégyenlős. A fényárban úszó fürdőszobában is – a helyzetéhez képest – laza volt. Végre legeltethettem a szemem. Haja kontyszerűen a feje tetejére csavarva. Válla szélesebb, erősebb a szokásosnál, ahogy a keze is izmos. Mellei... Hú  azok a mellek. Ha nem sportmelltartóban van, akkor kb. 85B a mérete. Bimbóudvara és bimbója az eddig meztelenül látott nőkéhez képest kisebb, mégis, talán a legszebb. Kezem a mellettem lévő lábfejet simogatja. Nem mozdul, nem rándul, nem reagál semmire. Folyamatosan simogatom, lábujjait morzsolgatom. Régről tudom, láb-fétisem van. Márti látványa, a vágy, és ahogy a lábát kényeztetem, – amire rezzenéstelen az arca, szeme ágyékomat fürkészi, – közel orgazmus-szerű érzést vált ki belőlem. Nem merek a lábára nézni, nehogy leállítson, inkább puncijának látható részét
v
alf
iz
alf
sl
alf
at
alf
om
. Egy pár milliméter hosszú szőrszálakból álló fekete háromszög van felette. Csúcsa a vágata tetejénél, felfelé bővül, talán egészen a bugyi vonaláig. Érdekes alakzat, jobb, mint a gyerekesen kopasz. Hirtelen, – eddig nem ismert hangján – térített vissza a jelenbe.

– Figyusz, Gábor! Miért vagy te velem?
– Ööö... mert? – Kérdeztem vissza, még felépülőfélben levő agykapacitásomat rendezgetve.
– Figyelj! Én egy nyomorék csaj vagyok! – Lábát megszorítottam – ami még mindig a kezem játékszere volt, – de semmi változást nem tapasztaltam nála.
– Te nem vagy az, a hülyeség amit mondasz! Te – amennyire megismertelek ez alatt a kis idő alatt – egy harcos vagy! Nem te vagy csökkent értékű, hanem mi. Én úgy, ahogyan te élsz, nem tudnék élni. Elfogadó voltam, de rájöttem, magamat kell elfogadnom. Szemöldökét, homlokát ráncolta, de én így folytattam: – Nekem, nekünk, épnek mondott embereknek természetes minden. Lásd járás, vezetés, futás a buszhoz, bármelyikre felszállás. A lépcsőzés, akár a kádba beszállás... Te pedig türelemmel fogadod azokat, amiket nem tudsz azonnal, akár mások segítsége nélkül megcsinálni. Attól a pillanattól kezdve, hogy a bunkó énem arrébb akart lökni, számomra TE, igen TE egy etalon vagy, a küzdelem példaképe. Nagy szavak, de belőled táplálkozom egy ideje, amikor nehézség adódik, és dühből akarom megoldani. Nem akarok nagy szavakat használni, de nagyon megkedveltelek és elfoga... nem, büszke vagyok, hogy közeledben lehetek, hogy TE fogadsz el engem, elviseled a jelenlétem.
Válaszra nyitotta száját, szeme fátyolos volt. Hirtelen mozdulattal hajoltam hozzá, vadul csókoltam, szinte felfaltam, és lenyaltam az arcáról a végig gördülő sós cseppeket. Gombóc volt az én torkomban is. Köszörülnöm kellett a hangom. Arcát a tenyerembe fogva mondtam – szinte a szám mozgásával simogatva arcát.

– Számomra te lettél az a lány, aki fontos, akivel lehet, nem, tuti biztos, hogy hosszan képzelem el a kapcsolatom.  Tarkómnál fogva húzott magához, hosszan csókolt. Nem akart elengedni, talán nem akarta, hogy folytassam, talán nem akart választ. Marokra fogta a farkam. Éreztem, hogy ismerkedik vele, majd nem engedte el, de hajamba markolva húzta el fejem a fejétől.

