A+ A-

Ikerélet 2. rész

A további hetek vidáman teltek, sok időt töltöttünk anyukánkkal. Vágyakozva figyeltük minden mozdulatát, de nem történt semmi.
Eljött anya szülinapja. Kiöltöztünk és egy étterembe mentünk ünnepelni. Mondani sem kell anya gyönyörű volt és izgatóan szexi. Zenekar is volt és jól megtáncoltattuk anyát. Nagy közönségünk volt. Szerintem nem tudták hova tenni a dolgot, mert nem hitték, hogy Ő az anyánk.
Éjfél körül mentünk haza.
Fiúk a hűtőben találtok pezsgőt, bontsátok fel, amíg én beugrok a fürdőszobába.
Így is tettünk, teletöltött poharakkal vártuk.
- Boldog szülinapot kívánunk!
- Boldog vagyok, mert itt van velem a két szép fiam!
Koccintottunk és puszit akartam adni, de anya csókot csinált belőle, majd Danival ugyancsak. Átölelt mindkettőnket, kezeinket mellére vonta és felváltva csókolt minket. Nagy öröm volt újra érinteni csodás kis mellét. Ruhája alatt nem volt melltartó, a lágy selyem, finoman csúszkált bőrén.
Anya kibontakozott karjainkból megfordult, háttal nekünk leengedte a földre ruháját. Gyönyörű testén semmi nem volt, csak a lábán a cipője. Egész este nem viselt semmit a selyemruhája alatt a mi anyukánk?
Most lassan csípőjét izgalmasan mozgatva elindult a hálószobája felé. Danival egymásra néztünk és elmosolyodtunk, ledobtuk ruháinkat. Újra egymásra néztünk, mindkettőnk fasza keményen meredt előre, újra elvigyorodtunk és anyánk után indultunk.
Anya az ágya előtt állt, még mindig háttal nekünk, így kezdtük el simogatni. Már hetek óta szerettem volna simogatni, markolni csodás kerek popsiját, most itt volt az alkalom. Tenyerem lágyan siklott a finom bőrén, aztán csókot leheltem rája. Dani már anya előtt állt, úgy foglalatoskodott vele, de én nem láttam belőle semmit, végül már nem is érdekelt, hisz én is el voltam foglalva. Anya szét nyitotta lábait és hátrébb döntötte fenekét, így a két félgömb közé fértem. Előbb jól megnéztem vágyaim célját, majd odasimítottam kezem élét. Anya felsóhajtott, én tovább simogattam. Kezem síkossá vált és anya is mozgatta csípőjét előre-hátra. Anya Danit az ágyra lökte, ahogy ott állt előre hajolt, és szopni kezdte bátyámat. Csodás rése teljesen kinyílt előttem. Arra gondoltam, hogy ha anya szájjal kényezteti Danit, én is így fogom őt. Belepusziltam a résbe, és újra, újra, finom illata volt, aztán belenyaltam és nagyon ízlett, nyelvem beletúrtam, ahonnan szivárgott a selymes váladék és szürcsöltem, nyaltam. Anya nagyokat nyögött és közben kavart a csípőjével. Dani élvezés közben kiadott nyüszítését hallottam, telelőtte anyu száját, gondoltam, közben tovább lefetyeltem, most anyu sikított, és nagyokat rángott. Én még mindig nyaltam. Lábai közt hátra nyúlt és megmarkolta fütyimet és masszírozni kezdte, aztán maga felé húzta. Én feltérdeltem, ő pedig behajolva a lábai közé bekapta farkincám és szopni kezdte. Nem is gondoltam, hogy ilyen hajlékony anyu. Én közben bátyám kielégült vigyorát láttam. Már órák óta izgalmi állapotban voltam, így hamar megadtam magam és anya ajkai közé pumpáltam magomat.
Az ágyra huppantunk és összegabalyodtunk hárman. Simogattuk egymást, csókolóztunk ez soha nem érzett gyönyör volt hármunknak. Persze nem kellett sok ahhoz, hogy újra keményen ágaskodjunk. Anya az oldalán fekve behátrált Dani fütyijébe és kezével helyreigazította, aztán megmarkolta az enyémet, masszírozta, közben tovább csókolóztunk. Én a finom párnás cicikkel foglalatoskodtam. Aztán anya hanyatt döntött és az ölembe ült, beigazította magának és rácsúszott a fütyimre. A forró, csatakos hüvelyben nagyon jól éreztem magam, különösen, ahogy anya kavarni kezdett. Arra gondoltam, hogy ha korábban tudom, milyen jó bent, ki sem jövök, bár igaz, akkor sosem láttam volna az én gyönyörű anyukámat. Danit anya maga elé állította úgy szopott neki. Tetszett nagyon, amit velünk csinált. Aztán ő feküdt hanyatt az ágyon, karcsú lábait a magasba emelte, majd spárgáig nyitotta. Csillogott a nedves csupasz kis puncija, a kisajkai vörösen izzottak. Danit magára húzta és ismét magába fogadta. Én a fejéhez térdeltem, úgy szopott nekem. Közben a szemembe nézett huncut csillogó szemeivel, aztán lehunyta őket, úgy élvezte tesóm rohamát. Combjait Dani csípőjére zárta és lábaival ösztökélte a tesómat.
Dani hevesebben szuszogott.
- Gyere kincsem, töltsd meg anya punciját! Igen, de forró! Jaj én iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisssssssssssssss!
A két rángatózó test percekig összeforrt, aztán anya hasra fordult és fenekét megemelte.
- Gyere dugd meg te is jól anyucit, Edukám!
Én mögé térdeltem és bedugtam a fütyimet a szaftos forró puniba, lassan benyomtam, aztán csaknem teljesen kihúztam és megnéztem a sűrű váladéktól csillogó farkamat. Ezt töbször megismételtem, mikor rámszólt anya:
- Ez csodás édesem, de most arra vágyom jó keményen baszd meg a pinusom! Érted?
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.4 pont (151 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 A57L 2017. 03. 12. vasárnap 04:38
Jó család.
#9 deajk2008 2015. 03. 29. vasárnap 20:13
imádom a családon belüli szeretkezést...10p, folytasd
#8 zoltan611230 2014. 04. 6. vasárnap 17:50
Jo
#7 Tivadar 2013. 10. 22. kedd 12:27
Jóóóó!
#6 genius33 2012. 10. 11. csütörtök 07:00
Tutttiiiiii nyes nyes
#5 Kaszkadör 2012. 02. 24. péntek 14:16
smile
#4 sarmos 2009. 11. 6. péntek 06:20
nagyon jo
#3 imi36 2009. 06. 15. hétfő 10:01
Nagyon jó!
#2 sihupapa 2008. 09. 30. kedd 22:45
majd avégén.
#1 Törté-Net 2006. 12. 3. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?