Feküdj a padlóra 4. rész

Szavazás átlaga: 6.45 pont (56 szavazat)
Megjelenés: 2022. szeptember 14.
Hossz: 10 114 karakter
Elolvasva: 838 alkalommal
Fordítás
Eredeti történet
Írta: Gntlfmdmchastityó
A fordító megjegyzése: Az itt leírtakat otthoni kipróbálásra egyáltalán nem javasoljuk, de ha mégis megtennéd, dobj róla egy e-mailt... :)
Teljesen le voltam fagyva. Csak ültem a székben, és barátnőm gyönyörű barna szemébe néztem. Ajkairól nyögések törtek fel, ahogy a régi barátom fölé hajolt, és ő meg engedelmeskedett neki. A szívem hevesen dobogott, a vér az arcomba zúdult a látványtól, ahogy a barátnőm elélvezett Ben farkától az orrom előtt. Pedig régebben olyan ártatlan volt... és most hagyta, hogy ez a köcsög megpocsékolja, és úgy bánjon vele, mint egy olcsó kis kurvával.
Régi cimborám mindeddig olyan dolgokra vette rá Sophiát, amelyek korábban elképzelhetetlenek lettek volna számára. Eddig már megujjazta, a torkát szorongatta, és arra , hogy „Gazdának” szólítsa, csak azért, hogy . Aztán megbaszta a szemem láttára. Bevallatta vele, mennyire imádja a farkát. Rávette, hogy könyörögjön az orgazmusért. Aztán meg rávette a páromat, hogy szexi fehérneműt vegyen fel neki, ami velem még a fejében sem fordult meg. Teljesen félreállított, és átvette az irányítást, rálökte a csajom az étkezőasztalunkra, és élete legjobb kúrásában részesítette. És úgy tűnt, Sophia ennek minden pillanatát imádta.
Most, hogy elélveztette az orrom előtt, hozzámlökte a testét. Megpróbáltam a lány arcában megtalálni az ártatlan barátnőm nyomát. Őzikeszemei ​szinte bocsánatkérően találkoztak a pillantásommal.
– Sajnálom, kicsim – suttogta, miközben a pasi még mindig hátulról dugta vigyorogva. Ben néhányszor a kúrás közben ismét rácsapott a barátnőm fenekére, amitől Sophia minden egyes alkalommal felnyögött és felsikkantott.
– Szólj a pasidnak, hogy feküdjön a padlóra – mondta Ben érdes, parancsoló hangon.
Sophia még mindig őzikeszemekkel nézett rám, szinte könyörgött a tekintetével. Arra emlékeztetett, amikor egy-egy nagy veszekedés után nézett rám bocsánatkérően.
– Sajnálom, kicsim – ismételte meg két nyögése között. – Kérlek... feküdj a padlóra.
Teljesen legyőzöttnek éreztem magam. A párom pontosan azt csinálta, amit vendégünk akart. Arca vörösen égett a , és minden egyes mély lökéstől kissé előre mozdult.
Láttam, hogy Ben egyre lassabban és lassabban kúrja, mígnem hirtelen teljesen meg nem állt. Sophia felsikkantott, ahogy a pasi farka a lüktető puncijajkain megpihent. A csávó még csapott egy párat a párom fenekére, aztán a védtelen nyílására illesztette a makkját. – Mondd el neki, ribanc! – parancsolta.
A párom még vörösebb arccal nézett rám könyörögve:
– Kérlek... bébi... csak tedd, amit mond.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 5 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.45 pont (56 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Pavlov
2022. szeptember 14. 09:02
#7
Akinek bejön az ilyesfajta felszarvazás, itt megtalálja a teljes történetet egyben, ingyenes ebookban, többféle formátumban: https://www.smashwords.com/books/view/1163982      
1
Z
Zoy11
2022. szeptember 14. 09:02
#6
A tortenet az cuckold,durvabbik fajta.
A forditas az jó 
1
Andreas6
2022. szeptember 14. 07:31
#4
Egyre jobban undorodom ettől a történettől, ezt a részt már végig sem tudtam olvasni. Első alkalom, hogy 1 pontot adok egy történetre, amit te teszel fel, kedves Pavlov.
1
kivancsifancsi
2022. szeptember 14. 07:15
#3
A téma olyan amilyen, de legalább a fordítás igényes.
2
a
angel234
2022. szeptember 14. 05:00
#2
Ez is kicsit kemény írás,de nem lett rossz.
1
T
Törté-Net
2022. szeptember 14. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1