– Nem hiszek neked, és nem is értem miért vagyunk most itt. Ne szólalj meg! Te egy jó pasi vagy, érzéki, figyelmes. A Kati által meséltek teljes ellentéte. Egy ideális
e
alf
alf
sz
alf
ak
alf
oló
, ami kicsit sem zavar, a szőrös melled sem, és IGEN, szeretném sokszor érezni magamban ezt... – szorította meg a farkam – amíg ki nem penderítesz.  
– NEM BESZÉL! HALLGAT! Pénzes pasi vagy. Budai ház, kocsik, egzisztencia, határozottság, üzleti elismerés. Tudom, Kati felkészített, hogy csak egy agancs, egy trófea vagyok a számodra a képzeletbeli dicsőség faladon felírva: a nyomi is meg volt...
– Na, most kussoljál! Nem vagyok jó pasi, pocakom van, átlag alatti a méretem, és nincs dicsőség falam. Te őszinte voltál... Csend! Én is az leszek. Hat-hét éve volt utoljára tartós kapcsolatom. Azóta csak kurvákkal keféltem, vagyis finomítsunk, rossz lányokkal. Nem volt olyan nőm az elmúlt xxx évben, hogy dugás után akár fürödjek is vele. És igen, azt érzem, tőled függetlenül, hogy veled nem dugni akarok, veled hosszan, sokat szeretkezni, ahogy tegnap elkezdtük, és most folytatni szeretném. Na, most már megszólalhatsz, de kérlek, ne azt mond, hogy vigyelek haza!
V
alf
iz
alf
sl
alf
at
alf
va
fürkészte szemeim, arcom, végig, amíg néha fröcskölő nyállal pofáztam.

– Gábor! Csalódást fogok neked okozni... – elhallgatott – De azt szeretném... Akarom mondani, hogy vigyél... –  Kezdett összedőlni körülöttem minden, azt éreztem megkedveltem ezt a lányt, és tessék, egy hatalmas pofon készül, na ezért nem kell tartós...  

– Igen, azt szeretném, ha az ágyba vinnél, és kényeztetnél, szeretkeznél velem! – csókolt meg, és még mindig a farkam markolva, a számba suttogta.  
– Nem tudom milyen a másé, de ezt akarom magamban! – Markolt rá a farkamra. Kikászálódtam a kádból, a nyakamba kapaszkodva segített kiemelni magát. Nézte az arcom, amíg az ágyra tettem. Csak azért törölgettem meg, hogy ne fázzon, reméltem nedvesebb lesz az akciózásunktól a lepedő, mint a vizes testünktől.  

– Nagyon szép nő vagy! – Mondtam, már alhasán ülve, ujjainknál fogva tenyerünk összekulcsolva.  
– Nyomi, meg rút kiskacsa is... NEM BESZÉL! Tudom magamról. Kati szerint a hormonok ellen is kéne szednem valamit, mert volt időszakom, hogy a testemet a pattanások tartották össze. A nődoki felírt fogamzásgátlót a rendszertelen ciklus ellen, azóta jobb valamivel. Te jó pasi vagy, félek, hogy felébredek, és rájövök ez egy szép álom volt... csípd meg a bokám!  Megtettem.

