Feküdj a padlóra 3. rész

Szavazás átlaga: 5.61 pont (44 szavazat)
Megjelenés: 2022. szeptember 8.
Hossz: 12 533 karakter
Elolvasva: 896 alkalommal
Fordítás
Eredeti történet
Írta: Gntlfmdmchastity
A fordító megjegyzése: Az itt leírtakat otthoni kipróbálásra egyáltalán nem javasoljuk, de ha mégis megtennéd, dobj róla egy e-mailt... :)
Meg sem moccantam a néma csendben, miközben Ben farka még mindig a barátnőm punciját töltötte ki. Sophiának csukva volt a szeme, és széles, elégedett mosoly ült az arcán. Ben rám vigyorgott, mintegy emlékeztetve arra, hogy éppen most uralta le és dominálta totálisan az én édes, félénk barátnőmet, és én nem tehettem semmit az ügyben. A szívem hevesen dobogott, a düh, a féltékenység és a csalódottság hullámai öntötték el a testem. És valahogy mindezek ellenére még mindig kanos voltam, lüktető farkam közvetlenül előttük árult el.
Ez volt az a pont, amikor nem bírtam már tovább. Felemelkedtem, és szó nélkül viharzottam át a hálószobába. Zokogva feküdtem le, szemem előtt barátnőm és Ben vastag farkának képe villogott. Ahogyan bánt vele... ahogy teljesen leuralta... és ahogy Sophia teljesen alávetette magát neki. Csalódottan, kimerülten, és még mindig eléggé beállva a fűtől csak feküdtem ott, amíg valahogy el nem aludtam.
Az éjszaka közepén valamikor felébredtem. A fűtől forgott velem a világ, és szédültem. Ösztönösen Sophia ágyfeléhez nyúltam, de üresen találtam. Egy pillanatig azt hittem, biztos vécére ment, aztán rémleni kezdett, hogy ő nem jött velem az ágyba. A csukott ajtón át elfojtott, tompa hangokat hallottam, mintha valaki tornagyakorlatokat végezne, esetleg a nappalit takarítaná. Nem gondolkodtam rajta túl sokat, nemsokára újra elaludtam.
Amikor felébredtem, Sophia szorosan hozzám simulva feküdt mellettem, kiskifliként szorítva a testem. Éreztem meleg, megnyugtató leheletét a nyakamon, és egy pillanatig minden a legnagyobb rendben volt. Aztán a tegnapi események távoli, kellemetlen emlékként jelentek meg a fejemben. Valóban megtörtént mindez, vagy csak álmodtam?
– Jó reggelt, kicsim – suttogta a párom, és még szorosabban magához húzott, gyengéden a nyakamba csókolt. Nem tudtam, mit válaszoljak. Úgy viselkedett, mintha mi sem történt volna... tényleg hozzam fel a témát? Egyáltalán hogyan kezdjek hozzá? A gyáva énem úgy döntött, várok és vele együtt tettetem, hogy semmi különös nem történt. Nem akartam kora reggel egy nagy vitába bonyolódni, főleg, hogy vendégünk a szomszéd szobában aludt.
A barátnőm álmos hangon kérdezte:
– Minden rendben?
Én pedig csak bólintottam, pedig olyan érzésem volt, mintha egy óriási csomó szorulna össze a gyomromban.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 6 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 5.61 pont (44 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Z
Zoy11
2022. szeptember 8. 20:52
#8
Jo,de most nem kellett volna megtörni a tortenetet....
1
Pavlov
2022. szeptember 8. 07:36
#6
Akinek bejön az ilyesfajta felszarvazás, itt megtalálja a teljes történetet egyben: https://www.smashwords.com/books/view/1163982
1
kivancsifancsi
2022. szeptember 8. 07:02
#5
Andreas mindent elmondott amit kellett.
1
Andreas6
2022. szeptember 8. 06:32
#4
Az egyik szánalmas, a másik egy vadállat, a nő pedig tényleg egy ócska kurva. Nem kellene folytatni, engem legalábbis undorít az egész. 
1
a
angel234
2022. szeptember 8. 05:21
#3
Közepesnek tartom a sorozatot.
1
veteran
2022. szeptember 8. 03:41
#2
Erőszak, utálom.
1
T
Törté-Net
2022. szeptember 8. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1