– Megcsípted? – Bólintottam.  
– Akkor ez tényleg álom. Addig, amíg lehet, míg fel nem ébredünk, rá nem jössz, pofán nem vág a gúny, hogy kivel vagy, szeretkezz velem! Magára húzott, a nyakam puszilta. Én viszontpuszilgattam, de a derekát oldalra fordítva jelezte, hogy forduljunk. Mikor a hátamon voltam, egyből a melleim puszilta, szopogatta és türelemmel, milliárd puszival haladt lefelé. Felsőtestét kicsit felemelte, és a farkamat nézte. Mozgatta, hogy minden irányból körbe vizsgálhassa. Alig érezhetően markolta golyóim, majd megszorította. Mintha azt mutatná, milyen, amikor én a melleivel játszom így. Volt már olyan kurva, aki rám szólt, tanulhatnék, figyelmesebb lehetnék. Félig hátracsúszott fitymámat teljesen lehúzta. Kicsi körmével a makkom tetején széthúzta, simogatta a vágatot. Érzékeny volt, de nem fájt. Bátortalanul közelített hozzá. Még láttam, hogy megszagolja. Csak reméltem, hogy szagtalan, hisz kiázhatott. Picit nyitotta ajkait. Éppen csak érintette, majd nyelve nedves hegyét éreztem. Várt, majd bátrabban, hosszabban nyalta mintha fagyi lenne. Tetszett, és csodálkoztam is, honnan ez a tudás, ha nem volt még férfival. Később elmondta, hogy azért ő néz filmeket, hisz nem leszboszi. Éreztem, de csak minimálisan, hogy a nyalogatás végén ajkai egyre lejjebb zárulnak farkamon. Egy kurva nem ilyen félénken érzéki, ő belead mindent, hogy mielőbb végezzünk. Megéreztem a nyelvét ismét, majd kicsit félénken megszívta, de most még csak engem spanolt ezzel. Nem tudom, hova tüntette el a kicsi farkam, de arca a testemhez ért, szóval tövig benne voltam a szájába, makkom meg nem érezte az ellenállást. Melleim kezdte simogatni, dörzsölni, a bimbómat az ujjai közé venni.  
Ez a női vonal nála, de rájöttem, nekem is jó, így még senki nem csinálta ezt. Érződött egész lényén, hogy nővel volt csak. Lassan bólogatott. Nekem hiányzott belőle a kicsit erősebb szorítás, de olvastam egy esszét egy nőtől, hogy a nők ezt a vonalat részesítik előnyben. Lágyság, érzékiség, alig érintés. Na, ez a pasiknak csak részben jön be. Egyre gyorsabban járt a feje, már a golyóim markolászta, melleim simogatta. Volt egy sanda gyanúm, hogy én így végletekig el leszek, nincs meg számomra az amihez szoktam, legalább is a farkamnál. Jó ideig szopott, majd cuppanva eresztette ki, és nézett rám.

– Szupi vagy, jól csinálod! – Füllentettem, majd átfordítottam. Már fúrtam is a fejem a combjai közé. Tövig toltam a nyelvem a nedves pinába, gyors nyelvcsapásokkal, néha nagyajkát fogaimmal megfogva huzigáltam. Érezhettem volna, hogy szarul csinálom, mivel eléggé izgett-mozgott, végül elemelte a fejem, felhúzott, lenyalta saját nedvét a teljesen összekent arcomról.  

– Gábor! Ugye azt mutattad meg ezzel, hogy amikor az izédet kényeztetem, neked ez kell. Elnézést. Megértettem, de Kati engem, – igaz magára hangolva – így tanított az orálra. Ha durva voltam, bezárkózott. A tanár jutott eszébe, aki durva volt vele. Tanulni foglak téged is. Ha még nem bántottalak meg nagyon, megdugnál? Nem válaszoltam, de mentettem a hallottakat, és az alapján cselekedtem. Lassan, óvatosan toltam be hüvelyébe a lőcsöm. Melleit pusziltam, nyaltam, még véletlenül se durvultam. Lassú, öreges tempóban mozogtam, ahogy ő a szájával tette a farkamon. Más nőt már vadul dugtam volna, de megértettem, ő a gyengédség vonalát képviseli. Nem gond, így akár órákon át is elszórakoztatjuk egymást. Kicsit gyorsítottam, így a beérkezés kicsit erősebb volt. Néztem, de csukott szeme és kicsit hátra csapott feje, – de leginkább az elégedettség az arcán – azt mutatta, hogy még nem szúrtam el semmit. Kezét a hátamról a derekamra tette, majd egy kifelé húzáskor közénk csúsztatta. Pár pillanat kellett, míg rájöttem, ő is a csikló élvezetet részesíti előnyben, és ez a laza dugás ezt nem segíti elő. Gondoltam egyet, alá nyúlva átfordítottam. Kérdőn nézett rám, de szavak nélkül irányítottom. Vállainál fogva toltam ülő pózba. Kicsit megingott, de hátra nyúlva elhelyezte a lábait, hogy stabil maradjon. Derekánál fogva emelgettem. Mosoly jelent meg szája szegletében. Megértette. Vállaimon támaszkodva kezdett előbb félénken, butuskán lovagolni. Jó párszor túlhúzta magát felfelé, és kicsúsztam, de azonnal emelve a fenekem, toltam is vissza. Csillogni kezdett a szeme, ahogy rájött, hogy így a csiklója is kap ingert. Kezdte megérezni, hogy vannak pózok, amikor több erőt kell belevinni. Volt, hogy rám csapódott és felnevetett, volt, hogy erősebben dörzsölte össze szeméremdombjaink. Kezdte megérezni az ízét. Néha – hátra nyúlva – igazított a bokáján, és intenzíven ugrált rajtam. Tudtam, ez új, és még kevés neki, így csiklóját simogattam, és tenyeremmel a testét, hogy érezze a ritmust. Egyre jobban érezhette magát, már egyik kezével a melleit simogatta. Szívem szerint azt tettem volna én is, de éreztem, hogy néha még labilis, nem érzi a támaszt, így én tartottam a derekát. Elkezdett ÁÁÁ-zni, sóhajtozni, végül szó szerint rám zuhant. Éreztem a pulzálást, a ritmikus hüvelymozgást a farkamon. Nyakamra szorította ajkait, hogy ne legyen hangos. Teste rándult még párat, majd kézzel letolta magát rólam, átsegítette bokáját.  

– Gá... bor! Ez jó, ezt... meg tudnám szokni. Te hoppon maradtál ugye?
– Nem bébi, élveztelek, csak magömlésem nem volt. Pihegj kicsit, hogy folytathassuk. Még nem akarom erőltetni a sorozatos orgazmust. Tanulj meg férfivel is élvezni.
– Taníts! Tanítasz? – helyesbített.  Én elkezdtem a mondókám, hogy ne féljen az újtól, próbálgassa a határait, lehet gyorsabb, erősebb, durvább, megtartva a gyengédséget. Csak mondtam és mondtam a magamét, és azt sem tudom mikor aludt el. Egyenletes szuszogásából jöttem rá. Valahol megörültem, mert a nők nem tolerálják a láb fétisem, és csak akkor élvezhettem ki, amikor aludtak. Sajnos, ha fizettem érte sem bírtam kiélvezni. Csiklandós a nők lába. Óvatosan Márti lábához másztam. Puszilgattam a szépen levágott, színesre kifestett körmű lábujjait. Mind a tízet sikerült, úgy, hogy meg sem mozdult. Lábfejét simogattam, majd a sarkát, ami selymes volt, nem lelombozóan bőrkeményedéses. Talpát is végig simítottam, meg sem rándult, ekkor tudatosult bennem, hogy ebből ő semmit nem érez. Farkam lüktetett örömömben. Szopogattam picike lábujjait, széthúztam őket, nyalogattam közöttük. Teljes talpát nyalhattam és nem rángatta. A bódulat szélén és a kielégülés közelében voltam fél órás élvezkedés után, amikor Márti álmos hangon, felkönyökölve rám szólt kérdőn.

– Mit csinálsz? – Zavartam kaptam el a fejem a lábától, de kezeim nem engedték el, továbbra is fogtam lábfejét.
– Bocsánat, elnézést! – Rebegtem, érezve, hogy fülig vörös lettem. – Ne haragudj! – Kértem zavartan. Éreztem, hogy baj van, mert Márti ráncolta a homlokát.
– Kigúnyolsz a bénaságom miatt? Kérdőre vonod? – Érződött rajta a sértettség.
– Neeeeemmmm, nem! Félre értesz! Én imádom a női lábakat, láb fétisem van, és tudom, hogy szólnom kellett volna, de te..., de te ebből nem éreztél semmit... élveztem, élvezem! – Mutattam a teljes vigyázzban álló farkam. Szeme rá tapadt, rajta maradt, sőt talán nyelve hegye is kivillant egy picit.
– Ja, jó... csináld, ha neked jó, csak ne harapd le! – Mondta szinte magának.  
– Értelek, vagyis nem. Én... én azon álmodoztam 16 éves koromtól – pedig aligmelleim voltak csak, de egy filmben láttam, – ahogy a nő melleit összenyomva, a közét megnyálazva a pasi elkezdte dugni, a csaj néha megnyalta, szopta, majd a végén az... az beborította az egész arcát. Tudom butaság.  Egy pillanatra elgondolkodtam. Szépek a mellei, farkam is ki van már éhezve, miért ne?

– Ha szeretnéd, de nekem nincs olyan nagy, hogy a szádig érne...
– De a nyakam nem béna, előre tudom hajlítani...
– Kérlek, hagyd már ezt a béna, nyomi, meg egyéb jelzőket, a saját magad ledegralálását! Kívánatos nő vagy, akire fel kell nézni!
– Ari vagy, de a tények azok...
– Csitt! Fogd inkább össze őket, én meg megnedvesítem! Egy kis zavar, egy kicsi vágy, egy kis kíváncsiság volt az arcán, de oldalról már nyomta is össze a melleit, én meg nyúltam lába közé. Volt ott elég síkos cucc még. Farkamra kentem, megnyaltam a mellét és toltam közéjük. Éreztem, először lazít a tolóerőn, majd amikor a mellei között voltam, ismét erősen nyomta össze. Alig kandikált ki közülük a farkam, de már nyalta is a makkom.

– Mozogj!... ööö dugd erősen! Így, helyes!... Vagy primitívebben... bazd a melleim! Nem kellett kétszer mondani. Élveztem. Térdeit felhúzta.  

– Valahol melletted ott vannak a lábaim – szólalt meg.  Én meg odanyúltam, beléjük kapaszkodtam, simogattam, lábujjait nyomorgattam. Kezdett sok lenni. A látvány lenyűgöző volt, a farkam kapta az ívet a mellektől, nyelvétől, szája rövid szopásától, de a fő nekem most az volt, hogy simán bármit csinálhattam a lábával. Tudtam, ez sok nekem. Megfeszült a gátam, az enyhe nyomás növekedett a prosztatámban, majd éreztem, hogy a töltet jön kifelé. Mivel előre volt hajtva a feje, telibe borította a tejfölszerű folyadék az arcát. A Pavlovi reflex miatt becsukta a szemét, száját. Kicsi finnyásság látszott rajta, majd amikor a becsapódások megszűntek, elengedte a melleit, szétdörzsölte rajtuk a ráfolyt lét, majd nyalt egy kicsit a száján lévő spermából. Ízelgette.

– Kicsit szúrós a szaga, de az íze... az íze semleges. Jó lesz ez... – mondta magának, majd ujjaival az arcán csüngő, lassan folydogáló nedűt a szájához húzta.
– Leszel a feleségem? – Kérdeztem, mire majdnem megfulladt a köhögéstől...
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 7.95 pont (66 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
t
tibee72
2023. december 4. 15:41
#8
Szép erotikus történet.
1
h
hairy_pussy
2023. december 4. 15:40
#7
jár a 10pont...
főleg mert szőrös punci is van a történetben..
várom a folytatást
0
sportyman (alttpg)
2023. december 4. 10:43
#6
Egy ényesen érzéki történet nagyon reális feldolgozása.Ilyen, ha két érző lélek találkozik...
1
Éva596
2023. december 3. 23:39
#5
Igazán jó történet, egy szex oldalon élvezet ilyet olvasni. Köszönöm!
1
frankie
2023. december 3. 16:26
#4
Nagyon megható, emberi oldalról is bemutatja a szereplőket, nemcsak a durr bele akcióról van szó. Nagyon szép történet, remélem lesz még folytatása, hiszen a befejezése ezt sugallja...
1
Lolamacko
2023. december 3. 10:23
#3
Nagyon jól, érzékenyen fogtad meg a témát. Gratulálok!
1
didide
2023. december 3. 08:29
#2
Erotikus. Folytatást kérek.
1
T
Törté-Net
2023. december 3. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1